👨💻🌐👨🏫کارگاه آموزشی آنلاین👨🏫🌐
تکنیک های خواندن کتابهای تصویری برای کودکان
⬅️ ارائه توسط :
جناب آقای حسن اسماعیلی طاهری
📚مولف کتابهای تصویری بی واژه و کم واژه
📚دانش آموخته کارشناسی ارشد ادبیات کودک و نوجوان
📚نویسنده ی کتاب "بابای با کلاه ، بابای بی کلاه " با ۴ نشان لاک پشت پرنده و جوایز متعدد جهانی
✅️ویژه مدیران ، معلمان و مربیان ، تسهیلگران و دانشجویان
✅️همراه با اعطای گواهینامه ی معتبر
✅️دارای تخفیف در صورت ثبت نام گروهی
📆⌚️چهارشنبه ششم دیماه ساعت ۱۶ الی ۱۸ (۱۴۰۲/۱۰/۶)
📲ثبت نام 09918652707
🛎هزینه با احترام فقط ۱۵۰۰۰۰ تومان
و برای دانشجویان دانشگاه کاشان "رایگان"
✅معرفی مجتمع لاستیک کاشان و چالشهای موجود در صنعت لاستیک
🔸در آخرین سخنرانی، خانم دکتر شیما محمودپور مدیرعامل مجتمع لاستیک کاشان و مدرس دوره کارآفرینی به معرفی شرکت و محصولات آن پرداخت.
🔹صنايع لاستيك سازي كاشان در سال 1361 با مديريت احمد محمود پور قمصر تأسيس گرديده است. آسترهاي آسياب معادن و كارخانجات كاشي و سراميك ، چيني بهداشتي و مظروف ، انواع شیلنگ های صنعتی و لوله های ضد سایش (ترلکس) از عمده محصولات آن شرکت هستند.
🔸در ادامه مدیرعامل مجتمع لاستیک کاشان، از فرصت ایجاد شده جهت حضور در نمایشگاه تشکر کردند و اذعان داشت علی رغم تلاشهای قبلی برای ارتباط هرچه بهتر با دانشگاه، ارتباط شکل نگرفته بود و در این سه روز ارتباطات خوبی بین مجتمع لاستیک کاشان، اساتید، دانشجویان و مسئولین شهرستان برقرار شده است.
🔹پس از جمع بندی سخنرانی های علمی، با رایزنی های انجام شده توسط دکتر قاسمی مدیر ارتباط با صنعت و دکتر نجارزادگان مدیر مرکز رشد جامع دانشگاه کاشان، در دفتر ریاست دانشگاه، تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه کاشان و این شرکت حاضر در نمایشگاه به امضا دکتر کتابی رئیس دانشگاه کاشان رسید.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
برگزاری کارگاه انرژی خورشیدی در دانشگاه کاشان
#پژوهشکدهانرژیآبومحیطزیست به مناسبت #هفتهپژوهشوفناوری و با هدف انجام بخشی از وظایف ذاتی خود در ایفای نقش در منطقه و تبیین قوانین حوزه های تخصصی خود برای جامعه، کارگاه تخصصی با موضوع"انرژی خورشیدی راهحل توسعه پایدار؛ ارزیابی بلند مدت عملکرد نیروگاه های خورشیدی فتوولتائیک مدارس در منطقه کاشان"برگزار کرد.
🔹در این کارگاه جمعی از مدیران مدارس، معاون آموزش و پرورش آران و بیدگل و نماینده ای از مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان، اساتید و دانشجویان ایرانی و بین المللی دانشگاه کاشان حضور داشتند.
🔹دکتر نیکفر در این نشست که در سالن شهید فخری زاده ساختمان پژوهشکده در تاریخ ۲۸ آذر برگزار شد، به هدفمند بودن اقدامات پژوهشکده در برگزاری این سلسه جلسات اشاره و بازدید اساتید و دانشجویان پژوهشکده از مزرعه خورشیدی ۲/۵ مگاواتی در هفته پیش را جزوی از این برنامه های هدفمند دانست.
🔸سپس دکتر محمد نظیفیفرد به عنوان سخنران علمی این کارگاه به بیان برخی از مبانی علمی نیروگاه های خورشیدی پرداخت. وی ضمن ارائه نتایج مدل سازی انجام شده، به بیان گزارش داده های جمع آوری شده از مدارسی که در کاشان و آران و بیدگل دارای نیروگاه های خورشیدی ۵ کیلوواتی بودند، اشاره کرد. این عضو شورای پژوهشکده بیان کرد: نیروگاه های ۵ کیلوواتی در کاشان در سال می بایست حدود ۹ مگاوات ساعت برق تولید نمایند، که با بررسی های انجام شده مشاهده شد عملکرد تعدادی از آنها ضعیف و تعدادی در طول سال های قبل غیر فعال بودند. و در بین آنها مدارسی نیز بودند که عملکرد قابل قبولی داشتند. در این راستا پژوهشکده آمادگی خود را برای انجام هر گونه همکاری و مشاوره در این زمینه بیان کرد.
🔺در پایان مدعوین از آموزش و پرورش به بیان چالش های خود پرداختند و متقابلا قوانین اخیر مصوب توسط دولت برای حضار تبیین شد. چالش های معماری، فنی، اقتصادی و تاثیر آن بر محیط زیست توسط اساتید حاضر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
قیمت خرید برق تضمینی از مدارس خیر ساخت به ازای هر کیلووات ساعت ۳ هزار تومان می باشد که پیشنهاد شد مدارس با استفاده از ظرفیت خیرین از این فرصت استفاده کنند.
http://energy-research.kashanu.ac.ir
#پژوهشکدهانرژیآبومحیطزیست
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✅قابل توجه دانشجویان گرامی
🔺نظرسنجی دروس
از تاریخ ۱۴۰۲/۹/۲۹ لغایت ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
🔰مرکز مهدویت منطقه کاشان برگزار میکند:
«فرهنگ مهدویت»
🔹با حضور: حجت الاسلام دکتر همایون صدوقی، استاد مرکز تخصصی مهدویت
🕕زمان: شنبه ۲ دی ماه ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰
📍مکان: دانشگاه کاشان، سالن شهید سردار سلیمانی
🌐 لینک ثبتنام:
https://nahad.kashanu.ac.ir/fa/form/861/hamandishi
➖➖➖➖➖➖➖
#ویژه_اساتید_دانشگاه_کاشان_و_اساتید_دانشگاههای_منطقه_کاشان
🔸برگزار کننده: دفتر آموزش عالی مرکز مهدویت منطقه کاشان با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان
با ما همراه باشید...
✅برگزاری مسابقه حل مسایل احتمال در سطح مدارس شهرکاشان
🔹در ادامه برگزاری مسابقات هفته پژوهش و فناوری به همت دانشکده ریاضی و مدیریت اتباط با جامعه، مسابقه حل مسایل احتمال در روز چهارشنبه مورخ 22 آذرماه 1402 در در دبیرستان دخترانه استعدادهای درخشان فرزانگان امین در شهر آران و بیدگل برگزار شد.
🔸در این مسابقه دکتر شمس عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی با حضور در جمع دانش آموزان ابتدا به معرفی رشته آمار و کاربرد آن در جامعه پرداخت سپس با ذکر مقدمات مفاهیم احتمال که پیشنیازهای حل مسائل بود در فضای رقابتی به طرح مسایل احتمال اشاره کرد و در نهایت از بین 88 دانشآموز به 15 دانش آموز که موفق به ارایه پاسخ صحیح شده بودند جوایزی از طرف معاونت پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان اهدا شد.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan