🛑 سریال آقازاده و پیچ تاریخی انقلاب اسلامی
✍️سید علیرضا آل داود
بعد از مدتها به توصیه برخی دوستان سریال آقازاده را دیدم.
سریالی خوش ساخت، فیلم نامه قوی، امیدوار کننده و جذاب است.
واکنش ها به آن برای من جالب بود، در همین ۴ قسمت، داد بسیاری از آقایان آقازاده پرپر در آمده و این در حالیست که این سریال دارد مردم را به لحاظ ذهنی، روانی و ادراکی برای یک مرحله مهم برای ادامه مسیر انقلاب اسلامی آماده میکند.
دقیقا همان مسیر و نقشه راهی که امام خامنه ای عزیز در بیانیه گام دوم انقلاب به آن اشاره کرده بودند.
یعنی نمایش عدالت نظام و اراده آن در برخورد با مفاسد در هر جایگاهی...
البته باید این را بدانیم مبارزه با فساد قطعا هزینه خواهد داشت اما قطعا مورد رضایت امام زمان عج و شهدا و حضرت آقا خواهد بود.
توصیه میکنم با رعایت شرایط سنی این سریال را ببینید و خود را برای گذر از پیچ تاریخی در این شرایط که دشمنان خارجی و جریان نفوذ داخلی آخرین فشارهایشان را دارند به انقلاب وارد میکنند، آماده کنید.
ما به فرمایشات رهبر حکیم انقلاب اسلامی ایمان داریم و قطعا فردای ما، فردای روشنی خواهد بود...
به این موج ها امیدوار باشید چراکه اقیانوس انقلاب را از لحن ها پاک خواهد کرد ان شا الله
#سید_علیرضا_آل_داود
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
🔺سعید لیلاز: قرارداد ایران و چین بسیار خوب است؛ بنظرم کسانی که طرفدار مصالحه با آمریکا هستند باید از این قرارداد حمایت کنند زیرا این قرارداد میتواند آمریکا را به پای میز مذاکره با ایران بکشاند!
➕ از قرار معلوم غربگرایان محترم بعد از چندین سال معطلی و بدعهدی، همچنان نگاهشان به غرب است؛ حتی به قرارداد ایران و چین نیز بعنوان مقدمهای برای رسیدن به مذاکره با آمریکا مینگرند!!
#همینقدر_تباه
#مهدی_قاسم_زاده
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
🔻گفت به مذاکره خوشبین نیستم، گفتند باید واقعبین بود. گفت کشور را معطل مذاکره نکنید، گفتند در انزوا نمیتوان به توسعه رسید. گفت زیر دستکش مخملی دست چدنی دارند، گفتند اوباما انسان مؤدبی است. گفت باید قوی شویم و این زبانی است که دنیا میفهمد، گفتند ما خودمان زبان دنیا را بلدیم. گفت به ظرفیتهای داخلی توجه کنید، گفتند خزانه خالی است. گفت اقتصاد مقاومتی تنها راه نجات ماست، گفتند توانمندی ما در حد آفتابه و آبگوشت بزپاش است!
🔸گفت، گامها را متوازن تعریف کنید و تا آنها اقدام جدید نکردهاند، تعهدات را ادامه ندهید، گفتند نمیشود! گفت خرِشان که از پل بگذرد، به ریشِتان میخندند، گفتند امضای کری تضمین است. گفت قدم زدن با شیطان کار اشتباهی بود، گفتند برای تضمین منافع ملت با هر کسی مذاکره میکنیم. گفت خطوط قرمز را رعایت کنید، گفتند مسئولیت مذاکره با ماست.
🔸گفت اگر برجام را پاره کنند ما آتش میزنیم، گفتند مگر معاهدات بینالمللی جای منقلبازی است؟! گفت به اروپا دل نبندید که سگ زرد برادر شغال است، گفتند با اروپا آمریکا را منزوی میکنیم!
گفت اینستکس بهانه است و آبی از آن گرم نمیشود، گفتند با fatf بهانه را از آنها میگیریم.
🔺گفتنیها را گفت و نشنیدند و سرشان که به سنگ خورد، گفتند #برجام تصمیم نظام بوده و بدون اذن او هیچ اقدامی انجام ندادهایم! امروز ما ماندهایم و #قطعنامه ها و تحریم هایی که در حال بازگشتند و چرخ اقتصاد و چرخ سانتریفیوژها که هر دو با هم هوا رفتهاند.
✍️ #زهرا_محسنی_فر
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
🖤 لوح | امام جواد(ع) الگوی حركت ملّت ايران بود
◾️ آیتالله خامنهای: امام جواد(علیهالسلام) مظهر مبارزهی با باطل بود او کوششگر برای حکومت الله بود. او برای خدا و قرآن مبارزه میکرد. او از قدرت ها نمیترسید. او در حقیقت امام و الگو و پیشاهنگ این حرکتی بود که امروز ملت ایران همگی دست به دست آن را تعقیب میکند. ۶۲/۶/۱۷
◾️ سالگرد شهادت امام جواد
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
بنز خیالی، ما را از تجارت جهانی جا گذاشت -۱
🔸برجام با اصرار و علاقه شخص آقای روحانی، توافقی معطوف به آمریکا بود؛ هر چند که پنج کشور دیگر هم در آن حضور داشتند. تیم مذاکراتی، آن قدر در نهایی کردن دو طرفه توافق با آمریکا زیادهروی کرد که با گلایه و ناراحتی طرفهای دیگر مذاکره مواجه شد. از جمله فرانسویها که معترض بودند و موجب شدند توافق به تاخیر بیفتد.
🔸در روز اعلام توافق، وزیر خارجه روسیه هنگام گرفتن عکس یادگاری حضور نداشت. لاوروف بعدها گفت «در طول مذاکرات منتهی به توافق، روسیه و چین میخواستند تحریم تسلیحاتی، در میان اولین تحریمهایی باشد که برداشته میشود اما آمریکا و متحدانش اصرار داشتند برای 8 و یا 10 سال دیگر باقی بماند. تهران پذیرفت تحریم تسلیحاتی 5 سال دیگر باقی بماند»!
🔸این اولین بار نبود که روحانی، میل به توافق با آمریکا را برجسته میکرد. او یک ماه قبل از انتخابات 92 گفته بود «اروپاییها آقا اجازه هستند و آمریکا کدخداست؛ بستن با کدخدا راحتتر است». او همچنین در کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای» تصریح میکند:
🔸«مذاکره با اروپا بهترین گزینه برای همکاری نبود، ولی انتخاب بهتری هم نداشتیم. من سال 83 گفتم که مابین دوچرخه و پیکان مخیر بودیم. دوچرخه غیرمتعدها و پیکان، همان انگلیس و فرانسه و آلمان بودند. بنز هم، (آمریکا) بود، ولی ما اجازه نداشتیم از آن استفاده کنیم. پس، ناچار شدیم پیکان را انتخاب کنیم. در این حالت، دیگر نباید توقع بنز از ما داشته باشید، البته اروپاییها از این مصاحبه کمی #مکدر شده بودند».
🔸این مواضع ، عملاً این اِدراک را در ذهن رصدکنندگان آمریکا متبادر کرد که او به شکل افراطی، علاقهمند بستن با آمریکاست؛ چیزی که بعدها در قالب کمپین «هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست»، و رویکرد «توافق به هر قیمت و اجرای آن به هر قیمت» نمود پیدا کرد.
🔸رویکرد مذکور، از همان آغاز مذاکرات، سنگ بنای عدم توازن در توافق و نقض و انهدام آن در همان دوره اوباما بود که در قالب انواع تحریمهای ویزا و کاتسا و آیسا و عدم صدور ویزا برای نماینده ایران در سازمان ملل و... نمود پیدا کرد.
🔸این روزها انتشار اخبار مربوط به تفاهمنامه همکاری 25 ساله میان ایران و چین، در اروپا و آمریکا و حتی آسیا، سروصدای بسیاری بَرپا کرده است؛ چنانکه شنیده میشود مقامات هند و کرهجنوبی بهخاطر تعلل و تاخیر در اجرای برخی توافقات با ایران و یا باز نگرداندن پولهای بلوکه شده ایران، به تکاپو و دست و پا افتادهاند.
🔸هند چند سال است توافق توسعه بندر چابهار را با ایران امضا نموده اما به بهانه تحریمهای آمریکا از اجرای تعهدات خود سر باز میزند. ظاهرا هندیها پس از اطلاع از سند همکاری ایران و چین، به طرف ایرانی پیغام دادهاند آماده مذاکره مجدد برای تسریع در تعهدات هستند.
🔸نشریه هندوستان تایمز در گزارشی نوشت «سیاست آمریکا، ایران را به سمت چین سوق داده، اما ضمنا تأثیر مستقیم بر منافع هند دارد. آمریکا از توافق خارج شد و تحریمهای جدید را اعمال کرد. اروپایی ها نیز بزدلی نشان دادند. ایران برای مقابله با آمریکا و اسرائیل به شریان های اقتصادی نیاز دارد. چین و ایران و روسیه در چشماندازی راهبردی میتوانند منافع خود را همسو کنند... تهران، نزدیکی هند به آمریکا و اسرائیل و قطع واردات نفت را با دلخوری نظارهگر بوده. با توجه به وابستگی هند به انرژی، این رقابت، بازی ترجیحی هند نیست».
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
بنز خیالی، ما را از تجارت جهانی جا گذاشت -۱ 🔸برجام با اصرار و علاقه شخص آقای روحانی، توافقی معطوف
بنز خیالی، ما را از تجارت جهانی جا گذاشت -۲
🔸مایوس شدن از آمریکا و رفتن سراغ توافقات جدید با سایر کشورها، میتواند مانند یک محرک قوی در میان اقتصادهای غیرغربی و حتی اروپایی برای دور زدن تحریمها عمل کند. آن هم در شرایطی که بیماری کرونا، به رکود اقتصادی سنگین در بسیاری از کشورها دامنزده و تامین قراردادها و توافقات اقتصادی جدید را ضروری ساخته است.
🔸در این میان فرصتها و ظرفیتهای بسیاری از کشورها برای همکاری متقابل اشباع شده، اما ایران ظرفیتهای بسیاری برای همکاریهای متقابل در قالب سود طرفین دارد.
🔸یقینا اگر از سالها قبل، همین رویکرد متوازن و فعال (و نه منفعل) را جداگانه با روسیه و دیگر قدرتهای اقتصادی و سیاسی و نظامی دنیا در پیش میگرفتیم، آمریکا و اروپا نمیتوانستند به تحریمها و حتی گروکشی و بدعهدی در اجرای توافق، بهعنوان ابزار فشار و باجخواهی بنگرند.
🔸اگر نسبت به مذاکره با آمریکا، شیفتگی و شیدایی نشان داده نمیشد و فشار رسانهای برای تصویب هرچه سریعتر توافق به راه نمیافتاد، نه قدرت چانهزنی ما در مذاکرات از بین میرفت و نه توافق کذایی که هدیه خدا و بزرگترین دستاورد قرن وانمود میشد، مورد پایمال آمریکا و اروپا قرار میگرفت.
🔸بر اساس همین عبرت تاریخی، سعید لیلاز، عضو مرکزیت کارگزاران گفته؛ "توافق ایران و چین بسیار خوب است. بهنظرم کسانی که طرفدار مصالحه با آمریکا هستند یا حتی غربگرایان باید حمایت کنند... این قرارداد در وهله اول موازنه را به روابط خارجی بازمیگرداند و در مرحله دوم از زیادهخواهیهای غرب بهویژه آمریکا جلوگیری و به بیعملی اروپا پاسخ میدهد".
🔸او ادامه می دهد "موقعیت فعلی ایجاب میکند از هر قراردادی که بن بست اقتصادی را می شکند، استقبال کنیم... به محض اینکه موازنه ژئوپلتیک برهم بخورد، دیگر هیچ قراردادی معتبر نیست. چنانکه در برجام شد... کسانی که غصه ایران را میخورند باید از این قرارداد استقبال کنند. برای اینکه هم فشار را از روی کشور کم میکند و هم قدرت چانهزنی ما را در برابر غرب بالا میبرد. ما اگر از این فرصت استفاده نکنیم، غرب هیچگاه فرصتی برای ما فراهم نمیکند".
🔸گسترش طرفهای همکاری و درآمدن از حالت تعلیق و انتظار، یک ضرورت است. در عین حال، هر توافقی از این دست، باید در مسیر عقلانی و قانونی - به دور از فضاسازیهای پوپولیستی شبهبرجامی - مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد و از جمله به دقت در مجلس بررسی شود تا بتواند تامینکننده منافع و استقلال و امنیت ملی باشد.
🔸چنانکه آقای نیکزاد نایبرئیس مجلس گفته است «در موضوع قرارداد چین به مردم اطمینان میدهم طبق اصل ۷۷ قانون اساسی حتماً باید این موافقتنامه یا برنامه به مجلس آمده و بحث و بررسی شود؛ این مجلس اینگونه نیست که ظرف مدت ۲۰ دقیقه آن را تصویب کند.»
🔸ایران امروز، بزرگترین قدرت منطقهای در غرب آسیاست و همکاری با آن، برای بسیاری از قطبهای قدرت اقتصادی و سیاسی دنیا ضروری به حساب میآید. نمایندگان دیپلماسی و تجاری ما نیز باید با اعتماد به نفس و در تراز همین جایگاه قدرتمند، در تعاملات بینالمللی حضور پیدا کنند.
#محمد_ایمانی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا مستندات جرایم ۳ اعدامی تاکنون منتشر نشده است؟
🔺سخنگوی قوه قضائیه پاسخ می دهد
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
📰 #خبر_و_رسانه
🚨 مسکن به پروژه نفوذ تبدیل شده است/ سرمایه داران با احتکار خانه، مردم را فقیرتر میکنند
♨️جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد و کلات در مخالفت با سلب فوریت از طرح افزایش مالیات بر خانههای خالی، گفت:
🔸مسکن در شرایط فعلی به پروژه نفوذ تبدیل شده و سرمایه داران از تسهیلات استفاده کرده و با احتکار خانه موجب فقیرتر شدن مردم میشوند
🔹۴ دوره شاهدم که هربار موضوعی انقلابی مطرح میشود عدهای خدشه وارد میکنند اگر طرحهای یک فوریت و دوفوریت نتواند علاج مصیبت مردم شوند گرهای از مشکلات باز نمیشود.
🔸مجلس باید در این روزها به سبد امنیت غذایی و مسکن ورود کرده و همچنین مشکلات مردم در حوزه سهام عدالت را با طرحهای دو فوریت و یک فوریت حل کند.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
🔴 #تحلیل_کوتاه | پیام های انتخابات پارلمانی در سوریه
🔻 انتخابات پارلمانی دیروز در سوریه، ششمین انتخابات دراین کشور در طول حدود یک دهه بحران بود. از نکات جالب این دوره، برگزاری انتخابات در استان ادلب در شمال غرب سوریه بود که حدود ۴۰ درصد آن در تصرف تروریست ها و ارتش ترکیه است.
🔹 جالب تر آن که ۴۷ نامزد در استان ادلب برای رسیدن به کرسی های پارلمان رقابت کرده بودند. حتی در استان حسکه در شمال شرق سوریه با وجود حضور آمریکایی ها انتخابات برگزار شد. این بدان معنی است که در سطح داخلی:
1️⃣ سوریه در شرایط سه بحران اقتصادی، امنیتی و کرونا قائل به برگزاری انتخابات است.
2️⃣ دولت اسد توان برگزاری انتخاباتی به وسعت کل کشور سوریه را دارد و حضور تروریستها نمیتواند خدشهای در برگزاری آن ایجاد کند.
3️⃣ طیفی از اپوزیسیون داخلی سوریه که به دولت نزدیک هستند و با مبارزه مسلحانه مخالف، در کنار طیفی از عناصر حزب حاکم بعث فرصت مشارکت سیاسی، عرض اندام و تبیین مواضع خود را دارند.
🔹 در سطح منطقه ای نیز درحالی که کشورهای عرب منطقه دارای نظام پادشاهی هستند، سوریه ششمین انتخابات خودش را پس از آغاز بحران در این کشور (اسفند ۱۳۸۹ ) برگزار کرده است، پیامی به شیخ نشین های خلیج فارس که نه تنها موفق به سرنگونی اسد نشدند، بلکه سوریه توانسته است به الگویی برای کشورهای عربی منطقه بهعنوان یک نظام دموکراتیک تبدیل شود.
🔹 در سطح بین المللی نیز مهمترین پیام، ناکامی تلاش نزدیک به ۸۳ کشوری است که به گفته مرکز مطالعاتی «فیریل» برای سقوط نظام سوریه تروریست به این کشور اعزام کرده بودند.
#رحیم_پور
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv