🌸گام بلند دانشکده حقوق در مسیر ارتقاء:
🔴دانشكده حقوق دانشگاه قم در زمره پنج دانشكده حقوق برتر كشور قرار گرفت.
🔻بر اساس آمار منتشره توسط ISC، دانشكده حقوق دانشگاه قم از لحاظ توليد آثار پژوهشي حقوقي، در زمره پنچ دانشكده حقوق برتر كشور پس از دانشگاه های تهران،علامه طباطبائی، شهید بهشتی و تربیت مدرس و رتبه نخست دانشكده حقوق خارج از مركز( تهران) قرار گرفت.
🔻روابط عمومی دانشگاه قم کسب این افتخار علمی بزرگ را به جامعه دانشگاهی، به ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده حقوق دانشگاه قم تبریک می گوید.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴گزارش خبری
🔰در كنگره ملي شيمي و نانو شيمي از پژوهش تا توسعه ملي به دست آمد:
📌كسب عنوان برتر مقالات دو دانشجوي تحصيلات تكميلي شيمي تجزيه
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مقالات دانشجويان كارشناسي ارشد شيمي تجزيه گروه شيمي دانشگاه قم خانم ها صديقه رئيس ميرزايي و فاطمه مقدم دانا به عنوان مقالات برتر "كنگره ملي شيمي و نانو شيمي از پژوهش تا توسعه ملي" به ميزباني باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در دانشگاه تهران انتخاب شد.
🔻اين دانشجويان پايان نامه هاي خود را زير نظر دكتر ابراهيم هنرمند و دكتر حسين مستعان زاده و با مشاوره دكتر رضا شيخ اكبري، دكتر مريم خياط كاشاني و محمد ثبوت ميگذرانند.
➕عناوين مقالات ارائه شده عبارت است از:
🔻-مطالعه اثر درماني عصاره گياه cleome dolichostylaعلف مار مسجد سليماني) بر تشكيل و انحلال سنگ كليه كلسيم اگزالات
🔻-بررسي تئوري و تجربي اثر بازدارندگي عصاره گياه پياز عنصلي بر خوردگي استيل ۳۱۶
🔻گفتني است ارائه اين مقالات به صورت سخنراني بوده و اين مقالات به عنوان مقالات برتر از بين ۲۶۰ مقاله نهايي داوري شده، انتخاب شدند.
🔻همچنين مقاله مربوط به سنگ كليه نتايج رضايت بخش آزمايشگاهي داشته و به صورت محدود و به صورت باليني نيز بر روي برخي افراد داراي سنگ كليه كلسيم اگزالاتي اثر خوب و موثري داشته است و كار باليني در آينده بر روي آن تا رسيدن به فرمولاسيون دارويي قابل استفاده ادامه دارد.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴گزارش خبری
🔰 دیدار مدیر پژوهش دانشگاه با رییس جهاد دانشگاهی استان
📌جلسه بررسی راهکارهای همکاری گسترده پژوهشی جهاد دانشگاهی استان و دانشگاه قم روز گذشته برگزار شد
🔻در این جلسه دکتر محمدی مدیر پژوهش دانشگاه با ارایه گزارشی از فعالیتهای پژوهشی دانشگاه قم گفت: در طی سالهای گذشته دانشگاه قم افتخار میزبانی اصحاب علم و دانش و پژوهشگران استانی و دانشگاهها و مراکز علمی را در روز پژوهش و در قالب چندین همایش ملی و استانی را داشته است همچنین مجلات علمی ما طی سالهای گذشته رشد کمی و کیفی خوبی داشته اند و همچنان از حضور فعال و پویای مراکز علمی در دانشگاه استقبال می کند.
🔻وی افزود: چندین همایش در راستای بحث و بررسی برخی مشکلات استانی در دستور کار داریم که سالجاری اجرا خواهد شد و از حضور جهاد دانشگاهی برای کمک به شتاب فعالیتهای دانشگاهی استقبال میکنیم.
🔻در ادامه دکتر حیدری رییس جهاد دانشگاهی نیز با ارائه گزارشی از فعالیتهای این مرکز با ابراز خرسندی از همکاری با دانشگاه قم بر ادامه همکاری گسترده تاکید کرد.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴بسته خبری(۲۲)
#بخش_اول
🔰گامی بلند دانشگاه در حوزه فناوری اطلاعات
📌مدیر امور فناوری اطلاعات دانشگاه خبر داد: ایجاد بسترهای نوین و تجهیز دانشگاه به خدمات فناوری اطلاعات روزآمد
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلال رضایی نور با اشاره به دستاوردهای اخیر حوزه آی تی دانشگاه در زمینه مسائل زیرساخت و پایه ای و پیشرفت ۹۰ درصدی این امور گفت:
توسعه و تجهیز زیرساخت شبکه بی سیم پردیس خواهران، تجهیز و توسعه زیرساخت سرویس محاسبات ابری و ماشین های محاسباتی، توسعه سامانه نظرسنجی تلفنی جهت بازخوردگیری از میزان پاسخگویی تلفنی در دانشگاه، خریداری و راه اندازی ذخیره ساز تحت شبکه جهت پشتیبان گیری از اطلاعات دانشگاه، انتقال دکل همراه اول با پشتیبانی شبکه های پیشرفته 3G و 4G، قرار دادن سرورهای افزونه جهت به حداقل رساندن قطعی یا آسیب اطلاعات و همین طور ایجاد سرویسی بلادرنگ از مهمترین اقدامات اخیر این مدیریت می باشد.
🔻مدیر واحد فناوری اطلاعات دانشگاه همچنین بیان کرد:
با تلاش های انجام شده در ماههای اخیر در بسیاری از حوزه ها به لحاظ کمیت به حد قابل قبول و رشد لازم رسیده ایم و در حال اتوماسیون سازی و بالابردن کیفیت ارائه خدمات به دانشگاهیان عزیز می باشیم.
🔻وی ضمن تشریح روند واگذاری و برون سپاری شبکه های بی سیم دانشگاه گفت:
تا سال ۹۴ تمامی خدمات و پشتیبانی شبکه های بی سیم دانشگاه توسط نیروهای داخلی دانشگاه صورت می پذیرفت که با توجه به تعداد زیاد کاربران، کمبود بودجه های دانشگاه و نیاز به ارائه سرویس به صورت تمام وقت دچار مشکلات زیادی بودیم.
🔻وی گفت:
با وجود ۱۳۰۰۰ کاربر تعریف شده، مدیریت سخت کاربران و عدم سرمایه گذاری جهت چنین زیرساخت وسیعی از قبیل سوییچ ها و اکسس پوینت ها و نصب و راه اندازی آن به این نتیجه رسیدیم که تنها راه پاسخگویی مناسب به دانشگاهیان محترم برون سپاری می باشد که در همین راستا با برنامه ای گذار مشغول رایزنی شده و بالاخره به شرط کمک رسانی نیروهای متخصص دانشگاه و با رفع موانع قانونی از سال ۹۴ تا ۹۶ شرکت تراشه، کل دانشگاه را تحت پوشش برد که می توان به خرید یکصد میلیون تومان تجهیزات و پاسخگویی ۲۴ ساعته این شرکت اشاره نمود و پاسخگویی بالای ۷۰ درصدی در حوزه شبکه بی سیم را شاهد بودیم.
🔻دکتر رضایی نور ضمن اشاره به افزایش تقریبی ۳ برابری دانشجویان از سال ۹۲تاکنون بیان داشت:در این جهت به علت نیاز به توسعه، با مخابرات استان در زمینه شبکه بی سیم عمومی از اوایل سال ۹۶ وارد مذاکره شدیم که در نهایت اینترنت پردیس خواهران به مخابرات قم سپرده شد که تاکنون بیش از ۲۰۰ میلیون تومان تجهیزات به روز خریداری و نصب گردیده است.
🔻وی ضمن تاکید بر ایجاد رقابت در خدمات رسانی بهتر به دانشجویان، این امر را تحولی بزرگ در حوزه سرویس دهی شبکه اینترنت دانشگاه بیان کرد و سپس با تشریح ایجاد سرویس محاسبات ابری بیان کرد:
از اوایل سال ۹۵ خارج از وظایف اداری دانشگاه و بنا به دغدغه ای که مبنی بر احساس مسئولیت در جهت پیشبرد دانشگاه در حوزه آی تی در این واحد ایجاد شده بود، با حداقل امکانات سرویس جدید محاسباتی را ایجاد کردیم تا در زمینه ی دانشجویی، تزهای تحلیلی راحت تر پیاده سازی گردد و با توجه به دسترسی از هر مکان و عدم نیاز به حضور کاربر و با پلت فرمی قابل دسترس، مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت. درخواست گسترده دانشجویان باعث شد که گسترش این سرویس در دو زمینه افزایش توان محاسباتی به وسیله افزایش RAM و ذخیره ساز به وسیله ایجاد SAN Storage مورد توجه قرار گیرد که این مهم نیز تامین گردید.
@university_of_qom
🔴بسته خبری ( ۲۲)
#بخش_دوم
🔻دکتر رضایی نور ضمن تشکر از ریاست دانشگاه و معاونت اداری مالی و معاونت پژوهشی جهت تامین بودجه بیان کرد:
خوشبختانه از ابتدای سال ۹۵ با ایجاد فضای ذخیره داده SAN در زمینه ذخیره سازی، گرفتن نسخه پشتیبان از داده ها و همین طور امنیت داده های دانشگاه به سطح مطلوب رسیده ایم و همچنین با ایجاد برق اضطراری و UPS و ژنراتور چیزی به نام وقفه در انجام آزمایش ها نخواهیم داشت. متخصصین این مرکز نیز، آموزشهای لازم جهت پشتیبانی چنین تجهیزات بروزی را تا پایان تابستان گذرانده اند و به سطح قابل قبول در زمینه ابزار و تخصص رسیده ایم.
🔻مدیر واحد فناوری اطلاعات دانشگاه با اشاره به ۱۰ برابر شدن افزایش قدرت دستگاههای محاسباتی مذکور و قابل قبول دانستن این مرکز محاسبات، همچنین بیان کرد:
با خرید یک سرویس مجهز و اجرای تمام مایحتاج سروری دانشگاه با رویکرد مجازی سازی در این سرویس و همچنین ایجاد سرویسی دیگر به عنوان افزونه آن، می توان قابلیت بالایی را از سرویس های ارائه شده در دانشگاه انتظار داشت و ضمناً توان سرورهای سابق همگی با توزیع شدگی به ظرفیت ماشین های محاسباتی و ابری اضافه شده اند. هم اکنون مرکز محاسبات قوی ما حرف برای گفتن داشته و انتظار داریم پس از در اختیار قراردادن این امکانات، شاهد تحولی عظیم در پایان نامه ها و مقالات باشیم.
🔻دکتر رضایی نور در خصوص ایجاد بازخوردگیری تلفنی نیز گفت:
۸۰ درصد این سامانه نصب و استقرار پیدا کرده و در مورد تماس های داخلی به طور کامل به بهره برداری رسیده است و اندکی از امورفنی در خصوص تماسهای بیرون از دانشگاه در حال پیگیری است که به زودی تکمیل و به طور کامل به بهره برداری خواهد رسید تا بتوان در جهت افزایش خدمات رسانی بهتر به ارباب رجوع گامی بلند برداشت.
🔻وی در رابطه با پیگیری نصب دکل آنتن تلفن همراه در دانشگاه بیان کرد:
از ابتدای سال ۹۲ پیگیر نصب دکل همراه اول جهت پوشش دهی بیشتر این اپراتور و همین طور استفاده از نسل جدید اینترنت به عنوان سرویسی افزونه از طریق موبایل دیتا بوده ایم که از ابتدای سال ۹۴ دکل ایرانسل، سپس دکل رایتل(با نصب مکانی در شهرک قدس) و پس از ۵سال رایزنی در شهریور ۹۶ دکل همراه اول نصب گردید و هم اکنون پوشش دهی کلیه خدمات اپراتور های تلفن همراه در دانشگاه کامل شده است.
🔻لازم به ذکر است که اپراتورها بابت استفاده از زمین دانشگاه به دانشگاه اجاره نیز پرداخت می کنند که باعث گردیده هزینه های اینترنت دانشگاه کمتر شده و ضمناً هزینه های بدست آمده نیز صرف هزینه های جاری دانشگاه گردد.
🔻دکتر رضایی نور در پایان با اشاره به مشکلات و مشقت های متحمل شده در مسیر تجهیز و تامین موارد یاد شده بیان کرد:
هر کدام از این پروژه ها برای دانشگاه قم افتخار بزرگی شمرده می شود که متخصصین این حوزه با مشقت های زیاد آن را مهیا کرده اند.
🔻وی ابراز امیدواری کرد در آینده ی نزدیک اخبار جدیدی در حوزه تحولات فناوری اطلاعات و اتوماسیون سازی فرآیندها در اختیار دانشگاهیان قرار گیرد.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴بسته خبری(۲۲)
#بخش_اول
📌معاون اداری مالی دانشگاه قم به مناسبت ایام سالگرد سفر مقام معظم رهبری به استان:
🔰سفر رهبر معظم انقلاب نقطه ی عطف توسعه و پیشرفت پردیس خواهران دانشگاه قم
🔻در ایام سالگرد سفر مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۹ به شهر مقدس قم دکتر گندم کار، معاون اداری مالی دانشگاه قم در مصاحبه ای به اهمیت، تاثیر و برکات این سفر و مصوباتی که برای دانشگاه در برداشت، پرداخت.
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر گندم کار ضمن تسلیت ایام حزن و عزای آل الله اظهار داشت: این سفر برای دانشگاه قم برکات معنوی و مادی فراوانی به همراه داشت؛ دیدار دانشگاهیان با رهبر فرزانه انقلاب و بهره مندی از سخنان پر مغز ایشان در کنار مساعدت های گوناگون در جهت حل مشکلات استان و به ویژه دانشگاه قم از جمله این آثار و برکات بود.
🔻وی با اشاره به سابقه برخی نیاز های دانشگاه در حوزه های گوناگون گفت: در توسعه کمی و کیفی دانشگاه و نیز توسعه فضاهای آموزشی و کمک آموزشی که از سال های ۷۵-۷۴ آغاز شد و در سال ۱۳۷۸ برنامه ی جامع توسعه آموزشی دانشگاه به تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسید، ضرورت گسترش فضاهای آموزشی و کمک آموزشی محسوس بود. ضرورت این مسئله مهم در بخش خواهران به صورت جدی تری احساس می شد و در پی درخواستهای دانشجویان، اساتید، کارکنان پردیس خواهران و نیز تاکید وزیر وقت علوم تحقیقات و فناوری(دکتر زاهدی) بر ارتقاء سرانه فضاهای آموزشی-رفاهی خواهران، موجب شد تا ریاست دانشگاه در آن زمان با اراده ای بزرگ و ستودنی اقدام به ایجاد چهار بلوک ساختمانی با کاربری خوابگاهی، آموزشی و کمک آموزشی در ضلع غربی دانشگاه با مساحتی بالغ بر بیست هزار متر مربع نمایند که در زمان کوتاهی اسکلت و سازه بتونی این مجموعه به اتمام رسید.
🔻معاون اداری مالی دانشگاه قم تصریح کرد:
با توجه به اعتبار مورد نیاز برای این پروژه عظیم، عدم وجود اعتبارات کافی در حوزه درآمدهای اختصاصی دانشگاه و نیز تعریف نشدن در ردیف بودجه طرح های ملی در سازمان مدیریت(معاونت راهبردی ریاست جمهوری سابق) عملیات روند پیشرفت این پروژه متوقف شد و علی رغم پیگیریهای متعدد از مراجع ذیربط و بازدید تیم های کارشناسی مختلف نتیجه ملموسی حاصل نشد و ادامه کار به بن بست رسید.
🔻همزمان شدن سفر هیات دولت با سفر تاریخی رهبر معظم انقلاب در سال ۸۹، بارقه ی امید بود که پس از سالها وقفه، فعال شدن این پروژه ها و درخواست اعتبار لازم برای آنها در سایه این سفر پر خیر و برکت پیگیری شود؛ خوشبختانه در سایه لطف و عنایات ویژه معظم له و هیات همراه این آرزوی دیرینه نیز برآورده شد.
🔻دکتر گندم کار تصریح کرد: درخواستهای دانشگاه قم در این خصوص و نیز زمینه های دیگر از جمله حمایت از شرکتهای دانش بنیان، مرکز رشد، ساخت سایت انرژیهای نو و... در دستور کار کمیته های کارشناسی قرار گرفت و عمدتاً تصویب شد و در آن زمان، اعتباری در حدود ۱۲ میلیارد تومان برای طرح های پیشنهادی دانشگاه قم تصویب شد که بیشترین سهم را مجموعه آموزشی و کمک آموزشی خواهران با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان به خود اختصاص داد؛ و پس از آن خوابگاه کوثر و شروع عملیات عمرانی ساختمان های نیمه تمام آغاز و سال ۱۳۹۳ خوابگاه دخترانه کوثر به بهره برداری رسید. سپس بلوک اول ساختمان آموزشی خواهران در سال ۱۳۹۵ به اتمام رسید و اعتبار سایر طرحها نیز تخصیص داده شد.
@university_of_qom
🔴بسته خبری (۲۲)
#بخش_دوم
🔰دکتر گندمکار در ادامه بیان کرد:
در مجموع اعتبارات تخصیصی به بخش خواهران از این سفر بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان بود که ۳ میلیارد تومان آن مستقیم از طرف دفتر مقام معظم رهبری پرداخت گردید و مابقی از طرف وزارتخانه های دولتی تعهد گردید. بنابراین پایه و اساس توسعه جدید بخش خواهران مرهون این سفر متبرک به کمک های مالی دفتر معظم له می باشد؛ که مایه خوش یمنی و برکت برای بخش خواهران خواهد بود.
🔻معاون اداری مالی دانشگاه قم تصریح کرد:
با عنایت به توجه خاص کارگروههای تخصصی سفر به بخش خواهران دانشگاه و ایجاد فضایی مناسب برای این عزیزان می توان گفت کمک های این سفر در طول حیات دانشگاه و در مقایسه با سایر مراکز آموزش عالی از لحاظ کمیت و کیفیت بی نظیر است و موجب شد که گشایش قابل توجهی در بخش آموزشی و رفاهی برای خواهران دانشجو و اساتید و کارکنان محترم این بخش بوجود آید.
🔻دکتر گندمکار در مورد وجه تسمیه و علت نامگذاری مجتمع خواهران این دانشگاه به نام رهبر عظیم الشان انقلاب بیان کرد:
بر این اساس که بیشترین سهم در ایجاد و توسعه امکانات آموزشی و کمک آموزشی پردیس دانشگاه قم را مساعدت های مقام معظم رهبری و هیات همراه داشتند، به پیشنهاد جمعی از دانشگاهیان، نام این مجموعه آموزشی مزین به نام پر افتخار مقام معظم رهبری شد و به مجتمع آموزشی امام خامنه ای(حفظه الله) موسوم شد که حقیقتاً اسم با مسمایی است و مابقی فازهای این مجتمع در حال اجرا است.
🔻وی ضمن آرزوی طول عمر و سلامت و عافیت برای رهبر فرزانه انقلاب تصریح کرد:
در اینجا لازم است از افرادی که در تصویب مصوبات و پیگیری آنها تا اتمام پروژه ها همراهی و مساعدت نمودند تشکر و قدردانی شود؛ به ویژه از جناب مهندس شمعی که از طرف دفتر معظم انقلاب پیگیر اجرای مصوبات بودند و در مواقع لزوم از هر مساعدتی دریغ ننمودند، همچنین استاندار محترم استان قم، معاون محترم برنامه ریزی استانداری، رئیس مدیریت برنامه ریزی استان قم، خیرین محترم دانشگاه ساز و تیم فعلی و سابق مدیریت برنامه و بودجه دانشگاه تلاش ها و زحمات ارزنده ای را انجام دادند که از این بزرگواران هم تشکر می کنیم.
🔻دکتر گندمکار در پایان گفت:
خوشبختانه تمامی مصوبات این سفر و اعتبارات آنها تخصیص داده شده و به مرحله اجرا رسیده است و در پایان همانگونه که رهبر معظم انقلاب در صدور دستور اجرای مصوبات هیات همراه فرمودند، ان شاءالله این مصوبات و اجرای آنها برای دانشگاه قم موجب خیر و برکت و افزایش رضایت، ارتقا دانش و اخلاق در دانشگاه قم و به ویژه پردیس خواهران شود.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴گزارش خبری
🔰در دیدار رییس پژوهشگاه مفاخر فرهنگی کشور با رییس دانشگاه قم مطرح شد:
📌همکاری دانشگاه قم و انجمن مفاخر فرهنگی کشور گسترش می یابد
🔻دکتر دیرباز در دیدار با دکتر سبحانی رییس پژوهشگاه مفاخر فرهنگی کشور گفت: دانشگاه قم بعنوان نهادی علمی بر خود فرض می داند نسبت به بزرگداشت مقام علمی مفاخر فرهنگی استان و کشور از هیچ تلاشی فرو گذاری نکرده و در این راه مجدانه حرکت خواهد کرد.
🔻رییس دانشگاه قم افزود: شهر مقدس قم در طول تاریخ پربرکت خود مهد مفاخر بزرگ مذهب شیعه بوده است که امیدواریم با همکاری انجمن مفاخر و پژوهشگاه مفاخر فرهنگی کشور سالانه مراسمات بزرگداشتی به نام این بزرگواران برگزار کنیم.
🔻دکتر دیرباز با اشاره به دوره اموزشی خط سیاق گفت: دانشگاه باید نسبت به مسایل و میراث تمدنی حساسیت بیشتری داشته باشد
🔻وی افزود: امروز اساتیدی مانند استاد عبدلی اشتیانی با اشتیاق و بدون هرگونه منتی دانسته های خود را تقدیم علاقمندان می کنند و وظیفه دانشگاه گشودن درهای خود به روی مشتاقان علم و تجلیل مقام مفاخری همچون استاد عبدلی اشتیانی است
🔻رییس دانشگاه قم ادامه داد: امیدواریم دوره های اسناد و اشنایی با متون کهن همچنان با قوت در دانشگاه برگزار شود تا مشتاقان معرفت بتوانند از وجود اساتید این فن بهره مند شوند.
🔻دکتر دیرباز در پایان دیدار از دو دهه تلاش استاد عبدلی اشتیانی چهره ماندگار خط سیاق تشکر و اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک به شایستگی از ایشان تجلیل شود.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴گزارش خبری
🔰دکتر سبحانی رییس پژوهشکده مفاخر فرهنگی کشور :
📌به همکاری با دانشگاه قم در برگزاری آیین بزرگداشت مفاخر فرهنگی مفتخریم
🔻دکتر سبحانی رییس پژوهشگاه مفاخر فرهنگی کشور در دیدار با دکتر دیر باز گفت: :
🔻به همکاری با دانشگاه قم در برگزاری ایین بزرگداشت مفاخر فرهنگی مفتخریم و امیدواریم مراسمات بزرگداشت مفاخر حوزوی و روحانی بطور مستمر در دانشگاه برگزار شود.
🔻وی با اشاره به رویکرد دانشگاه قم در این مسایل افزود:
خوشبختانه نگاه فرهنگی عمیقی در مورد تجلیل از مقام مفاخر استان و کشور در دانشگاه قم وجود دارد که امیدواریم همکاری در این راستا ادامه یابد.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴بسته خبری(٢٢)
🔰بازدید رئیس صندوق رفاه دانشجویان و مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم از دانشگاه
📌مهندس یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر پورکیانی مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری و همچنین دکتر سجادی و جناب آقای رحیمی معاون و مدیر مالی صندوق رفاه وزارت علوم شنبه گذشته از دانشگاه قم بازدید نموده و طی جلسه ای به بررسی راههای ارتقاء سطح رفاهی دانشجویان پرداختند.
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ابتدای این نشست که با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر دیرباز ریاست دانشگاه، دکتر گندم کار معاون اداری و مالی دانشگاه، دکتر رهسپارفرد معاون دانشجوئی و دکتر امیر آبادی مدیر دفتر نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه برگزار شد و مسئولان دانشگاه نیازهای دانشگاه در حوزه توسعه و ارتقاء خوابگاه های دانشجوئی، ساخت خوابگاه متاهلی، توسعه و صنعتی سازی رستوران های دانشجویی، ارتقاء وضعیت اماکن ورزشی و تقویت ورزش بانوان دانشگاهی، افزایش تعداد وام دانشجوئی، بهبود سرویس های ایاب و ذهاب را مطرح نمودند.
🔻پس از این جلسه ریاست و معاونین دانشگاه، مهندس یزدان مهر و همچنین هیئت همراه از ساختمان ورزشی خواهران، سلف و رستوران دانشجویی برادران و خواهران و همچنین خوابگاههای برادران و خواهران بازدید کرده و از نزدیک با برخی از دانشجویان به گفتگو نشستند.
🔻پس از بازدید در نشست پایانی آقای مهندس یزدان مهر و دکتر پورکیانی جهت بهبود و ارتقاء مسائل مطرح شده توسط مسئولان دانشگاه قول مساعدت دادند که در آینده ای نزدیک گام های مهمی در راستای توسعه و تجهیز امور رفاهی برداشته شود.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
⚫️پیام تسلیت ریاست محترم دانشگاه قم بهمناسبت حادثه زلزله غرب کشور
🔰بسم الله الرحمن الرحیم
📌حادثه مصیبت بار زلزله در غرب کشور قلوب عموم ایرانیان را به درد آورد.
این حوادث تلخ؛ صحنه آزمایشی برای ماست تا با خضوع در برابر عظمت الهی به یاری هموطنان آسیب دیده مان بشتابیم و مرهمی بر آلام ایشان باشیم.
📌اینجانب به همراه عموم دانشگاهیان دانشگاه قم، ضمن همدردی با هموطنانی که در این زلزله مهیب به سوگ عزیزان خود نشسته اند، از خدای متعال برای ایشان صبر و شکیبایی و برای جانباختگان مغفرت و برای مجروحین سلامت و عافیت مسألت می نمایم.
عسکر دیرباز
رییس دانشگاه قم
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
دانشگاه قم را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
اینستاگرام:
www.instagram.com/_u/university_of_qom
سروش:
sapp.ir/university_of_qom
@University_of_Qom
🔴بسته خبری(۲۲)
#بخش_اول
🔰حضور ۵۳ واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه قم
🔻باتوجه به شروع سال تحصیلی جدید و به منظور آشنایی دانشجویان با مرکز رشد دانشگاه قم؛ مصاحبه ای را با جناب آقای سید مهدی مدبری، مدیر مرکز رشد دانشگاه قم انجام دادیم که میتوانید شرح آن را در زیر بخوانید.
➕ دلایل تشکیل مراکز رشد در دانشگاه ها و تاریخچه ی آن؟
🔻در سال ۱۳۷۹وزارت آموزش عالی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تغییر نام داد. حوزه فناوری، نتیجه آموزش ها و پژوهش هایی است که در عمل مورد استفاده جامعه قرار می گیرد. نقش وزارتخانه ها و دانشگاه ها در حوزه فناوری باید پررنگ و تاثیر گذار باشد و به همین دلیل با ایجاد نهاد هایی تلاش کردند این نقش را ایفا کنند که در نهایت مراکز رشد، پارک های علم و فناوری، دفاتر فناوری وارتباط با صنعت در وزارت علوم و دانشگاه ها تشکیل شد و در حوزه فناوری شروع به فعالیت کردند که مراکز رشد ساختارمندترین تشکیلاتی است که در حیطه فناوری در دانشگاه ها فعالیت می کند.
➕تاریخچه ای تشکیل مرکز رشد دانشگاه قم؟
🔻مرکز رشد دانشگاه قم در سال ١٣٨۴مجوز فعالیت خود را از شورای گسترش وزارت علوم گرفت و در سال ١٣٨۵ اولین واحد فناور پذیرش شد و این روند ادامه داشت و واحد های فناور به مجموعه اضافه می شدند و اکنون پس از ١١سال ۵١واحد فنآور که سه سال تحت حمایت های مرکز رشد دانشگاه قم بودند و از آموزش های ما بهره بردند و به عنوان واحد فنآور رشد یافته و موفق از مرکز رشد دانشگاه قم خارج شدند و اکنون در اکو سیستم اقتصادی کشور مشغول فعالیت هستند. در حال حاضر نیز ۵٣ واحد فنآور در مجموعه مرکز رشد دانشگاه قم در حال فعالیت هستند که از این مجموع ١۵واحد در مقطع پیش رشد و ٣٨ واحد در مقطع رشد قراردارند.
➕چکیده ای از فعالیت های مرکز رشد دانشگاه قم؟
🔻در مجموعه مرکز رشد دانشگاه قم تلاش شده است که ساز وکارهای توسعه فناوری شکل بگیرد و بخشی از کار در مجموعه خود مرکز رشد توسط دفتر آموزش، شورای پذیرش، دفتر راهبری انجام می شود و بخش دیگری نیز با همکاری بخش خصوصی تحت عنوان مرکز خدمات فناوری انجام می شود که در این مرکز، خدمات اخذ مجوز شرکت دانش بنیان، ثبت اختراع، ثبت برند و مشاوره های حقوقی و مالیاتی به واحد های فنآور مجموعه مرکز رشد دانشگاه ارائه می شود. همچنین در کنار این خدمات برای کمک به اکو سیستم اقتصادی شرکت های دانش بنیان، فن بازار را نیز راه اندازی کردیم که در حیطه تبادل فناوری به فعالیت می پردازد و ایده پردازان می توانند در فن بازار ایده خود را به فروش بگذارند یا برای آن سرمایه گذار جذب کند. همچنین در فن بازار فناوری ها و اختراعات به فرابورس معرفی می شوند و ایده پردازان و مخترعین می توانند از این خدمات نیز بهره مند شوند.
➕شرایط پذیرش در مرکز رشد دانشگاه قم؟
🔻واحد هایی که به مرکز رشد مراجعه می کنند باید سه ویژگی را داشته باشند تا مورد پذیرش قرار بگیرند. شرط اول داشتن یک ایده محوری علمی در حیطه فناوری که نوآوری نیز داشته باشد. شرط دوم معرفی یک تیم کاری است تا بتواند آن ایده را اقتصادی بکند و شرط سوم نیز این است که آن ایده حتما اقتصادی باشد. واحد هایی که حائز این سه شرط باشند می توانند وارد مجموعه مرکز رشد بشوند و محدودیتی در دانشجو بودن یا نبودن شخص وجود ندارد. برای ارزیابی این سه شرط نیز ما از خبرگان دانشگاهی و بازاری استفاده می کنیم که طرح و ایده را داوری می کنند و در صورت تأیید به شورای پذیرش ارجاع داده می شوند و فرآیند های پذیرش طی می شود تا یک واحد بتواند وارد مرکز رشد دانشگاه قم شود.
➕مقاطع پیشرفت واحد های فن آور در مرکز رشد به چه صورت است؟
🔻واحد های فنآور پس از پذیرش به مدت ۶ماه فرصت دارند تا الزامات مرکز را اجرایی بکنند و این ۶ ماه مرحله پیش رشد را سپری می کنند و پس از اینکه بتوانند این اقدامات را عملی کنند وارد مرحله رشد خواهند شد و به صورت رسمی وارد مجموعه مرکز رشد خواهند شد و به مدت ۳سال از حمایت ها و آموزش های مرکز رشد استفاده خواهند کرد و سپس از مجموعه خارج خواهند شد. ولی اگر واحد فن آوری نیاز داشته باشد که همچنان در مرکز رشد باقی بماند و این حضور به سود آن واحد و مرکز رشد باشد میتواند مرحله پسا رشد را به مدت دو سال دیگر در مرکز رشد بگذراند.
@university_of_qom
🔴بسته خبری(٢٢)
#بخش_دوم
➕دستاورد های مرکز رشد دانشگاه قم چه بوده است؟
🔻بزرگترین دستاورد مرکز رشد دانشگاه قم، داشتن ۵۱ شرکت و واحد توسعه یافته می باشد که وارد چرخه اقتصادی استان قم شده اند که این حاصل فعالیت های مرکز است. همچنین مرکز رشد دانشگاه قم طبق ارزیابی های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رتبه بسیار خوبی را کسب کرده است و به واسطه همین عملکرد مناسب، اعتمادی از طریق وزارت علوم به مجموعه مرکز رشد دانشگاه قم شکل گرفت که تعدادی از دوره های تقویم آموزشی مراکز رشد کشور به ما واگذار شد. در کنار این یک اعتماد عمومی در استان قم در حیطه تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی به مرکز رشد دانشگاه قم شکل گرفته است.
➕در مرکز رشد دانشگاه قم چه خدماتی به واحد های فن آور ارائه میشود؟
🔻بزرگترین خدمت و سرویسی که مرکز رشد به متقاضیان پذیرش ارائه می کند، ورود به یک مرکز تخصصی تجاری سازی است. یعنی ما فرآیندی را در مجموعه مرکز رشد دانشگاه قم داریم که این فرآیند یک دوره آموزشی عملیاتی برای ورود به کسب و کار است. که این فرآیند شامل سنجش بازار، تدوین مدل کسب و کار، نگارش یک طرح تجاری وکاری است که واحد ها با انجام این فرآیند می توانند از مرحله پیش رشد وارد مرحله رشد شوند.
واحدها پس از ورود به مرکز رشد توسط دفتر نظارت و ارزیابی هر سه ماه یکبار مورد ارزیابی قرار می گیرند و میزان موفقیت و رشد آن واحد مورد پذیرش قرار خواهد گرفت.
از دیگر خدماتی که مرکز رشد دانشگاه قم به واحد های فنآور، ارائه تسهیلات خدماتی شامل مکان استقرار، تجهیزات اولیه اداری، مشاوره آموزشی، خدمات اعتباری، معرفی شرکت به مراکز سرمایه گذار و معرفی شرکت به مراکز ارائه دهنده تسهیلات مالی ارزان قیمت برای پیشبرد کسب کار است.
➕جامعه هدف و شاخه های علمی که می توانند وارد مرکز رشد دانشگاه قم شوند؟
🔻جامعه هدف مرکز رشد، تمامی شاخه های علمی از جمله، علوم انسانی، مدیریت، علوم پایه را در بر می گیرد که در حال حاضر نیز تعدادی از مراکز رشد یافته در حوزه های نام برده شده در حال فعالیت هستند.
➕فعالیت های ترویجی انجام شده در مرکز رشد دانشگاه قم؟
🔻فعالیت های مختلف ترویجی که در مرکز رشد دانشگاه برگزار شده است شامل برگزاری ٢٠٨کارگاه آموزشی در حیطه های مختلف "ایده تا تجاری سازی"و برگزاری تعدادی رویداد کارآفرینی با نام رویداد شتاب (شناسایی ایده های برتر) در دانشگاه است.
➕برنامه های آینده مرکز رشد دانشگاه قم؟
🔻مهم ترین برنامه سال جاری مرکز رشد دانشگاه قم که امیدواریم عملیاتی شود، تمرکز به طور خاص به روی دانشگاهیان دانشگاه قم است که به همین منظور فضایی را در ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه تشکیل دادیم تا بتوانیم واحد های فنآور و شرکت های دانش بنیان دانشگاهی را پذیرش کنیم و در این عرصه توفیقاتی را کسب کنیم.
از دیگر برنامه های مرکز رشد راه انداری دفتر تبادل فناوری (T.T.O) دانشگاه قم است که وظیفه اجرای فرآیند هدایت پایان نامه های دانشجویی به سمت بازار و تجاری سازی را دارد.
🖌خبرنگار : محسن عبادی پور
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔆خبر موفقیت
🔰آقای محمد معین فاضلی دانشجوی دکتری گروه مهندسی کامپیوتر برنده لوح تقدیر بیست وچهارمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی کشور در گروه مهندسی و فنی شاخه کامپیوتر گردیدند.
@university_of_qom
🔴بسته خبری (۲۲)
#بخش_اول
🔰مدیر حراست دانشگاه:
📌تنها وسایل نقلیه دارای برچسب تردد، مجاز به ورود به دانشگاه هستند
🔹مدیر حراست دانشگاه بیان کرد به دلیل کثرت وسایل نقلیه و لزوم ساماندهی تردد خودروهای ورودی به دانشگاه، مقرر شد تا با نصب برچسب تردد وسایل نقلیه ساماندهی شوند.
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای سید سعید موسوی، مدیر حراست دانشگاه ضمن تسلیت رحلت پیامبر عظیم الشان و شهادت سبط اکبرشان و همچنین شهادت ثامن الحج علی بن موسی الرضا علیهم السلام و تسلیت بابت زلزله اخیر و داغداری مردم استان کرمانشاه با اشاره به مطلب فوق افزود:
حراست دانشگاه با توجه به توسعه دانشگاه، بناهای در حال ساخت و همچنین زیرساخت های در حال طراحی و یا ساخت جهت تامین حفاظت فیزیکی و امنیت دانشگاهیان، اقدامات مناسبی را اجرا و برنامه ریزی نموده است که مهمترین آن اجرای بخشی از طرح حفاظت الکترونیکی و افتتاح مرکز مانیتورینگ مرکزی در تابستان ۹۶بوده است.
🔻وی افزود: همچنین با توجه به موقعیت خاص دانشگاه و با پیگیری های معاونت اداری-مالی، درب شرقی دانشگاه از سمت خیابان آیت الله قاضی (ره) و بخشی از رینگ اصلی دانشگاه که در مجاورت شبستان مسجد است قابل بهره برداری گردید؛ لیکن به دلیل کثرت خودروها و لزوم ساماندهی تردد ها مقرر شد تا خودروهایی که وارد دانشگاه می شوند قابل شناسایی، کنترل و متعاقب آن در پارکینگ هایی که به صورت موقت و یا دائم احداث می شود ساماندهی و چینش شوند.
🔻موسوی در ادامه تصریح کرد: به همین منظور حراست دانشگاه در مرحله اول قبل از اجرای گیت های هوشمند تردد خودرو، دانشگاه، اقدام به تهیه برچسب های تردد خودرو نموده که در این مرحله، بدون اخذ هزینه این برچسب ها در اختیار دانشگاهیان قرار می گیرد.
🔻مدیر حراست دانشگاه با اشاره به تامین امنیت، کنترل و همچنین جلوگیری از ترددهای غیر ضروری به عنوان هدف اصلی این طرح بیان داشت:
با توجه به اینکه بسیاری از خانواده های محترم دانشجویان خود فرزندان خود را به دانشگاه می رسانند؛ برای این دسته از عزیزان نیز برچسب هایی با شماره سریال اختصاصی پیش بینی شده که صرفاً جهت رساندن دانشجو (بدون مجوز پارک در فضای دانشگاه) می باشد.
🔻وی در تشریح گروه بندی برچسب های تردد خودروها در دانشگاه افزود:
این مجوز را برای ۷گروه جداگانه پیش بینی کرده ایم که شامل اساتید، کارکنان، دانشجویان آقا، دانشجویان خانم، پرسنل بخش خصوصی، پیمانکاران و همراهان خانواده های دانشجویان است و لازم به ذکر است که دانشجویانی که از انواع وسایل عمومی مثل تاکسی در رفت و آمد هستند ترددشان صرفاً با این وسایل نقلیه(عمومی) بلامانع است.
🔻مدیر حراست دانشگاه به مجاز بودن تردد ارباب رجوعانی که به صورت موردی مراجعه می کنند اشاره کرد و گفت: ورود این دسته از افراد با ارائه کارت شناسائی و صدور برگ ملاقات بلامانع است.
🔻آقای موسوی گفت: در مورد ساماندهی موتورسیکلت ها نیز تمهیداتی اندیشیده شده که در مراحل بعدی و پس از مشخص کردن پارکینگ اختصاصی اعمال خواهد شد ولی در حال حاضر تردد با موتورسیکلت با ارائه با کارت دانشجویی امکان پذیر است.
@university_of_qom
🔴بسته خبری (۲۲)
#بخش_دوم
🔻وی همچنین با اشاره به دانشجویان واحد پردیس و مجازی که تنها در آذر ماه تردد دانشگاهی دارند گفت: این دسته از دانشجویان نیز در همان ایام می توانند جهت دریافت برچسب مراجعه نمایند.
🔻مدیر حراست دانشگاه در ادامه با اشاره به ضوابط ۹بندی تنظیم شده پیرامون فرم درخواست برچسب تردد تصریح کرد:
از همه عزیزان خواستاریم که برای حفظ امنیت خودشان و دانشگاه؛ ضوابط مربوطه را با دقت مطالعه و رعایت نمایند زیرا در صورت عدم رعایت این ضوابط ، از طریق مراجع ذیصلاح قانونی در دانشگاه یا خارج از دانشگاه؛ پیگیری لازم به عمل خواهد آمد.
🔻وی در زمینه پرسش دیگری در مورد فضای مجازی و دانشجویان پاسخ داد:
در مواردی که مواردی را خلاف شئونات اسلامی و اعتقادی در فضای مجازی را شاهد باشیم از طریق کمیته نظارت بر فضای مجازی که حراست نیز از اعضای آن کمیته می باشد اقدامات لازم را انجام می دهیم.
🔻آقای موسوی تاکید کرد: حراست در درجه اول همواره یک مشاور امین برای دانشگاهیان است و عزیزان در هنگام مواجه با آسیب های اجتماعی در فضای مجازی یا غیر از آن می توانند با آرامش خاطر به ما مراجعه کنند و اطمینان داشته باشند که حراست دانشگاه قطعا حامی ایشان خواهد بود.
🔻دانشجویان می توانند از طریق سامانه های روابط عمومی و یا تلفن های داخلی ۳۱۳۳ و یا ۳۱۳۲ مطالب خود را منعکس نمایند.
🔻وی در پایان افزود:
از عموم دانشگاهیان دعوت می کنیم تا با کمک یکدیگر، فضایی در شان شهر کریمه اهل بیت سلام الله علیه را فراهم سازیم و در زمینه هایی همچون امر به معروف و نهی از منکر، حجاب و عفاف، عدم استعمال دخانیات، استقاده از البسه متعارف و متناسب شان دانشجوی مسلمان و فراهم آوردن مجموعه با نشاط و امن، همچون گذشته تشریک مساعی داشته باشیم.
خبرنگار: محسن زارعی
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴خبر ویژه
🔰به ابتکار و همت شورای صنفی دانشجویان:
حدود ۱۷۰۰ دانشجو، یک وعده غذای خود را به هموطنان زلزله زده کرمانشاهی اهداء کردند.
🔰به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با همکاری اداره تغذیه و کانون دانشجویی هلال احمر و با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه، این مواد غذایی به صورت مناسب بسته بندی و تحویل نمایندگان هلال احمر استان برای ارسال به مناطق زلزله زده شد.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🌹پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت پیروزیبزرگ جبهه مقاومت بر شجره خبیثه داعش
📌بسم الله الرحمن الرحیم
پیروزی عظیم جبههی بزرگ مقاومت اسلامی بر شجرهی خبیثهی داعش را به پیشگاه مقام معظم رهبری و همهی علاقهمندان به انقلاب اسلامی تبریک عرض می نمایم.
📌این گروه جنایتکار که دستپروردهی شبکههای صهیونیستی و تکفیری بود، در سالهای اخیر با حمایت دولت آمریکا و برخی دولتهای منطقه، خسارتهای بسیار بزرگی در کشورهای اسلامی به ویژه عراق و سوریه بهبار آورد. چه بسیار خونهای پاک مظلومان بر زمین ریخت و این جنایات لکهای است پاک ناشدنی که در تاریخ نشانی از ننگ بر پیشانی نظامهای فاسد غربی و مرتجعین بر جای گذاشت.
📌به لطف پروردگار؛ با رهبری و مدیریت هوشمندانه و قاطع حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای، فتوای مرجعیت، جانفشانی نیروهای مدافع حرم و مجاهدت تاریخی سردار سرافراز سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی، این شجره خبیثه در کمال ناباوری جهانیان درهم کوبیده شد.
📌اینجانب به روان پاک امام راحل و شهیدان راه اسلام و انقلاب به ویژه شهدای مظلوم مدافع حرم درود میفرستم. از خدای متعال فرج حضرت ولیعصر(عج)، ریشهکنی کامل استکبار و عناصر تکفیری، طنین انداز شدن ندای روحبخش اسلام راستین، نجات مستضعفین عالم و طول عمر و سلامتی مقام معظم رهبری را مسالت می نمایم.
عسکر دیرباز
رئیس دانشگاه
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴گزارش خبری
📌طی نشستی با حضور مسئولان ذیربط:
✅ آسیب های فضای مجازی و پیام رسانها در محیط دانشگاه، مورد بررسی قرار گرفت.
🔹با توجه به آسیب های پیش آمده در فضای مجازی برای برخی از دانشجویان، جلسه ای با حضور برخی از مسئولان فرهنگی، امنیتی، تخصصی و اعضای کمیته حمایت و نظارت دانشگاه تشکیل شد.
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه،
در ابتدای جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه های مرتبط توسط مسئولان مربوطه ارائه شد که از مهمترین موارد آن می توان به
- تذکر اولیه،
- دعوت جهت مشاوره و راهنمایی،
-رفع آسیب با مشارکت خانواده ها
- و در نهایت ارجاع به مراجع ذیصلاح قانونی و قضایی اشاره کرد.
🔻همچنین در این جلسه ابعاد مختلف آسیب ها و راهکارهای فوق مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات مهمی در زمینه برخورد متناسب با افراد خاطی اخذ گردید که برخی از مهمترین موارد به شرح زیر می باشد:
✔️آگاهی بخشی پیرامون تهدید های پنهان در فضای مجازی و پیام رسانها به ویژه در حوزه های اخلاقی، مالی و امنیتی
✔️تذکر به صفحات، گروهها یا کانال هایی که بدون مجوز از عنوان، آرم یا محتوای مربوط به دانشگاه استفاده می کنند
✔️تقویت مشاوره به افراد در معرض آسیب
✔️حمایت ویژه دانشگاه از دانشجویان آسیب دیده
✔️استفاده ی بیشتر از ظرفیت خانواده ها در جهت کاهش آسیب و جلوگیری حداکثری از ورود دستگاههای قانونی خارج از دانشگاه
✔️حمایت بیشتر از فعالیت های سالم و مفید دانشگاهیان در فضای مجازی و حفظ آزادی های قانونی
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴بسته خبری (٢٢)
🔰جلسه در شورای شهر برای ارتقاء خدمات اتوبوسرانی به دانشگاه/راه اندازی ایستگاه جدید در مقابل درب دوم دانشگاه
📌در این جلسه که در دفتر مهندس امراللهی عضو محترم شورای شهر و رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک و با حضور رییس و معاون سازمان اتوبوسرانی قم و مدیران اداری و پشتیبانی، دانشجویی و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد مسائل و نیازهای دانشگاهیان در موضوع حمل و نقل شهری توسط مسئولان دانشگاه مطرح شد.
🔻مهندس امراللهی در این جلسه با تاکید بر اهمیت خدمت رسانی حداکثری به دانشجویان دانشگاه قم گفت: باید تلاش کنیم تا از کارهای مقطعی پرهیز کنیم و طرح های ماندگار و مفید را برای دانشگاه انجام دهیم.
🔻رییس سازمان اتوبوسرانی هم با اشاره به محدودیت های سازمان اتوبوسرانی با توجه به خصوصی بودن اکثر اتوبوس ها گفت: با این وجود در ساعات پر ترافیک دانشگاه مانند ۱۷الی۱۸، برای ارائه خدمت بهتر به دانشجویان دانشگاه قم، فاصله زمانی تردد اتوبوس ها را از ۶ دقیقه به ۳ دقیقه کاهش دادیم.
➕در ادامه این نشست موارد زیر مورد تفاهم قرار گرفت:
🚩-تقویت بیشتر خطوط اتوبوسرانی در ساعات پر ترافیک از درب اصلی دانشگاه
🚩-ایجاد یک ایستگاه آزمایشی در مقابل درب شرقی دانشگاه مجاور خیابان آیت الله قاضی خرم آبادی، که در صورت استقبال، دائمی می شود(مسیر: دانشگاه قم، بلوار شهید آوینی شهرک قدس، بلوار شهید صدوقی، میدان شهدا، میدان مطهری، خیابان امام خمینی، میدان ۷۲ تن)
🚩-موافقت با تردد برخی اتوبوس ها از درب (در حال ساخت) غربی دانشگاه از مجاورت مجتمع امام خامنه ای پس از راه اندازی درب مذکور
🔻همچنین مشکلاتی پیرامون جمع آوری سگهای ولگرد و مشکلات خیابان های مجاور دانشگاه و برخی نیاز های دانشگاه در حوزه ترافیک از سوی مسئولان دانشگاه مطرح شد که توسط جناب آقای امراللهی مورد پیگیری قرار گرفت.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom