رشد فناوری در مسیر نسلها
اوایل ارتباط از طریق نامه و ابزار کاغذ و مداد و حالا انواع ابزار و وسایل پیشرفته ارتباطی. در گذشته برای دریافت پاسخ یک نامه تا دو ماه منتظر می ماندند و الان با یک کلیک به خواسته خود می رسند.
زامبی های نسل z
نسل های z و y نمی توانند درک درستی از zها داشته باشند. بچه های نسل ضد قصه خاص خودشان را دارند. خطری که وجود دارد این است که به علت عقب ماندن نسل y و نسلهای ما قبل، یک حالت افراط و تفریط ایجاد میشود. گروهی از والدین بچه های ضد، وادادگی کامل در مقابل این همه هجمه الکترونیک دارند و گروه دیگر به دنبال تربیت سلبی هستند و می خواهند تا آخرین قطره خون در مقابل آنها بایستند. خانواده ها برای تربیت این نسل باید سواد رسانه ای داشته باشند و به چشم انداز نیز فکر کنند. سبک برخورد از اول با نسل ضد اشتباه بوده است. این نسل مادی گرا شده و شکاف نسلی رفته رفته بیشتر می گردد.
نسل z در عصر مفهوم قرار گرفته است. این عصر می گوید هر چقدر که روی نیمکره چپ کار کردید کافی است و از این به بعد روی نیمکره راست کار کنید و بگذارید تا خلاقیت رشد پیدا کند. ولی الان بسیار بر روی نیمکره چپ و آی کیوی بچه ها کار میشود. این نگاه های غلط آموزشی و رسانه ها، دو نسلی را از هم می گیرد که از قبل پیش فرض فاصله و شکاف داشته اند.
سالن های مطالعه به صورت قانونی و غیرقانونی در شهرها و خصوصاً مشهد رواج یافته است و نوجوانان تا ساعت 9 و 10 شب در این سالنها هستند و خانه تنها به خوابگاهی برای آنها تبدیل شده است. آن هم در این سن حساس که نیاز عاطفی دارند. نسل y الان در خانه های مجردی زندگی میکنند. چه برسد به این نسل.
نسل ضد جزء بهم ریخته ترین نسلها در سه قوه وهمیه، شهویه و غضبیه هستند.
این نسل نسبت به شناخت خودش فوق العاده فقیر است و معرفت النفس ندارد و ظرفیت و هویت خودش را فراموش کرده است و به همین دلیل در حوزه خودنمایی و خودآرایی فعال است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
بخشی از نظرات اعضای حاضر در جلسه:
آقای دکتر اسلامیان:
بحثی که ارائه گردید با عنوان جلسه همخوانی نداشت. شما از چالشهای تربیت عفیفانه در عنوان استفاده نمودید اما در مباحث به آن پرداخته نشد. شما از هوش هیجانی صحبت کردید و سؤال من این است که چرا از هوش اخلاقی، معنوی و فرهنگی صحبتی به میان نیامد؟
جلسه ادامه دارد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
تقدیر کانون فرهنگی تبلیغی امین و آقای محمدی مقدم از آقای دکتر حسن اسلامیان به مناسبت هفته پژوهش
بابت پژوهش و سخنرانی ایشان در خصوص مباحث عفاف گرایی با موضوع: «ضرورت به رسمیت شناختن مهارت عفاف گرایی به عنوان یکی از صلاحیت های حرفه ای معلمی در آموزش عالی؛ گامی در راستای تقویت روحیه عفاف گرایی فراگیران» که در کارگروه عفاف گرایی ارائه گردید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# نفوذ فرهنگی
# تغیییر علایق
# تغییر جایگاه دوست و دشمن
# دشمن دوستی
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 هشداربرای # خانمهای_محجبه
💥هشدار برای # مجردها و # متاهل ها
🎥 قابل توجه خانم های با حجابی که عکس هاشون رو تو اینستاگرام و بقیه جاها منتشر میکنن.
https://eitaa.com/umefafgaraei
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 توسعه روابط دوستانه بین پسرها و دخترها باعث تأخیر ازدواج جوانان!!!
✍ گسترش روز به روز وسایل ارتباط جمعی از جمله ماهواره، اینترنت، تلفن همراه و غیره از یک طرف و از طرفی ترویج فرهنگ بیبندوباری و بیعفتی به وسیله اکثر این گونه وسایل ارتباطی، سبب شده تا زمینه ارتباطهای آسان و شهوت آلود در فضای مجازی و همچنین فضای واقعی برای خیلی از جوانان به راحتی مهیا شود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ضد خش
👈 مثال ساده پدری برای حجاب فرزندش
https://eitaa.com/umefafgaraei
# خلاصهای از سومین جلسه از سلسله جلسات چهارشنبههای عفاف در دانشگاه فردوسی مشهد، با حضور دکتر فرج الله هدایت نیا، عضو هیأت علمی پژوهشکده فرهنگ و اندیشه اسلامی، در روز چهارشنبه 21 آذرماه 1397
https://eitaa.com/umefafgaraei
در این جلسه، دکتر هدایت نیا، ضمن تأکید بر تفاوت معنوی دو مفهوم حجاب و عفاف، بحث خود را پیرامون حجاب در قالب سه رویکرد بیان کرد. وی در این خصوص گفت: بر اساس یک مطالعه میدانی، سه رویکرد حقوقی در نظامهای حقوقی موجود، درباره مقوله حجاب شناسایی و استخراج شده است. اولین مورد، رویکرد منع حجاب یا اصل لائیسیته یا قانون جدایی دولت و کلیساها است که نقطه تکوین آن نظام حقوقی فرانسه میباشد. بر اساس این قانون، استفاده از نمادهای مذهبی در اماکن دولتی ممنوع است.
دکتر هدایت نیا در ادامه درمورد نواقص این قانون و مغایرت آن با آزادیهای فردی و نیز اسناد حقوق بشری سخن گفت و تصریح کرد این رویکرد در حال حاضر در ایران بعنوان یک امر قابل اعتنا و مسئله مهم مطرح نیست؛ چرا که معمولاً کسی قائل بر این امر نیست که حجاب باید ممنوع شود. آنچه که بیشتر در ایران مورد بحث و بررسی است، رویکردهای دوم و سوم است.
سپس دکتر هدایت نیا به توضیح رویکرد دوم با عنوان حجاب اختیاری که یک نظریه روشنفکری محسوب میشود پرداخت و دو نظریه عمده در این رویکرد را که یکی از آنها حجاب را امری مستحب دانسته و دیگری امری با وجوب فردی، تشریح کرد. نقطه اشتراک این نظریات، مخیر دانستن بانوان در رعایت پوشش اسلامی است.
وی این رویکرد را نیز به جهت عدم همخوانی با نظر مراجع و فقها، بی اساس دانسته و دو ادعای اصلی در آن یعنی فردی بودن مقوله حجاب و الزام بردار نبودن کلیه مسائل فردی را مورد تشکیک قرار داد.
دکتر هدایت نیا در توضیح رویکرد سوم که قائل به حجاب الزامی یا حجاب قانونی است این سؤال را مطرح کرد که آیا خوب است برای جلوگیری از نقض حدود شرعی حجاب از روشهای کیفری، زندان، شلاق، جریمه و مانند آن استفاده کرد؟ وی در این باره توضیح داد: بحث الزام به حجاب در دو حالت مطرح است. یکی در حقوق اداری و دیگری در زندگی شهروندی. در ماده 9 قانون رسیدگی به تخلفات اداری، به رعایت حجاب اشاره شده است و الزام به حجاب در حقوق اداری از طریق شروط استخدامی امکان پذیر بوده و ایرادی ندارد اما این امر در زندگی شهروندی پذیرفته نیست.
وی ادامه داد: کسانی که قائل به الزام به حجاب هستند از دو دلیل عمومی بهره میگیرند یکی ادله تعزیر برای عمل حرام و دیگری ادله نهی از منکر. اما بد حجابی و بی حجابی اگر سازماندهی شده و همراه با مفسدهای نباشد به خودی خود مسئلهای نیست که بتوان بر اساس هیچ کدام از این دو ادله کسی را تعزیر نمود...
دکتر هدایت نیا، عواملی چون دین گریزی جوانان، دشمن سازی علاقه مندان به نظام و حکومت، و ظهور حجاب عرفی در مقابل حجاب شرعی را از جمله پیامدهای احتمالی برخورد کیفری با بدحجابی و بیحجابی دانست و آن را امری دور از مصلحت ارزیابی کرد.
دکتر هدایت نیا در پایان، فرهنگ سازی و راههای مسالمت آمیز را بهترین شیوه برای برخورد با مسئله بیحجابی، و ایجاد ترس و ارعاب بین مردم را منجر به بیزاری مردم از داشتن حجاب و بطور کلی نظام جمهوری اسلامی قلمداد کرد.
لازم به ذکر است جلسات اول و دوم این سلسله جلسات با موضوعات حجاب از منظر جامعه شناسی و تاریخی برگزار شده بود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# تربیت جنسی کودک در دو سال سوم زندگی
# استاد داودی نژاد
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# عفاف در مردان
# عفاف ورزی در رفتار، گفتار و پندار
# چند دقیقه با آقای رائفی پور
https://eitaa.com/umefafgaraei
برگزاری نشست علمی
عنوان نشست: ما و سند 2030؛ به پیوست یک طرح دغدغه اگر 2030 اجرا میشد.
با ارائه دکتر محمود سعیدی رضوانی
عضو هئیت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و مدیر گروه پژوهشی تعلیم و تربیت اسلامی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی
زمان: یکشنبه دوم دی ماه ساعت 12
مکان: دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، سالن شورای دانشکده
https://eitaa.com/umefafgaraei
برگزاری نشست علمی
عنوان نشست: تقلیلگرایی در تربیت جنسی و پیچیدگی آن
با ارائه دکتر محمود سعیدی رضوانی
عضو هئیت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و مدیر گروه پژوهشی تعلیم و تربیت اسلامی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی
زمان: دوشنبه سوم دی ماه ساعت 8
مکان: دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، سالن شورای شماره 2
https://eitaa.com/umefafgaraei
اجرای سند 2030 و آموزش مسائل جنسی به کودکان این بار در تئاتر!(اخبار ادبی و هنری)
🔻اخیراً نمایشی عروسکی برای مخاطب چهار تا هشت سال روی صحنه رفته است که به آموزش مسائل جنسی میپردازد.
🔺 این نمایش که بر اساس داستان مشهور «لک لکی در کار نیست» نوشته شده، طی هفتههای اخیر با مجوز وزارت ارشاد و در تالارهای نمایشی تهران اجرا شد.
🔻سازندگان این اثر نمایشی، آن را پاسخی برای یکی از مهمترین پرسشهای کودکان معرفی کردهاند. http://kayhan.ir/fa/news/149948/
https://eitaa.com/umefafgaraei
آقای مدبر:
کمیته خطر جاری
هدف از تأسیس: خروج از بن بست جنگ سرد
این کمیته مدعی است در هر دوره تاریخی چالشها، تهدیدات و خطرات اساسی و جدی مطرح شده علیه ایالات متحده امریکا را تشخیص داده و با آموزش مردم و تلاش برای تأثیرگذاری بر قانون گذاری و سیاست گذاری با آنها مقابله می نماید.
در کشور ما هر چقدر به برخی مسئولین گفته شود که طبق این مدارک شما اشتباه می کنید، باز آنها کار خودشان را می کنند. اما در امریکا این گونه نیست. بحث این است که گاهی برخی موارد اظهرو من الشمس است ولی مسئول درست عمل نمی کند و این داستان مخصوص به خودش را دارد.
به عنوان مثال مسیح علی نژاد در رابطه با براندازی حجاب از خودش کاری انجام نمی دهد و برنامه ریزی شده است. اگر این فرد مثلاً مورد ترور قرار بگیرد، 10 فرد دیگر برای این هدف به روی کار می آیند.
طبق اصل تفکر انتقادی به همه مسائل باید به دیده نقد نگاه کرد.
هنرپیشه میم مثل مادر را بعد از بازی در این نقش، که برای جوانان تبدیل به یک قدیسه شده بود را عریان نمودند و دارند کم کم او را به یک پورن استار تبدیل می کنند. یعنی از خود ما افرادی را انتخاب و به کار می گمارند.
فردی در فرودگاه بود که کارش به تأخیر انداختن پروازها و ایجاد نارضایتی بود.
کمیته خطر جاری
مرحله اول سال 1950
مرحله دوم سال 1976: حمایت از سیاست های منجر به موفقیت آمریکا در جنگ سرد
مرحله سوم: مبارزه علیه اسلام گرایی
اعضای کمیته خطر جاری: جورج تنت (از مدیران برجسته سیا)، مارلین آلبرایت، لیزا رایس، مارک پالمر و ...
این افراد هر یک به تنهایی و بالقوه می توانند ریاست جمهوری را بر عهده داشته باشند.
گزارش مارک پالمر: ایران رهیافتی جدید
او می گوید ایران به لحاظ وسعت سرزمینی، جمعیت، کیفیت نیروی انسانی، امکانات نظامی و ... در منطقه خاورمیانه و نظام بین الملل به قدرتی کم نظیر تبدیل شده است که دیگر نمی توان با یورش نظامی آن را سرنگون نمود.
طرح دلتا: پروژه ای برای براندازی ایران
بازگشایی سفارت ایالت متحده در تهران و جذب دانشجو از اهداف آنها است.
مردم برای تصویب قراردادهای ننگین اعتراض می کردند ولی نخبگانی که دل شیفتگان غرب بودند و پست های کلیدی را بر عهده داشتند، امضاها را انجام می دادند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
بند 5: (در دهه 80 ایران) باید شبکه های متعدد رادیویی و تلوزیونی را برای ایرانیان تدارک دید و پیام های خود را با پیشرفته ترین تکنولوژی روز دنیا به دست مردم رساند.
بند 7: درباره فعالیت هسته ای ایران باید با دوراندیشی عمل نمود.
بند 9: فعالیت NGOهای آمریکایی را در ایران تسهیل نمود و برای صدور ویزا همت گمارد.
بند 10: سفارت خانه های کشورهای دیگر هم می توانند در تهران برای ما مؤثر باشند.
بند 11: شخصیت ستون های حمایتی حکومت ایران که همانا سرویس های امنیتی و نظامی این کشور هستند، باید در دستور کار قرار بگیرند.
بند 15: باید قدرت بسیج و سپاه را از میان برد و در وزارت اطلاعات هم تغییرات اساسی ایجاد نمود و یا آن را به طور کلی حذف کرد.
آیندگان در آینده (20 و یا 30 سال دیگر) ما را متهم خواهند نمود.
گاهی مواردی وجود دارد که حتی خانواده ها در جریان هستند و برنامه ریزان از آن بی اطلاعند.
اطلاعات مردم در خارج از کشور و به دست دشمن خواهد بود. مدیر تلگرام می گوید که اطلاعات نزد ما محفوظ است که دروغ محض است.
در بحث دکترین مهار، از جزئی ترین اطلاعات ما مطلع هستند.
مردم را به مسائل و فساد جنسی سرگرم نمودن، در دستور کار آنها قرار دارد.
جرالد سگال می گوید: خاورمیانه باید آندلسی دیگری شود.
وی یکی از متفکران و نویسنده برجسته در امور بین الملل می باشد. از جمله کتاب های او می توان به مثلث بزرگ قدرت، دفاع از چین و .. اشاره نمود.
او دارای بیش از 130 مقاله در امور مختلف می باشد.
استراتژی سگال در نحوه مواجه با چین: باید از طریق کمک های اقتصادی و استفاده از جامعه مدنی چین، آنها را مهار نمود نه با رفتار مخاصمت آمیز و ...
استراتژی سگال در نحوه مواجه با ایران: وقتی با دیکتاتورها روبرو می شوید، دموکراسی ها نیاز به سیاست هایی دارند که آنان را مهار و آلوده کنند.
استراتژی مهار کردن و آلوده کردن (cotain & contaminate)
این مهار و آلوده کردن چگونه اتفاق می افتد؟ می گویند کشورهای اسلامی و آیت الله ها را باید با ترویج سکس و فرهنگ "والت دیزنی" در سرزمین هایشان آلوده نمود.
در برابر ایران حالا زمان رها کردن سگ های جنگی جدیدی چون مایکروسافت و میکی ماوس است.
برنامه های تلوزیونی که مسائل جنسی را مطرح می نمایند، قصد آلوده کردن جوانان ایرانی را دارند.
آمار خون بازی در مشهد بسیار بالا است که در جلسه ای خاص به آن پرداخته خواهد شد.
سخنان نتانیاهو در سالهای گذشته: ایران چیزی دارد که عراق ندارد. مثلاً ایران 250 هزار دیش ماهواره ای و اینترنت دارد. اگر می خواهیم در ایران تغییر رژیم انجام دهیم کافی است بعد از نصب فرستنده ها، سریال هایی مثل "ساختمان مل رز و بورلی هیلز" را پخش کنیم. این چیزها را برای مردم تهران و ایران پخش کنید. این ها باعث اختلال در آنها می شود. چرا که آنها هم دلشان می خواهد که این خانه ها و استخرها و ... را داشته باشند.
سال 84 الی 85: شروع به کار رسمی شبکه های فارسی زبان
تأثیرات ماهواره بر مردم ایران: خودارضایی، افزایش طلاق (افزایش فزاینده طلاق طبق نمودار از سال 84 تا 91).
https://eitaa.com/umefafgaraei
نظرات برخی از اعضای حاضر در جلسه:
آقای دکتر اسلامیان:
اگر طراحی و سیاست های آنها این قدر آشکار باشد، نشانه ضعف آنهاست. در حالی که آنها این قدرها هم ضعیف نیستند. آسیب هایی را که گفتید همه در گذشته اتفاق افتاده است. چرا قبل از اینکه اتفاقی بیفتد راهکاری نمی دهیم؟
شما تمام اعضای کمیته جاری را کامل می شناسید. آیا سیستم اطلاعاتی آنها این قدر ضعیف است؟! چرا قبل از این اتفاقلات برنامه ای وجود ندارد؟ چرا بعد از آشکار شدن آسیبها در مدارس و جامعه، به ارائه گزارش می پردازیم؟ برای اتفاقاتی که در آینده قرار است اتفاق بیفتد چرا برنامه ریزی نشود؟ قبل از طراحی و عملیاتی شدن این برنامه ها ما کجا بودیم؟ چرا ما همیشه توصیف کننده هستیم؟ استراتژیست های ایران یا بی سواد هستند یا کاری نمی کنند.
آقای دکتر رسولی:
نوع پرزنت شما طوری بود که برخی افراد را دچار ابهام نمود. شما مواردی را که به عنوان استراتژی مطرح نمودید، استراتژی نبود. در نقشه های راه پازل هایی وجود دارد که برخی از آنها استراتژی است. مواردی را که شما گفتید پازل های خالی بود. گفتن این موارد برای عوام اشکالی ندارد ولی برای کارگروه های تخصصی اول باید سیستم را بگویید، بعد نقشه راه، استراتژیک و بعد آزمون و خطای استراتژیک را به ترتیب بگویید. من از قدرت نرم ایران که در عنوان ارائه بود چیزی نشنیدم!
جلسه ادامه دارد ...
https://eitaa.com/umefafgaraei
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ بی توجهی زوجین به نیازهای همدیگر، عامل اصلی خیانت ...
✍ همه کسانی که خیانت میکنند، ذاتا خائن نیستند و در پیشانی آنها خائن بودن درج نشده است. بلکه در اثر کوتاهی و بی توجهی اولیه ممکن است در نهایت سر از خیانت در آورند. همه چیز از یک نگاه و از حرف زدن معمولی شروع میشود.
https://eitaa.com/umefafgaraei