eitaa logo
کانال ܝ‌وܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝ‌ܨ و ܢ̣صــــیܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ
1.1هزار دنبال‌کننده
39.7هزار عکس
30.1هزار ویدیو
255 فایل
🌴عرصه ی جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار می طلبد. امام خامنه ای 🍒 🌴 قرارگاه بسوی ظهور 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار 🌷میباشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت☫ 🇮🇷 #قرارگاه_بسوی_ظهور 🆔 @uphjnv @Sydmusavi @cyber_2017
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔻 ♦️من توصیه میکنم این کتابهائی که در شرح حال سرداران است یا آنچه که در گزارش روزهای جنگ و سال‌های دشوار اول بالخصوص نوشته شده، این را جوان‌ها بخوانند. خود را سیراب کنید از معرفت به آنچه که گذشته است در تاریخ انقلاب. ۱۳۸۷/۰۲/۱۴
🚦نگاهی آماری به گروه‌های سنی استفاده کننده از اینستاگرام ۱۷ ـ ۱۳ = ۷۲ درصد ۲۹ ـ ۱۸ = ۶۷ درصد ۴۹ ـ ۳۰ = ۴۷ درصد ۶۴ ـ ۵۰ = ۲۳ درصد ۶۵+ = ۸ درصد 💢این شبکه به جهت تصویر محور بودن بیشتر از سوی زنان مورد استقبال قرار گرفته است که آمار ۴۳ درصد کاربر زن و ۳۱ درصد کاربر مرد را نشان می‌دهد. اما این آمار چه چیزی را نشان می‌دهد: « سرگرمی‌ها، سبک زندگی و سپهر روانی و ذهنی نوجوانان و جوانان و زنان جامعه ما تحت تاثیر شبکه اجتماعی است که فاصله صفر تا صد محتوایش مثل بازار شام پر از محتواهایی است که اغواکننده و در عین حال خاصیت تخدیری دارد و مخاطب را در سطح نگه می‌دارد.» 💢گاردین ۱۳ آوریل ۲۰۲۰ نوشته بود: در اینستاگرام دعوا کم است، اما فرقه‌ها فراوانند: فرقه بدن‌سازها با شکم‌های شش تکه‌شان، فرقه شیرینی‌پزها با کیک‌ها و نان‌هایشان، فرقه مدل‌ها، سلبریتی‌پرست‌ها، کتاب‌دوست‌ها و غیره. و بالای سر همه آن‌ها، هوش مصنوعیِ ترسناکی که همه‌جا تعقیبتان می‌کند. 💢فکر می‌کنیم می‌دانیم، اما آیا واقعاً از گستره کامل دستکاری‌های این پلت‌فرم، پیچیدگی‌های روانی و میزان مهندسی اجتماعی‌ای که در آن در جریان است خبر داریم؟ بله و خیر. زمانِ نوشته‌شدنِ این متن، ارزش تخمینی اینستاگرام بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار (۷۷ میلیارد پوند) است، ۱۰۰ برابر قیمتی که فیسبوک در سال ۲۰۱۲ برایش پرداخت کرد. اینستاگرام تجارتخانه جمع‌آوری داده و فروش رسانه است. ابزارهای فهرست‌بردار از هر چیزی که منتشر می‌شود داده استخراج می‌کنند و به‌شکل تحلیل برند، یا به‌عنوان اطلاعات به دولت‌ها، شرکت‌های امنیتی و نظارتی، و شرکت‌های تجاری می‌فروشند. فیسبوک برای کمک به آموزش نرم‌افزار تشخیص تصویر اختصاصی‌اش از تصاویر منتشره در اینستاگرام استفاده می‌کند. و البته، اینستاگرامِ تحتِ مالکیتِ فیسبوک حرکات شما در سراسر اینترنت را دنبال می‌کند و به‌شیوه‌هایی گاه ظریف و گاه زمخت به این اشاره می‌کند که در تعقیب شماست. ✅و البته این تنها یک روی سکه اینستاگرام است!
⛅️ گاهِ صبح ⛅️ 😖 کلافه شدن، حقا که انسان را به وادی هضیان‌گویی و تناقض می‌کشاند. فلک‌زده‌های برجامی هاج و واج مانده‌اند که چه کنند و چه بگویند. از طرفی هنوز هم حاضر نیستند که از ناموس برباد رفته‌شان (= برجام) دل بکنند و کماکان آن را به عنوان نماد «تعامل» به قول خودشان سازنده می‌پرستند. و از سوی دیگر برای اثبات کارآمدی و مثمرثمر بودن برجام، به رفع تحریم‌های تسلیحاتی که اساسا مقوله‌ای است از جنس «تقابل» استناد می‌کنند! ⬅️ مقصود و هدف این جماعت از تعامل سازنده، تعامل با کیست؟ غرب. ⬅️ دشمن ایران اسلامی کیست که بخواهیم علیه او سلاح به دست بگیریم و با او تقابل کنیم؟ غرب. 😂 خب بیچاره‌ها کلافه‌اند. درک‌شان کنیم!
‍ ﷽؛ 💢 هم‌نوایی معنادار جمعیت موسوم به امام علی با متجاوزین سریالی ⭕️ جمعیت موسوم به امام علی امروز قصد دارد نشست مجازی با موضوع نقش سمن‌ها در توسعه صلح برگزار کند که یکی از سخنرانان آن فردی به نام توماس پاگ استاد فلسفه دانشگاه ییل می‌باشد، نکته جالب این‌جاست که فرد مذکور یک متجاوز سریالی است که در دهه 90 میلادی با اتهام تجاوز از دانشگاه کلمبیا اخراج گردیده و به دانشگاه امنیتی ییل پیوسته است. توماس وینفرید منکو پاگ، فیلسوف آلمانی، مدیر برنامه‌ی عدالت جهانی و استاد فلسفه و امور بین الملل لینتر در دانشگاه ییل پاگ، در اواسط دهه‌ی 1990، پس از اتهامات آزار‌ جنسی، از دانشگاه کلمبیا توبیخ و اخراج شد و بعدها توسط دانشگاه ییل استخدام شد. در سال 2010، یک دانشجوی ارشد دانشگاه ییل به نام «فرناندا لوپز آگیلار»، پاگ را به آزار جنسی متهم کرد. دانشگاه ییل با لابی گری، توماس پاگ را از این اتهام تبرئه کرد. بعد از این اقدام دانشگاه ییل، 169 استاد فلسفه از کشورهای مختلف از جمله تعداد زیادی از خود دانشکده‌ی آکادمیک پاگ در ییل، نامه‌ی سرگشاده‌ای را در محکومیت رفتار او امضا کردند و از دفتر حقوق مدنی وزارت آموزش و پرورش آمریکا خواستند تا این اقدام دانشگاه ییل را بررسی کند. تعدادی از این استادان، متعهد شدند که در کنفرانس هایی که پاگ در آنها حضور دارد، شرکت نکنند و آثار و کتاب‌های او را از برنامه‌ی تحصیلی‌شان حذف کنند. مجدداً در سال 2019 روزنامه‌ی «ییل دیلی نیوز» از یک دانشجوی ارشد گزارش داد که تداوم حضور پاگ برای تدریس، علت "ناآرامی مداوم در میان دانشجویان ارشد" است. ✡🕎 دانشگاه «ییل» در کنار دانشگاه «هاروارد»، از مراکز اصلی همکار سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در پروژه‌های دانشگاهی حوزه اطلاعات و امنیت ملی آمریکا است و یکی از مراکز اصلی تأمین نیروهای متخصص و کارشناسان آکادمیک سیا، دانشگاه ییل است. نیویورک تایمز در گزارشی تحت عنوان «ییل، یک مهدکودک بزرگ برای پرورش جاسوس» به طور کامل به این موضوع پرداخته است. ♨️💢 همکاری جمعیت موسوم به امام علی با متجاوزین سریالی قبلا هم سابقه داشته است، این جمعیت طی سالهای گذشته نشست های متعددی در موضوع کودک همسری با سخنرانی و همکاری "کامیل احمدی" پژوهشگر دوتابعیتی که اخیرا روایت هایی از آزارهای جنسی و تجاوز او به همکاران پژوهشگرش و برخی فعالان حوزه زنان در فضای مجازی منتشر شد، برگزار کرده است. 💢 بعد از مشخّص شدن ماهیت واقعی و اقدامات منافقانه جمعیت مذکور طی ماههای گذشته، الان به وضوح می توان فهمید که این جمعیت که ادّعای مقابله با آسیب های اجتماعی را دارد، اتّفاقا خود مروج و حامی افراد آسیب زا و متجاوز است./رزنانس
_تحلیل 📍 ماجرای پیروزی بزرگ روز شنبه و یکشنبه چیست؟ ▪️ هفته‌ی پیش حسن روحانی اعلام کرد که شنبه و یکشنبه‌ی این هفته پیروزی بزرگی اتفاق خواهد افتاد! (اشاره‌ی روحانی به این بود که آمریکا قادر نخواهد بود مکانیسم ماشه را در برجام فعال کند) اما واقعیت ماجرا چیست؟ ▫️ بگذارید مسئله را از زاویه‌ی دیگری نگاه کنیم، ۵ سال پیش تیم مذاکره‌کننده ایران قراردادی را با آمریکا و چندکشور دیگر به امضا رساند ▪️ منتقدانِ داخلی هزار و یک ایراد به متن قرارداد گرفتند اما دولت روحانی آنان را "کاسبان تحریم" خواند و چنین بازنمایی کرد که منتقدانِ ما صلاح کشور را نمی‌خواهند ▫️۵ سال گذشت و تمام پیش‌بینی‌های منتقدانِ برجام محقق شد و کشور به خاک سیاه نشست تا جایی که بانک مرکزی تحریم شد، فروش نفت تعطیل شد، قیمت دلار از ۳ هزار تومان به ۲۷ هزار تومان رسید و.... ▪️ یکی از انتقاداتی که منتقدان مطرح میکردند این بود که در متن برجام مکانیسمی تحت عنوان "ماشه" طراحی شده که می‌تواند تمام تحریم‌های گذشته را علیرغم تعهدات ایران به حالت اول برگرداند؛ دولتی‌ها از اساس چنین موضوعی را منکر میشدند اما حالا بعد از ۵ سال بحث "مکانیسم ماشه" توسط آمریکا مطرح شده است ▫️ همه میدانیم که "مکانیسم ماشه" میخ آخر آمریکا به تابوت ایران است (میخی که شخص حسن روحانی به ترامپ تقدیم کرد) حال دعوا سر اینست که آیا آمریکا میخ آخر خود را به تابوت ایران خواهد زد یا نه؟ ▪️ این طرف ماجرا اما حکایت به شکل دیگری روایت میشود، روحانی با افتخار از پیروزی ملت ایران میگوید! جل‌الخالق! او چنین وانمود میکند که فعال نشدن مکانیسم ماشه برای ایران یک پیروزی بزرگ محسوب میشود اما این را بروز نمیدهد که در ۵ سال گذشته اکثر تحریم‌ها بدون استفاده از مکانیسم ماشه به حالت اول بازگشته است و بعبارتی تحریمی باقی نمانده که بخواهد با فعالسازی مکانیسم ماشه به حالت اول برگردد. ▫️ روحانی این موضوع را به روی خود نمی‌آوَرد که شکست مفتضحانه‌ی ایران در ماجرای برجام، کشور را به مرز نابودی کشانده و برخی شاخص‌های اقتصادی همچون تورم، سرعت رشد نقدینگی و بی‌ارزش شدن پول ملی در تاریخ ایران سابقه نداشته است. ▪️ اکنون روحانی قصد دارد "فعال نشدن مکانیسم ماشه" را بعنوان یک امر موفقیت‌آمیز جلوه دهد تا مردم را از اصل ماجرا دور کند؛ مردم نباید بدانند که مکانیسم ماشه را چه کسانی به آمریکا دادند... مردم نباید بدانند که قبل از مکانیسم ماشه، ده‌ها مکانیسم دیگر علیه‌مان به کار رفته و مسبب همه‌ی آنها دولت روحانی بوده است... مردم باید تصور کنند که ایران در ماجرای برجام پیروز شده و "مکانیسم ماشه" سند پیروزی ماست؛ تورم افسارگسیخته، انفجار تاریخی حجم نقدینگی و افزایش چندبرابری قیمت دلار، سکه، خودرو و مسکن هم کشک است، اصلا گرانی کجا بود؟ ما پیروزیم! ▫️ نکته‌ی اساسی‌تر اینکه، روحانی قصد دارد با برجسته‌ کردن "آمریکا" و شخص "ترامپ"، تقصیرات و اشتباهاتِ فاحش خود را لاپوشانی کند. حال آنکه رابطه‌یِ تیره‌و تارِ آمریکا با ایران از سالها پیش وجود داشته و حرف جدیدی نیست؛ آنچه اقتصاد ایران را به مرز نابودی کشانده "اشتباهات دولت روحانی" است نه دشمنی آمریکا.... سخنان امروز قالیباف آنهم در شرایطی که روحانی قصد دارد تقصیرات را به گردن آمریکا بیاندازد، کاملا هوشمندانه و تحسین‌برانگیز است.
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽؛ 🎥 در مدارس چه می گذرد؟ شستشوی مغزی بچّه های در مدارس اسرائیل! ♨️ جنگ بزرگی رخ می دهد! همه عربها را می کشیم ! آن هایی هم که زنده می مانند همگی بردگان ما خواهند شد! 🔺 ببینید برخی از دولتهای عرب با چه نسلی توافقنامه امضاء می کنند؛ ایدئولوژی که غیر از خود یا باید نابود شود و یا برده!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛ ⭕️ روزی ۲هزار سقط جنین در ❌برخی با دیدن فیلم دفن کردن جوجه‌های یک روزه برآشفته شدند،امّا چگونه در مقابل قتل کودک انسان که باعث کاهش جمعیت شده سکوت اتّخاذ کرده اند؟!!
تصمیم امیرالمؤمنین (ع) به پذیرش "حکمیت"، تصمیمی مدبرانه بود، اما آنها که حکمیت را به او تحمیل کردند، با مخ در جهنم‌اند. تصمیم امام حسن (ع) به پذیرش "صلح" معاویه، تصمیمی عاقلانه بود اما آنها که او را مجبور به پذیرش صلح کردند، همنشین دوزخی ابوموسی اشعری‌ شدند. تصمیم امام رضا (ع) به پذیرش "ولایتعهدی"، تصمیمی دوراندیشانه بود، اما آنها که امام را در جایگاه ولایتعهدی نشاندند، همنشین دوزخی معاویه شدند. تصمیم امام خمینی بر پذیرش "قطعنامه ۵٩٨" تصمیمی مدبرانه بود اما آنها که جام زهر را به امام خوراندند، بعدها "برجام" را به امام خامنه‌ای تحمیل کردند.
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 "دروغ نادر" تازه‌ترين پروژه برای هجمه به دستگاه قضایی 🔺 رسانه‌های معاند بعد از دروغ‌پردازی درباره پرونده نويد افکاری، حالا تلاش دارند يک مجرم سابقه‌دار را به جای يک محکوم امنيتی جا بزنند!
📍 | کدام مکانیزم؟ 🔹حتماً به یاد دارید در دوران انتخابات ریاست جمهوری، مجلس و شورای شهر همیشه هستند برخی از دلسوزان در کنار برخی دلسوزنماها، که می گویند ما برای رسیدن به گزینه های مطلوب باید مکانیزم داشته باشیم. وقتی از آنها می پرسیدیم چه مکانیزمی بهتر است؟ 🔸می گفتند همه یا اکثر نخبگان را جمع کرده(مجمع عمومی) و برای انتخابِ گزینه اصلح، بین آنها رأی گیری شود. هر کس بیشترین رأی را آورد همان گزینه اصلح است. 🔹بعد می گفتند البته مصالحی وجود دارد که نمی توان صرفاً به رأی گیری بین نخبگان اعتنا کرد. باید گزینه نهایی و لیست نهایی در اتاق دربسته تعدادی از بزرگان بسته شود. آنها به مصالح جامعه نگاه می کنند، جدا از رأی گیری درون مجمع عمومی(نخبگان)، به نظرسنجی ها هم نگاه می کنند و ...! ⭕️ نکته: می گفتند فقط هم کسانی از نامزدها در این ساختار قرار می گیرند که عهدنامه ما را امضا کنند(اصلاً ملاک اصلح بودن و شایستگی ها نبوده). 🔸این چنین افراد و لیست های مورد نظر خود را به جامعه انقلابی غالب می کردند. برخی کاندیداها که در بین اعضای شورای مرکزی نفوذ داشتند اتوبوس اتوبوس آدم می آورده تا در مجمع عمومی رأی بالایی کسب کنند. همزمان با نفوذ در برخی موسسات افکارسنجی و نظرسنجی، اسم خود را جزو گزینه های رأی آور ثبت و اصطلاحاً، نظرسازی می کردند. البته گاهی نفوذ اشخاص در شورای مرکزی به حدی بود که اساساً نیازی به رأی آوری در مجمع عمومی یا نظرسنجی ها هم نداشتند! ✍️
🔴 یکبار دکتر تعریف میکرد که در همان سال اول که کارم را به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی آغاز کردم بدون آنکه ریالی از حقوق کارمندان کم کنم تنها با "حذف مخارج اضافه و تشریفات زائد" مثل پرواز اختصاصی برای سفرهای خارجی، اقامت در بهترین هتلهای اروپا، حذف اسکورت های اضافه و... هزینه های جاری دبیرخانه نسبت به سال قبل (دوره لاریجانی) نزدیک به "یک دهم" شد و بقیه بودجه را به دولت پس دادم. ‌ 🔹 تصور کنید تمام دستگاه های اجرایی کشور مبارزه با اسراف و اشرافی گری را از خودشان شروع کنند، آیا اساسا مساله ای به نام کسری بودجه معنا پیدا میکند؟ آن وقت ممکن است دولتمردان برای گرفتن چند میلیون دلار از فلان کشور اروپایی، برای مذاکره و امتیاز دادن به آنها لحظه شماری کنند؟ 🔹 اگر مسئولین در ظاهر مترو سوار شوند ولی پروازهای اختصاصی شان سرجایش باشد و برج هزار میلیاردی در بهترین نقاط تهران بسازند، فایده ندارد اما اگر ظاهر و باطن شان همان پرایدشان باشد و از آن مهم تر، روح حاکم بر مدیریت شان پرهیز از حیف و میل بیت المال باشد، این کشور نیاز به فروش یک قطره نفت هم ندارد. راه اداره کردن کشور جمع کردن همین ریخت و پاشهاست نه گدایی از غرب برای فروش یک قطره نفت بیشتر‌ که پول آن دوباره خرج ریخت و پاشهای آقایان بشود... ‌
🔴عذر بدتر از گناه هیأت رئیسه مجلس! ♦️دلیل تراشی های سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی که بازگوکننده دیدگاههای هیأت رئیسه است در واکنش به انتقادات از موضوع تحویل دناپلاس به نمایندگان باعث تأسف بیشتر شد. ♦️اینکه مجلس انقلابی، بر مدار شیوه های غلط گذشته بچرخد و داغ دل مردم انقلابی را در این شرایط سخت اقتصادی و معیشتی تازه کند اصلاً مورد انتظار نبود، اما بدتر از آن توجیه و استدلال های غلط اندر غلط سخنگوی هیأت رئیسه مجلس به عنوان نتیجه بررسی ها بود. ⭕️اینکه این کار «تازگی ندارد» ، «در همه ادوار سابقه داشته» ، «خودروی مناسبی برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه در اختیارشان نیست.» ، «هم ترازان نمایندگان که وزرا هستند گاهی دهها خودرو در اختیارشان است» ، «برای انجام وظایف نمایندگی» و ... آیا این توجیهات عذر بدتر از گناه نیست؟! ❓مگر مردم شریف ایران اسلامی شما را انتخاب نکرده اند که جلوی همین روال های غلط و سوء استفاده ها از بیت المال را بگیرید؟ و مگر رهبر معظم انقلاب مطالبه انقلابی گری از شما نداشتند؟ آیا این کار مشروعیت دادن به رانت و ویژه خواری نیست؟! ♦️یک نکته تعجب آور دیگر سخن پایانی سخنگوست «برخی نمایندگان هم در اثر فضایی که ایجاد شده منصرف شدند ولی مسلما این امر در کارکرد و کارآیی آنها تاثیر منفی می‌گذارد.» سخنگوی محترم به جای تقدیر از اقدام درست و بجای نمایندگان منصرف از اقدام ناشایست مجلس، به نوعی تهدیدگونه آنان را از عواقب کارشان می ترساند. در مقابل این کج روی ها چه باید گفت؟! ✅هیأت رئیسه مجلس می بایست هر چه سریعتر ضمن اصلاح این روال غلط گذشته و حال، از بابت ماست مالی کردن و لاپوشانی این حقیقت تلخ و نمک پاشی بر زخم های میلیون ها انسان وفادار نیز، از محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی و مردم عزیز و نجیب عذرخواهی نمایند. ✍️ # سلطانپور