مگر نگفتید روحانی را
ما رئیس جمهور کردیم؟!
♦️مردم، نام چند حزب از 19 حزب و گروه عضو "جبهه اصلاحات" را شنیده اند؟ آیا حتی پنج درصد مردم، این گرو ها را می شناسند:
🔹"سازمان عدالت و آزادی، مجمع محققین و مدرسین قم، انجمن اسلامی مهندسان، انجمن اسلامی پزشکان، مجمع نیروهای خط امام، جمهیت زنان مسلمان نواندیش، مجمع زنان اصلاح طلب، جمعیت حقوق بشر زنان، مجمع دانش آموختگان ایران، اتحاد ملت، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه، انجمن اسلامی معلمان، حزب آزادی، حزب همبستگی دانش آموختگان، حزب پیشرو اصلاحات، مجمع ایثارگران، مجمع فرهنگیان و سازمان معلمان"
♦️برخی از اینها را حتی نزدیکان شان هم جدی نمی گیرند، اما ادعا دارند چون نامزدی در انتخابات ندارند، انتخابات فراگیری و مشروعیت ندارد! این ادعا در حالی است که هم اکنون، آقایان همتی و مهر علیزاده به عنوان دو فعال اصلاح طلب، در گود رقابت حضور دارند.
🔹همتی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران (یکی از سه حزب برادر بزرگ تر در جبهه اصلاحات) و رئیس کل بانک مرکزی است. مهر علیزاده هم معاون رئیس دولت اصلاحات و استاندار خراسان بوده، و در دولت روحانی، استانداری اصفهان و عضویت هیئت مدیره منطقه آزاد کیش را تجربه کرده است.
♦️طبق نظرسنجی ها، اولویت ترغیب کننده مردم برای حضور در انتخابات، جدیت در مبارزه با فساد و بهبود معیشت عمومی است، نه تنوع نامزد ها.
🔹در نظرسنجی چندی پیش مرکز دولتی «ایسپا»، از افرادی که تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات نگرفتهاند، پرسیده شده بود «هر یک از موارد تا چه حد شما را برای شرکت در انتخابات ترغیب خواهد کرد؟». پاسخها قابل توجه بود:
🔻بیشترین عامل ترغیبکننده (۵۶.۸ درصد)، «داشتن برنامه جدی برای مبارزه با فساد» است و در رتبههای بعدی، «برنامه جدی برای رفع بیکاری با ۵۶ درصد، و برنامه جدی برای بهبود وضعیت اقتصادی با ۴۹.۱ درصد قرار گرفتهاند. فقط ۳۸ درصد گفتهاند اگر کاندیدای مورد نظرشان تأیید شود، بر تصمیمشان تاثیر دارد
🔹باید عنایت داشت آقایان جهانگیری، آخوندی، شریعتمداری، لاریجانی، پزشکیان، محسن هاشمی و ...، نماینده وضع موجود (ناکارآمد) دولت بوده اند و بنابراین تایید آنها نمی توانست تاثیر مهمی در مشارکت داشته باشد. مقبولیت دولت در نظرسنجی ها، زیر هفت درصد است.
♦️به گفته آقای زیباکلام؛ "مردم دیگر به اصلاح طلبان رای نمیدهند. لاریجانی تایید صلاحیت هم می شد، رای نداشت. با حضور رئیسی هیچ شانسی برای دیگر نامزدها وجود ندارد. دلم میخواست از لاریجانی بپرسیم به چه امیدی نامزد شده است؟".
🔹می شود گفت عدم تایید برخی از نامزد های ائتلاف حاکم بر دولت، بهانه مظلوم نمایی برای آنهاست و نه محدودیت. آنها اگر واقعا اعتباری برای خود قائل باشند، باید از آقای همتی یا نوبخت حمایت کنند؛
♦️مگر نه این که هم هاشمی و هم طرفداران خاتمی، مدعی بودند روحانی سه درصد رای بیشتر نداشت و ما با اعتبار خود، رای او را به بالای 50 درصد رساندیم؟ بسم الله! حالا وقت راستی آزمایی ادعاست. این بار جای هاشمی، چند نفر دیگر رد شده اند.
🔹چرا دبّه کرده اند؟ چون می دانند علت تصاعد ناگهانی رای روحانی، وعده های فریبنده ای بوده که امروز خلاف واقع بودن اغلب آنها برای مردم یقینی شده و بنابراین هر کس که مُهر "اصلاحات و اعتدال" پای نامزدی اش بخورد، نزد مردم بی اعتبار می شود. این بومرنگ دروغی است که هشت سال اوج گرفت؛ اما حالا به سمت پرتاب کنندگان کمانه کرده است.
✍ #محمد_ایمانی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
🛑سید علیرضا آلداود در گفتگوی تفصیلی با تسنیم:
⭕️فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|فضای مجازی در محاصره شبکه های اجتماعی غربی/ حصر تبلیغاتی چگونه می تواند بر انتخابات موثر باشد؟
⭕️یک کارشناس فضای مجازی گفت: راهبرد دشمن درحصر تبلیغاتی و ارائه خدمات رایگان توسط پلتفرم های خارج پایه، سرقت کلان داده ها و ذائقه سازی بر اساس آن است.
⭕️ حصر تبلیغاتی در فضای مجازی ناشی از ول بودن فضای مجازی و عدم مدیریت صحیح و اصولی آن است.
⭕️ راهبرد اساسی دشمن از حصر تبلیغاتی آن است که بتواند کلان داده ها را با این ابزارهای هوشمند سرقت کند و برای مخاطبان خود در کشورهای هدف و از جمله ایران ذائقه سازی و هزینه تراشی کند.
⭕️ اهمیت فضای مجازی در انتخابات تا آنجا است که در انتخابات 2020 آمریکا تنها 7 رسانه می توانستند نتایج انتخابات را اعلام رسمی کنند.
⭕️ حصر رسانه ای در جریان انتخابات ریاست جمهوری 1400 می تواند روی رأی اولی ها بیشترین اثرگذاری داشته باشد.
⭕️ برای نخستین بار فلسطینی ها توانستند محاصره تبلیغاتی فلسطین و مردم مظلوم غزه را بشکنند و صدای خود را به دنیا برسانند و این مساله موجب ترس و وحشت شدید صهیونیست ها شد.
🌐 https://tn.ai/2510833
✍ #سید_علیرضا_آل_داود
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
📸 جدول پخش برنامه های تبلیغاتی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در رسانه ملی و تاریخ مناظرههای انتخاباتی مشخص شد
🔺 با توجه به شرایط کرونا و محدودیت برای سفرهای استانی، نامزدهای انتخابات میتوانند در شبکههای استانی برنامه داشته باشند و صحبت کنند.
🔺 مناظرههای انتخاباتی رياست جمهوری روزهای دوشنبه ١٧ خرداد، جمعه ٢١ خرداد و سهشنبه ٢۵ خرداد برگزار میشود.
📰#اخبار
🔺یک کانال مثلا عدالتخواه، با انتشار این تصویر مدعی شد که زاکانی در دوران تحصیل در دبیرستان، نمرات ضعیفی داشته پس الان صلاحیت کاندیداتوری انتخابات را ندارد!
این درحالیست که این تصویر، در واقع سند افتخار زاکانی است که به علت حضور در جبههها، بهصورت غیرحضوری تحصیل میکرده..
➕نکته جالب توجه این است که کانال مذکور، در مطلب تخریبی خود، به یک روزنامه ارجاع داده که پیش از این، این سند را منتشر کرده است اما اشارهای به محکومیت این روزنامه و عذرخواهی مدیرمسئول آن در پی شکایت زاکانی نکرده است...
💬سیدپویان حسین پور
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عباس عبدی: تایید صلاحیت ها ربطی به میزان مشارکت ندارد!
🔻عباس عبدی در پاسخ به سوالات جهتدار مجری بیبیسی تعارف را کنار گذاشته و به صراحت اعلام می کند این عملکردهاست که باعث شده میزان میل به مشارکت کاهش پیدا کند و تنوع و تعداد کاندیداها تاثیر بسزایی در مشارکت نخواهند داشت!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv