یک فرد هر چقدر هم که توان داشته باشد، می تواند پیام و اطلاعاتی را برای 1000 نفر ارسال نماید. اما فضای مجازی گستره دیگری دارد. برای مثال مالک تگرام می تواند حرف و پیام خود را در میان 40 میلیون کاربر ایرانی انتشار بدهد و از این طریق به مقاصد خود از جمله اختلال در بازار ارز و طلا و ... اقدام نماید.
آماری ارائه شده بود که 50، 60 درصد افراد در اینستاگرام، در خدمت مدلینگ هستند. کل این مجموعه در کدام حباب قرار دارند؟ جوان امروزی ما در چه فضایی رشد می کند؟ فضایی به وجود آمده که از همه برای حضور و فعالیت در آن دعوت می شود. فضایی که غالب آن، فضای بی عفتی و خیانت است. تا زمانی که فرزندان ما در این فضا زندگی می کنند، باید چه کرد؟ در این برکه باید چه کرد؟
ما که در این کارگروه و جلسه هستیم و در خصوص عفاف و حجاب صحبت می کنیم، به چند نفر دسترسی داریم؟ بچه های ساکن در خوابگاه در کدام فضا و حباب زندگی می کنند؟ کانال های تلگرامی در اختیار چه افرادی است؟ یکی از شعارهای تلگرام این است که این فضا فضای امنی است؛ بله امن است؛ منتها برای تروریستها و قاچاقچی ها. به طوری که انواع مواد مخدر به راحتی خرید و فروش می گردد. کانال هایی نیز برای خودکشی در حال فعالیت هستند. با وجود این گونه فضاها، مرکز مشاوره دانشگاه، برای پیشگیری از خودکشی کلاس می گذارد. کدام مؤثرتر است؟ چند نفر در کارگاه ها شرکت می کنند و چند نفر عضو کانالها هستند؟
آیا این مسائل در ذات تکنولوژی است؟ خیر، اینها از عوارض شخصیت هایی است که برای این تکنولوژی، مدیریت و برنامه ریزی می کنند. آیا در فضای داخلی و واقعی، اگر کسی بخواهد در زمینه پورن و فیلم های مستهجن فعالیت کند، آیا می تواند یا خیر؟ گناه را نباید به گردن تکنولوژی انداخت. می توان فضای سالم تر را طراحی نمود و عفیفانه در آن رفتار نمود. مشکل این است که مدیریت فضای تلگرام و اینستاگرام با دشمنان است. زمانی که تلگرام فیلتر شد، مالک تلگرام چه کرد؟ چه عکس العملی نشان داد؟ در صفحه شخصی خود منتشر نمود که فیلم مورد علاقه من 300 است.
بنابراین تا زمانی که این محاصره شکسته نشود، در مسأله عفاف و حجاب، موضع انفعالی خواهیم داشت و شاهد تلفات خواهیم بود.
5 راهکار اساسی برای شکست محاصره:
1. سواد رسانه ای
2. کوچ و بیرون آمدن از محاصره (گاهی آدمها خطر را می بینند، اما بخاطر انس نمی خواهند از فضا خارج شوند)
3. معماری، ساخت و زیست در فضای مجازی ایرانی
4. حضور جریان ساز در فضای مجازی
5. استفاده حداکثری از فضای حقیقی
https://eitaa.com/umefafgaraei
خلاصه ای از نظرات برخی از حاضرین در جلسه:
آقای مدبر: من قبل از اینکه آمریکایی ها را مقصر بدانم، خودمان را مقصر می بینم. برخی از فیلمسازان ما فیلمهایی را می سازند که جای تأمل دارد. فیلم دختر آقای مخملباف، فیلم شرایط خانم کشاورز و ... 80 درصد اینترنت و فضای مجازی نیز دست خود ماست. بحث خیلی مهمتر از این حرفهاست. من خیلی منتظر ماندم تا شما موارد مهمتری را بیان کنید، اما شما گذرا از آنها گذشتید. چرا شبکه ملی اطلاعات ما راه نیفتاد؟ خوب بدیهی است که با این وجود، این محاصره اتفاق می افتد و حالت پیچیده ای هم ندارد. چرا حوزه در راه نیفتادن شبکه ملی اطلاعات اقدامی انجام نداده است؟ ما خودمان خود را محاصره کرده ایم نه دیگران. اگر موشک نداشتیم به ما حمله میشد و در این زمینه قدرت داریم ولی در خصوص پیام رسان چطور؟
آقای دکتر اسلامیان: خیلی منتظر بودم تا شما نقش مدیران و رهبران سیاسی را نیز بگویید و راهکار بدهید. شما هیچ مسئولیتی را برای آنها قائل نشدید. جوانان چطور باید بپذیرند؟ نخبگان یا از کشور رفتند و آنهایی هم که هستند، در حال تلف شدن هستند. چقدر از جوانان استفاده می شود؟ چقدر فرصت های شغلی هست؟ شما بحث لباس را مطرح کردید و گفتید مهندسی شود، اما آیا مدیریت بازار با جوانان است؟ وارد کنندگان چه کسانی هستند؟ سرمایه گذاران چه کسانی هستند؟ مگر فرماندهان جنگ چند ساله بودند؟ به آنها اجازه دادند و اعتماد کردند. اما چرا الان این مسئولیتها به جوانان داده نمی شود؟
دکتر زمانی بهابادی: پیام آتش به اختیار آقا به این معناست که به مدیران کاری نداشته باشید و خودتان اقدام کنید. بحث تلگرام و ... جزئی از یک پروسه یا پروژه ی جهانی است. به نظر بنده، این پروژه ای است که تبدیل به پروسه شده است. در مورد راهکارها، سواد رسانه ای را می پذیرم اما در خصوص کوچ، منظورتان کوچ از تلگرام است؟ بالاخره باید از تلگرام خارج شد یا خیر؟ در بین فرهنگی کاران دانشگاه، تفرقه ای در فعالیت در پیام رسان های داخلی افتاده است. با وجود تعدد پیام رسان های ایرانی، نمی توان برای ایجاد گروه های فرهنگی به توافقی رسید.
خانم وظیفه شناس: ارائه شما بیشتر شبیه کلاس سواد رسانه بود تا کارگروه. شما می بایست بر روی راهکارها بیشتر مانور می دادید. با بیان موردی نمی توان به عملیاتی شدن رسید. صرفاً مطرح کردن اینکه در محاصره هستیم، چه کمکی به ما می کند؟
خانم اسلامیان: از عنوان ارائه، گمان کردم که راهکارهایی را برای شکست این محاصره ارائه خواهید داد. امیدوارم در جلسات بعد به تشریح راهکارهای خروج از محاصره تبلیغاتی و رسانه ای بپردازید.
دکتر صابری فتحی: ما در کشور و بین مسئولین، شاهد یک دو دستگی برای تلگرام هستیم. عده ای موافق و عده ای دیگر مخالف آن هستند. در کشور چین شبکه ملی اطلاعات راه افتاده است و راه تمامی موارد دیگر از جمله جیمیل بسته شده است و برای استفاده از آن هیچ فیلترشکنی مؤثر نیست. در ایران دادستان یک چیز می گوید و رئیس دولت چیز دیگر. خوب مردم هم می گویند که دادستان بیشتر می فهمد یا وزیر؟ ظاهراً با برنامه، مسیرهای سرعت پیام رسان های ایرانی کند می گردد تا نتواند به فعالیت خود بپردازد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفت_بینایی
#کنترل_نگاه
#حجاب_گفتاری
#فقط_پوشش_ظاهری؟
بعضی وقت ها
راه رفتن 👠
و سخن گفتن🗣
خانم ها معنی دارد. یعنی با زبان بدن درخواست های دیگری دارند❌
در صحبت کردن هم باید حجاب داشت. یعنی سخن گفتن #نباید شهوت آلود باشد که موجب تحریک بشود🙊
به عبارتی با #ناز صحبت کردن ممنوع🚫
پس #گفتار هم #حجاب دارد
راه رفتن هم #حجاب دارد
#زبان_بدن باید عفیف باشد😉
منبع: چرا با حجاب شدم؟ صفحه ی 75
نوشته های مژده بهروزی
به قلم محمد رحمتی شهرضا
https://eitaa.com/umefafgaraei
#فرزندان_ناخواسته
🔺 #سطل_بازیافت_انسان😳
⚠️مسئولای شهرداری ایندیانای #آمریکا، در خدمتی جدید به شهروندان، جعبهای کنار خیابان برای انداختن فرزندان ناخواسته نصب کردند ...😟
http://iran-onlin.ir
https://eitaa.com/umefafgaraei
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_جنسی_در_صدا_و_سیما
دیروز آقای دکتر را به برنامه زنده شبکه ۵ تهران آوردند که خیلی جدی توصیه میکند: بیایید مثل اروپا، به بچههای دبستان و مهد کودک یاد بدهیم که چطور به دنیا می آیند و چطور شکل می گیرند 😐
طوری از اروپا اصحبت می کند که گویا آنها نمونه اعلی هستند. اگر این آموزشها در آنجا مؤثر بوده است، چرا بیش از نیمی از بچههای آنها حرامزادهاند؟؟؟...
https://eitaa.com/umefafgaraei
♦️مسأله #حجاب و عفاف در کشور رها شده/ تلاش دشمن برای قبحشکنی از #حجاب
🌸فرشته ولیمراد فعال حوزه زنان در خصوص وضعیت #حجاب و عفاف در جامعه گفت: دستگاههای فرهنگی تا به حال در حوزه عفاف و #حجاب هیچ برنامهای نداشتهاند، اینکه فرهنگ جامعه مبتنی بر فرهنگ عفاف باشد با برنامهریزی اتفاق میافتد. اما بسیاری از دستگاههای متولی فرهنگی برای حوزه زنان و خانواده برنامهای ندارند، یعنی پس از گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی اینگونه بوده است.
🔸ولیمراد معتقد است دو جریان سیاسی حاکم تعمداً به مسائل مربوط به زنان وارد نشدهاند و تصریح کرد: این شرایط را به این دلیل تعمدی میدانم که اصولگرایان در حوزه زنان فکر و برنامهای نداشته و به اظهارنظرهای فردی بسنده کردهاند و جریان اصلاحطلب هم در این حوزه در مقابل غرب واداده است. به همین دلیل مولاوردی میگوید نباید از ابتدا بنای #حجاب اجباری را میگذاشتیم.
🔸وی نبود نظارت در زمینه عفاف و #حجاب چه از سوی مجلس چه از سوی دیگر دستگاهها و قوا را دلیل دیگر شرایط موجود #حجاب در کشور دانست و گفت: وقتی نظام یک کشور اسلامی باشد #حجاب به عنوان یک قانون اجتماعی باید از سوی این نظام مراقبت شود.
🔹ولیمراد با اشاره به اینکه بیتحرکی دستگاهها در مقابل بیحجابی و بدحجابی موجب آزرده شدن مردم شده است، گفت: رسما مسأله #حجاب در کشور ما از سوی دستگاههای مسئول رها شده است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همجنس_بازی
#سقط_جنین
#آزادی_روابط_نامشروع
#کنوانسیون_حقوق_کودک
🔺از رسمیت بخشیدن به #همجنسبازی و #سقط_جنین تا #آزادی_روابط_نامشروع برای افراد زیر ۱۸ سال ...💥
📌ناگفتههایی از کنوانسیون حقوق کودک و فاجعههای #اخلاقی و #فرهنگی برای نسلهای آینده
منظور از خانواده فقط مرد و زن و کودک نیستند! می توانند دو مرد هم باشند!
حق ابراز آزادانه عقاید برای کودک و حمایت از #حریم_خصوصی_کودک
می گویند دختر زیر 18 نباید ازدواج کند، اما بچه خود را می تواند سقط کند.
🎙ا#استاد_ازغدی
https://eitaa.com/umefafgaraei