eitaa logo
کانال ܝ‌وܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝ‌ܨ و ܢ̣صــــیܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ
1.1هزار دنبال‌کننده
40هزار عکس
30.5هزار ویدیو
256 فایل
🌴عرصه ی جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار می طلبد. امام خامنه ای 🍒 🌴 قرارگاه بسوی ظهور 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار 🌷میباشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت☫ 🇮🇷 #قرارگاه_بسوی_ظهور 🆔 @uphjnv @Sydmusavi @cyber_2017
مشاهده در ایتا
دانلود
بفرما؛ این هم کار! 🔹مدعیان اصلاح طلبی، گویا کار دیگری بلد نیستند جز این که انتظار بکشند یکی بمیرد تا معرکه بگیرند. بعدش هم خیابانی را به نام او کنند و بگویند؛ بفرما این هم کار! ♦️محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران می گوید در طول سه سال، یک متر مترو هم برای مردم نساختیم. 🔹راست می گوید. اما عوضش، سه شهردار جا به جا کردند و نام چند خیابان را هم به نام چند هنرمند تغییر دادند. آیا همین کافی نیست؟
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اگر عربستان یا غرب بخواهند جنگی را به ایران تحمیل کنند،چه خواهد شد؟ 💬 گزارش دکتر فرانس ژیرس، نشریه world war 🔹 حالا شاید متوجه شوید چرا غربی‌ها ، متحدان منطقه‌ای و نفوذی‌های داخلی آنها بدنبال مذاکرات موشکی و منطقه‌ای و تحمیل (برجام ۲) هستند. و معیشت مردم را به این سبب به گروگان گرفته اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
... 🔻 🔶 در زمینه‌های گوناگون، امروز نیاز وجود دارد؛ هم برای نظام اسلامی، هم در سطح ، هم در سطح . تبیین معرفت‌شناسی اسلام، تفکر اقتصادی و سیاسی اسلام، مفاهیم فقهی و حقوقی‌ که پایه‌های آن تفکر اقتصادی و سیاسی را تشکیل می‌دهد، نظام تعلیم و تربیت، مفاهیم اخلاقی و معنوی، غیره، غیره، همه‌ی این‌ها باید دقیق، علمی، قانع کننده و ناظر به اندیشه‌های رائج جهان آماده و فراهم شود؛ این کار حوزه‌هاست. با اجتهاد این کار عملی است. اگر ما این کار را نکنیم، به دست خودمان کمک کرده‌ایم به حذف دین از صحنه‌ی زندگی بشر؛ به دست خودمان کمک کرده‌ایم به انزوای روحانیت. این، معنی تحول است. این حرکت نوبه‌نوی اجتهادی، اساس تحول است. ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
🔴امام خمینی (ره) ♦️کسی که مجرم است باید به جزای خودش برسد و توصیه از احدی قبول نباید بشود. من این را کراراً گفته‌ام، اگر از من توصیه برای کسی آمد، از دفتر من برای کسی توصیه آمد، از کسانی که به من مربوطند توصیه آمد، بزنید به دیوار! قاضی نباید تحت تاثیر کسی باشد. قاضی آزاد است و باید در محیط آزاد عمل بکند. توصیه‌ها را هیچ به آن اعتنا نکنید. 📚امام خمینی (ره)؛ 20 مهر 1358
🇦🇲🇦🇿 جنگ قره باغ 🇦🇲🇦🇿 🚨 نقش جبهه مستکبرین و تشدید جنگ میان این دوکشور ⭕️ : این کشور که معروف است به شیطان بزرگ، در کشورهای منطقه طی چند دهه گذشته جوی متشنج رو ایجاد کرده و هرروز یک جنگی ،توطئه ایی جدید رو علیه کشورهای حامی ایران، یا کشورهایی که مردم انقلابی و مسلمان و طرفدار ایران دارند، به راه انداخته. ⚠️درقضیه هم آمریکا با همین روند، و برای فروش تجهیزاتش و سرگرم کردن و در منطقه، حواسشان را پرت از قضیه مهم اسرائیل کنن و اینکه به کثافت کاریهایشان در آنجا ادامه بدن! ⭕️ : این کشور با ریاست رجب طیب عردوغان در پی تشکیل حکومت است و در طی یک دهه اخیر با حمایت از گروهک های تروریستی نظیر داعش/جبه النصره و... توانست خود را در سوریه ببیند و قسمتی از این کشور را به اشغال خود در بیاورد! و طرفی دیگر در پی این حرکات غارت نفت عراق و سوریه و... را در سر میگذراند! ⭕️ : رژیم منحوس صهیونیستی هم با کمک های امنیتی و اطلاعاتی خود به آذربایجان و ایجاد کردن سفارت در این کشور و باز کردن سفارت آذربایجان در تل آویو، راوابط خوبی با دولت مردان این کشور انجام دادن! و هدف صهیونیست ها هم درگیر کردن منطقه به جنگی جدید و سرگرم کردن ابرقدرت هایی همچون و نگهداشتن ایران در منطقه است. تا حواسشان از مسئله صهیونیست و کارهایشان در پرت شود! ⚠️ مهم ترین نقش و دلیل دخالت این کشورها رو میتوان : کشور و منطقه ایی جدید رو پایگاه تروریست های داعش و امثال آن درست بکنندو در پی آن منطقه تا سالها درگیر خود خواهد شد بازهم!! 🚨 و همه ی این دلایل به کنار، دلیلی که بیشتر از همه به چشم میخورد : نگهداشتن امنیت رژیم صهیونیستی است! ناامن کردن جمهوری اسلامی ایران است!
🔴انتقاد بسیج دانشجویی ۴ دانشگاه از جهرمی 🔹بسیج دانشجویی ۴ دانشگاه در نامه‌ای به وزیر ارتباطات با انتقاد از استعماری که فضای مجازی کشور را تحت سلطه قرار داده، خواستار تحقق استقلال و حاکمیت سایبری شدند. 🔸آقای آذر جهرمی؛ عملکرد شما در تحقق استقلال سایبری کشور نه مورد تایید رهبری و نه کارشناسان است 🔹آنچه از سیاست‌های حال حاضر وزارت‌خانه بر ما پیداست، این است که اراده‌ای در خور برای تحقق استقلال سایبری در کشور دیده نمی‌شود. 👈دانشگاههای تهران، صنعتی شریف، امیرکبیر، خواجه نصیر 👈مولفه های فعلی فضای مجازی کشور: متن کامل خبر را در آدرس ذیل ببینید: خبرگزاری مهر: Mehrnews.com/xSTqm ✍️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛ اخبار سوریه خبری مهم رو دقایقی پیش منتشر کرد که عینآ نقل می کنیم. تروریست‌های اعزامی از شمال در نقطه مرزی با ایران. تروریست‌های تکفیری که برای کمک به ارتش باکو و حمله به قره‌باغی‌ها به وسیله اردوغان به شمال ارس اعزام شده‌اند حالا در نقطه صفر مرزی با ایران ایستاده و خاک کشورمان را نشان می دهند!! امّا این اشاره مرگ خواهد بود... اگر قرار است اتّفاقی در این منطقه روی دهد و آسیبی به منافع ملّی ما وارد شود و هر اتّفاق و رویدادی باعث گردد که دشمنان قسم خورده ایرانیان و به مرزهای ایران برسند، آن وقت تکلیف ما باید چه باشد؟ با همسایه‌ای ناسپاس، با همسایه ستیزه‌جو و نادان چه باید کرد؟ با آنهایی که در کشور نشسته و با این جماعت ضدّایرانی ابراز همدردی می‌کنند چه باید کرد؟ به نظر می رسد شرایط اگر ایجاب کند، مشت محکم فرزندان این آب و خاک اردوغان و فرزند خوانده‌هایش را با هم به قعر جهنّم خواهد فرستاد. ما برای دفاع از منافع ملّی و جان هم‌وطنان‌مان با هیچ کس شوخی نداریم، ما به رفتیم تا با دست‌پروردگان اردوغان که شیعیان را رافضی می‌خواندند و سر می بریدند، بجنگیم، حالا که به مرزها نزدیک شده‌اند تکلیف کاملآ مشخّص است..
به بهانه‌ی بازگشت پیکر ٨ شهید مدافع حرم بر حسب ظاهر شهدای ، امتیازاتی بر شهدای دفاع مقدس دارند، از آن جمله: - عقل معاش، محرّک و عقل معاد مقوّم دفاع از وطن است اما دفاع از حرم، مصدّع عقل معاش و مستلزم عقل معاد است. ارتفاع جغرافیای جبهه مقاومت بلندتر از افق جغرافیای وطن است. - بساط زرق و برق زندگی در ایرانِ دهه‌ی شصت، هنوز گسترده نبود و بازار حُبّ مال و مقام در آن روزها کساد بود. در دهه‌ی نود اما زندگی‌ها فرا‌خ‌تر و چشمک زدن‌های دنیا بیشتر شد تا دل‌‌بریدن‌ها سخت‌تر از جان دادن‌ها باشد. جنگ تحمیلی موضع جبر بود و جنگ با تکفیری موضع اختیار. - به برکت شبکه‌های اجتماعیِ بی در و پیکر، مدافعان حرم آماج نیش و کنایه‌‌ی دوستان و طعن و تهمت‌ و ترور شخصیت‌ دشمنان شدند. هم‌قطاران دفاع مقدسیِ آنها، اما کمتر از این سنگ‌ها به پیشانی و خون‌ها به جگر دیدند. در روزگار افسران جنگ نرم، شهید جنگ سخت شدن، کار آسانی نیست. - مدافعان وطن، سربازان امام خمینی (ره) بودند و مدافعان حرم، سربازان امام خامنه‌ای. ولایتمداری در عهد وصی، بسی دشوارتر از پا‌به‌رکابی در عهد ولی است. امام، انقلاب را معماری کرد و رهبری آن نهال نوپا را آبیاری. در دوران ریزش‌های اساسی خواص، رویش بلباسی‌ها از معجزات ولایت است.
⚫️💭 |قالیباف: بلباسی‌ها خود را به مسیر سیل انداختند تا کسی را آب نبرد