✅برگزاری آموزش نرم افزار كاربردي Mathcad در فيزيك در دانشگاه کاشان
🔸همزمان با هفته ی پژوهش، جهت آشنایی دانشجویان و محققین علوم ریاضی و تجربی، کارگاه تخصصی آموزش نرم افزار Mathcad در فیزیک توسط دکتر قریشی، دانشیار محترم گروه فوتونیک پلاسما از دانشکده ی فیزیک ارائه و برگزار گردید.
🔸دکتر سید محمد باقر قریشی خاطر نشان کرد: این نرم افزار که دارای سابقه ی 20 ساله می باشد، به تازگی با بروز رسانی خیلی عالی خود، جهت انجام محاسبات پیچیده در ریاضی ، فیزیکی ، شیمیایی و حتی آماری و شبیه سازی های مرتبط با این علوم ، به بازار آمده ، خود را در خور رقابت با نرم افزار های قدیمی همچون میپل ، متلب ، متمتیکا و یا پایتون مطرح نموده و از بابت ملموس بودن و نزدیک بودن زبان برنامه نویسی به الگوهای مطرح شده در علوم و همچنین داشتن توابع و پیش فرض های بسیار مفید ، تا حد زیادی گوی رقابت را از دیگر نرم افزارهای اشاره شده ربوده است.
🔺وی کنترل فرآیند تبدیل واحد های اندازه گیری کمیات فیزیکی را یکی از قابلیت های مهم این نرم افزار عنوان کرد و افزود: دانشجویان با استفاده از این نرم افزار در محاسبات کمیات و توابع فیزیکی و حل معادلات دیفرانسیل ، کمتر دچار اشکال خواهند شد.
🔸دکتر قریشی با بیان اینکه از آنجا که خیلی از قیود دست و پا گیر در برنامه های ریاضی را این برنامه با پیش فرض های خود مرتفع نموده است، خاطر نشان کرد: به این لحاظ در بین محققان علوم محاسباتی جایگاه ویژه ای را برای خود باز نموده است.
🔹در این کارگاه با ارائه ی ویژه گی های این نرم افزار و حل چندین مثال از کاربرد ها و توانایی های آن برای تحلیل مسائل اپتیکی و کوانتومی ، دانشجویان از توانایی های آن آگاه شده ، به نحوی که در برخی مواقع ، دانشجویان ارائه ی مسئله نموده و با پرسش و پاسخ، به جوابهای خیلی سریع توسط نرم افزار می رسیدند.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✅برگزاری سخنرانی علمی اصول ومبانی کامپیوترهای کوانتومی دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان
🔸همزمان با هفته پژوهش و فناوری، سخنرانی علمی اصول ومبانی کامپیوترهای کوانتومی روز سه شنبه 14 آذرماه 1402 با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در محل کنفرانس دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان برگزار شد.
🔸دکتر محمد اقبالی آرانی عضو هیات علمی گروه ماده چگال دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان در این نشست پیرامون اصول و مبانی کامپیوترهای کوانتومی و اهمیت این نسل از کامپیوترهای فوق سریع، مطالبی ارائه کرد.
🔹وی، ضمن ارائه ی تاریخچه پیدایش ایده هایی که منجر به پیشنهاد این نوع ساختارهای محاسباتی گردیده است، سلسله مباحث اساسی مکانیک کوانتومی مرتبط با این موضوع را مطرح و سپس به معرفی فرآیند حمل اطلاعات بر اساس نظریه ی موجی با بکارگیری قیود اصول موضوعه ی مکانیک کوانتومی اشاره کرد.
🔺در این نشست با مروری بر ملاحظات مربوط به نظریه ی مدارات منطقی که اساس و بنیان اصلی ساختارهای کامپیوتری است، توسعه و تکامل آن نظریات به کمک مکانیک کوانتوم مطرح و نوآوری مکانیک کوانتومی در بسط آنها، ارائه و بر کلیت مسائل ارائه شده حول محور نیازها و مشکلات نظریه ی لاجیک و توسعه ی ماوراء تصور آن با بکارگیری ملاحظات کوانتومی معطوف گردید.
🔸 دکتر اقبالی ضمن ارائه و پیشنهاد چندین حرفه ی دانش بنیان مبتنی بر دانش حافظه ی کوانتومی، نظر دانشجویان و حضار در جلسه را به راه اندازی حرفه های نوین و اشتغال در این زمینه ها جلب نمود و جلسه با پرسش های بسیار زیاد حضار علاقه مند و پاسخگویی آن توسط سخنران به پایان رسید.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
✅نشست با صاحبان کسب و کار در حوزه گیاهان دارویی در دانشگاه کاشان برگزار شد
🔸در ادامه برنامه های مدیر ارتباط با جامعه و مرکز پژوهشی کاشان شناسی در هفته پژوهش و فناوری، نشستی تخصصی با حضور صاحبان کسب و کار در حوزه گیاهان دارویی، نمایندگان نهاد های اجرایی منطقه و اساتید و دانشجویان در روز دوشنبه مورخ 13/9/1402 در سالن سردار شهید سلیمانی برگزار گردید .
🔹در این نشست دکتر کتابی رئیس دانشگاه کاشان ضمن تاکید بر جایگاه و نقش علم جهت عبور از مشکلات و چالش های کشور به شعار دانشگاه کاشان یعنی دانشگاه جامعه محور، کارآفرین حکمت بنیان اشاره کرد و گفت: یعنی دانشگاهی که نقش اثر گذار در سطح جامعه خود خواهد داشت و به دنبال آموزشی است که همراه با ارزش های انسانی است.
دکتر کتابی خاطر نشان کرد: توسعه منطقه نیازمند کمک دانشگاه و تعامل سازنده آن با جامعه است .
🔺وی با بیان اینکه اخیراً کارگروه پیاده سازی آمایش آموزش عالی در سطح استانها از جمله اصفهان شکل گرفته است افزود: لذا در آینده توسعه رشته ها مبتنی بر آمایش سرزمین در قالب ظرفیت های مناطق و بر اساس مجوز از این کارگروه در سطح استان ها خواهد بود و در این راستا ما شاهد هستیم یکی از ظرفیت ها و قابلیت های درخور در منطقه کاشان گیاهان دارویی است که جهت توسعه همه جانبه آن نیازمند استفاده از ظرفیت های موجود از جمله دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین، پارک علم و فناوری دانشگاه و بخش خصوصی است .
🔸در ادامه دبیر نشست خانم دکتر قوام دانشیار گروه مهندسی طبیعت ضمن خیر مقدم به مهمانان به اهمیت و جایگاه گیاهان دارویی از جمله در ساخت داروها و مکمل های غذایی اشاره کرد و افزود: کاشان با ظرفیت های موجود در آن می تواند به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی معرفی گردد .
🔹سپس دکتر دهقانی دانشیار گروه مهندسی طبیعت به بررسی مزیت های رقابتی گیاهان دارویی منطقه کاشان اشاره کرد و افزود: با توجه به محدودیت های موجود در کاشان از نظر منابع آب و خاک مناسب و روند رو به افزایش شور شدن اراضی ، توسعه کشت گیاهان مقاوم در این شرایط نامساعد، لازم است در دستور کار قرار گیرد.
🔸وی خاطر نشان کرد: گیاهان شور دوست دارای قابلیت های زیادی از جمله تولید روغن، ارزش دارویی و همچنین منبع تولید سوخت زیستی می باشند.
در ادامه با رویکرد ظرفیت های تجاری سازی گیاهان دارویی و معطر کاشان در سطح منطقه و جهان، فرصت ها، چالش ها و راهکارها، دکتر حسین خصاف، مدیرعامل شرکت گیاهان داروئی و معطر ارومد به این مطلب اشاره کرد و گفت: ایران بزرگترین تولید کننده گل محمدی در جهان است با این وجود در زمینه فراوری و تولید محصولات تمام شده، جایگاه شایسته ای را در مقایسه با دیگر کشورها ندارد و تاکید نمودند ارتقای بخش گیاهان دارویی و معطر منطقه و کشور نیازمند نگاه های نظام مند و جامع نگر به جای رویکردهای خطی است و دستیابی به ارزش افزوده بالاتر در این بخش ، نیازمند استقرار نظام نوآوری در منطقه است .
🔺سپس دکتر حسین حسینی، مدیر عامل شرکت کشت و صنعت گل کاران در زمینه بررسی توانمندی های اکولوژیک منطقه کاشان در حوزه گیاهان دارویی اشاره کرد و گفت: با توجه به اقلیم متنوع منطقه با محوریت بازار گیاهان دارویی، گیاهان خطی، رزماری و کاپاریس جهت توسعه کشت توصیه می گردد .
🔹وی خاطر نشان کرد:می توان با انتخاب گیاهان سازگار از جمله گل محمدی و نعنا، ارزش افزوده بیشتری ایجاد نمود همچنین توجه به حوزه فرآوری در کنار توسعه کشت نیز می تواند به جایگاه اقتصادی این محصولات کمک شایانی نماید .
در پایان دکتر قضاوی رئیس دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین نیز به معرفی ظرفیت های دانشکده منابع طبیعی از جمله رشته گیاهان دارویی در مقطع تحصیلات تکمیلی پرداختند و اعلام نمودند این دانشکده با پتانسیل های موجود در آن از جمله کادر مجرب هیات علمی و دانشجویان فعال آماده همکاری و تعامل با شرکت های بخش خصوصی در حوزه گیاهان دارویی در قالب ایجاد کنسرسیوم است.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر
پژوهش و فناوری؛ پیشران رشد تولید و مهار تورم
۱۹ الی ۲۵ آذرماه؛ هفته ملی پژوهش و فناوری گرامی باد.
💢 بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار
🔹 زمان: ۲۰ الی ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲
مکان: مصلی امام خمینی(ره)
💢 جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشوری
🔹 ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲ _ سالن همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی
💠 ستاد ملی گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری💠
♻️ با ما همراه باشید
http://eitaa.com/msrt_ir
🆔@msrt_iri
هدایت شده از فصل پژوهش و فناوری ۱۴۰۲ دانشگاه کاشان
ویژه برنامههای #فصل_پژوهش_و_فناوری دانشگاه کاشان در روز چهارشنبه 1۵ آذر #معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی #دانشگاه_کاشان
هدایت شده از فصل پژوهش و فناوری ۱۴۰۲ دانشگاه کاشان
همزمان با #هفته_پژوهش_و_فناوری
#دانشکده_علوم_مالی_مدیریت_و_کارآفرینی برگزار می کند:
بازدید علمی از شرکت اسنوا و نمایشگاه بین المللی بازاریابی تهران
🗓چهارشنبه ۱۵ آذر
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
❇️دومین جلسه مباحثه نامه ۵۳ نهج البلاغه توسط حجتالاسلام والمسلمین حسینی نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه کاشان در دانشگاه کاشان برگزار گردید.
🖇لینک مرتبط
https://nahad.kashanu.ac.ir/fa/page/7500/
🖇لینک فایل صوتی
https://nahad.kashanu.ac.ir/file/download/page/656f28f660e17-j2-014-9-1402.mp3
🖇لینک تصویر وایت بورد
https://nahad.kashanu.ac.ir/file/download/page/656f2b2f5753e-j2-14-9-1402.jpg
🔷سه شنبه ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۲
#نهاد_نمایندگی_مقام_معظم_رهبری
#کلاس_نهج_البلاغه
هدایت شده از فصل پژوهش و فناوری ۱۴۰۲ دانشگاه کاشان
همزمان با #هفته_پژوهش_و_فناوری، #دانشکده_مهندسی برگزار می کند:
بازدید از شرکت ایسکرا اتوالکتریک ایران
تولید کننده استارت و دینام خودرو در ایران
🔸 ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه کاشان
🗓 چهارشنبه 15 آذر 🕛 ساعت ۱۲-۸
🏢شهـرك صنعتـي اميركبير كاشان (شهرک صنعتی جعفر آباد)
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
هدایت شده از فصل پژوهش و فناوری ۱۴۰۲ دانشگاه کاشان
🔵به مناسبت #هفته_پژوهش_و_فناوری
#دانشکده_منابع_طبیعی_و_علوم_زمین باهمکار #انجمن_علمی_گردشگری دانشگاه کاشان برگزار می کند
کارگاه تخصصی:
کاربرد سامانه های اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی( GIS )
👤مدرس:
دکتر ابراهیم امیدوار
🗓چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲
⏱ ۸تا۱۲
🏢 دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین #معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی #دانشگاه_کاشان
هدایت شده از فصل پژوهش و فناوری ۱۴۰۲ دانشگاه کاشان
همزمان با #هفته_پژوهش_و_فناوری
#کتابخانه_مرکزی_دانشگاه_کاشان برگزار میکند:
🔸نمایشگاه و فروش کتب علمی تخصصی (کتب وجینی)
🗓 از ۱۵ تا ۳۰ آذر 🕛 ساعت ۱۷_۸
🏢 طبقه همکف کتابخانه مرکزی دانشگاه کاشان
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
هدایت شده از فصل پژوهش و فناوری ۱۴۰۲ دانشگاه کاشان
همزمان با #هفته_پژوهش_و_فناوری #دانشکده_معماری_و_هنر برگزار میکند:
سخنرانی ساختارهاي جديد با هويت و فرهنگ ايراني در طراحي فرش
سخنران: دكتر سونيا نوري (عضو هیئت علمی دانشکده معماری و هنر )
🗓چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲
🕛 ساعت ۱۱-۹
🏢کلاس 209 دانشکده اسلامی
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی #دانشگاه_کاشان