✅برگزاری سخنرانی علمی «وضعیت برق ایران در حوزه برنامهریزی تولید، چالشها و راهکارهای بهبود آن»
📌همزمان با هفته پژوهش و فناوری گروه قدرت دانشکده مهندسی برق با همکاری انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه کاشان، سمینار علمی در تاریخ ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۲ با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسیارشد و دکتری به صورت حضوری و آنلاین در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی برق برگزار کرد.
🔸دکتر کریمی دانشیار گروه برق قدرت دانشگاه کاشان در این سمینار علمی به «وضعیت برق ایران در حوزه برنامهریزی تولید، چالشها و راهکارهای بهبود آن» اشاره کرد و افزود: در دستیابی به اهداف تولید انرژی، برنامهریزی تولید از مفاهیم بلندمدت، میانمدت و کوتاه بهره میبرد. برنامهریزی بلندمدت بر اساس تحلیل و تخصیص منابع به طور کلان به تولید انرژی در آینده میپردازد. وی افزود: برنامهریزی میانمدت بر روی افزایش بهرهوری و بهینهسازی فرآیندهای تولید تمرکز دارد. همچنین، برنامهریزی کوتاهمدت به تنظیم سیستمهای تولید جاری و رفع نوسانات فوری میپردازد.
🔺دکتر کریمی به وضعیت صنعت برق ایران در حوزه برنامهریزی تولید پرداخت و خاطر نشان کرد: در حوزه برنامهریزی تولید، ایران با چالشهایی همچون نیاز به تنوع منابع انرژی، مدیریت انتقال و توزیع بهینه، و توسعهی فناوریهای نوین روبرو است. با وجود پتانسیلهای زیاد در زمینههای انرژی خورشیدی و بادی، نیاز به برنامهریزی هوشمند و استفاده از فناوریهای پیشرفته اساسی است.
🔹وی در خصوص تجارت دنیا در حوزه برنامهریزی تولید افزود: وضعیت برنامهریزی تولید در دنیا متنوع است. آمریکا با افترا به استقلال انرژی و بهرهوری بالا، نمونهای از موفقیت در برنامهریزی بلندمدت است. از سوی دیگر، استرالیا با بهرهگیری از منابع طبیعی، به راحتی نیازمندیهای خود را تأمین میکند.
🔸دکتر کریمی راهکارهایی در جهت بهبود وضعیت صنعت برق ایران ارائه کرد و افزود:برای بهبود وضعیت صنعت برق ایران، نیاز به سرمایهگذاری در زمینه توسعه فناوریهای نوین، افزایش بهرهوری نیروگاهها، ترویج استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر و ایجاد برنامهریزی هوشمند و مستدام در تولید است.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
پیام تبریک معاونت دانشجویی دانشگاه کاشان به مناسبت فرارسیدن 16 آذرماه، روز دانشجو
🌿16 آذر روز دانشجو و روز مبارزه با استکبار، یادآور حرکت قهرمانانه و توام با بصیرت دانشجویان در مقابل آمریکا و رژیم سفاک سلطنتی است. رژیمی که در سال 1332 پس از کودتا علیه مصدق با دعوت از نیکسون، معاون رئیسجمهور وقت آمریکا میخواست مراتب سرسپردگی خود را به کودتاچیان آمریکایی نشان دهد.
🌿اين روز بزرگ تنها نماد استکبارستيزي نيست، که نماد آگاهي و پويايي نسل دانشجوست در برابر چالش هاي داخلي و خارجي کشور. روز دانشجو يعني روز قلم هاي تيز، روز فکر هاي خلاق، روز انديشه هاي نو و دانشجو يعني تلاش، اميد، صبر، آينده، آينده اي که با همت و تلاش جوانان دانشجو رقم خواهد خورد.
🌿 به راستي که دانشجويان با تأسي به شهداي 16 آذر و با سرلوحه قرار دادن آرمانهاي اسلامي، انقلابي و ملي خويش، براي اعتلاي کشور در ابعاد مختلف و براي دفاع از اسلام و انقلاب از هيچ تلاشي فروگذار نکرده و نخواهند نمود.
🌿 همانطور که مقام معظم رهبري (مدظله العالي) فرمودند: آن چيزي که ما از محيط دانشجوييمان انتظار داريم پيشرفت علم، پيشرفت انديشه سياسي، عمق انديشه ديني و ايمان ديني، عمق معرفت ديني و روشن بيني ديني، دست يافتن به قلمروهاي جديد؛ هم در زمينه علم، هم در زمينه سياست، هم در زمينه معرفت ديني در محيط دانشجويي است.
🌿اینجانب به همراه کلیه همکاران پرتلاش خود در مجموعه معاونت دانشجویی ضمن ادای احترام به روح بلند شهدای دانشجو، این روز بزرگ و فرخنده را به همه دانشگاهیان بهویژه دانشجویان عزیز دانشگاه کاشان که امیدهای جامعه ما هستید و همواره با بصیرت و ایثار در صحنههای مختلف نقشآفرین بودهاید تبریک عرض نموده و از خداوند بزرگ، عزت، سعادت و توفیق روزافزون شما و خانوادههای محترمتان را مسئلت دارم.
دکتر سیدعلی حسینی تفرشی
معاون دانشجویی
16 آذرماه 1402