کرونای بنفش و فتنه جدید
✍️سید علیرضا آل داود
با بررسی بیش از ۱۰۰ خبر و ۳۰ کانال مرجع در تلگرام و در منابع مختلف خبری در خصوص ویروس کرونا به این نتیجه رسیدم که کرونای بنفش جیره خوار نفوذی آمریکا با دست آویز قرار دادن موضوع ویروس کرونا و انتشار پیام های مهندسی شده در حال انتقام گرفتن از مردم است.
درست مانند فتنه بنزینی آبان ۹۸
در دلهایشان مرض است منافقان نام آشنا!
و باز هم پای تلگرام و فضای مجازی رها شده در میان است...
#سید_علیرضا_آل_داوود
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
🚨 دستگاههای تبلیغاتی بیگانه از چند ماه قبل علیه انتخابات فعالیت میکردند، دور روز مانده به انتخابات
👈 به بهانه ویروس علیه انتخابات تبلیغ کردند
🔺 حضرت آیت الله خامنهای صبح امروز با اشاره به فضاسازی منفی و پر حجم دستگاههای تبلیغاتی بیگانه علیه شرکت مردم در انتخابات، خاطرنشان کردند: این تبلیغات منفی از چند ماه قبل آغاز و با نزدیکشدن به انتخابات بیشتر شد و در دو روز آخر نیز به بهانه یک بیماری و ویروس، رسانههای آنها از کمترین فرصت برای منصرف کردن مردم از حضور در انتخابات چشمپوشی نکردند.
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
▼ حرف روز
فرایند وحدت حفظ شود
انتخابات مجلس یازدهم در دوم اسفند برگزار شد و به دلیل فراز و فرودهایش و همچنین پیامهایی که به بازیگران مختلف به ویژه دشمنان انقلاب اسلامی مخابره کرد، مورد توجه رسانهها و تحلیلگران جهان قرار گرفت. این انتخابات همچنین از منظر سازوکارهای تازهای که در میان جریانها و جناحهای سیاسی ایجاد یا آنها را از حیز انتفاع خارج کرد، جای بررسی جدی دارد.
بر خلاف نگاه داخلی که به دلیل عادت به مشارکتهای بالای 60 و 70 درصدی در بیشتر انتخاباتهای گذشته، بر اساس آمار اولیهای که به دست آمده ضریب مشارکت روز جمعه را کمتر ارزیابی میکند، ارزیابی رسانههای غربی و عربی از انتخاب حاکی از مشارکت بالای مردم در انتخابات ایران است. دلیل تلقی تحلیلی آنها این است که اساساً در کشورهایی که روندهای دموکراتیک کاملاً جا افتاده، خیلی اصراری به حضور بالای مردم نیست و تبلیغات جدی هم نمیشود. مسئولان این کشورها دموکراسی را بستری آماده میدانند که مردم در صورت تمایل میتوانند شرکت کنند یا انتخاب دیگران را بپذیرند. با این نگاه، غالب رسانهها و خبرنگاران خارجی خبر انتخابات ایران را با مشارکت نسبی بالا مخابره کردند. خبرگزاری انگلیسی «رویترز» نوشت، ایرانیان روز جمعه شروع به رأی دادن در انتخابات مجلس کردند تا ایران قدرت خود را مقابل فشارهای فزاینده آمریکا تقویت کند.
از دیگر مسائل مهم مرتبط با انتخابات، آسیبشناسی و ظرفیتشناسی رفتار انتخاباتی جریانها، گروهها و احزاب سیاسی در تعیین فهرستهای انتخاباتی در شهرهای بزرگی، مانند تهران است. رفتار حزبی اگرچه به نظر میرسد در ایران و برای قاطبه ایرانیان مورد توجه نیست؛ اما در رونق و گرمابخشی به فضای انتخابات و بالا بردن اصل مشارکت مردمی تأثیر نسبی دارد. در انتخابات جمعه شاهد دو الگوی رفتاری از دو جریان عمده سیاسی کشور بودیم که از سوی طرفدارانشان نقد جدی شد؛
اصلاحطلبان به دلیل بیعملی و بیتفاوتی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحات و نرسیدن به تصمیم از سوی آنها برای ارائه فهرست متحد و اصولگرایان که با عنوان نیروهای انقلابی آمدند به دلیل اختلاف و تفرقه در رسیدن به لیست وحدت و کش دادن تصمیمگیری تا دقیقه 90 به شدت نقد شدند
▼ گزارش روز
مطالبهگری برای مجلس قوی
انتخابات یازدهمین دوره مجلس در حالی به پایان رسید که به عقیده نخبگان عالم سیاست «جریان پیروز در شرایط سختی وارد مجلس شده است. تلنبار مطالبات، آسیب دیدن امید، فشار اقتصادی و روانی دشمن و بیایده بودن دولت، مسائلی هستند که چشمهای ملت برای اصلاح را به مجلس دوخته است. آزمون انقلابیون، آزمونی سخت، بزرگ و تاریخی است. برنامه، توکل، تلاش و اولویتشناسی کمککننده است.» نکته بعدی این است که روز دوم اسفند ماه ملت به خوبی وظیفه خود را انجام دادند و با حرکت انقلابگونه خود موجب ناامیدی دشمن شدند. با وجود اینکه رسانههای معاند و همسو همه توان خود را مصروف داشتند تا با ارائه اخبار منفی از وضعیت کشور و با سوءاستفاده از اعلام وجود ویروس کرونا و موارد مشابه دیگر در داخل حضور مردم را تحت تأثیر خود قرار دهند؛ ولی باز هم این مردم بودند که پیروز انتخابات شدند. حال که نتایج انتخابات تا حدود زیادی مشخص شده است، به خوبی خواسته و اولویتهای مردم و کشور نیز میتواند قابل برداشت باشد. در انتخابات دوره قبل مجلس، جریان اصلاحات با وجود اینکه در تهران افراد سرشناس زیادی هم در لیست انتخاباتی خود نداشتند، پیروز انتخابات شدند. این در حالی است که در دوره یازدهم با وجود آنکه سرشناسان این جریان افراد شناخته شدهای زیادی نسبت به دور قبل داشتهاند؛ ولی از سوی مردم انتخاب نشدهاند، آیا این موضوع نشاندهنده این نیست که این جریان در مجلس دهم ضعیف عمل کرده است؟ نکته دوم تغییر اساسی در رویکرد مردم به انتخاب نیروهای انقلابی و جهادی است. آیا این به معنای این نیست که کشور تشنه مدیران انقلابی است؟
آمارهای اولیه نشان میدهد، بالای هفتاد درصدِ ترکیب مجلس تغییر کرده است، همچنین جریان مخالف مجلس فعلی برای مجلس یازدهم انتخاب شدهاند، از اینرو نباید به خیال اینکه مجلس کارآمد خواهد بود، هیچگونه مطالبهگری صورت نگیرد، بلکه مردم و جریانهای انقلابی باید مطالبهگریهای خود را از مجلس داشته باشند تا شاهد مجلس قوی در این دوره باشیم. اقتصاد، معیشت و فرهنگ در کنار نگاه به توان داخلی میتواند مهمترین دغدغه کشور در حال حاضر باشد
🔸 نوبت به ما رسید
☑️ انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با همه فراز و فرودها و در شرایطی آغاز و به به پایان رسید که:
۱- جریان غرب گرا و اصلاح طلبان دولتی و نمایندگان وهمراهان اصلاح طلبان و دولتیان در مجلس ، با آگاهی از روی گردانی عموم مردم از این جریان که بر اثر ضعف عملکرد و خیانتهای صورت گرفته طی سالهای گذشته به وجود آمده و کشور را در مواردی در آستانه بحران قرار داده و زندگی مردم را با مشکلاتی مواجه ساخته است ، نتیجه انتخابات را از قبل پیش بینی کرده و بر شکست بی سابقه خود آگاهی کامل داشتند.
علت شبهه پراکنی و زیر سئوال بردن سلامت انتخابات و حمله به نهادهای نظارتی توسط تئوریسین های این جریان و شخص حسن روحانی که بارها و بارها از همین سیستم انتخاباتی به مناسب مختلف و در نهایت مقام ریاست جمهوری رسیده است ، بر اساس این عملکرد و این آگاهی از سیلی مردمی بود.
۲- جریان انقلابی از حدود دوسال قبل ، با پیش بینی ساز و کار ویژه و روش انتخاب از پائین به بالا ، حتی معرفی کاندیداهای حوزه ها را از طریق مجامع عمومی و نظر سنجی علمی ، با نظر خود مردم پیش برد و با عملیاتی شدن این فرایند که با استقبال نیروهای انقلابی نیز مواجه شد ، در صد قابل توجهی از کاندیداهای جریان انقلابی با مشخص شدن نتایج حاصل شده از مجامع عمومی نیروهای انقلاب در شهرستانها و نظر سنجی های انجام گرفته و آگاهی از عدم امکان رای آوری خود ، از ادامه حضور در انتخابات انصراف داده وآرای این افراد به سمت کاندیداهای جریان انقلابی هدایت و باعث پیروزی آنها در انتخابات شد که تجربه جدیدی از وحدت برای پیروزی را به نمایش گذاشت.
۳- مردم در انتخاب نمایندگانی که شعارشان خدمت به مردم و نجات اقتصاد ایران بود به وظیفه خودشان عمل کردند و اینک نوبت نمایندگان منتخب و جریان انقلابی است که با ورود به عرصه خدمت ، به اعتماد مردم پاسخ شایسته و در شآن ملت بزرگ ایران بدهند.
۴- یکی از مواردی که معمولا نقل مجالس و محافل نیروهای انقلابی است ، این مطلب می باشد که معمولاً دولت و مجلس در سالهای گذشته در اختیار تفکر لیبرالی و جریان غربگرا و اصلاح طلب بوده و جریان انقلابی ، کمتر توفیق نقش آفرینی در عرصه های اجرایی و قانون گذاری داشته است که همین عوامل باعث به جود آمدن مشکلات در کشور و مسیر رو به رشد انقلاب اسلامی شده است . نتیجه به دست آمده از انتخابات مجلس یازدهم و راهیابی نمایندگانی با تفکر انقلابی و جهادی به مجلس ، فرصت خداوند متعال به دلسوزان انقلاب و پیروان ولایت و راه شهدا ، به ویژه حاج قاسم شهید و شاهد اعمال ما است که با شناخت مشکلات اساسی کشور و مردم ، تصویب قوانین مناسب ، انتخاب مجریان کارآمدو پاکدست و نظارت بر اجرای قانون و عمل مجریان ، قدردان اعتماد مردم به جریان انقلابی باشیم و اعتماد از دست رفته مردم را ترمیم و به حرکت در مسیر انقلاب و جبهه مقاومت انقلابی امیدوارشان کنیم . نمایندگان منتخب و تصمیم سازان و تصمیم گیران جریان انقلابی ، باید این شرایط و اقبال مردمی را قدر بدانند و آن را به فرصتی برای خدمت به مردم و انقلاب اسلامی تبدیل کنند.
خدای متعال ، علی رغم همه نا شکری هایی که داشتیم ، بر نقاط ضعفمان پرده کشید و نقاط قوتمان را برجسته کرد و دلهای مردم دلسوخته را به سمت ما هدایت فرمود. بر این نعمت بزرگ باید پیشانی شکر به درگاه ایزد توانا بگذاریم و عهد و پیمان ببندیم که جز راه خدمت ، به راه دیگر نرویم و جز مسیر ولایت که مسیر سربلندی و سعادت است ، هیچ مسیری را انتخاب نکنیم و بدانیم که چهار سال فرصت طلایی به دست آورده ایم برای خدمت و اثبات انقلابی گری ، کارآمدی ، پاکی و صداقت .
#صداقت #شهامت #خدمت
#مجلس #انتخابات #انقلاب
#شهادت #حاج_قاسم_سلیمانی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اشاره امروز رهبر انقلاب از پشتپردههای تلاش دشمن به بهانه ویروس کرونا برای شرکت نکردن مردم در انتخابات
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
🔴تشکر عمیق از ملت ایران در پی امتحان بزرگ و مطلوب انتخابات
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در ابتدای جلسه درس خارج فقه با تشکر از درخشش مطلوب ملت ایران در امتحان بزرگ انتخابات و ناکام گذاشتن فرصتطلبی و تبلیغات همهجانبه دشمنان، تأکید کردند: در مقابل توطئه دشمن برای ضربه زدن به ارکان مختلف کشور، همه باید برای دفاع هوشیار، و آماده ضربه و حمله متقابل باشیم.
🔹حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به فضاسازی منفی و پر حجم دستگاههای تبلیغاتی بیگانه علیه شرکت مردم در انتخابات، خاطرنشان کردند: این تبلیغات منفی از چند ماه قبل آغاز و با نزدیکشدن به انتخابات بیشتر شد و در دو روز آخر نیز به بهانه یک بیماری و ویروس، رسانههای آنها از کمترین فرصت برای منصرف کردن مردم از حضور در انتخابات چشمپوشی نکردند.
🔹رهبر انقلاب اسلامی با شکر خداوند متعال و قدردانی عمیق از حضور گسترده مردم در انتخابات برغم این تبلیغات مغرضانه، گفتند: خداوند اراده کرده است این ملت را پیروز کند.
ایشان دشمنیِ دشمنان با ملت ایران را محدود به عرصههای اقتصاد، فرهنگ و باورهای دینی و انقلابی مردم ندانستند و افزودند: آنها حتی با انتخابات ملت ایران نیز مخالف هستند چرا که نمیخواهند پدیده شرکت مردم بهنام دین در پای صندوق رأی و در خدمت انقلاب، بهعنوان یک واقعیت تثبیت شود.
🔹حضرت آیت الله خامنهای برگزاری انتخابات در نظام اسلامی را باطلکننده ادعای دشمنان مبنی بر مخالفت دین با آزادی و دموکراسی خواندند و گفتند: انتخابات در جمهوری اسلامی نشان میدهد که دین مظهر کامل یک دموکراسی همهجانبه است و برگزاری ۳۷ انتخابات در طول ۴۱ سال نشاندهنده اهتمام بینظیر نظام اسلامی به مردمسالاری است.
رهبر انقلاب اسلامی با دعوت همگان به شناخت دشمن و هوشیاری در مقابل آن، تأکید کردند: در مقابل فعالیت هزاران نفر از جبهه دشمن علیه مسائل گوناگون ایران، در جبهه ملت ایران باید میلیونها نفر آماده دفاع، ضربه و حمله متقابل در امور تبلیغاتی و انواع کارهای ممکن برای ملت باشند.
#انتخابات
قالیباف ۷۲ درصد آرای تهران را کسب کرد
🔹محمدباقر قالیباف سرلیست فهرست وحدت اصولگرایان تاکنون با کسب حداقل یک میلیون ۳۵۰ هزار تا یک میلیون و ۳۸۲ هزار رای پیشتاز حوزه انتخابیه تهران است.
🔸بر این اساس وی تا کنون ۷۲ درصد آرای مردم تهران را کسب کرده است.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv