✅زن در جامعه منتظر باید یک #تحلیلگرسیاسی باشد!
#سیاسی بودن زن یعنی مقدمه سازی برای ازبین بردن قدرت های #فاسدجهانی!
مرد ها وظیفه #مدیریت دارند!
زن ها باید این مدیریت را #نقد کنند!
🎙استادپناهیان
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️اینو ببینید حتما تا بفهمید #کاسبان_اربعین کیا هستن!
چطور برای سفر به انتالیا و ترکیه و پاتایا از این سامانه ها خبری نیست؟
#سامانه_سماح
@uphjnv
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوت_زنی
📢 در مقابل فساد فقط تماشاچی نباشیم!
🎬 یک رپورتاژآگهی خلاقانه در سالن سینما برای آموزش سوتزنی و گزارش فساد توسط مردم.
#فساد
#اقتصاد_رسانه
@uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔴طرحی برای کاهش ۲۰ درصدی ازدواج در ایران!
🔻 طرح افزایش سن ازدواج موسوم به «کودک همسری» بیش از دو سال است در فضای رسانه ای کشور مطرح شده است. این طرح که مهر ماه ۹۷ یک فوریت آن در صحن علنی مجلس تصویب شد خواهان افزایش حداقل سن قانونی ازدواج برای دختران ۱۶ و برای پسران ۱۸ سال شده است.
🔻 طراحان و موافقان این طرح طی یک سال گذشته اظهارات متناقضی در موارد مختلف، بویژه در مورد سن قانونی ازدواج داشتهاند. به طور مثال به تعدادی از آنها اشاره میکنیم:
🎙 #فاطمه_ذوالقدر | نائب رئیس فراکسیون زنان: نمایندگان در تلاشند سن ۱۸ سالگی به عنوان سن قانونی ازدواج اعلام شود | ۸ مرداد ۱۳۹۶
🎙 #لعیا_جنیدی | معاون حقوقی رئیس جمهور: باید مجلس را برای تعیین حداقل ۱۸ سال سن ازدواج، برای دختران همسوکرد | ۸ دی ۱۳۹۶
🎙#پروانه_سلحشوری | رئیس فراکسیون زنان: این فراکسیون طرح یک فوریتی را در پایان سال گذشته به مجلس ارائه کرد که بر اساس آن حداقل سن ازدواج برای دختران ۱۶ و برای پسران ۱۸ سال تعیین شده است | ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷
🎙 #طیبه_سیاوشی | عضو فراکسیون زنان: هدف ما بازگشت به مصوب ۱۳۱۳ {دختران ۱۵ سال و پسران ۱۸ سال} است | ۱ بهمن ۱۳۹۷
🎙 #معصومه_ابتکار | معاون زنان و خانواده رئیس جمهور: درخواست ما ممنوعیت کامل ازدواج دختران زیر ۱۳ سال است و لایحه آن به زودی به دولت تقدیم میشود. معاونت امور زنان و خانواده | ۹ بهمن ۱۳۹۷
🎙 #طیبه_سیاوشی | عضو فراکسیون زنان: افرادی که با جامعه زنان ضدیت دارند مطرح کردند که طرح ما به دنبال ممنوعیت زیر ۱۸ سال است | ۱۲ تیر ۱۳۹۸
🎙 #پروانه_سلحشوری | عضو فراکسیون زنان: هیچ وقت سن ۱۸ سالگی را برای حداقل سن ازدواج مطرح نکردهایم | ۱۳ شهریور ۱۳۹۸
🔻 برای فهم بهتر اظهارات متناقض مسئولان در مورد یک بحث علمی و پژوهشی که قاعدتا باید با دقت تمام بررسی شده باشد، باید به اظهارات کامیل احمدی نویسنده کتاب «طنین سکوت» رجوع کنیم، کتابی که به گفته طیبه سیاوشی به عنوان پیوست علمی طرح کودک همسری به مجلس ارائه شده است. احمدی در تیرماه ۹۷ در برنامه اینترنتی «لیبیدو» اعلام میکند: « هدف ما ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال است، تا هر جایی بتوانیم پیش میرویم.»
🔻 ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال در حالی مطرح می شود که ۲۰ درصد از ازدواج های فعلی کشور یعنی بیش از ۱۰۰ هزار ازدواج سالیانه در زیر سن ۱۸ سال رخ میدهد. بررسی ها نشان می دهد نسبت طلاق به ازدواج در این ازدواج ها ۱ به ۱۰ بوده که نسبت به رده های سنی بالاتر پایینترین میزان طلاق را به خود اختصاص داده است، همچنین رضایتمندی جنسی زوجین که در این رده سنی ازدواج کرده اند بین ۶۶ تا ۸۹ درصد می باشد. این آمار نشان دهنده ثبت پایدارترین و باکیفیت ترین ازدواج های کشور در زیر سن ۱۸ سال است.در رده سنی ۱۰ الی ۱۴ سال نیز سالانه ۴۰ هزار ازدواج صورت می پذیرد که نسبت طلاق به ازدواج در این رده سنی ۱ به ۴۰ است.
🔻معصومه ابتکار در هفتمین کنفرانس تخصصی حقوق کودک در اصفهان در ۹ شهریور ماه اعلام کرد: «آمار کودک همسری در ایران کم است و معضل کشور نیست»، این اظهارات نشان میدهد علت اصرار بر افزایش سن ازدواج، و تاکید بر سن ۱۸ سال برای حداقل سن ازدواج نه بر اساس یک معضل داخلی، بلکه دستور دیکته شده از سازمان ملل متحد در هدف پنجم سند توسعه پایدار است.
💢سیاست گذاران و مسئولان حوزه زنان و خانواده باید پاسخگو باشند که چرا علی رغم تاکید سیاست های کلی خانواده، مبنی بر «ایجاد نهضت فراگیر ملی برای ترویج و تسهیل ازدواج موفق در سنین مناسب و نفی تجرد در جامعه»، دولت و مجلس در مسابقه ای عجیب تلاش دارند تعداد ازدواج های کشور را، سالیانه ۱۰۰ هزار مورد کاهش دهند؟
@uphjnv
#دشمن_شناسی
اختلاف سیاسی مانعی ندارد؛ اختلافنظر مانعی ندارد؛ مبارزات انتخاباتی به شکل سالم، مانعی ندارد؛ امّا خراب کردن یکدیگر، خراب کردن چهرهی کشور، خراب کردن ذهن مردم و چهرهی مسئولین دلسوز، اشکال دارد. ایجاد سؤال و ابهام در ذهن مردم، اشکال دارد. با وحدت و یکپارچگی، «کأنهم بنیان مرصوص»، مثل دژ پولادین، در مقابل دشمن بایستید.
🎙رهبر انقلاب
@uphjnv
💥ورشکستگی آیندگان...
♦️یکی از پدیدههای زشت و دور از اخلاق که برخی مسئولین به آن دچارند، موفقیت ظاهری آنها به قیمت ورشکستگی آیندگان است.
مکرر در بین مسئولین دولتی و غیر دولتی دیده شده که با جذب بودجه کلان در دوره خودشان، پروژهای را آغاز کرده و آن را به نام خود کلید زدهاند؛ در حالیکه اقساط این وام کلان را باید مسئول بعدی و یا دولت بعدی پرداخت کند. در واقع این مسئول توانسته از خلأ قانونی سوء استفاده کند و آیندگان را بدهکار بانکها قرار دهد.
♦️چندی پیش نامهای از وزیر بهداشت خطاب به دانشگاههای علوم پزشکی دیدم که به رؤسای این دانشگاهها اعلام شده بود میتوانند تا سقف چند صد میلیون، برای دانشگاه خود برخی تجهیزات را تهیه کنند و بودجه آن هم با بانک مرکزی هماهنگ شده که در إزای وثیقه، بانک مرکزی این پول را در اختیار شما قرار دهد؛ البته بازپرداخت آن ۵ سال دیگر آغاز خواهد شد!!!!
♦️این یعنی ۵ سال دیگر که نه این دولت هست و نه این وزیر در وزارت قرار دارد، دولت آینده و وزیر آینده باید اقساط طرح وزیر فعلی بهداشت را به بانک مرکزی پرداخت کند!!
اینکه میشنویم مسئولی شهرداری مقروض، یا وزارتخانه بدهکار و یا اداره ورشکسته تحویل گرفته است، از همین مقوله است.
♦️در کمال تأسف باید گفت این روش و اخلاق ناپسند، شیوه تبلیغات انتخاباتی برخی افراد شده که با اخذ وام از بانکها، صندوقها و بنیادهای مالی با ضمانتهای حقوقی نظیر شهرداری، فرمانداری یا استانداری وام کلانی جهت زیباسازی شهر، کمک به ورزشگاهها و باشگاهها، روکش آسفالتها و... گرفته و به نام خود خدمترسانی میکنند و وای به حال مسئول آینده...
♦️این خلأ قانونی باید برطرف گردد. قانون نباید به وزارتخانهها، استانداریها، شهرداریها و... اجازه دهد بخاطر خوش خدمتی، از سقف ردیف بودجه خود تجاوز کنند. بلکه باید ادارات را الزام کرد هنگام واگذاری وزارت و شهرداری و... تراز مالی خود را صفر کرده و محل خدمت را بدون بدهکاری تحویل دهند.
حسین جلالی
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #وعده_صادق رهبرانقلاب در پاسخ به شعار ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی یکی از حضار در دیدار موکبداران عراقی ۹۸/۰۶/۲۷
#ظهور
@uphjnv
۲۹۰ نماینده مجلس چه نظراتی درباره شفافیت آرا دارند
🔹از ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی، ۲۲۶ نفر موافق، ۱۶ نفر مخالف و ۲ نفر درباره شفافیت آرا نظر ممتنع داشتند که البته برخی نیز حاضر به اعلام نظر خود نشده و جواب سوال درباره شفافیت را به گونهای دیگری دادند.
🔸اسامی موافقان و مخالفان را در فایل زیر بخوانید:
@uphjnv
13970303_18104-mc.mp3
2.18M
🔹آیا ما مذاکره را شروع کردیم که آمریکا بیآبرو بشه؟
#مذاکره_با_آمریکا
#مذاکره_برای_چه_بود
رهبر انقلاب
@uphjnv
سرنخ های شبکه نفوذ؛
از مخالفت با توانمندی نظامی تا حذف نام شهدا
✍️ رئیس شورای شهر تهران، به جای عذرخواهی درباره حذف نام شهیدان از عنوان برخی خیابانها و کوچهها، ادعا کرد تصاویر منتشره فتوشاپ بوده و اعتراض به آن هم سیاسی کاری است (!)
🔹محسن هاشمی گفته است "برخی جریانات سیاسی، بهجای استفاده از مفاهیم وحدتبخش دفاع مقدس، سعی دارند با استفاده ابزاری از نام شهدا به دو قطبیسازی کاذب بپردازند. نمیتوان با خبرسازی، جعل، تخریب و تهمت، از نام شهید برای سیاسیکاری و تخریب رقیب استفاده کرد. مردم ما آگاهتر از آن هستند که با حذف #فتوشاپی نام شهید فریب بخورند"
♦️ادعای فتوشاپ بودن حذف نام شهدا از معابر در حالی است که برخی مقامات شهرداری تهران و مناطق آن، نسبت به خباثت صورت گرفته عذرخواهی کرده، آن را سهوی خوانده و بر اخراج پیمانکاران و مقصران ماجرا تأکید ورزیدهاند.
🔹بنابراین باید پرسید غرض محسن هاشمی از انکار واقعیت چیست؟ آیا او یا اطرافیانش در حذف نام شهدا دخالت داشته اند و اکنون می ترسند با آنان برخورد اطلاعاتی و قضایی شود؟
♦️اگر شهیدان سرافراز، الهام بخش وحدت و عزت و مقاومت ملت ما هستند، کدام دست ها جرئت کردند مرتکب خیانت و جنایت اخیر شوند و نام شهدای نام آور ما را از برخی کوچه و خیابان ها بردارند؟ به کدام مدیران نسبت می رسانند؟ نقش محسن هاشمی و یا برخی منسوبان وی در این خیانت چیست که متهمان را تبرئه می کند؟
🔹دستگاه قضایی و نهادهای امنیتی نباید از کنار این خباثت که در برخی شهرها نیز تکرار شد، به سادگی بگذرند. ظاهرا با شبکه ای مرتبط با هم و دارای ماموریتی دیکته شده رو به رو هستیم. موضوع نفوذ در برخی شوراهای اسلامی را باید جدی گرفت.
♦️چرا به اذعان محسن هاشمی، وزارت اطلاعات پاسخ منفی به استعلام درباره نامزد تصدی شهرداری داد؟ و حالا که شهردار در ماجرای اخیر موضع انتقادی گرفته، آیا نباید سراغ کسانی رفت که می خواهند خیانتی تلخ را انکار و ماست مالی کنند؟
🔹محسن هاشمی، اسفند 97 به روزنامه اعتماد گفته بود «در هر دو مورد نجفی و حناچی [برای شهرداری]، با دخالت مستقیم روحانی مسئله حل شد. وقتی وزیر کشور نتوانست حکم حناچی و نجفی را امضا کند و با #وزیر_اطلاعات به اختلاف نظر برخوردند، روحانی ورود پیدا کرد و مسئله خاتمه یافت. بالاخره رئیسجمهور برای همین کارهاست دیگر»!
♦️می شود این گونه هم پرسید: کدام افراد نزدیک به مرحوم هاشمی، اطلاعات غلط به او دادند که مدعی شد "روزگار فردا روزگار گفتمان است نه موشک"؟
🔹مرحوم هاشمی 30 مرداد 95 هم گفت «اگر آلمان و ژاپن محکمترین اقتصاد دنیا را دارند، بعد از جنگ جهانی دوم از اینکه نیروی نظامی داشته باشند #محروم_شدند... با این اقدام پولهایشان آزاد شد و بهدنبال کارهای علمی و تولیدی رفتند. این راه در ایران باز شده و مطمئنم دوره دوم دولت روحانی میتواند ما را به آنجا برساند»!
♦️برخلاف این ادعا، بررسی صاحبنظران نشان داد ژاپن و آلمان در رده هشتم و نهم کشورها از نظر بالاترین هزینه نظامی قرار دارند. اما آن انگاره دروغ را کدام مشاوران و نزدیکان به هاشمی القا کردند؟
🔹دستگاه های امنیتی باید رد این سرنخ های تحریف را که کمک به راهبرد دشمن برای زدودن روحیات انقلابی (به ادعای خودشان نُرمالیزاسیون) و خلع اقتدار بازدارنده ایران است، پیگیری کنند. بی تردید -ولو با یکی دو واسطه- به نفوذ دشمن می رسند.
#محمد_ایمانی
@uphjnv