eitaa logo
کانال ܝ‌وܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝ‌ܨ و ܢ̣صــــیܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ
1.1هزار دنبال‌کننده
40.3هزار عکس
30.8هزار ویدیو
258 فایل
🌴عرصه ی جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار می طلبد. امام خامنه ای 🍒 🌴 قرارگاه بسوی ظهور 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار 🌷میباشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت☫ 🇮🇷 #قرارگاه_بسوی_ظهور 🆔 @uphjnv @Sydmusavi @cyber_2017
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 مرحله انسانی آزمایش واکسن ایرانی کرونا با تزریق به سه داوطلب 🔸نخستین واکسن ایرانی کرونا روی دختر مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) آزمایش می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دولت هفت‌تپه ۲۴۰۰ میلیاردی را ۶ میلیارد فروخت 🔹نادری، نماینده تهران: ماجرا از این قرار است که یک ابرمتهم ارزی حدود یک و نیم میلیارد دلار ارز می‌گیرد که به خارج برود و کالای اساسی وارد کند اما او پول را سریعا تبدیل به ریال کرده و هیچ کالایی را وارد نمی‌کند. 🔹این پول شروع به چرخش کثیف در کشور می‌کند و با بخش اندکی از این پول یعنی حدود ۶ میلیارد تومان هفت تپه را خریداری می‌کند یعنی منشأ خرید هفت‌تپه همان ارزی است که از دولت گرفته است. 🔹هفت‌تپه حدود ۳۰ هزار هکتار زمین دارد که این مساحت چیزی غیر از کارخانجات، ماشین آلات و ادوات است که توسط دولت آقای روحانی به این ابرمتهم ارزی واگذار شده است. 🔹آقایان دولتی، شرکتی با آن عظمت را که ارزش واقعی آن ۲۴۰۰ میلیارد بوده را در سال ۹۴، ۲۱۰ میلیارد قیمت‌گذاری کرده و به ایشان دادند که نهایتا ۶ میلیارد بیشتر پرداختی نداشته است.
🔺هاشمی طبا، فعال اصلاح طلب: 🔴اصلاح طلبان به جای گنده گنده حرف زدن، برنامه بدهند/ جهانگیری سال ۹۶ هم برنامه نداد/ اهل برنامه دادن و پذیرش تبعات برنامه‌اش هم نیست
نانجیب؛ آن ملعونی است که هتاکان و رقاصان به عزای حضرت سیدالشهدا(ع) را در عاشورای سال ۸۸، امت خداجو نامید! ۹دی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شبکه چینی: ایران با ساخت "واکسن کرونا" موجب شگفتی در جهان شد 🔹ایران با ساخت "واکسن کرونا" اهداف به ظاهر غیر ممکن را محقق کرده و در پیشرفت‌های تحقیقاتی در خصوص کرونا، در کنار چین، آمریکا، روسیه و اروپا قرار گرفته است؛ این امری است که انسان را به شگفتی و تحسین وا می‌دارد. 🔹آنچه موجب قدرت و پیشرفت ایران شده، روحیه عدم ظلم‌پذیری ایرانی‌هاست.
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چگونه صنایع مهم و تولیدی خود را نابود کنیم؟ 🔹اولین جرقه تحت عنوان «تعدیل ساختاری» در به مرکزیت «هاشمی رفسنجانی» کلید خورد. 🔸خصوصی‌سازی سیاست دیکته شده صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی برای حرکت به سمت نئولیبرالیسم بود که اکنون پس از گذشت ۳ دهه نتیجه‌ای جز نابودی صنایع مهم و استراتژیک کشور نداشته است. 🔹خصوصی‌سازی نه تنها موجب «مردمی‌سازی» اقتصاد نشد، بلکه اموال عمومی را انحصارا در اختیار عده محدودی قرار داد تا بیش از پیش شکاف طبقاتی را تشدید کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Hemase9dey1391[06].mp3
1.39M
🔹 نه دی، روز حق روز خدا بود 🎙 بانوای: 🇮🇷 ویژه گرامیداشت «حماسه ۹ دی»
💠 افشین واقعی در سریال «خانه امن» که بود؟ 🛑 سرباز گمنامی که توسط موساد سر بریده شد ! شهید «سید علی حسینی» سرباز گمنام امام زمان (عج) و مبارزه با جاسوسان و تروریست ها، فرزند شهید «سید ابوالقاسم حسینی» شهید دوران جنگ تحمیلی است . او متولد یکم بهمن ماه ۱۳۴۱ و از سربازان گمنام امام زمان (عج) بود که پس از نفوذ به لایه‌های حساس در سرویس جاسوسی اسرائیل شناسایی و توسط موساد سر بریده شد. 🔹وی در تاریخ بیست و سوم دی ماه ۱۳۹۲ به شهادت رسید و مزار او در قطعه ۲۶ بهشت زهرای تهران است.
وقتی در داخل محیط فتنه، کسانی با زبانشان صریحاً اسلام و شعارهای نظام جمهوری اسلامی را نفی میکنند، با عملشان هم جمهوریت و یک انتخابات را زیر سؤال میبرند، وقتی این پدیده در جامعه ظاهر شد، انتظار از خواص این است که مرزشان را مشخص کنند، موضعشان را مشخص کنند. ۱۳۸۸/۱۰/۲۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نمی‌شود هم تحریم باشیم هم FATF را اجرا کنیم 💬 🔹 نمی‌توانیم هم تحت شدیدترین تحریم‌ها باشیم هم به خاطر FATF تمام معادلات پولی خود را به خارجی‌ها بگوییم و در واقع راه‌های دور زدن تحریم‌ها را به روی خود ببندیم.