فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 شبنوشت 🌙
به هیچ عنوان قصدی بر اسائهی ادب نیست، اما تا آنجایی که به خاطر دارم از دوران کودکی در قالب قصهی مشهور «شنگول، منگول و حبهی انگور» به ما آموختهاند که نمیتوان درِ خانه را به روی هر کسی گشود.
در دنیایی که گرگهای گرسنه و کمین کرده وجود دارند، پذیرفتن هر ابراز محبت و کمکی، امری عاقلانه و حکیمانه به نظر نمیرسد.
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
#پیام
رساندن پیام نجات بخش #انقلاب به دلهای مشتاق🔻
▫️هیچ ملتی و کشوری بدون مجاهدت بهترین فرزندانش نتوانسته است از شر سلطهی بیگانگان که زشتترین خفت و خواری برای یک ملت است، خود را نجات دهد. امروز هم مجاهدت جوانان و برگزیدگان در میدانهای دیگر لازم است: در میدان علم و معرفت، در عرصهی تلاش برای خودسازی معنوی و اخلاقی در صحنه مجاهدت فرهنگی، در رساندن پیام نجات بخش انقلاب به دلهای مشتاق، در ایجاد امید و مبارزه با دیو یأس، در مبارزه با تبلیغات دشمنان مستکبر، در استوار کردن وحدت ملی و نزدیک کردن دلها به یکدیگر.
۱۳۷۸/۱۱/۱۴
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه رهبرانقلاب درباره استفاده از #ماه_شعبان
سوالی که رهبرانقلاب از امام خمینی(ره) درباره اینکه «شما کدام دعا را بیشتر دلبستهی آن هستید؟» پرسیدند.
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#حلول_ماه_شعبان
🔴امام خمینی(ره)
♦️ این سه ماه رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان، برکات بسیار نصیب انسان، انسانهایی که می توانند استفاده کنند از این برکات، شده است. البته مبدأ همه مبعث است و دنبال او تمام جهاتی که هست. در ماه رجب، مبعث بزرگ و ولادت مولا علی بن ابی طالب- سلام اللَّه علیه- و بعض ائمه دیگر، و در ماه شعبان ولادت حضرت سید الشهدا- سلام اللَّه علیه- و ولادت حضرت صاحب- ارواحنا له الفداء- و در ماه مبارک، نزول قرآن بر قلب مبارک پیغمبر اکرم بوده است. و شرافت این سه ماه در زبانها و در بیانها و در عقلها و در فکرها نمی گنجد. و از برکات این ماهها ادعیه ای است که وارد شده است در این ماهها.»
📚صحیفه امام خمینی ره ج 17، ص: 456
📎 #بازنشر به مناسبت پخش سریال پایتخت ۶
🔺صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران
🔹چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازهای مرجعیت اجتماعی یافتهاند که در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضا تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
🔹پیش از پاسخ به این سوال، باید در شخصیت بازیگران دقیق شویم. بازیگر کیست؟ بازیگر در واقع هنرمندی است که میتواند ذهن خود را در اختیار نویسنده و جوارح خود را در اختیار کارگردان بگذارد تا به دستور آنها بگوید و بجنبد. بازیگر به اختیار خود نه سخنی میتواند بگوید و نه حرکتی میتواند بکند.
اواخر سال ۱۳۹۷ اتفاقی افتاد که اشاره به آن، در لمس بیشتر این معنی به ما کمک میکند. وقتی خشایار الوند، نویسنده سریال پایختت چهره در نقاب خاک کشید، دیدیم که کل پروژه متوقف شد؛ نقی معمولی با رفتن خشایار الوند دچار مرگ مغزی شد و از سیروس مقدم که مسئول تنظیم حرکات جوارح او بود نیز، کاری برای احیایش برنیامد. آقای مقدم حرف جالبی در تلویزیون زد و گفت من تجربه از دست دادن عوامل را در میانه کار دارم و پس از فوت خانم پوپک گلدره، بازیگر دیگری را جایگزین کردم. اما نویسنده را نمیتوان جایگزین کرد و آقای مقدم هم نتوانست. نویسنده خالق همه شخصیتهای فیلم و داستان فیلم است و جایگزین ندارد.
🔹حال پرسش اینجاست که چرا علاقه مردم به شخصیت نقی معمولی-که مخلوق ذهن خشایار الوند است- آقای محسن تنابنده را تبدیل به سلبریتی میکند و او در مسائل گوناگون از موضع و جایگاه نقی معمولی اظهار نظر میکند؟ آیا او این حق را دارد؟ آیا تبدیل شدن بازیگران به صاحبنظران اجتماعی، سوء استفاده و سرقت شخصیت محبوبی نیست که نویسنده خلق کرده است؟
🔹پاسخ این سوالات البته روشن است. اما چه چیزی باعث شده است که بازیگران، به چنین جایگاهی در اجتماع برسند؟ به نظر میرسد مقصر اصلی در این سرقت شخصیتی، سیاستگذاران و تصمیمگیران سازمان صدا و سیما هستند. سازمان صدا و سیما به جای اینکه بیینده را از این وهم در بیاورد که آنچه دیده است، فیلم است و آنکه بازی میکند، در حال اجرای دستورات نویسنده و کارگردان است، در فضای خارج از فیلم بیشتر به وهم اینهمانی معمولی-تنابنده دامن میزند.
وقتی گاه و بیگاه، در برنامههای مناسبتی، بازیگر میهمان است و مجری از علائق و سلایقش تا نظراتش درباره مسائل گوناگون از او سوال میکند، روشن است که این بازیگر دچار توهم صاحبنظر بودن در امور گوناگون جامعه خواهد شد. درباره خوانندگان محترم نیز مسئله همین است. حنجره خوبی دارند و توانستهاند مفهومی که شاعر میسراید و با وزنی که او ساخته، صدایی بسازند، اما گاه شخصیت شاعر را به سرقت میبرند و چنان رفتار میکنند که گویی آنچه خواندهاند، سخن خود آنهاست.
🔹وقتی این توهم، هم در بازیگر و هم در مردم، ایجاد شد، بازیگران یا به استخدام سیاسی درمیآیند و در بزنگاههای سیاسی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، یا اینکه دوز این توهم در جامعه چنان بالا میزند که بازیگران سیاستمدار میشوند.
🔹این وضعیت متوهمانه، حاصل نگاه تفرجگاهی به جای نگاه دانشگاهی به صدا و سیماست. هدف صدا و سیما نباید سرگرم کردن مردم و گذراندن وقت آنها باشد، بلکه هدف باید اعتلای سواد و فهم و درک و آگاهی مردم باشد. سلبریتیپروری و مرجعیتبخشی به آنها، با این اهداف متعالی در تضاد و تناقض است.
🔹خوب است دوستان تصمیمگیر در صدا و سیما، اگر هم بنا دارند به جای دانشمندان و صاحبنظران، عوامل فیلم و سریال را به برنامهها دعوت کرده و از علایق و سلایقشان سوال کنند، به جای بازیگران نویسندگان فیلمنامهها، و به جای خوانندگان، شاعران را دعوت کنند تا درباره آنچه خلق کردهاند با مردم سخن بگویند.
#سید_یاسر_جبرائیلی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
🦠آینده پژوهی پیامدهای کرونا
.✍️ #امیر_حمزه_مهرابی
در شرایطی که ذهن جهانیان درگیر «پیشگیری» و «درمان» کروناست، ضروری است با آینده نگری در صدد تحقیق و ترسیم و آینده پژوهی (Future studies)شرایط جامعه انسانی پس از فرو کش کردن تب «#پدیده_کرونا» باشیم، تا بر این اساس به آینده نگاری(foresight) بپردازیم.
قطعاً وضعیت اجتماع بشری، طبیعت، تکنولوژی، ساختار، روابط قدرت و... پس از کرونا با جامعه پیش از وقوع کرونا از همه ی جهات متفاوت خواهد بود.
🔹ماتياس هوركس و همكارانش در مركز پژوهش هاى وابسته به موسسه رابرت كخ در آلمان، با رویکرد آینده پژوهانه تغییرات شگرف وضعیت جامعه ی پس از کرونا را در سه بعد(تعاملات اجتماعى ، نقش تكنولوژى و ميانگين مطالعه افراد) ترسیم کرده است .
🔸مركز مطالعات بيولوژيك ميشيگان، با انتشار تحقیقاتی با عنوان "كرونا، حيات بيولوژيك سياره را متحول خواهد كرد."آینده امید بخشی از محيط زيست را نوید می دهد .
عده ای دیگر(مثل:پرویز درگی)به آینده پژوهی در کاروکسب پرداخته اند .
(از نتایج این تحقیقات در آینده خواهیم نوشت)
#شرایط_ایران_بعد_از_کرونا :
فارغ از تبعات تلخ و كشنده ى اين اپيدمى، نيمه ى ديگر اين اتفاق اما جالب و شنيدنى ست. بى شك ایران اسلامی تحت اثر پدیده ويروس کرونا، به طور شگفت آوری در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، تکنولوژیکی، دفاعی ،امنیتی و...متحول خواهد شد. که برخی از آن ها عبارتند از :
1️⃣-ورود ایران به جرگه دارندگان قدرت فرازمینی
تحقیقات محرمانه نشان می دهد که اسرائیل و امریکا از سالها پیش به فاز بهره گیری از قدرت اجنه وموجودات فرا زمینی ورود پیدا کرده اند و در ابعاد جمع آوری اطلاعات، انتشارعوامل مخل امنیت و بهداشت، تغییر باورها و نگرشها و...از این قدرتهای نامرئی استفاده می کنند . اشاره سربسته و رمز آلود مقام معظم رهبری در خصوص وجود و همکاری دشمنان #جنی و #انسی برای مقابله با انقلاب اسلامی و احتمال حمله بیولوژیکی به ایران از جنس کرونا، می تواند تعیین کننده استراتژی جدید برای نیروهای دفاعی ایران باشد.
( در این باره،بحث مستقلی تقدیم خواهیم کرد)
این بحث ادامه دارد ⏮
#سال_جهش_تولید
#کرونا_را_شکست_می_دهیم_انشاءالله
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
❌ بازگشت اروپا به دوران وایکینگ ها، دزدان دریایی که البته بخشی از تاریخ پر افتخار!! اروپا می باشد😔😔
۱. جمهوری چک محموله #ماسک #چین به ایتالیا را مصادره کرد.
۲. #ایتالیا محموله مایع ضد عفونی کننده چین به #تونس را مصادره کرد.
۳. #آلمان محموله ماسک یک شرکت آمریکایی به #سوئیس را مصادره کرد
۴. شما حدس بزنید...😔😔
❌وزیر اقتصاد تونس در مصاحبه ای اعلام کرده که امروز به دورانی رسیدیم که دولت های اروپایی عقل خود را از دست داده اند؛ که از ترس کرونا وسایل بهداشتی را می دزدند.
#فقر_فرهنگی #دزدی #ناکارآمدی_دولت #ناکارآمدی_حاکمیت #صداقت #ایتالیا_کرونا #ایتالیا #آلمان #مرکل #چک #کرونا #خارج_بدون_فیلتر #شرمساری #آرزوهای_بر_باد_رفته
منابع:
https://nyti.ms/39ioBI5
https://bit.ly/2WH2ZT2
https://bit.ly/2y9yvil
https://bit.ly/3dqEgZ4
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
کسانی که امروز لباس #پزشک_بدون_مرز پوشیدند،در واقع همان دشمنان بدون مرز ما هستند. چرا این کشورها درباره تحریم مخصوصا تحریم های دارویی فکر جان مردم ایران نیستند و اثری از کمک و توئیتهایشان نیست.
دم خروستان خیلی وقت است بیرون زده. با چند ماسک و دکتر آماتور خباثت های شما پاک نمیشه.
#معصومه_نصیری
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
منتظر بودیم سال 2020، دنیا به ساختن ماشین پرنده برسه ، ولی به جایی رسیدیم که الان در کل دنیا دارن آموزش میدن دستاتونو بشویید و بهداشت رو رعایت کنید
#حسین_دارابی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv