✅برگزاری سخنرانی علمی «وضعیت برق ایران در حوزه برنامهریزی تولید، چالشها و راهکارهای بهبود آن»
📌همزمان با هفته پژوهش و فناوری گروه قدرت دانشکده مهندسی برق با همکاری انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه کاشان، سمینار علمی در تاریخ ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۲ با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسیارشد و دکتری به صورت حضوری و آنلاین در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی برق برگزار کرد.
🔸دکتر کریمی دانشیار گروه برق قدرت دانشگاه کاشان در این سمینار علمی به «وضعیت برق ایران در حوزه برنامهریزی تولید، چالشها و راهکارهای بهبود آن» اشاره کرد و افزود: در دستیابی به اهداف تولید انرژی، برنامهریزی تولید از مفاهیم بلندمدت، میانمدت و کوتاه بهره میبرد. برنامهریزی بلندمدت بر اساس تحلیل و تخصیص منابع به طور کلان به تولید انرژی در آینده میپردازد. وی افزود: برنامهریزی میانمدت بر روی افزایش بهرهوری و بهینهسازی فرآیندهای تولید تمرکز دارد. همچنین، برنامهریزی کوتاهمدت به تنظیم سیستمهای تولید جاری و رفع نوسانات فوری میپردازد.
🔺دکتر کریمی به وضعیت صنعت برق ایران در حوزه برنامهریزی تولید پرداخت و خاطر نشان کرد: در حوزه برنامهریزی تولید، ایران با چالشهایی همچون نیاز به تنوع منابع انرژی، مدیریت انتقال و توزیع بهینه، و توسعهی فناوریهای نوین روبرو است. با وجود پتانسیلهای زیاد در زمینههای انرژی خورشیدی و بادی، نیاز به برنامهریزی هوشمند و استفاده از فناوریهای پیشرفته اساسی است.
🔹وی در خصوص تجارت دنیا در حوزه برنامهریزی تولید افزود: وضعیت برنامهریزی تولید در دنیا متنوع است. آمریکا با افترا به استقلال انرژی و بهرهوری بالا، نمونهای از موفقیت در برنامهریزی بلندمدت است. از سوی دیگر، استرالیا با بهرهگیری از منابع طبیعی، به راحتی نیازمندیهای خود را تأمین میکند.
🔸دکتر کریمی راهکارهایی در جهت بهبود وضعیت صنعت برق ایران ارائه کرد و افزود:برای بهبود وضعیت صنعت برق ایران، نیاز به سرمایهگذاری در زمینه توسعه فناوریهای نوین، افزایش بهرهوری نیروگاهها، ترویج استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر و ایجاد برنامهریزی هوشمند و مستدام در تولید است.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan