❌ #شبهه :
سیل گلستان زیر سر سپاهه که اونجا راه آهن زده و درختها را قطع کرده....
سیل شیراز هم که زیر سر......
✅پاسخ شبهه :
ایران شده ویران❗️
⁉️آیا می دانستید
‼️ایران طی چهل سال گذشته جزو نقاط استثنایی جهان قرار گرفته که در حالت عادی هیچ مشکلی در آن رخ نمی دهد!
❗️پس اگر در جایی مشکلی مشاهده کردید بدانید که غیر عادی است 👇
🔹مثلا معمولا علت وقوع زلزله در ایران، آزمایش های اتمی است، البته غیر از بعضی از موارد که مربوط به انرژی منفی متساطع شده از شعار مرگ بر آمریکاست!!
اما علت وقوع زلزله در کشور های عادی جهان، معمولا حرکت لایه های زمین می باشد!
🔹در اینجا در حالت عادی سیل جاری نمی شود و علت وقوع سیل در مناطق جنگلی، قطع درختان و در مناطق غیر جنگلی هم اقدامات اشتباه مسئولان است.
🌀اما کشورهای عادی مثل آلمان و فرانسه که دو سال قبل با سیل گسترده مواجه شدند، بارش شدید و بیش از حد باران، علت وقوع سیل بود!
🔹علت اکثر مرگ و میرهای ناشی از تصادفات در ایران، سوئ تدبیر مسئولان در مدیریت جاده ها یا داشتن خودروی پراید است، اما در سایر کشورها، ناشی از بی دقتی راننده هاست!
🔸علت آتش سوزی در جنگل های ایران، کم کاری سازمانهایی مانند سازمان محیط زیست می باشد اما علت آتش سوزی های بزرگ در جنگل های معروف دنیا، هنوز دقیقا مشخص نشده!
🔹علت خشکی رودخانه در ایران، عدم برنامه ریزی درست مسئولان برای مدیریت آب است اما علت خشکی رودخانه هایی مثل رودخانه معروف راین در آلمان ، کاهش بارندگی هاست!
در ایران هواپیمایی سقوط نمی کند مگر آنکه پای خطا و کم کاری مسئولی درمیان باشد اما در کشورهای دیگر معمولا مشکل از خود هواپیماست!
🔸علت وجود فقر در ایران، دزدی های وسیع مسئولان است و گرنه اینجا فقر معنایی ندارد، اما در کشورهایی مثل فرانسه و آمریکا که اتفاقا مردم به شدت ناراضی اند، علت فشارهای اقتصادی، بحران های اقتصادی جهانی است!
🔹حتی علت مرگ مرحوم هاشمی هم تشعشعات رادیو اکتیو بوده و گرنه در ایران در سن۸۲ سالگی معمولا کسی به مرگ طبیعی از دنیا نمی رود !
🔸تا وقتی نظام جمهوری اسلامی ایران بر سرکار باشد هیچ اتفاق خوبی که قابل عرض باشد در کشور روی نمی دهد و علت اصلی همه ی اتفاقات بد هم مشخص است
☝️البته در برخی از دوران های گذشته هم چنین روالی رایج بوده
➖مثلا در دوران حکومت حضرت موسی هم همه ی اتفاقات بد تقصیر حضرت موسی بود که خدا هم در قرآن به آن اشاره کرده 👇
💠سوره اعراف-آیه ۱۳۱:
فَإِذَا جَاءتْهُمُ الْحَسَنَةُ قَالُواْ لَنَا هَـذِهِ وَإِن تُصِبْهُمْ سَيِّئَةٌ يَطَّيَّرُواْ بِمُوسَى وَمَن مَّعَهُ أَلا إِنَّمَا طَائِرُهُمْ عِندَ اللّهُ وَلَـكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لاَ يَعْلَمُونَ..
(چون نیکی نصیبشان می شد می گفتند: حق ماست و چون بدی به آنها می، رسید، موسی و همراهانش را عامل آن می دانستند. آگاه باشید، آن نیک و بد که به ایشان رسد از خداست، ولی بیشترینشان نمی دانند!)
👌بلی..
☀️اگر مقابل فرعون های زمانه قد علم کنی و آنها نتوانند کاری بکنند به این اسرائیلیات متمسک می شوند.
✅قطعا در همه ی اتفاقات، تدیبرگری مسئولان می تواند باعث کاهش آسیب ها شود و بسیاری از مشکلات و آسیب ها از جمله طلفات تصادفات جادهای و... هم به مرور کم تر شده
😊اما مساله این است که آنها که قصد انتقام گرفتن از جمهوری اسلامی را دارند، هرگز هیچ اتفاق خوبی را منتشر نمی کنند!
☝️پس مردم باید خودشان دقت کنند که هر خبر و تحلیلی را بدون تحقیق قبول نکنند و منتشر نکنند
رسانه باشید و نشردهید📢
🔴کاسبی چند هزار میلیاردی #بانکها با پول مردم!
⚠️برجهایی که از جیب مردم و بیتالمال برای اعیان و اشراف ساخته میشوند تا ببلعند و به ریش مردم بخندند!
🔻در این ویدئو ببینید که چگونه قیمت برجسازیهای یک بانک در تهران از بودجه ۵ تا ۱۰ استان کشور بیشتر است.
⚠️ از برجهایی با زیربنای چندصد هزار متری که هرکدام از بانکهای #ملت، #تجارت، #انصار، #پاسارگاد، #پارسیان، #سرمایه و ...میسازند تا مجتمع تجاری ۱.۵ میلیون متر مربعی بانک #آینده در تهران...
#ربا_جنگ_با_خداست
#نه_به_بانک_لیبرال
#نه_به_اقتصاد_لیبرالی☝️☝️☝️☝️☝️🙄
💠باید همه دست به دست هم بدهید و این مملکت را اداره بکنید
باید همه دست به دست هم بدهید و این مملکت را اداره بکنید و همه دست به دست هم بدهیم و این مملکت را اداره بکنیم و همه دست به دست هم بدهیم و این مملکت را سالم بکنیم و این چرخ ها را به راه بیندازیم. کارخانه باید به همت شما به راه بیفتد، وقتی که به راه بیفتد منفعتش هم مال مملکت خودتان و از آن خود شماست.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۷ ، صفحه ۲۱۰
📆مورخ: ۱۳۵۸/۰۴/۰۵
میگن این سیل و اتفاقات بد بهخاطر اینه که ما همش درحال نفرین کردن دیگر کشورها مثل آمریکا هستیم، اینا به خودمون داره برمیگرده. این مرگ برآمریکا گفتن ها و...
یکبار برای همیشه میخوام به این موضوع خاتمه بدم. من این استدلالو قبول دارم. بله قبول دارم. خیلی عالی. چیه همش لعن ونفرین؟ درود بفرستید.
حالاطبق همین استدلال میریم به سال 50 که برف و بوران اومد تو ایران، بیش از 4هزار نفر کشته شدن😳، خیلیهها، کل این سیلهای هفته گذشته 30نفر کشته نشدن، چهارهزار تا خیلی عدد بزرگیه.
اون زمان بجای مرگ برآمریکا چی میگفتن؟ میگفتن درود بر آمریکا، همه وجودمایی آمریکا، جیگرتو بخوریم خام خام.
خب حالا میتونیم نتیجه بگیریم که مرگ برآمریکا گفتن خسارت خیلی کمتری نسب به درود بر آمریکا گفتن داره. حالا اگه اینو بهشون بگی، میگن این چرت و پرتا چیه میگی باو. کلا هرچی استدلال اونا میارن درسته، برا ما غلط و خرافات و اَخه.
تازه تو اون ماجرای سال 50 شاه و شهبانو رفته بودن اسکی. البته این چیزا شایعاته و به تاریخ اضافه شده. شاه رفته بوده مردمو از زیر بهمن دربیاره. شاه خیلیم خوب بوده. مردم حوصلهشون سر رفته بوده، گفتن یه انقلابی بکنیم، دورهم باشیم یه تنوعی بشه.
#حسین_دارابی
#مرگ_برآمریکا
📢 لوح | نوبت تازه نفسهاست
🔻 رهبرانقلاب در دیدار اخیر: آمادگی در کلّ کشور بخصوص در بین جوانها هست؛ از این آمادگی حدّاکثر استفاده را مسئولین کشور باید بکنند.
👈 عرض من این است که جوانها باید شانهشان را زیر بار مسئولیّتهای دشوارِ کوچک و بزرگ بدهند؛ #علاج_مشکلات_کشور این است.
👈 ما در #گام_دوم_انقلاب بایستی حرکت کشور را بر دوش #جوانها قرار بدهیم. ۹۸/۱/۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از ته دلشون مرگ بر آمریکا گفتن!
این نه آخرین تصاویر از شیراز است و نه گلستان/ اینجا آلمان، کشوری پیشرفته وسط اروپا !با ایجاد یک مصیبت، دچار خود تحقیری نشویماحتمالا خیلی از ته دلشون مرگ بر آمریکا گفتن که این بلا سرشون اومده :)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای تله بزرگی که نظام لیبرال سرمایه داری غرب برای کمونیسم طراحی کرد و منجر به سقوط شوروی شد...
از وقتی مک دونالد اوردن و بزن برقص شد تو میدان هاشون،وضع اقتصادیشون صد برابر بدتر شد تا حدی که بزرگترین صادراتشون زن و کودک شد!
استاد رحیم پور ازغدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غوغای روحانی نگر #سیلاب طوفانی نگر!😐
#طنزِ_سیاسی🔻
نامردا شایعه کردن روحانی رفته قشم و نماینده ها و سلبریتی ها هم رفتن خارج
اینم سند اینکه دارن کمک میکنن به مردم
سیل زده😐
مدیونی فکر کنی فتوشاپه😁😂
#طنزِ_سیاسی🔻
🍁حسن ای رئیس دولت تو چه آفتی خدا را ؟
که ز عمر سیر کردی فقرای بی نوا را
به جز از حسن که گوید به ظریف چون که برجام
شده پاره پوره فعلا بده جوّ کمی فضا را
نه بشر توانمت خواند و نه شیخ و اهل عرفان
متحیّرم چه نامم توی یک، لا قبا را
وَ هر آن چه وعده کردی “همه را به باد دادی”
چه هزار وعده هایی که گرفت حال ما را
همه مانده اند حیران که چگونه کشف کردی
ز کدام لُپ لُپ آخر وزرای بی حیا را ..!؟
تو اگر حقوق دانی و به فکر جیب مردم
منما دگر نجومی تو حقوق "آشنا"را
همه شب در این اُمیدم که اجل ز ره بیاید
و بگیرد از سر ما همه سایه ی شما را
“”🍂🍁🍂