چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۱
1- با انتخابات اخیر، فرصت کمنظیری برای هماهنگی دولت، مجلس و دستگاه قضایی پدید آمده است. باید این فرصت ذیقیمت را مغتنم شمرد. نعمتها در معرض فساد و زوال هستند، مگر اینکه حق آنها به جا آورده شود.
امیر مومنان (ع) فرمود: «اِنَّ لِلهِ فِی کُلِّ نِعْمَهًْ حَقّاً، فَمَنْ أَدَّاهُ زَادَهُ مِنَها، وَمَنْ قَصَّرَ عَنْهُ خَاطَرَ بِزَوَالِ نِعْمَتِهًْ. برای خداوند در هر نعمتى، حقى است. پس هر کس حق آن را ادا کند، آن نعمت بر او افزون شود و کسى که کوتاهى نماید، نعمت را در خطر زوال قرار دهد». به جا آوردن حق «همسویی شدن سه قوه»، همدلی و همافزایی بیدریغ در خدمت به مردم، و شتاب بخشیدن به پویش پیشرفت و عدالت است.
2- آیندههای دور، به مراتب نزدیکتر از آن چیزی است که تصور میکنیم. امروز، آیندهای است که زمانی دور میپنداشتیم. و دیروز، آینده رفته است. چشم بر هم بزنیم - و عمر باقی باشد- دوره چهارساله دولت جدید هم سپری میشود و آثار فعالیت آن باقی میماند. زمان، درنگ ندارد و معطل هیچ کس نمیشود. حرکت و صیرورت، قاعده زندگی است و حتی آنها هم که هدف و برنامه نداشته باشند، با موج زمان، رانده میشوند.
آیندهنگری، پیشبینی و برنامهریزی، پیشنیاز هر حرکت جمعی است. راهبردنگاری کشور، در قالب تبیین «گام دوم انقلاب»، ابلاغ سند چشمانداز بیستساله و اسناد و نقشه راههای تعریفشده در ذیل آن انجام شده است.
اینک در چهار ساله پایانی چشمانداز بیستساله، ضرورت دارد قوای سهگانه و «مجمع» بررسی کنند که چه میزان از این سند اجرایی شد (بلکه حتی از اهداف ترسیمشده جلوتر هستیم؟)، چقدر اجرایی نشد؟ علل توفیق و عدم توفیق در هر یک از حوزههای مد نظر چه بود؟ و کاستیها و انحرافات از این سند را چگونه باید جبران کرد؟
3- بر اساس سند چشمانداز بنا بوده ایران، «کشوری توسعهیافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه با هویت اسلامی و انقلابی، الهامبخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و موثر در روابط بینالملل» باشد.
در 16 سال گذشته، دو رئیسجمهور و چهار دولت متفاوت سر کار آمدند که حاصل جمع عملکرد آنها (به علاوه عملکرد مجالس هفتم تا یازدهم، قوه قضائیه تحت ریاست سه رئیس، و سایر دستگاهها) کارنامهای متنوع از موفقیتها و ناکامیها را به دست میدهد.
در این 16 سال سپری شده، برخی مدیران جان گرامی خود هم را پای آرمانها گذاشتند و بنابراین اکنون در حوزه ماموریت آنها، به مراتب جلوتر از موقعیتهای پیشبینی شده در چشمانداز بیستساله هستیم. برخی پیشرفتهای علمی و فنی و اقتدار منطقهای چنان چشمگیر است که بارها در گزارش نهادهای آمریکایی، توانمندیهای ارتقایافته ایران در کنار دو کشور (تهدید) بزرگ، یعنی چین و روسیه، رتبهبندی شده است.
4- اما در همین دوره، برخی متولیان نه تنها منطق ایثار شهیدانی مثل سلیمانی، همدانی، طهرانیمقدم، فخریزاده و مجید شهریاری را پیشه نکردند، بلکه به روش مستاثران (خودخواهانه و خودکامانه و از سر شهوت و غضب باطل) با سیاست و مدیریت برخورد نمودند و برخی ابعاد پیشرفت را متوقف کردند، یا حتی عقبگرد زدند.
مشخصا برخی مدیران ارشد در دهه اخیر که دهه تشدید دشمنیهای غرب برای متوقف کردن جهش پیشرفتهای ایران بود، غیرمسئولانه رفتار کردند. نه پیشبینی درستی کردند، نه تدابیر درستی به کار بستند و نه اجازه دادند جبهه داخلی در برابر صف دشمن، منسجم شود.
تعامل مثبت و سازنده قوا را به درگیری و تنشهای زیانبار تبدیل کردند و ناامیدی و یأس را به بدنه جامعه تزریق نمودند. به ویژه در این چند سال اخیر که تولید تنش در درون حاکمیت و اعتماد یکسویه به دشمن در سیاست خارجی، عادت برخی مدیران شد و اثر فرساینده خود بر اقتدار ملی را گذاشت.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
@uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۱ 1- با انتخابات اخیر، فرصت کمنظیری برای هماهنگی دولت، مجلس و دستگاه قضا
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۲
5- فارغ از مدل نظامهای حکومتی در دنیا، یکپارچگی حاکمیت، حرف اول را در موفقیت نظامهای سیاسی میزند. معالاسف ما، از ابتدای انقلاب تا امروز در برخی مقاطع، با نقشه دوگانهسازی و ایجاد انشقاق در حاکمیت مواجه بودهایم.
از چالشهای مربوط به دولت موقت و دولت بنیصدر که بگذریم، برخی رویکردهای دولت سازندگی، با گفتمان انقلاب زاویه پیدا کرد و از متن این زاویه، دولت معارضهجویی سر کار آمد که برخی حامیان و متولیان آن اصالتا بر حاکمیت دوگانه اصرار داشتند.
قفل کردن کارها، انحراف گفتمانی، کنار زدن اولویتها و ترجیح حاشیهسازی، برنامهریزی مغایر با آرمانها، درگیریهای فزاینده درون حاکمیت، ناراضی کردن مردم و بسترسازی برای التهابات تند سیاسی، نتیجه چنین مدیریتی بود.
با روی کار آمدن دولت بعدی (احمدینژاد)، بسیاری از این انحرافات به مدت دو سه سال کمرنگ شد و به همین دلیل موفقیتهای بزرگی در حوزه اقتصاد و عدالت و سیاست خارجی پدید آمد. اما به ویژه پس از تشکیل دولت دهم، برخی از اصطکاکها میان قوا مجددا احیا شد. در دولت یازدهم و دوازدهم نیز متاسفانه شاهد احیای نقشه حاکمیت دوگانه توسط برخی عناصر نفوذزده و بیتقوا بودیم که هرچه به دشمن عهدشکن اعتماد کردند و معطل توافق باطلشده ماندند، در سیاست داخلی، درگیری و قفلشدگی امور را مهندسی کردند.
اجمالا مرور تعاملات مجالس ششم تا یازدهم، با دولتهای هفتم تا دوازدهم، نشان میدهد که اگر در برخی مقاطع، تعامل دولت و مجلس در خدمت همافزایی و تقویت اقتدار ملی بوده، در برخی مقاطع دیگر، شکل فرسایشی به خود گرفته است.
براساس این تجربه تاریخی، سزاوار است که از همین حالا برای همدلی مجلس و دولت جدید زمینهسازی شود. بدون کار فراکسیونی قوی در درون مجلس، و تعامل معقول میان دولت و مجلس، کار دست اغیار و لابیستها یا تفرقهاندازان میافتد.
6- یک اولویت بر زمین مانده در مقیاس کار هماهنگ سه قوه، سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی» است که بهمنماه 92 از سوی رهبر انقلاب به سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد. این سیاستها، علاج بسیاری از مشکلات مزمن اقتصادی است، اما متاسفانه در برخی بندهای مهم، وجهه همت قرار نگرفته یا حتی عکس آن عمل شده است. برخی عناوین این سیاستهای راهبردی مهم به این شرح است:
- تأمین شرایط و فعال سازی کلیه امکانات و منابع به منظور توسعه کارآفرینی.
- محور قرار دادن رشد بهرهوری در اقتصاد...
- استفاده از ظرفیت اجرای هدفمندسازی یارانهها در جهت افزایش تولید،اشتغال و بهرهوری، و ارتقای شاخصهای عدالت اجتماعی.
- افزایش تولید داخلی نهادهها و کالاهای اساسی (بهویژه در اقلام وارداتی)...
- تأمین امنیت غذا و درمان و ایجاد ذخایر راهبردی با تأکید بر افزایش کمی و کیفی تولید.
- اصلاح و تقویت همهجانبه نظام مالی کشور.
- حمایت همهجانبه از صادرات کالاها و خدمات...
- توسعه حوزه عمل مناطق آزاد به منظور انتقال فناوریهای پیشرفته، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا و خدمات و تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج.
- مقابله با ضربهپذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز...
- افزایش ارزش افزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز، توسعه تولید کالاهای دارای بازدهی بهینه و بالا بردن صادرات برق و محصولات پتروشیمی و فرآوردههای نفتی.
- صرفهجویی در هزینههای عمومی کشور با تأکید بر تحول اساسی در ساختارها و منطقیسازی اندازه دولت.
- افزایش سالانه سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت و گاز تا قطع وابستگی بودجه به نفت.
- شفافسازی اقتصاد و سالمسازی آن و جلوگیری از فعالیتها و زمینههای فسادزا در حوزههای پولی، تجاری، ارزی و...
- شفاف و روان سازی نظام توزیع و قیمتگذاری و روزآمدسازی شیوههای نظارت بر بازار.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
@uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۲ 5- فارغ از مدل نظامهای حکومتی در دنیا، یکپارچگی حاکمیت، حرف اول را در
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۳
7- چهار سال پایانی «سند چشمانداز بیستساله»، با دولت جناب آقای رئیسی مقارن شده است. این دولت، هم از فرصتهایی مانند «جوانی جمعیت، ظرفیتهای بزرگ انسانی و طبیعی، هماهنگی سه قوه، و موقعیتها و موفقیتهای منطقهای» برخوردار است و هم با چالشهایی مانند «کاهش رشد جمعیت، رکود تورمی، کسری بودجه و افزایش غیرطبیعی نقدینگی، مشکلات محیط زیستی، کاستیهای تامین برخی منابع انرژی، کرونا و تحریم» مواجه است.
چالشها کم نیست؛ اما یقینا در صورت اهتمام و تدبیر میتوان از عهده آنها برآمد بلکه حتی تبدیل به فرصت کرد. متاسفانه برخی مدیریتها، در اثر سیاستزدگی، به اقتصاد و معیشت مردم بیاعتنایی کردند، در مقاطعی هم که دم از اقتصاد زدند، اخلاق و فرهنگ عمومی و عزت و اقتدار ملی را در معرض آسیبهای جدی قرار دادند و رکوردهای تورم و شکاف طبقاتی و فقر را در کنار گسترش آسیبهای اجتماعی و امنیتی جا به جا کردند. تعادل و اعتدال باید به مدیریت دولت برگردد.
8- پاسداشت نعمت همسویی سه قوه، همفکری و همدلی مومنانه، و پرهیز از رویکردهایی است که معبر و منفذ برای شیاطین باز میکند. خطبه قاصعه (خطبه 192 نهجالبلاغه)، آسیبشناسی بینظیر امیر مومنان (ع) درباره علل پیروزی و شکست امتهاست:
«بندگان خدا حذر کنید از اینکه دشمن خدا (شیطان)، بیماری خود را به شما سرایت دهد و با خواندن خویش، شما را منحرف سازد و لشگر سواره و پیاده خویش را علیه شما بسیج کند... پس با شدت و جدیت تمام با او مبارزه کنید که به خدا سوگند او بر اصل شما فخر فروخت و به هویت انسانی شما اهانت کرد. سر راه شما را گرفت و لشکر وی همه جا در پی شکار شما بودند و بند بند انگشتان شما را میزدند.
با هیچ ترفندی نمیتوانید جلوی حمله آنان را بگیرید و با هیچ ارادهای نمیتوانید از خود دفاع کنید در حالی که در منطقه ضعف و در حلقه تنگنا و جولانگاه بلا گرفتار هستید. پس، خاموش کنید آن آتشهای عصبیت و کینههای جاهلی را که در دلهای شما پنهان است. که همانا این حمیِت در انسان مسلمان، از رخنهگاههای شیطان است...
عصبیت، یا از سر جهل است و یا به خاطر سفاهت... پس اگر ناچار از عصبیت هستید، تعصب شما برای اخلاق نیکو و رفتار پسندیده باشد... بپرهیزید از عذابهایی که به خاطر سوءرفتار بر امتهای پیشین نازل شد... و چون در حالات نیک و بد آنها اندیشیدید، ملازم اموری باشید که عزت را برای آنها به همراه آورد، و دشمنانشان را دور ساخت و عافیت و آسایش را بر آنها گستراند و رشته کرامت را به آنها رساند؛
و آن امور عبارت است از: اجتناب از تفرقه و التزام به الفت، و اصرار و توصیه یکدیگر بر این امور. و بپرهیزید از هر چیزی ستون فقرات آنها را در هم شکست و قدرتشان را سست کرد: کینههای درونی، و بدخواهی و پشت به هم کردن، و دست از یاری هم برداشتن».
#محمد_ایمانی
@uphjnv
بهانهگیری برای فرار از پاسخگویی و مسئولیتپذیری
علی ربیعی، سخنگوی دولت دیروز در روزنامه دولتی ایران نوشت: «روند کاهشی نرخ تورم از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم در سال ۱۳۹۲ تا تکنرخی شدن آن پس از برجام، در چه زمانی روند صعودی یافت؟
دقیقاً پس از آغاز تروریسم اقتصادی. اقتصاد ایران طی سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶، علیرغم مشکلات ساختاری و آسیبهای دور قبلی تحریمها، روند خوبی را نهفقط در مهار تورم که ازنظر رشد اقتصادی و اشتغالزایی طی کرد و آنچه این مسیر را تغییر داد دو شوک بزرگ بود: تحریمهای گسترده در سال ۱۳۹۷ و شیوع کرونا در سال ۱۳۹۸.
هر تصویری از اقتصاد ایران بدون محاسبه این دو شوک بزرگ، نه گویاست نه صحیح... برای رشد و توسعه کشور و بزرگ شدن اقتصاد ایران و ایجاد رفاه بیشتر برای مردم و دستیابی به قدرت اقتصادی در میانمدت نیاز به عبور از مانع تحریمهاست که باید همگان حمایت کنیم در دولت آینده این مسئله حل شود. در همین راستا مانع دیگری چون بلاتکلیفی FATF هم مشکل دیگری است که باید از سر راه دولت برداشته شود.»
☝️ادعای ربیعی درباره دوره اول دولت روحانی در حالی است که وی شهریور ۹۴ بهعنوان وزیر کار در آن مقطع به همراه وزرای اقتصاد، صنعت و دفاع در نامهای مشترک به رئیسجمهور با انتقاد از برخی تصمیمات و سیاستهای ناهماهنگ دستگاهها، هشدار دادند «اگر تصمیم ضربالاجل اقتصادی گرفته نشود، بیم آن میرود که این رکود تبدیل به بحران و آنگاه بیاعتمادی شود که برای زدودن آثار آن شاید مدتها وقت لازم باشد.»
افزون بر این، تورم در آن مقطع به اذعان حامیان دولت، به قیمت رکود مطلق کاهش یافت و شمار زیادی از کارخانهها و مراکز تولیدی تعطیل شد و هزاران کارگر بیکار شدند.
درباره رشد اقتصادی آن مقطع نیز واقعیت آن است که افزایش فروش موقت نفت در آن مقطع درآمد را افزایش داد و در محاسبات خام رشد اقتصادی به چشم آمد اما این رشد به تعبیر کارشناسان حامی دولت (مؤمنی، راغفر و...) «رشد بیکیفیت و بیخاصیت» بود که اقتصاد ما را معتادتر و بیرمقتر میکرد و اتفاقاً تأثیر ویرانگر بر تولید داشت که در معرض واردات بیرویه قرار گرفته بود.
آمریکا همزمان، سرمایهگذاران را تهدید به تحریم میکرد و بر خریداران نفت فشار میآورد تا در فواصل سه تا ششماهه، خرید نفت ایران را کاهش دهند. علت مجال موقت فروش نفت، اثرگذاری بر انتخابات مجلس و ریاست جمهوری و نیز شرطیسازی و فریب ایران، در جهت احساس نیاز بیشتر به مذاکره بود.
اینکه سخنگوی دولت تصویری از شرایط نشان دهد که واقعی نیست، نه گویاست نه صحیح.
یادآور میشود، خروج آمریکا از برجام پس از آن بود که روحانی در یکی از سفرهای استانی اعلام کرد که «اگر اهداف ما از برجام بدون آمریکا محقق شود چهبهتر!»
بهاینترتیب آمریکا اطمینان پیدا کرد که در صورت خروج، ایران همچنان به انجام تعهدات خود ادامه میدهد. پس دلیلی نداشت که آمریکا برگ خروج از برجام را رو نکند و زیر بار تعهداتش باقی بماند.
از سوی دیگر، روزنامه آمریکایی پولیتیکو از قول موگرینی، مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشت: «حسن روحانی رئیسجمهور ایران به ما اطمینان داده است که ایران از برجام خارج نخواهد شد»(!)
مطلب دیگر اینکه، مدعیان اصلاحات، رشد و توسعه کشور را منوط به برداشته شدن تحریمها و الحاق به FATF جا میزنند در حالیکه 8 سال با شعار رفع تحریم و فرصت سوزی، ارسال پالس ضعف و انفعال و طلبکار کردن آمریکا و اروپای بدهکار و تحمیل سیاست تعلیق و انتظار به اقتصاد کشور موجب تحریم های چند برابری و رکوردهای تورم شدند.
آنها 39 مورد از توصیههای 41 گانه FATF را اجرا کردند اما فشار و تهدید و تحریم بیشتر شد.
نساختن مسکن و عدم هدایت غول نقدینگی به بخشهای مولد ناشی از سوءمدیریت و بیتدبیری دولت است و ربطی به تحریم ندارد. اهتمام دولت به بخش مسکن و هدایت نقدینگی به عرصه تولید میتوانست در تیراژ میلیونی اشتغال ایجاد کند و از تورم بکاهد اما طیف اشرافی غربگرا، آب خوردن مردم را هم به توافق با آمریکا منوط کرد و با بزرگنمایی تحریم، از مسئولیتپذیری فرار میکند.
رشد و توسعه کشور در گرو جابجایی این طیف فرصت سوز و مورد پسند دشمن با مدیران جهادی و انقلابی و باورمند به تواناییهای عظیم ملی است.
#محمود_نبویان
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ هرچه که رهبری گفت بگو چشم ولی کارخودتو بکن!
👈ببینید چطور این جماعت مدعی غربزده، رهبرانقلاب و فرامینش رو در طول این ۴۰ سال دور زدند و هرچه که مقام معظم رهبری فرمودند رو به حاشیه بردند وکارخودشونو کردند
#سرطان_اصلاحات
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
🔺 آیا واقعا نمیداند که تعدد ساخت واکسن لزوما بمعنای رقابت و موازی کاری بیهوده نیست و اتفاقاً بمعنای تعدد روش تولید بمنظور ممانعت از اتلاف وقت در صورت شکست یک مسیر ساخت و کاهش ریسک کار می باشد (مخصوصا وقتی که با یک ویروس تازه و ناشناخته طرف هستید که میتواند هر لحظه تغییر کند) یا فقط دوست دارد که دیده شود؟! 🤔🤔
#سرطان_اصلاحات
#دولت_باسوادها
#مهدی_قاسم_زاده
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
✨﷽ ✨
❤️بنام خدا پیوند دهنده قلبها
💠گروه روشنگری و بصیرت تقدیم میکند:
✳️ بخش دوم از سلسله نشست های «سبک زندگی اسلامی»
جلسه4⃣3⃣
📝تدریس و هم خوانی کتاب سراج الشیعه فی آداب الشریعه
#جلسه_اخلاق
🎙ارائه دروس
👤استاد مهدی
🕰 زمان سه شنبه۱۴۰۰/۴/۱۵
⏳ساعت 22
💐دوستان خودرا دعوت کنید.
#سوالات و شبهات خود را زمان اجرای کنفرانس مطرح کنید.
🔴 #زمان_برگزاری_کنفرانس_پست_ارسال_نفرمایید
🎙محل برگزاری ڪنفرانس گروه
#روشنگری_و_بصیرت
https://eitaa.com/joinchat/88145932C70e043ab78
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔺سال گذشته در همین ساعتها بود که بندر بیروت در انفجاری بزرگ غرق شد و چیزی از این بندر کوچک بر جای نماند...
🔹یادتان هست که آن روزها غربیها، به ویژه رئیس جمهور فرانسه چه قول و وعدههایی به لبنانیها میدادند و میگفتند پول جمع میکنیم و بندر را دوباره برایتان میسازیم و فلان میکنیم و بهمان...!
🔸حالا یک سال گذشته و نه تنها بندر به زحمت آواربرداری شده بلکه لبنانیها با مشکل بنزین و گازوئیل هم دست و پنجه نرم میکنند.
🔹در این روزها، کسی یادش به آن وعدههای رنگارنگ نیست، کسی یادش به دل و قلوه دادن مکرون و ترامپ و برخی دیگر از رهبران اروپایی نیست که هروله کنان راهی بیروت شدند تا از آب گلآلود ماهی بگیرند!
💬اخبار سوریه
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آمریکا برج نیمه تخریب شده در میامی رو که تعداد نامعلومی تلفات داده بود رو شبانه بصورت کامل تخریب کرد
چون آمریکاست؛ زیبا کلام و همه آمریکا پرستان میگن ایرادی نداره چون کشوری پیشرفت است
اگه خدایی نکرده ایران بود BBC، ایرانترنشنال، براندازان داخلیوخارجی میگفتن نظام ناکارآمده
سمیه جوان
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش تکان دهنده از وضعیت سربازان آمریکایی؛ 135 هزار سرباز آمریکایی مورد تجاوز قرار گرفته اند!
💢 شبکه انگلیسی زبان TRT در گزارشی به وضعیت وخیم آزار جنسی در ارتش آمریکا پرداخته و با استناد به گزارش های یک نهاد مستقل تحقیقی در اینباره، از بیش از 135 هزار مورد تجاوز جنسی و 500 هزار مورد آزار جنسی در ارتش آمریکا از سال 2010 تاکنون خبر داده است؛ به گزارش این شبکه، مسئولان نیروهای نظامی آمریکا موارد تجاوز گزارش شده از سوی سربازان را نادیده گرفته اند
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشغالگران تروریست آمریکایی به سرقت گندم و نفت سوریه ادامه می دهند
♦️شبکه الاخباریه سوریه/ نیروهای اشغالگر آمریکایی به سرقت ثروت های سوریه ادامه می دهند و (دیروز هم) 45 دستگاه تریلی و تانکر حامل گندم و نفت سوریه را از منطقه رمیلان در شمال شرقی حسکه سرقت کردند.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
🔵 روزه چهار روز از سال فضیلت بیشتری نسبت به روزهای دیگر دارد
۱. روز هفدهم ربیع الاول؛ که ولادت پیامبر اکرم (ص) است.
۲. روز بیست و هفتم ماه رجب؛ که پیامبر اکرم (ص) در آن روز به پیامبری مبعوث شدند.
۳. روز بیست و پنجم ذى القعده؛ که روز دحو الارض است.
۴. روز هجدهم ذى الحجه؛ که عید غدیر است و روزی است که پیامبر اکرم (ص)، حضرت علی(ع) را به امامت نصب کردند.
منبع: حدیثی از امام صادق و امام باقر علیهما السلام وسائل الشیعه، ج۱۰، ص ۴۵۶
فردا روز #دحوالارض است، التماس دعا
@uphjnv
#تمدنی_که_بوی_خون_می_دهد
🔺پس از خبر کشف سومین گورهای دسته جمعی در کانادا حالا با دقت این خبر را بخوانید👇
🔺در گذشته، ۱۵۰ هزار کودک بومی کانادا به اجبار از خانوادههایشان جدا و در مدارس و اماکن کلیسای کاتولیک اسکان داده شدند.
🔺بسیاری از این کودکان مورد بدرفتاری یا سوء استفاده جنسی قرار گرفتند. بیش از سه هزار و ۲۰۰ نفر از این کودکان در نتیجه این آزار و اذیتها کشته شدند.
🔺این خبر خیلی ها را شوکه کرده، کانادایی ها چندین و چند کلیسا را به آتش کشیدند و جهان مبهوت این #کانادایی_نایس مهاجر پذیر شدند!
🔺این اخبار را در کنار کشتار میلیونها بومی آمریکایی، کنار نسل کشی بومیان استرالیایی، کنار کشتار مردم هند و ایران و ژاپن و عراق و افغانستان و کامبوج و الجزایر... که از قبل بوده و اکنون نیز حتی ادامه دارد... بگذارید.
🔺آری آفرینندگان این اخبار شوک آور، کشورهای غربی هستند در زمانهایی که ابرقدرتی می کردند، اسپانیا، پرتقال، انگلیس، فرانسه، روسیه و آلمان و آمریکا...اینهایی که صاحبان تمدن غربی اند، #تمدنی_که_بوی_خون می دهد.
🔺تمدنی که مبانی فکریش #لذت_خود است و در پیاده سازی این مبنا اشغالگری و قتل و غارت و نسل کشی می کند، هیچگاه تغییر نخواهد کرد، ما باید تکلیف خود را با اینها روشن کنیم، لحظه ای غفلت کنیم از افغانستان و عراق و ناکازاکی و هیروشیما کردنمان دریغ نخواهند کرد.
🔻پ.ن
قابل #خودتحقیرانی که آنها را #نایس می دانند.
✍ #محمود_باقری
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مناظره کارشناس ایرانی و سعودی
📍کارشناس سعودی: مذاکره با ایران تلف کردن وقت است/ایران به دنبال بیرون کردن همه از منطقه است چه آمریکا باشد و چه روسیه/میخواهند نظام های کشورهای منطقه را هم تغییر دهند...!
🔻کارشناس ایرانی: سعودی ها در تمام کشورهای منطقه دخالت کردهاند/چه کسی از داعش حمایت کرد و قصد برکناری امیر قطر را داشت؟/قدرت موشکی ایران قابل مذاکره نیست!
#عربی
@uphjnv
جناب آقای اردکانیان وزیر محترم نیروی دولت تدبیر و امید بهمنماه ۱۳۹۶ یعنی قریب به چهار سال پیش فرمودند که زیربار "مافیای نیروگاهسازی" نمیروند و استدلال کردند که "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک، توجیه اقتصادی ندارد".
ما نمیدانیم تولیدکنندگان برق از چه زمانی و طی چه فرآیندی در کسوت "مافیا" درآمدهاند، اما چنانکه در جاهای دیگر مبسوط بحث کرده و مستندات را مرور کردهام، نیک میدانیم که عدم توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور از محل سوختهای فسیلی، ناشی از اجرای غیرقانونی #توافق_پاریس است.
با دقت در استدلالهای ارائه شده برای پوشش این سیاست نیز، نکات جالبی عایدمان میشود. آقای اردکانیان میگویند "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک، توجیه اقتصادی ندارد".
این سخن در شرایطی درست است که شما سیاست صادرات برق نداشته باشید و بخواهید ظرفیت نیروگاهی را صرفا با مصرف داخلی تراز کنید. اما اگر سیاست شما افزایش صادرات برق باشد، فلسفه ساخت نیروگاه دیگر جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک نخواهد بود، بلکه نیروگاهسازی با هدف اجتناب از خامفروشی نفت و گاز و البته مقابله با ضربهپذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز صورت خواهد گرفت که تکلیف بند ۱۲ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است. در این صورت و به تبع ظرفیت بالای تولید برق، در ساعات پیک مصرف داخلی نیز فجایعی که امروز شاهد آن هستیم، رخ نخواهد داد.
متاسفانه از آنجائیکه سیاست دولت عدم افزایش تولید برق از محل سوختهای فسیلی بوده، روند روبه رشد خالص صادرات برق کشور نیز با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید رو به نزول گذاشته و خالص صادرات ما از ۷۸۷۹ مگاوات در سال ۹۲ به ۲۷۲۳ مگاوات در سال ۹۹ رسیده است. یعنی خسارات وارد شده به کشور از ناحیه اجرای توافق پاریس، صادرات برق کشور ما را نیز متاثر کرده است.
با شرایط ایجاد شده و با توجه به مدت زمان لازم برای احداث نیروگاه، معالاسف چارهای نیست جز اینکه تابستان سال جاری را با خاموشیها سپری کنیم. از ابتدای روی کار آمدن دولت آیتالله رئیسی انشاءالله سیاست توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور از سر گرفته خواهد شد تا سالهای آینده این روزهای تاریک تَکرار نشود...
سیدیاسر جبرائیلی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
👈اندر حکایت توییت قالیباف و جوابهای ملت همیشه در صحنه
#استیضاح_دولت
🔴 آخرین ماموریت
❌به نظر می رسد برخی از نفوذی ها و جریانات مغرض در تلاش هستند هر طوری شده تا پایان این دولت یک یا چند بحران ایجاد کنند که دولت رئیسی کار خود را در بحران و شرایط غیر عادی شروع کند.
❌و دولتی که در این شرایط و به دور از آرامش و تمرکز آغاز شود هیچ گاه نخواهد توانست به طور مناسب بر اوضاع مملکت حاکم گردد و ایران قوی را محقق سازد ...
❌مشکلات اخیر بوجود آمده در توزیع آب و برق و ایجاد انواع نارضایتی ها مثل گرانی های افسارگسیخته و دامن زدن به برخی اعتصابات و حتی تشویق به دخالت مستقیم نظامی در معرکه افغانستان را می توان در این راستا تفسیر نمود.
#گرانی
#قطعی_برق
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
@uphjnv
🔴۵۰ درصد فرار مالیاتی در کشور
♦️پورابراهیمی( رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس) : حدود ۵۰ درصد فرار مالیاتی در کشور وجود دارد که علت آن شفاف نبودن اطلاعات است.
♦️ پرونده سازمان مالیاتی به دلیل اجرا نکردن طرح نظام جامع مالیاتی به دستگاه قضا ارسال شده است.
#فرار_مالیاتی
#قوه_قضائیه
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رهبرانقلاب: انرژی هستهای نیاز قطعی فردای ماست، تا چندسال دیگر حداقل به20یا30هزار مگاوات برق ناشی از انرژی هستهای نیاز داریم؛ خب آن روز چه کنیم؟!
از آمریکا و اروپا گدایی کنیم که بیایید به ما برق هستهای بدهید یا غنیسازی راه بیندازید؟!
⭕️ پ ن : آنچه در خشت خام میدید...
◽️علی قلهکی
#قتل_الخراصون
#مرگ_بر_غربگدایان_فاسد
@uphjnv
⭕️ تو کانادا مردم دارن از گرما میمیرن دولت هیچ غلطی نکرده. آمریکا هم یه هفته از ریزش ساختمان گذشته هنوز مردم رو از زیر آوار درنیاوردن
✅دلم برای مردم شون سوخت
کاش تحریم نبودیم حاج سعید قاسمی با بچههای جهادی میرفت جمعش میکرد...
👤 جناب رابین شور
#تحریم
#غرب_بدون_روتوش
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
💢تحلیل های مختلفی به توییت زیباکلام شد و از زوایای مختلفی بررسی شد، اما یک مطلب در بررسی دوستان مغفول ماند.
⭕️ و آن، اینکه؛ تا زمانیکه چنین اساتیدی با چنین تفکری بر بدنه آموزشی ما جولان دهند، چه توقعی از تقویت روحیه خودباوری و حرکت جوانان به سمت خوداتکایی می توان داشت.
❌این تقیزادههای دوران، باید کولهبار بدبختی تفکرشان را تنهایی به دوش بکشند، نه اینکه بر گرده و تفکر جوانان سنگینی کنند.
💯💯فیلتر آموزشی را دریابید، تحول اتفاقی نیست.
👤سادات عسگری
#تحول
#فیلتر_آموزشی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
✨﷽ ✨
💠 گروه روشنگری و بصیرت برگزار میکند:
⚪️موضوع کنفرانس:#چالشهای_پیشروی_دولت_آقای_رئیسی
#مسائل_سیاسی_روز
🔵 توسط : # استاد #فاتح
🗓 تاریخ:١٤٠٠/۴/۱۴ #دوشنبه
🕰 زمان: ساعت #22
#سوالات و شبهات خود را زمان اجرای کنفرانس مطرح کنید.
🔴 #زمان_برگزاری_کنفرانس_پست_ارسال_نفرمایید
🎙محل برگزاری ڪنفرانس گروه
#روشنگری_و_بصیرت
کانال
@uphjnv
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷