✅برگزاری سخنرانی علمی با موضوع" تحلیلی بر معماری بومی روستایی منطقه کاشان
🔸دومین سخنرانی علمی مرکز پژوهشی کاشان شناسی با همکاری انجمن های علمی معماری انرژی و گردشگری در هفته پژوهش و فناوری دانشگاه کاشان، با موضوع " تحلیلی بر معماری بومی روستایی منطقه کاشان" در روز دوشنبه ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۲ در سالن شهید فخری زاده پژوهشکده انرژی با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان معماری و گردشگری برگزار شد .
🔸 دکتر دیواندری عضو هیات علمی گروه مهندسی معماری دانشگاه کاشان ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان، به تشریح واژه های تخصصی مرتبط با جلسه از جمله ده و بوم پرداخت و در ادامه بر اصول معماری بومی از جمله پرهیز از بیهودگی، نیارش، خودبسندگی و درون گرایی اشاره کرد.
🔺وی استفاده از مصالح فناوری بوم آورد، هماهنگی با محیط، مسکن ارزان قیمت را از جمله ویژگی های کالبدی معماری بومی سنتی عنوان کرد.
🔹دکتر دیواندری با اشاره به اینکه امروزه معماری روستایی با مشکلاتی در بخش های مختلف مواجه است، خاطرنشان کرد: در این زمینه دولت در سیاست های کلان خود به موضوع ایمنی ساختار کالبدی محیط مسکن روستایی مبتنی بر بر الگوی معماری ایرانی – اسلامی تاکید جدی دارند.
🔸دکتر دیواندری در ادامه به منشور اهداف طرح ویژه بهسازی و نوسازی واحد های مسکونی از جمله احداث مسکن مقاوم و با دوام روستایی، تلاش در حفظ هویت معماری بومی مسکن روستایی و احداث مسکن سبز اشاره و تاکید کرد: در ساختار اجرایی طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، نقش مردم و دولت باید با هم دیده شود .
وی در ادامه به استناد مباحث نظری در بخش قبل در قالب تصاویری از معماری اصیل بومی سنتی منطقه کاشان بر تاثیرات مثبت این نوع معماری در زندگی انسان ها بخصوص انتقال حس خوب اشاره نمود.
🔺دکتر دیواندری برخی از آسیب های وارده بر این نوع بافت در منطقه کاشان را از جمله عدم رعایت اصول و مبانی اولیه معماری مانند تناسبات و هندسه و مرکزیت در معماری در قالب یک سری تصاویر ذکر کرد.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✅بازدید علمی دانشجویان معماری انرژی دانشگاه کاشان از بافت بومی منطقه نیاسر و رصد خانه
🔸 در ادامه برنامه های مرکز پژوهشی کاشان شناسی در هفته پژوهش و فناوری ، بازدید علمی دانشجویان معماری انرژی با مدیریت دکتر دیواندری از بافت بومی منطقه نیاسر و رصد خانه نیاسر انجام شد.
🔺 دکتر دیواندری هدف از این بازید را آشنایی دانشجویان با معماری بومی منطقه نیاسر و همچنین معماری فضای رصد خانه و بررسی پیوند معماری و نجوم ذکر کرد.
🔹وی در حوزه بافت منطقه نیاسر به تشریح معماری بناهای تاریخی این منطقه بخصوص مجموعه تالار و آبشار و چگونگی شکل گیری فضای جذاب گردشگری اشاره کرد و در ادامه با بازید از رصد خانه، به طراحی و چگونگی ساختمان رصد پراخت.
🔸در پایان هم آقای مهندس صفایی مسئول رصد خانه، توضیحات جامعی در خصوص انواع شیوه های رصد ستاره شناسی برای دانشجویان بیان کرد .
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✅کارگاه تخصصی مروری بر ضوابط و مقررات آئین نامه ارتقا و گزارشی از وضعیت انجمن های علمی کشور با حضور دکتر علی ایرانمنش دبیر کمیسیون انجمن های علمی کشور
🔺 سه شنبه 14 آذر_ سالن سردار شهید قاسم سلیمانی
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
🔸سه شنبه های کاشان شناسی در رادیو کاشان
🔺مرکز پژوهشی کاشان شناسی با همکاری رادیو کاشان برگزار می نماید
"شناخت کاشان در نگاه پژوهشگران "
🔹موضوع :
بررسی وضعیت میزان ماندگاری گردشگر در منطقه کاشان و عوامل موثر بر افزایش آن
مهمان : دکتر صدیقه کیانی، دانشیار گروه جغرافیا و گردشگری دانشگاه کاشان
سردبیر و گوینده : سرکار خانم فائزه بهمنی
⏱سه شنبه 14 آذر ماه 1402
ساعت 13 تا 14
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✅برگزاری آموزش نرم افزار كاربردي Mathcad در فيزيك در دانشگاه کاشان
🔸همزمان با هفته ی پژوهش، جهت آشنایی دانشجویان و محققین علوم ریاضی و تجربی، کارگاه تخصصی آموزش نرم افزار Mathcad در فیزیک توسط دکتر قریشی، دانشیار محترم گروه فوتونیک پلاسما از دانشکده ی فیزیک ارائه و برگزار گردید.
🔸دکتر سید محمد باقر قریشی خاطر نشان کرد: این نرم افزار که دارای سابقه ی 20 ساله می باشد، به تازگی با بروز رسانی خیلی عالی خود، جهت انجام محاسبات پیچیده در ریاضی ، فیزیکی ، شیمیایی و حتی آماری و شبیه سازی های مرتبط با این علوم ، به بازار آمده ، خود را در خور رقابت با نرم افزار های قدیمی همچون میپل ، متلب ، متمتیکا و یا پایتون مطرح نموده و از بابت ملموس بودن و نزدیک بودن زبان برنامه نویسی به الگوهای مطرح شده در علوم و همچنین داشتن توابع و پیش فرض های بسیار مفید ، تا حد زیادی گوی رقابت را از دیگر نرم افزارهای اشاره شده ربوده است.
🔺وی کنترل فرآیند تبدیل واحد های اندازه گیری کمیات فیزیکی را یکی از قابلیت های مهم این نرم افزار عنوان کرد و افزود: دانشجویان با استفاده از این نرم افزار در محاسبات کمیات و توابع فیزیکی و حل معادلات دیفرانسیل ، کمتر دچار اشکال خواهند شد.
🔸دکتر قریشی با بیان اینکه از آنجا که خیلی از قیود دست و پا گیر در برنامه های ریاضی را این برنامه با پیش فرض های خود مرتفع نموده است، خاطر نشان کرد: به این لحاظ در بین محققان علوم محاسباتی جایگاه ویژه ای را برای خود باز نموده است.
🔹در این کارگاه با ارائه ی ویژه گی های این نرم افزار و حل چندین مثال از کاربرد ها و توانایی های آن برای تحلیل مسائل اپتیکی و کوانتومی ، دانشجویان از توانایی های آن آگاه شده ، به نحوی که در برخی مواقع ، دانشجویان ارائه ی مسئله نموده و با پرسش و پاسخ، به جوابهای خیلی سریع توسط نرم افزار می رسیدند.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✅برگزاری سخنرانی علمی اصول ومبانی کامپیوترهای کوانتومی دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان
🔸همزمان با هفته پژوهش و فناوری، سخنرانی علمی اصول ومبانی کامپیوترهای کوانتومی روز سه شنبه 14 آذرماه 1402 با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در محل کنفرانس دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان برگزار شد.
🔸دکتر محمد اقبالی آرانی عضو هیات علمی گروه ماده چگال دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان در این نشست پیرامون اصول و مبانی کامپیوترهای کوانتومی و اهمیت این نسل از کامپیوترهای فوق سریع، مطالبی ارائه کرد.
🔹وی، ضمن ارائه ی تاریخچه پیدایش ایده هایی که منجر به پیشنهاد این نوع ساختارهای محاسباتی گردیده است، سلسله مباحث اساسی مکانیک کوانتومی مرتبط با این موضوع را مطرح و سپس به معرفی فرآیند حمل اطلاعات بر اساس نظریه ی موجی با بکارگیری قیود اصول موضوعه ی مکانیک کوانتومی اشاره کرد.
🔺در این نشست با مروری بر ملاحظات مربوط به نظریه ی مدارات منطقی که اساس و بنیان اصلی ساختارهای کامپیوتری است، توسعه و تکامل آن نظریات به کمک مکانیک کوانتوم مطرح و نوآوری مکانیک کوانتومی در بسط آنها، ارائه و بر کلیت مسائل ارائه شده حول محور نیازها و مشکلات نظریه ی لاجیک و توسعه ی ماوراء تصور آن با بکارگیری ملاحظات کوانتومی معطوف گردید.
🔸 دکتر اقبالی ضمن ارائه و پیشنهاد چندین حرفه ی دانش بنیان مبتنی بر دانش حافظه ی کوانتومی، نظر دانشجویان و حضار در جلسه را به راه اندازی حرفه های نوین و اشتغال در این زمینه ها جلب نمود و جلسه با پرسش های بسیار زیاد حضار علاقه مند و پاسخگویی آن توسط سخنران به پایان رسید.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی