🟡مردم شریف و ملت بزرگ ایران!
در انتخابات ریاست جمهوریِ پیش رو، ایران اسلامی، در برابر دودسته از نیروهای سیاسی و کاندیداها قرار دارد: نیروهایی که «مدافع» و «هوادار» وضع موجود و «ادامهدهندۀ» آن هستند، و نیروهایی که میخواهند با یک گامِ بلند و بنیادین، و با شکلی مردمی وضع را «دگرگون» ساخته و ملت را با تشکیل دولتی کارآمد، انقلابی، قوی و عدالتگستر از گرفتاریها و تنگناهای موجود، «عبور» دهند.
حال انتخاب با خود «مردم» است؛ میدانیم که از نقض عهدها و پیمانشکنیهای دولت کنونی و همسویان سیاسیشان در طول هشت سال گذشته دلشکسته و رنجور هستید، اما چرخ زمان متوقف نخواهد ماند و ما بر سر یکدو راهی تاریخساز قرارگرفتهایم؛ اینکه به جلو «برویم» یا در همینجا «بمانیم»، وابسته به «رأی مردم» است.
امّا روشن است که سرنوشت ایران و مصالح مردم، بهروشنی از ضرورت تغییر و دگرگونیهای لازم و ضروری حکایت دارد، زیرا وضع کنونی که حاصل محافظهکاریها و سستیها است، شایستۀ این مردم نبوده و برای این زیستبوم قابل کفایت و تحمّل نیست. باید گامی بهپیش برداشت و نیروها و جریانهای حامل تغییرات پیشرفته و تحولگرا را فعّال کرده و موانع را یکی پس از دیگری از سر راه برداشت.
#نه به لیبرالیزم و غربگراها
#سلام بر راهبرد ما می توانیم
#انتخاب انقلابیها
#حسین_جانم🌷
بر ما برسانید ، دوایے لطفاً
از غصہ مریضیم ، شفایے لطفاً
در نسخہے ما جاے دوا بنویسید
یڪ چاے غلیظ ڪربلایے لطفاً
#ڪربلا_پاے_پیاده💚
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله🌷
#شب_جمعه🌙
@uphjnv
آقایان #همتی و #مهرعلیزاده باید ممنوندار کرونا باشند که #نداشتن_اقبال شان و بدین ترتیب نرفتن به دیدار مردمی را گردنش بیاندازند وگرنه کرونا نبود مجبور بودند در دیدار مردمی در خوشبینانهترین حالت مگس بپرانند و یا در برابر حجم عظیم نارضایتیهای اقتصادی مردم پا به فرار بگذارند!
💬شیر پنجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ استاد مدیریت جناب مهرعلیزاده به یک شهروند
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹
❌حتماااا #ببینید 👇👇
⭕️📹 این انتخابات چرا از بقیه انتخابات ها مهم تر است.
🔰بعضی ها می گویند اگر این انتخابات دست بچه های انقلاب نیافتد انقلاب اسلامی از بین خواهد رفت....!!!
#انتخابات_1400
#انتخاب_درست
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#کانال_عاشقان_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
من دلم پیشِ کسی نیست، خیالت راحت
لبیک یا حسین
🔴مستضعفین،وارثین زمین و حکومت کنندگان خدایند.
♦️امام خمینی (ره):آگاه باشید که جهان امروز دنیای مستضعفین است و دیر یا زود پیروزی از آنان است و آنان #وارثین زمین و #حکومت_کنندگان خدایند. من بار دیگر پشتیبانی خودم را از تمام نهضت ها و جبهه ها و گروه هائی که برای رهائی از چنگال ابرقدرت های چپ و راست می جنگند اعلام می کنم.
📚صحیفه نور ، جلد ۱۲ ، صفحه ۱۹
13990121_38406_192k.mp3
3.25M
🔹 کلیپ صوتی
درد بزرگ بشریّت امروز همین مسئلهی فقدان عدالت است.
۱۳۸۱/۷/۳۰
#مهدویت
#محروم_کردن_انسانها_از_حقوق_خود
#مستکبران_عالم
#امام_خامنهای
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
#هجمه_ها_شروع_شد
👈بیایید پازل ها را کنار هم بگذاریم👇
۱. هجمه سنگین به کمپین تبلیغاتی رییسی در اهواز در حالیکه ۴روز پیش در تجمع انتخاباتی رییسی در اسلامشهر از کسی صدا در نیامد!
۲. پخش گسترده کلیپ فردی که در اوج نگرانی کرونا و اعلام ممنوعیت ضریح حضرت معصومه س را بوسیده بود و محکومیت ادعایی وی و اعتراضی که به همین کار رییسی در کاظمین کرده بود(کلیپ برای بیش از یکسال گذشته)
۳. شکایت و ورود دولت به عرصه پاسخگویی به آنچه ادعا می کند کذب است! در حالی که هنوز از دولت و #کاندیدای_روکشی او پاسخی برای مناظره دریافت نشده است!
...این قصه سر دراز دارد
👈یک هفته تا انتخابات روزها، ساعتها و دقیقه ها و ثانیه های حساسی است که با پر کردن فضای مجازی از شبهه و دروغ و تهمت و تشویش اذهان عمومی از یه خادم، غول بسازند!!!!
✋خبرهایی داشتیم که برای آقای #رییسی کلیپهای زیاد و شایعات فراوانی تهیه کردند تا نزدیک انتخابات منتشر کنند و به همین خاطر بود که مطلب #امروز_ماهیگیری_است را نوشتیم تا آخرین سلاح دست مردمی باشد که در معرض هجمه های طوفانی رقیبی هستند که مرزهای اخلاقی را زیر پا گذاشته است.
🔻پ.ن
قابل توجه دوستانی که با فراغ بال! نشسته و انرژی خود را صرف بحث بی فایده صالح مقبول و اصلح راه می اندازند و از سبد رای یکی از کاندیدای جبهه انقلاب به سبد دیگری اضافه می کنند! و در این خیال باطل، حریف در پی تسخیر اذهان مردم است.
✍ #محمود_باقری
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv