💢علل گرایش مردم به بی دینی
🔹مذهب که می بایست دلیل هدایت و پیام آور محبّت باشد، در اروپا به این صورت درآمد که مشاهده می کنیم. تصوّر هر کس از دین و خدا و مذهب، خشونت بود و اختناق و استبداد. بدیهی است که عکس العمل مردم در مقابل چنین روشی جز نفی مذهب از اساس و نفی آن چیزی که پایه اوّلی مذهب است، یعنی خدا، نمی توانست باشد.
🔹از نظر فلسفه اجتماعی اسلامی، نه تنها نتیجه اعتقاد به خدا پذیرش حکومت مطلقه افراد نیست و حاکم در مقابل مردم مسؤولیت دارد، بلکه از نظر این فلسفه، تنها اعتقاد به خداست که حاکم را در مقابل اجتماع مسؤول می سازد و افراد را ذی حقّ می کند و استیفای حقوق را یک وظیفه لازم شرعی معرّفی می کند.
🔹هر وقت و هر زمان که پیشوایان مذهبی مردم- که مردم در هر حال آنها را نماینده واقعی مذهب تصوّر می کنند- پوست پلنگ می پوشند و دندان ببر نشان می دهند و متوسّل به تکفیر و تفسیق می شوند، مخصوصاً هنگامی که اغراض خصوصی به این صورت در می آید، بزرگترین ضربت بر پیکر دین و مذهب به سود مادّیگری وارد می شود.
🔹در تاریخ فلسفه سیاسی می خوانیم که آنگاه که مفاهیم خاصّ اجتماعی و سیاسی در غرب مطرح شد و مسأله حقوق طبیعی و مخصوصاً حقّ حاکمیت ملّی به میان آمد و عدّه ای طرفدار استبداد سیاسی شدند و برای توده مردم در مقابل حکمران حقّی قائل نشدند و تنها چیزی که برای مردم در مقابل حکمران قائل شدند وظیفه و تکلیف بود، این عدّه در استدلالهای خود برای اینکه پشتوانه ای برای نظریات سیاسی استبداد مآبانه خود پیدا کنند، به مسأله خدا چسبیدند و مدّعی شدند که حکمران در مقابل مردم مسؤول نیست، بلکه او فقط در برابر خدا مسؤول است، ولی مردم در مقابل حکمران مسؤول اند و وظیفه دارند
📚علل گرایش به مادیگری، ص۱۵۷
❇️ یک #تحلیل_کلان از آنچه در منطقه غرب آسیا میگذرد
📝 همهچیز به نفع #ایران است
💢 نگاه جزئی نسبت به موضوعات و حوادث، اگرچه خوب است و در پارهای از مواقع حتی ضروری، اما برای فهم درست از شرایط مسیر و درک واقعبینانه از عملکردها، میبایست «تحلیل کلان» را سرلوحهی کار قرار داد. «اگر ما نگاه کلان به انقلاب و حادثهی پدید آمدن جمهوری اسلامی بکنیم، #جزئینگریها نمیتواند ما را گمراه کند. گاهی جزئینگری و نگاه نکردن مسیر مستمرِ از ابتداء تا انتهاء، انسان را گمراه میکند؛ حتّی گاهی آدم راه را گم میکند، هدف را گم میکند. نمیخواهیم بگوئیم جزئینگر نباشیم؛ چرا، نگرش به جزئیات، یعنی همان برنامهریزی؛ این را ما منکر نیستیم. برنامهریزی، نگاه به فصول مختلف و بخشهای مختلف، یعنی جزئینگری. میخواهیم بگوئیم این نگاه به بخشها و اجزاء و ابعاض موجب نشود که ما غافل بشویم از نگاه به کل.»
🔸حال با یک دید کلاننگر و از بالا، اگر به ماجرای آنچه در بهمن چهل سال پیش در ایران رخ داد نگاه کنیم، درخواهیم یافت که «در سال ۵۷ كه #انقلاب_اسلامی در ایران بهوجود آمد و آن غوغای عظیم را در دنیا به راه انداخت، یك عدّه از نخبگان درجهی یك سیاسی غرب - مثل #كیسینجر، مثل #هانتینگتون، مثل #ژوزف_نای، این چهرههای برجستهی نخبهی سیاسی آمریكا و اروپا - یك سلسله مقالاتی را در همان اوائل انقلاب، در طول یك مدّتی منتشر كردند؛ مضمون این مقالات و این نوشتهها هشدار به دستگاه سیاسی غرب - به نظام سیاسی غرب، دولتهای غربی - بود؛ به آنها هشدار میدادند، میگفتند، این انقلابی كه در ایران اتّفاق افتاده، به معنای تغییر یك هیئت حاكمه و جابهجایی هیئتهای حاكمه فقط نیست این به معنای ظهور یك #قدرت_جدیدی است در منطقهی به قول آنها خاورمیانه - كه بنده این تعبیر را بههیچوجه دوست ندارم - و به قول ما در منطقهی غرب آسیا؛ یك قدرت جدیدی دارد ظهور میكند كه ممكن است از لحاظ تكنولوژی و علم به پای قدرتهای غربی نرسد، امّا از لحاظ نفوذ سیاسی و قدرت تصرّف در فضای پیرامونی خود، از قدرتهای غربی یا بالاتر است یا هموزن آنها است و برای آنها چالش ایجاد خواهد كرد. این را آنها آن روز هشدار دادند، اعلام خطر كردند.»
🔰امروز که چهل سال از آن روزها گذشته، بهتر میتوان به صحت این موضوع پی برد. یک قلم آن، شکست #سیاستهای_منطقهای بزرگترین ابرقدرت جهان یعنی ایالات متحده، و خروج مفتضحانهی آنها از #سوریه است. جالب آنکه، همهی تحلیلگران بینالمللی، علت شکست و خروج آمریکا را ایران میدانند. ایرانی که پیش از انقلاب، و در دوران #پهلوی، بزرگترین نقشش، ژندارمی منطقه و #پاسبانی از منافع آمریکا بود، بعد از انقلاب اسلامی تبدیل شد به #قدرت_نوظهور_بینالمللی، که مجهزترین ارتش دنیا را از منطقهی غرب آسیا بیرون میراند. یکی از جملات مشهور #دونالد_ترامپ در رقابتهای انتخاباتی سال ۲۰۱۶ این بود که "اگر من رئیسجمهور شوم، آنقدر [در همهی امور] پیروز خواهیم شد که از پیروز شدن خسته شوید! " حالا سه سال بعد از آن موقع، کار به جایی میرسد که خود شخص او، دستور خروج آمریکا از سوریه را صادر میکند بهطوریکه اندیشکدهی آمریکایی #بروکینگز چنین مینویسد:
✅ "هیچ حکومتی طی دوران معاصر به اندازهی ایران نتوانسته به ما در خاورمیانه ضربه بزند... هم اوباما و هم ترامپ در پی شکاندن شاخ ایران در #عراق و #سوریه هستند. اکنون ایران از خلاء امنیتی منطقه نهایت بهره را میبرد. جنگ داخلی #یمن و حملهی #عربستان به این کشور، هماکنون به بزرگترین فاجعهی انسانی خاورمیانه تبدیل شده است. ائتلاف سعودی نیز اکنون در مرداب گیر کرده است؛ و این وضعیت، کاملا به نفع ایران است. " باری، همهچیز به نفع ایران است. و این تازه آغاز راه است. راهی که یقینا به تشکیل #تمدن_نوین_اسلامی منتهی خواهد شد باذنالله.
https://t.me/joinchat/H5lyt1B6SOm3H5Xhl8F-GA
هدایت شده از کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
صلوات خاصه امام رضا علیه السلام:
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی الامامِ التّقی النّقی وحُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک.🌹🍃
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت پنجم پروژه 2020 ببینید و نشر . دهید
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
16.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت ششم پروژه 2020 ببینید و نشر دهید.
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ششمین شماره از مجموعه تصویری ذرهبین با عنوان «جنگ محاسبهها» با موضوع بررسی تفاوت نتیجهی دستگاه محاسباتی نظام توحیدی انقلاب اسلامی و دستگاه محاسباتی استکبار جهانی به رهبری آمریکاییها منتشر شد.
آقای ضرغامی دم شما گرم!
✍️ آقای ضرغامی در جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی به برخی هنجارشکنی ها توسط آقای روحانی اعتراض کرده است. ضرغامی گفته این حرف ها چی بود که شما درباره حجاب و فضای مجازی و فیلترینگ در وزارت ارتباطات گفتید؛ بعضی از این سخنان غیر واقعی و برخی دیگر معارض ارزش های اسلامی و انقلابی است؟
🔹انتقاد ضرغامی، به غرور روحانی بر خورده و از موضع بالا با خشم و عصبانیت گفته؛ من نباید به شما پاسخ بدهم، پاشو برو بیرون! ضرغامی هم پاسخ داده که شما نمی توانید اعضای شورا را بیرون کنید. پس از آن، روحانی که انتظار قاطعیت و صراحت از ضرغامی را نداشته، از جلسه بیرون رفته و به انتقاد ضرغامی که اعتراض برخی دیگر از اعضا هم بوده، پاسخ نداده است.
♦️یادآور می شود اظهارات هنجارشکنانه روحانی با اعتراض علما و مراجع عظام تقلید (از جمله حضرات آیات مکارم شیرازی و نوری همدانی) روبرو شد که تصریح می کردند این سخنان "زننده، ناقض سوگند و تعهد رئیس جمهور و در راستای حاشیه سازی به جای عمل به مردم" است.
🔹اما درباره فیلترینگ، ضرغامی 19 آذر ماه در دانشگاه شهید رجایی خبر داده بود: "فیلترینگ اول تلگرام با دستور رئیسجمهور انجام شد. در اغتشاشات دی ماه 96 که بخش زیادی از هماهنگیهای آن در تلگرام انجام شد، شورای امنیت ملی در جلسهای که رئیسجمهور هم حضور داشت این مسئله را مورد بررسی قرار داد و تلگرام با دستور رئیسجمهور فیلتر شد".
♦️واقعیت این است که مطالبه اصلی نظام و علما و نخبگان دلسوز از دولت، ایجاد شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات است؛ شبکه ای که سالم، قانونمند، امن، مسئولانه و شفاف باشد و معبر شبیخون فرهنگی و اخلاقی و امنیتی و سیاسی و اقتصادی دشمن نشود.
🔹اینجا دولت مقصر و بدهکار است و باید پاسخگوی حقوق ضایع شده عمومی باشد اما ژست طلبکاری و نگرانی برای آزادی رسانه را می گیرد؛ دقیقا شبیه همان کاری که در کوتاهی نسبت به پولشویی و فساد اقتصادی و ایجاد رانت انجام داد -بلکه مقصر اول برخی مفاسد بود- اما بعدا سنگ FATF را به سینه زد و مدعی شد منتقدان، به پولشویی آلوده اند!!
♦️در هر صورت باید به آقای ضرغامی به خاطر انتقاد و امر به معروف و نهی از منکر به جایی که سر جای خود (شورای عالی فضای مجازی) انجام داده، خدا قوت گفت، به ویژه اینکه این احساس تکلیف و صراحت به هنگام، مانع از ایجاد فضای اختناق و تک گویی و خودکامگی می شود. باید فضای تحریف و تحمیل را شکست و آن را به شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی امنیت ملی و... گسترش داد. روحیه رضاخانی جایی در انقلاب ما ندارد.
#محمد_ایمانی
🔴 آیا میدانید وسعت #اختیارات_رئیس_جمهور در ایران به چه میزان است؟؟
🔺رئیس جمهور ، علاوه بر ریاست قوه مجریه و هیئت وزیران (۱۸ وزارتخانه) ،
-مسئول اجرای قانون اساسی ،
-رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ،
-رئیس شورای عالی امنیت ملی
-رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
-رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر
-عضو مجمع تشخیص مصلحت
- وعضویت در ده ها شورا و ستاد و... می باشد
🔹دامنه گستردگی قوه مجریه ، تنها به وزارتخانه های عریض و طویل منتهی نمیشود
ده ها سازمان و نهاد و ستاد را شامل میشود، برای نمونه ؛👇
✔️ سازمانهای :
انرژی اتمی/ تامین اجتماعی / میراث فرهنگی / محیط زیست / بهزیستی / ثبت احوال / خصوصی سازی / امور مالیاتی / بازنشستگی / استخدامی / سنجش / مدیریت بحران / هواپیمایی / تربیت بدنی / ملی جوانان / انتقال خون / حج و زیارت / برنامه و بودجه / مدیریت و برنامه ریزی و...
شورای عالی مبارزه با پولشویی / مرکز آمار ایران ، بنیاد شهید و ایثارگران و...
و ده ها سازمان و نهاد دیگر
🔹با وجود این همه اختیارات رئیس جمهور و گستردگی دولت ، چرا عده ای تلاش میکنند که مشکلات کشور را گردن نهادهای دیگر بیاندازند؟!
اینم اختیارات رئیس جمهور هنوز بگو اختیارات نداره
خب بگو نمیخوام بفهمم خیال ما رو هم راحت کن