اطلاعیه
🔸نظر به اطلاعیه استانداری اصفهان، کلیه کلاس های آموزشی دانشگاه کاشان در روزهای سه شنبه تا پنج شنبه ۲۷ تا ۲۹ آذر به صورت غیرحضوری می باشد.
🔸همچنین بخش های اداری دانشگاه کاشان در روز سه شنبه ۲۷ آذر تعطيل و در خصوص فعالیت بخش اداری در روز چهارشنبه ۲۸ آذر نیز طبق نظر استانداری اصفهان، اطلاع رسانی خواهد شد.
روابط عمومی دانشگاه کاشان
@uniofkashan
💡رهبران واقعی می خواهند رهبر باشند و مایل به آموزش هستند.💡
🔹یکی از با ارزشترین درسها درباره رهبری کارآفرینی این است که: وظیفه یک رهبر نشاندادن بهترینها در افراد است، نه اینکه خود بهترین فرد باشد.
🔹اگر شما باهوشترین فرد در تیم تجاری خود هستید، کسب و کار شما با مشکل مواجه میشود.
🔸منبع: کتاب آموزش مهارتهای رهبری کارآفرینی (نوشته محمد شمس)🔸
#پیام_کارآفرینی
پیام ۱۶۸
مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه کاشان
سایت مرکز
🌐فضای مجازی🌐
کانال تلگرام | صفحه اینستاگرام | کانال ایتا
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
#فصلپژوهشوفناوریدانشگاهکاشان
✅برگزاری کارگاه کاربرد بازیوارسازی در مدیریت و کسبوکار
🔸به مناسبت هفته پژوهش و فناوری کارگاه علمی کاربرد بازیوارسازی در مدیریت و کسبوکار به همت دانشکده علوم مالی، مدیریت و کارآفرینی و انجمن علمی مدیریت در آمفیتئاتر دانشکده علوم انسانی و حقوق در روز یکشنبه 26 آذر ماه برگزار شد.
🔹در این کارگاه، خانم دکتر زهرا صادقی به بررسی مفهوم و کاربردهای عملی بازیوارسازی در زمینههای مختلف کسبوکار پرداخت. این کارگاه با هدف آشنایی شرکتکنندگان با ابزارها و استراتژیهای بازیوارسازی برای افزایش تعامل، بهرهوری و انگیزه در سازمانها و کسبوکارها طراحی شده بود.
🔹در ابتدای کارگاه، دکتر صادقی به تعریف بازیوارسازی پرداخت و توضیح داد که این مفهوم شامل استفاده از عناصر و مکانیکهای بازی در محیطهای غیربازی است. او توضیح داد که چگونه میتوان از مفاهیمی مانند امتیازدهی، سطوح، رقابت، و پاداش برای افزایش انگیزه کارکنان، وفاداری مشتریان، و بهبود تجربه کاربران استفاده کرد.
🔹بخش دیگری از کارگاه به ارائه نمونههای واقعی از کاربرد بازیوارسازی در سازمانها اختصاص داشت. خانم دکتر صادقی به مثالهایی از شرکتهایی اشاره کرد که با استفاده از بازیوارسازی، موفق به افزایش فروش، بهبود روابط مشتریان، و تسریع فرآیندهای آموزشی شده اند. به عنوان نمونه، او توضیح داد که چگونه یک سیستم پاداشدهی یا چالشهای گروهی میتواند به ارتقای روحیه تیمی و بهرهوری در محیط کار کمک کند.
🔹در ادامه کارگاه، خانم دکتر صادقی با نمایش ویدئوهای تبلیغاتی از شرکتهای بزرگی مانند کوکاکولا، نمونههایی از کاربرد موفق بازیوارسازی در سطح بینالمللی را ارائه دادند. این ویدئوها نشان میدادند که چگونه برندهای مطرح با استفاده از عناصر بازیوارسازی توانستهاند تعامل بیشتری با مخاطبان خود ایجاد کنند و تجربهای متمایز برای مشتریان رقم بزنند.
🔹دکتر صادقی در این بخش تأکید کرد که این مثالها نهتنها نشاندهنده خلاقیت در طراحی کمپینهای تبلیغاتی هستند، بلکه به وضوح قدرت بازیوارسازی را در جلب توجه و ایجاد حس تعلق در مشتریان نشان میدهند.
🔹در پایان، با مرور این مثالها، شرکتکنندگان با ایدههای نوآورانهای برای پیادهسازی بازیوارسازی در کسبوکار خود آشنا شدند. دکتر صادقی تأکید کرد که طراحی موفق بازیوارسازی نیازمند شناخت دقیق مخاطب، هدفگذاری مناسب، و استفاده خلاقانه از ابزارهای موجود است. این کارگاه فرصتی برای شناخت بهتر این رویکرد و درک پتانسیلهای آن برای بهبود تعامل و رشد کسبوکار فراهم کرد.
#معاونتپژوهشیوارتباطاتعلمی
#دانشگاهکاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
#فصلپژوهشوفناوریدانشگاهکاشان
✅نشست تخصصی آینده صنعت فرش ماشینی منطقه کاشان برگزار شد.
🔺️همزمان با هفته پژوهش و فناوری،نشست تخصصی آینده صنعت فرش ماشینی منطقه کاشان توسط پژوهشکده فرش در خانه تاریخی عطارها برگزار شد.
✳️دکتر قدرتیان رئیس پژوهشکده فرش و میزبان این نشست ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و شرکت کنندگان ضمن معرفی پژوهشکده فرش و اعلام آمادگی جهت همکاری های متقابل با صنعت ابراز امیدواری کرد که از این نوع جلسات مشترک بین دانشگاه و صنعت بیشتر برگزار گردد و اهالی صنعت در این زمینه مشارکت بیشتری داشته باشند.
قدرتیان در ادامه با اشاره به رشد کاریکاتور گونه صنعت فرش ماشینی منطقه کاشان و وضعیت فعلی آن از مهمانان درخواست نمود تا وارد بحث و گفتگو شوند.
🔷سعید حقیقی کارشناس و فعال صنعت نساجی آینده صنعت فرش ماشینی را متاثر از گذشته آن دانست و ضمن گله مندی از دانشگاهیان برای کم کاری در این حوزه یکی از نیازهای امروز صنعت فرش ماشینی را دانش و علم روز دانست؛ حقیقی ضمن ارائه مصداق ها و نمونه هایی از ورود علم شیمی رنگ در این صنعت افزود: چه بسا دانشجویان با علم روز خود بتوانند به کمک صنعت گران آماده و با هم افزایی علم و تجربه مشکلاتی از این صنعت را رفع نماید.
🔶️در ادامه نشست مهندس محمد آذرباد رئیس هیات مدیره فرش جهان مهر با اشاره به این نکته که کشور نیازمند یک مدل اقتصادی یکپارچه است، توسعه صنعتی فرش ماشینی را در گرو توسعه صنعتی کشور دانست و با تقسیم بندی توسعه صنعت فرش ماشینی کشور به شش دوره مختلف، همکاری دانشگاه با صنعت فرش ماشینی را لازم دانسته و شناسایی بازار هدف را از ملزومات موفقیت این صنعت بر شمرد.
در ادامه این نشست که بیش از دو ساعت به طول انجامید کارشناسان به ارائه نقطه نظرات خود درباره وضعیت فعلی صنعت فرش ماشینی منطقه پرداختند.
🔷️حقیقی پنج فاکتور مهم را برای شکوفایی صنعت فرش ماشینی منطقه در آينده لازم دانست:
- نوآوری و استفاده از تکنولوژی های جدید و به روز دنیا و غافل نشدن از آنها مانند هوش مصنوعی.
- بازاریابی و صادرات که در گرو رفع تحریمها و ارتباط با بازار جهانی است.
-آموزش نیروی انسانی ماهر و آگاه و برگزاری کارگاه های آموزشی مستمر.
-توجه ویژه به محیط زیست توسط صنعت.
- تحقیق و توسعه در ابعاد مختلف صنعت فرش ماشینی به خصوص مواد اوليه جدید.
🔶️محمد آذرباد درباره آینده صنعت فرش ماشینی منطقه گفت:
توسعه در این حوزه در میان مدت بعید است چرا که سوددهی آن متوقف شده و در صادرات دچار افت بسیار زیادی هستیم و در عین حال فروش داخلی هم افزایشی نداشته است؛
تا زمانی که بعضی مسائل فرهنگی و تحریمها وجود دارد آینده روشنی پیش رویصنعت فرش ماشینی نخواهد بود.
🔻در پایان جلسه ضمن پرسش و پاسخ شرکت کنندگان و مدعوین، با اهدا لوح سپاس از آقایان حقیقی و آذرباد تقدیر شد.
#معاونتپژوهشیوارتباطاتعلمی
#دانشگاهکاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
#فصلپژوهشوفناوریدانشگاهکاشان
✅سخنرانی علمی و هنوز اومانیسم؟
🔹به مناسبت هفته پژوهش و فناوری سخنرانی علمی دکتر زهرا سادات طاهری با عنوان "و هنوز اومانیسم؟" در سالن کنفرانس دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی برگزار شد.
🔸در این سخنرانی فلسفی، در ابتدا به تصویر چشم انداز جهان مبتنی بر تفکر اومانیستی و تعریف ماهوی از انسان پرداخته شد و ویژگی های شکل دهنده ماهیت انسانی نظیر هویت، اختیار، مسئولیت پذیری، و اخلاق گرایی به منزله اصول بنیادی وجود انسانی معرفی شدند. در ادامه به جریانهای مختلف فلسفی از دوران رنسانس تا کنون پرداخته شد که چگونه جریان کوپرنیکی، روشنگری، انقلاب صنعتی در قرن نوزده، تفکر داروینی، روانشناسی فرویدی و سپس انفجار اتمی تعریف انسان از خویش و هویت وی را دستخوش چالش کردند. سپس به اخرین انقلاب صورت گرفته در قرن بیست یک و خیزش هوش مصنوعی، واقیعت مجازی و تاثیر آن بر شناخت انسان از خویش و جهان پیرامون اشاره شد. در ادامه به تاثیر این انقلاب متاخر بر جنبه های مختلف زندگی نظیر حکمرانی سیاسی، علم حقوق و قضا، عدالت اجتماعی، اخلاقیات و کنشگری اجتماعی اشاره شد.
🔺در پایان به بررسی راه کارهای برخی از فیلسوفان غربی در مواجه با آینده اشاره شد. جلسه با تاکید بر نیاز به برنامه ریزی جهت مواجه با دنیای ناشناخته آینده و مدیریت آن پایان پذیرفت.
#معاونتپژوهشیوارتباطاتعلمی
#دانشگاهکاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
◾️پيام تسليت سرپرست دانشگاه کاشان به مناسبت درگذشت دکتر علی شاعری
درگذشت دکتر علی شاعری، عضو هیأت علمی بازنشسته دانشگاه کاشان را تسليت میگویم.
این استاد فرزانه که از نخستین اعضای هیأت علمی رسمی دانشگاه کاشان بود؛ به عنوان استادی کوشا، شاداب، خوش روحیه، سرزنده و دنیا دیده، دهههای شصت، هفتاد و هشتاد خورشیدی در این دانشگاه و به ویژه در دانشکده مهندسی مکانیک به تربیت شاگردان و انجام رسالتهای استادی همت گماشت.
تجربه حضور در معاونت پژوهشی دانشگاه کاشان، دورهای کوتاه سرپرستی دانشگاه کاشان و چند صباحی در سمت شهردار کاشان، بخشی از رسالتهای دانشگاهی و اجتماعی ایشان بود.
او با اینکه بخش زیادی از میانه و پایان عمر را در انگلستان زیست، اما لبریز از عشق به میهن و هم میهنان بود و در آخرین پیامی هم که مخابره کرد این دلدادگی و دلبستگی موج میزد.
خداوند روح او را در آمرزش و آرامش قرار دهد و به بستگان و وابستگانش صبر کرامت فرماید.
حتماً خاطرات و زحمات ماندگار او در تاریخ این مرکز علمی همواره به نیکی خواهد ماند.
بهزاد سلطانی
سرپرست دانشگاه کاشان
@uniofkashan
29.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_ویدوئی
مهر کریمان
حضور دکتر بهزاد سلطانی سرپرست دانشگاه کاشان در آئین افتتاح درمانگاه حامی
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan