9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شبکه لندنی الحوار: بزرگترین اشتباه اوکراین این بود که با حیله غربی ها تسلیحات هسته ای خود را تحویل داد!
🔹اوکراین برای آمریکا مهم نیست؛ تنها هدف آمریکا منزوی کردن روسیه در دنیا و محاصره همه جانبه آنهاست!
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇
🌸⃟📚🔰჻ᭂ࿐✰
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥طنزپرداز مشهور آمریکایی از نژادپرستی مشمئزکنندهی اروپاییها انتقاد کرد و جنگهای وحشیانشون در قرنهای گذشته رو به یادشون آورد!
🔹اروپاییها به خاطر دست کشیدن از جنگ جایزه صلح نوبل گرفتند!
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇
🌸⃟📚🔰჻ᭂ࿐✰
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
⁉️ حالا فهمیدید چرا سوریه بودیم ؟!
✍ #محمود_باقری
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇
🌸⃟📚🔰჻ᭂ࿐✰
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ نباید اجازه داد حافظه مردم، این تناقضهای فاحش غربیها را فراموش کند.
🔸تا میتوانند تولید محتوا کنید، اینها باید در تاریخ ثبت شود.
این جماعت وقیح غربگرا به اسم سیاسی نکردن ورزش، جودو و شطرنج و … ایران را به خاک سیاه نشاندند.
#فاعتبروا
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇
🌸⃟📚🔰჻ᭂ࿐✰
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
⭕️ در چک هرگونه حمایت از روسیه حتی در فضای مجازی جرم محسوب شده و حبس دارد (:
ترور شخص دوم ایران
ترور علنی دانشمندان ایران
حمله به هم پیمانان ایران
۴۰ سال تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران...
به بردگان غرب بگید در ایران به حدی آزادی بیان دارید که اروپا در مخیله اش هم نمیگنجد
#اوکراین
👤 باران وکیلی ♭
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇
🌸⃟📚🔰჻ᭂ࿐✰
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
.
وقتی شومن ها چریک می شوند!
♦️وقتی امضای مقامات آمریکا #تضمین باشد و مذاکره مثل برّه و برده عین #عقلانیت؛ طبیعی است دلقک، #چریک به حساب آید و مهره آمریکا در اوکراین، مرد میدان!
🔹برخی غربگرایان هم در ایران، مرد میدان دیپلماسی جا زده شدند و حال آنکه سازندگان فیلم تبلیغاتی شان، آنها را #شومن و بازیگر می دانستند.
✍ #محمد_ایمانی
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇
🌸⃟📚🔰჻ᭂ࿐✰
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
✍️ پاشنه آشیل دولت آقای رئیسی
🔰 تقریباً همه منتقدان دلسوز دولت آقای رئیسی در این مسئله اتفاق نظر دارند که #پاکسازی_مدیریتی در دولت ایشان، علی رغم تذکر چندباره خودِ ایشان، با کندی عجیبی پیش می رود. به نظر می رسد اگر این روند اصلاح نشود، همین مسئله در آینده ای نه چندان دور، تبدیل به #پاشنه_آشیل دولت شده و چه بسا عوامل #نفوذی و #بانیان_وضع_موجود که هنوز هم در بسیاری از مناصب دولتی حضور دارند، برای ایشان، دولتی 4 ساله رقم بزنند.
🔰 ای کاش آقای رئیسی و دولتمردان ایشان به این فراز از نامه امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر بیشتر توجه کنند و از بروز اتفاقات ناخوشایند در آینده جلوگیری کنند:
🔸 «إِنَّ شَرَّ وُزَرَائِكَ مَنْ كَانَ [قَبْلَكَ لِلْأَشْرَارِ] لِلْأَشْرَارِ قَبْلَكَ وَزِيراً وَ مَنْ شَرِكَهُمْ فِي الْآثَامِ فَلَا يَكُونَنَّ لَكَ بِطَانَةً فَإِنَّهُمْ أَعْوَانُ الْأَثَمَةِ وَ إِخْوَانُ الظَّلَمَةِ وَ أَنْتَ وَاجِدٌ مِنْهُمْ خَيْرَ الْخَلَفِ مِمَّنْ لَهُ مِثْلُ آرَائِهِمْ وَ نَفَاذِهِمْ وَ لَيْسَ عَلَيْهِ مِثْلُ آصَارِهِمْ وَ أَوْزَارِهِمْ وَ آثَامِهِمْ مِمَّنْ لَمْ يُعَاوِنْ ظَالِماً عَلَى ظُلْمِهِ وَ لَا آثِماً عَلَى إِثْمِهِ أُولَئِكَ أَخَفُّ عَلَيْكَ مَئُونَةً وَ أَحْسَنُ لَكَ مَعُونَةً وَ أَحْنَى عَلَيْكَ عَطْفاً وَ أَقَلُّ لِغَيْرِكَ إِلْفاً فَاتَّخِذْ أُولَئِكَ خَاصَّةً لِخَلَوَاتِكَ وَ حَفَلَاتِكَ ثُمَّ لْيَكُنْ آثَرُهُمْ عِنْدَكَ أَقْوَلَهُمْ بِمُرِّ الْحَقِّ لَكَ وَ أَقَلَّهُمْ مُسَاعَدَةً فِيمَا يَكُونُ مِنْكَ مِمَّا كَرِهَ اللَّهُ لِأَوْلِيَائِهِ وَاقِعاً ذَلِكَ مِنْ هَوَاكَ حَيْثُ وَقَعَ وَ الْصَقْ بِأَهْلِ الْوَرَعِ وَ الصِّدْقِ ثُمَّ رُضْهُمْ عَلَى أَلَّا يُطْرُوكَ وَ لَا يَبْجَحُوكَ بِبَاطِلٍ لَمْ تَفْعَلْهُ فَإِنَّ كَثْرَةَ الْإِطْرَاءِ تُحْدِثُ الزَّهْوَ وَ تُدْنِي مِنَ الْعِزَّةِ وَ لَا يَكُونَنَّ الْمُحْسِنُ وَ الْمُسِيءُ عِنْدَكَ بِمَنْزِلَةٍ سَوَاءٍ فَإِنَّ فِي ذَلِكَ؛ بدترين وزراى تو كسى است كه پيش از تو وزير «زمامداران شرور» بوده و در گناهان آنها شركت داشته است. چنين كسى هرگز نبايد محرم اسرار تو باشد. آنها معاون گنهكاران و برادران ستمكارانند. اين در حالى است كه تو مىتوانى جانشينان خوبى بهجاى آنان انتخاب كنى، از كسانى كه از نظر فكر و نفوذ اجتماعى كمتر از آنها نيستند؛ ولى بار سنگين اعمال خلاف، گناهان و معاصى آنها را بر دوش ندارند؛ از كسانى كه هرگز ستمگرى را در ستمش يارى نكرده و گناهكارى را در گناهش معاونت ننمودهاند. هزينه اين افراد بر تو سبكتر و همكارى و ياريشان بهتر و محبتشان با تو بيشتر و انس و الفتشان با غير تو (و بيگانگان) كمتر است، بنابراين آنها را از خواص خود در خلوتها و رازدار خويش در محافل خصوصى قرار بده. سپس (از ميان آنها) افرادى را مقدم دار كه در گفتن حقايق تلخ براى تو از همه صريحاللهجهتر باشند و در مساعدت و همراهى با تو در امورى كه خداوند براى اوليايش دوست نمىدارد كمتر كمك كنند؛ خواه موافق ميل تو باشد يا نه.» (نهج البلاغه؛ نامه 53)
🔰پی نوشت:
بدیهی است تعبیر «وزراء» (جمع «وزیر») در این فراز از نامه 53، منحصر در معنای امروزین آن (وزیران عضو هیئت دولت) نیست؛ بلکه این واژه به معنای كسى است كه بار كارهاى سنگين فرمانده خود را تحمل مىكند. (مفردات الفاظ قرآن؛ ص868)
بنابراین، شامل هر مسئولی می شود که بگونه ای بار مسئولیتی را در پیشبرد اهداف دولت و حکومت به دوش می کشد.
#بصائر
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇
🌸⃟📚🔰჻ᭂ࿐✰
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
⭐️ به مناسبت عید مبعث صورت گرفت؛
👈🏻 موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
🔺به مناسبت مبعث حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلیاللهعلیهوآله رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات هفتصد و چهل و یک(۷۴۱) نفر از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان قضایی نیروهای مسلح موافقت کردند.
🔹حجتالاسلام والمسلمین اژهای رئیس قوه قضائیه در نامهای به رهبر انقلاب اسلامی، پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات این محکومان را که در اداره کل عفو و بخشودگی قوه قضائیه واجد شرایط لازم تشخیص داده شدهاند، ارائه کرد که این پیشنهاد در اجرای بند ۱۱ از اصل ۱۱۰ قانون اساسی مورد موافقت حضرت آیتالله خامنهای قرار گرفت.
#مبعث
#عید_مبعث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیخــیالـی❌
نـســبــت❌
بـــــــــه❌
امـــام❌
زمان❌
🎙استاد شجاعی
#کـلیـپ_مـهـدوی
🌸⃟📚🔰჻ᭂ࿐✰
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
انتـشاربدونلینک : آزاد✅
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😅 وقتی BBCچی ها هم اعتراف میکنن که آمریکا چیزی برای ارائه نداره و از ابرقدرت بودنش فقط یک نام مونده!!!
✋افـ ـول آمـ ـریڪـ ـا
✋#افول_تمدن_غرب
🌸⃟📚🔰჻ᭂ࿐✰
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
انتـشاربدونلینک : آزاد✅
🔴 سواحل عالی و جیب های خالی !!
آقای رئیسی عزیز حالا که در یک اقدام صحیح و انقلابی سواحل را برای استفاده عموم آزاد کردید لازم می دانم این نکته را یادآور شوم که بسیاری از مردم مشکلشان نه فقدان ساحل که فقدان پول است و بس.
بخش اعظمی از مردم بخصوص در این چند سال اخیر آن قدر گرفتار تبعات تورم و پایین بودن قدرت خریدشان شده اند ، که همه فکر و ذهنشان تامین مایحتاج ضروری روزمره شده و مجبورند سواحل را فقط از قاب تلوزیون ببینند ؛ چه آزاد باشد چه محصور!
قطعا مستحضر هستید که رفتن به سواحلِ آزادشده ، دستِ کم یک خودرو با باکی پر و پس اندازی برای خرج چند روز سفر ساده را می طلبد که خیلی از مردم همین حداقل ها را هم ندارند!
آزادسازی سواحل خیلی خوب است و دست شما درد نکند اما ای کاش همین پیگیری سفت و سخت و انقلابی و اولتیماتوم دادن ها را برای برخورد با سوداگران و زالوصفتان و جریان #نفوذ اقتصادی هم صورت دهید چرا که مردم خیلی بیشتر از ساماندهی سواحل ، منتظر ساماندهی بازار هستند.
مراقب باشید حواستان از دغدغه اصلی مردم منحرف نشود ...
✍ #قاسم_اکبری
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇
🌸⃟📚🔰჻ᭂ࿐✰
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌بسیا مهم و کاربردی🔺
📲اگر با درخواست خرید موبایل یا تبلت توسط فرزندتان روبرو شدید ، قبل از هر عکسالعملی بررسی کنید که آیا نیاز او واقعی است یا کاذب⁉️
#مـشـــاوره #تــربیــتی
#ســــــواد_رســــــانهای
🌸⃟📚🔰჻ᭂ࿐✰
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
انتـشاربدونلینک : آزاد✅