هدایت شده از کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
صلوات خاصه امام رضا علیه السلام:
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی الامامِ التّقی النّقی وحُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک.🌹🍃
📖 برشی از کتاب #دغدغه_های_فرهنگی
📝وقتی که پا برهنههای جامعه، فقرا و مستضعفین حس کند که خواص سرگرم دنیا شدهاند، سرگرم شخص، سرگرم خودشان شدهاند و دنیا یعنی دنیای شخص خودشان؛ وقتی این را احساس کردند، خدای ناکرده دیدند که ما هم یا بیتفاوتیم، یا معاذالله داخل در آنها و جزو آنها هستیم، ایمانشان از دست خواهد رفت.
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
🌎 سیاستمداران آمریکا و اروپا نگران طرح ترامپ برای خروج از ناتو
✍نویسندگان:
Julian E. Barnes; Helene Cooper
🔹نیویورکتایمز
🔹ترجمه: علیرضا تقیپور
🔹 @usanalysis
🌿 مسئله مهمی وجود دارد که رئیسجمهور روسیه ولادیمیر پوتین به آن علاقه دارد و آن تصمیم ترامپ برای خروج از ناتو است. این اتحاد بیش از 70 سال از نفوذ شوروی و روسیه در جهان جلوگیری کرده بااینحال سال گذشته رئیسجمهور ترامپ طرحی را ارائه کرد که نتیجه آن؛ درواقع نابودسازی ناتو است. یک مقام ارشد نظامی در این رابطه به نیویورکتایمز گفت که ترامپ چندین بار در سال2018 درباره خروج آمریکا از ناتو با او صحبت کرده است. در تابستان گذشته گروه امنیتی ترامپ ازجمله جیمز متیس و جان بولتون به دنبال پیگیری این استراتژی -بدون اشاره مستقیم به خروج از ناتو- بودند که منجر به کاهش نفوذ آمریکا در اروپا و جسور شدن روسیه شد. در حال حاضر تمایل ترامپ به خروج از ناتو بر نگرانیهای پیشین مقامات آمریکا درباره تلاشهای ترامپ برای حفظ و برگزاری جلسات مخفی خود با پوتین و حامیانش افزوده است.
🌿 میشل فلورنوئی وزیر دفاع باراک اوباما در این رابطه اعلام کرده است که حرکت بهسوی خروج از ناتو از سال 1946 آغاز گردیده و این مهم میتواند یکی از خطرناکترین کارهایی باشد که رئیسجمهور میتواند در قبال منافع ایالاتمتحده انجام دهد. همچنین این طرح میتواند منافع 70ساله آمریکا که در طی دولتهای مختلف جمهوریخواه و دموکرات با همه اختلافهایشان حفظ گشته را نابود سازد درواقع باید گفت این مسئله، بزرگترین رؤیای پوتین را محقق میسازد. آدام جیمز فرمانده ارشد سابق ناتو بر این عقیده است که عقبنشینی آمریکا از ناتو یک اشتباه ژئوپلیتیکی در مقیاسی بسیار عظیم است. دریاسالار استرویدس معتقد است که حتی ایده خروج آمریکا از ناتو بزرگترین هدیه قرن به پوتین خواهد بود.
🌿 پسازآنکه کاخ سفید در روز دوشنبه پیرامون اعلام نظر در این زمینه مورد سؤال قرار گرفت، یک مقام ارشد امریکا بیان نمود که ترامپ در ماه ژوئیه به تعهدات مستحکم و راهبردی امریکا در قبال ناتو تأکید کرده است. مقامات امنیتی امریکا بر این عقیدهاند که روسیه پس از ضمیمه کردن شبهجزیره کریمه به خاک خود در سال2014 بهطور عمده بر تضعیف همبستگی امریکا و اروپا تأکید نموده و آن را تهدیدی علیه منافع روسیه دانسته است. باید توجه داشت ترامپ مکرراً ادامه همکاری امریکا در تعداد زیادی از طرحهای بینالمللی اقتصادی؛ سیاسی؛ نظامی و اقلیمی را به چالش کشیده است. وی بارها به عدم همکاری و مشارکت کافی دولتهای اروپایی در پرداخت هزینههای این اتحاد اعتراض نموده و معتقد است که ناتو بار مالی زیادی را بر آمریکا تحمیل میکند و هرساله مشارکتهای رهبران اروپایی در این اتحاد؛ کاهش مییابد. امریکا سالیانه حدود 4% GDP. خود را صرف ناتو میکند و انتظار دارد کشورهای دیگر این اتحاد نیز کمکهای مالی خود را تا این اندازه از درآمد ملیشان افزایش دهند.
🌿 درنهایت رهبران ناتو از اختلافات خود درباره این موضوع خبر میدهند اما هر دو گروه رهبران اروپا و مقامات امریکا نگران عملی شدن تهدیدهای ترامپ در آینده هستند. هر حرکتی که ترامپ علیه ناتو انجام دهد با پاسخی محکم از سوی کنگره مواجه خواهد شد. سیاست آمریکا پیرامون روسیه اولین مسئله ایست که جمهوری خواهان را وادار به موضعگیری علیه رئیسجمهور همحزبی خودشان کرده است.
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی ١٠ مرد با باتوم (باتون) و شوکر در شهر تولوز فرانسه بر سر زنی میریزند و او را زیر مشت و لگد میگیرند
این روزها در فرانسه آنجا که مهد آزادی و لیبرالیسم خوانده شده اتفاقات عجیبی در حال رخ دادنه
📝اولین #سکولار دنیای #اسلام
1⃣قسمت اول
📋تعریف #سکولاریسم :
#سکولاریسم (saecularism)در فرهنگ غرب در معانی مختلفی از قبیل جدا انگاری دین و دنیا، غیر مقدس، غیر روحانی، عقلانیت، علم گرایی، نوگرایی و مدرنیسم به کار می رود.
🔍واژه لاتینی آن یعنی سکولرم (saeculum) در زبان کلاسیک #مسیحیت نقطه مقابل ابدیت و جاودانگی و الوهیت ، یعنی زمان حاضر است که در آن به سر می بریم و در اصطلاح به معنای هر چیزی است که به این جهان تعلق دارد و به همان اندازه و به طور غیر مستقیم از خداوند و الوهیت دور است.
🔖مفهوم #سکولار درباره چیزهایی به کار می رفت که این جهانی یا غیر مقدس و ناسوتی بودند و این کاربرد تداعی کننده اعتقاد به برتری امور و مفاهیم دینی بود، از عجیاب روزگار اینکه امروز این واژه جایگاه خود را ترک گفته و امر دینی ، غیر مقدس و امر غیر دینی و #سکولار ، مقدس شده است .
امروزه " #سکولار " به کسی یا چیزی می گویند که علاقه ایی به امور معنوی و مذهبی ندارد و همه نیازهای خود را از علوم تجربی، عالم ماده و عقل خود بنیاد تأمین می کند.
📚در ادبیات فارسی برای این واژه مفاهیم دنیاگرایی، دنیازدگی، دنیویگری، جدا انگاری دین و دنیا، دین زدایی، دنیوی سازی، دیانت زدایی و فردی شدن به کار رفته است.
#سکولار اخلاق را نیز هدف گرفته است از آنجای یکه خدا و آخرت از نظر آنان ارزش و اعتبار ندارد بنابراین سعادت را نیز باید در همین عالم خاکی دنبال کرد و این سعادت چیزی نیست جز کسب بهترین و برترین لذت های عالم مادی.
📝 اولین #سکولار دنیای #اسلام
2⃣قسمت دوم
📋تفسیری در باب #سکولاریسم از امام #علی (ع)
📜از خطبه 3 نهج البلاغه می توان تفسیری در باب #سکولاریسم داشت حضرت در این خطبه می فرمایند:
"سوگند به خدایی که دانه را شکافت و جان را آفرید، اگر حضور فروان بیعت کنندگان نبود و یاران حجت را برمن تمام نمی کردند و اگر خداوند از علما عهد و پیمان نگرفته بود که برابر شکم بارگی ستمگران و گرسنگی مظلومان ، سکوت نکنند، مهار شتر خلافت را بر کوهان آن انداخته رهایش می ساختم و آخر خلافت را به کاسه اول آن سیراب می کردم، آنگاه می دید که دنیای شما نزد من از آب بینی بزغاله ایی بی ارزش تر است"
حضرت نیز جدایی دین از دنیا را بر نمی تافت و این دو را لازم و ملزوم هم می دانستند.
📝 اولین #سکولار دنیای #اسلام
3⃣ قسمت سوم
📜پیشینه #سکولاریسم
#سکولاریسم را به عنوان یک نظریه رسمی نخستین بار جورج جی. هالیواک در سال 1846 در کشور انگلستان🇬🇧 مطرح کرد.
گرچه نفی دخالت دین در عرصه های زندگی انسان چیز جدیدی نبوده است و از دوران رنسانس و عصر روشنگری ( قرن 15و16 ) به سبب درگیری های میان علم و دین از یک طرف و عقل و دین از طرف دیگر سابقه داشته، بی تردید از همان دوران قرون وسطی به ویژه در پایان این دوره زمزمه هایی در نفی دخالت دین از ساحت های مختلف زندگی بشر برخاسته بود و عده ایی در پی جای گزین کردن عقل خود بنیاد و علم تجربی به جای آن بوده اند و پس از کشمکش های بسیار تا حد زیادی نیز موفق شدند امّا مسئله این است که تا میانه قرن نوزدهم این مسائل هنوز تحت یک نظریه ی سامان یافته و روش مند تبیین نشده بودند و هالیواک آن را به طور رسمی اعلام کرد.
شعار جمهوری فرانسه🇫🇷 (آزادی، برابری، برادری) که پس از تصویب قانون جدایی دین از حکومت در سال ۱۹۰۵ بر روی ناقوس یک کلیسا💒 در آپس (بخش وار) نصب شدهاست. چنین نقوشی بسیار نادر هستند و این نقش در جشن دویست ساله انقلاب فرانسه در سال ۱۹۸۹ ترمیم شدهاست.
📝 اولین #سکولار دنیای #اسلام
4⃣ قسمت چهارم
📜اولین بانی #سکولاریسم در #اسلام
معاویه اولین بانی و تفکر سکولاریستی در #اسلام به طور نظری و عملی است.
در سال 40 قمری وقتی که معاویه قرارداد صلح با امام #حسن را امضاء کرد و بدون دغدغه بر مسند حکمت تکیه زد، اندیشه درونی #سکولار خود را چنین ابراز کرد:
من با شما جنگ نکردم که نماز بخوانید و روزه بگیرید و حج را برگزار کنید و یا زکات بدهید شما خود این کارها را می کنید بلکه من با شما جنگ کردم تا بر شما حکومت کنم.
علامه طباطبایی درباره این جملات معاویه می فرمایند:
معاویه اشاره می کرد که سیاست را از دیانت جدا خواهد کرد و نسبت به مقررات دینی ضمانتی نخواهد داشت و همه نیروی خود را در زنده نگه داشتن حکومت خود به کار خواهد بست. حاکمان بعدی نیز به دیانت حقیقی تن نمی دادند و دلیل واضح آن در حاشیه ماندن امامان شیعه از عرصه ی سیاست و حکومت و شهادت یازده امام به دست حاکمان اموی و عباسی در طول بیش از دو قرن است.
با این حال به ظاهر خود را حامی دین معرفی می کردند و آشکارا از طرد دین و مخالفت با آن به شدّت پرهیز داشتند.
معاویه اولین بانی و تفکر سکولاریستی در اسلام به طور نظری و عملی است. در سال 40 قمری وقتی که معاویه قرارداد صلح با امام حسن را امضاء کرد و بدون دغدغه بر مسند حکمت تکیه زد، اندیشه درونی سکولار خود را چنین ابراز کرد: من با شما جنگ نکردم که نماز بخوانید و روزه بگیرید و حج را برگزار کنید و یا زکات بدهید شما خود این کارها را می کنید بلکه من با شما جنگ کردم تا بر شما حکومت کنم!
🔴به مناسبت ایام شهادت حضرت صدیقهٔ کبریٰ، فاطمهٔ زهرا(س)
«شجاعت در بیان حق»
♦️امام خامنه ای :مگر نمیگوییم که حضرت زهرا(س) با حال ناتوانی به مسجد رفت، تا حقی را احقاق کند؟ ماهم باید در همهٔ حالات تلاش کنیم، تا #حق را #احقاق کنیم. ماهم باید از کسی #نترسیم.
♦️مگر نمیگوییم که #یک_تنه در مقابل جامعهٔ بزرگ زمان خود ایستاد؟
ماهم باید همچنان که همسر بزرگوارش فرمود «لا تَستَوحِشوا فِی طَرِیقِ الهُدیٰ لِقِلَّةِ اَهلِه»(نهج البلاغه/خطبه ۲۰۱)، از کم بودن تعدادمان در مقابل دنیای #ظلم و #استکبار نترسیم و #تلاش_کنیم.
📚کتاب «قطره از دریا نشانی میدهد»/صفحهٔ ۱۶۳
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
1_42876769.mp3
2.35M
طرف زنگ زده به روابط عمومی موسسه مصاف تحت نظر استاد رائفی_پور و ادعای امام زمان(عج) میکنه
جواب های مسئول پاسخ گویی شنیدن داره
از نشانه های آخر الزمان اینه که مدعیان دروغین زیادی ظهور میکنند
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستگاه محاسباتی جهان سلطه با رویشهای جدید انقلابی اسلامی در شرق آسیا چگونه مواجه میشود؟
بچههای شهر کارگیل در کشمیر که وسط برف برای رهایی #مرضیه_هاشمی شعار میدهند.
▼ حرف روز
40 سال ناکامی در برابر انقلاب
مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا در سفر به کشورهای همپیمان در منطقه غرب آسیا به یک نکته مهم اعتراف کرده است: «قدرت برتر ایران روز به روز گسترش مییابد».
در زمانی که آمریکا به دنبال خروج نیروهای خود از سوریه و افغانستان است و نتوانسته است به اهداف خود در منطقه دست یابد، شاهد برنامه گستردهای برای مقابله با انقلاب اسلامی هستیم. در این راستا، آمریکا با سفر و تهدید برخی از کشورهایی که به جز تبعیت از سیاستهای آمریکا چارهای ندارند، درصدد قدرتنمایی در مقابل دستاوردهای انقلاب و اعلام هشدار نسبت به جمهوری اسلامی ایران است. پمپئو راهکار مقابله با قدرت ایران را اینگونه بیان میکند: «موضع ما همچنان متوقف کردن رفتار انقلابی رژیم ایران است.» به این ترتیب توجه به چند نکته در این زمینه ضروری است:
1ـ متوقف کردن موتور رفتار انقلابی کشورمان برای برخی مأموران سیا که امروز کراوات دیپلماتیک زدهاند، شاید کار تازه و جالبی باشد؛ اما در طول چهل سال گذشته آمریکا حتی یک شب را بدون این برنامه و سیاست به روز نرسانده است. آمریکا یک سال پیش از انقلاب به دنبال آن بود که موتور انقلاب ایران روشن نشود و به همین دلیل کارتر در ۱۰ دی ماه ۱۳۵۶ به تهران سفر کرد تا حمایت کامل واشنگتن را به محمدرضا پهلوی ابلاغ کند.
2ـ آمریکا که اکنون به واسطه قدرت دفاعی کاملاً بومی ایران اسلامی توان درگیری نظامی با ایران را ندارد، در تلاش است از راهی دیگر وارد شود و حال با استفاده از قدرت رسانهای و جنگ روانی درصدد است انقلاب اسلامی را از درون با چالش مواجه کند و نیروها و شعارهای انقلاب را از طریق ایادی داخلی خود مورد هجمه قرار دهد.
3ـ یکی از فعالیتهای ایالات متحده آمریکا برای متوقف کردن انقلاب اسلامی در دیگر کشورها عملیات روانی و دیپلماسی عمومی است که در این زمینه موفقیتی به دست نیاورده است و نظرسنجیهای صورت گرفته نشان میدهد جمهوری اسلامی بیشترین محبوبیت را در این مناطق دارد. نشریه «نیویورکتایمز» در این زمینه نیز نوشت: کشور ایران قدرت مسلط در عراق است و آمریکا، عراق را تحویل ایران داده است. ایران امروز قدرت با نفوذ در عراق است و این را آمریکا با سرنگون کردن «صدام حسین» به تهران هدیه کرد.
عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی اعلام کرد: پس از کشورهای چین، کرهجنوبی، هند و ترکیه امروز ژاپن عملیات واردات نفت از ایران را آغاز کرد و به تدریج درآمدهای جدید نفتی در کنار دهها میلیارد دلار منابع فعال بانک مرکزی در نزد بانکهای خارجی که پشتیبان قوی و مطمئن کشورمان است، به چرخه تجاری وارد میشود.
بر اساس آخرین گزارش صندوق بینالمللی پول (IMF)، به نظر میرسد رشد اقتصادی جهان با روندی نزولی در سالهای اخیر روبهرو است. کاهش رشد اقتصادی اقتصادهای بزرگ، همچون چین و حجم بدهیها که بهطور معناداری نسبت به بحران جهانی ۲۰۰۸ بیشتر شده و به حدود ۲۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی جهانی رسیده، عامل مهمی در کاهش رشد اقتصادی است.
یک وبگاه که به رتبهبندی توان ارتش کشورها اقدام میکند، در تازهترین ردهبندی ایران را بالاتر از رژیم صهیونیستی قرار داده است. در تازهترین رتبهبندی وبگاه «گلوبال فایرپاور» ارتش رژیم صهیونیستی پایینتر از برزیل و اندونزی در جایگاه شانزدهم و نیروهای مسلح ایران در جایگاه سیزدهم قرار گرفتهاند. این رتبهبندی میان ۱۳۶ کشور و رژیم صهیونیستی انجام شده است.
🔴پشت پرده سیاه بازی منافقان نام آشنا علیه بودجه های غیر دولتی چیست؟
🔺آیا میدانستید
سهم دولت از کل #بودجه کشور، ۹۴٪ است و بودجه سایر دستگاههای غیر دولتی کشور مثل قوه قضائیه، مجلس، مجمع تشخیص مصلحت، شورای نگهبان، نیروی انتظامی، ارتش، سپاه، مراکز دینی و... فقط ۶٪ از بودجه کل کشور است؟
🔺آیا میدانستید
۷۵٪ از کل #بودجه "کشور" به شرکتهای "دولتی" میرسد و اصلا در مجلس بررسی نمیشود؟
یعنی تمامی صحبتها و دعواهای بررسی بودجه بر سر ۲۵٪ کل دخل و خرج دولت و ضمایمش است!
🔺آیا میدانستید
مقدار #بودجه شرکتهای دولتی نسبت به سال قبل ۵۲٪ افزایش داشته ولی به "بودجه عمومی کشور" فقط ۱۳٪ افزوده شده است.
سال ۹۷ کل بودجه شرکت های دولتی ۸۳۹ هزار میلیارد تومان بوده که در سال آینده به ۱۲۷۴ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
🔺 آیا میدانستید
کل بودجهای که دولت برای دین و مذهب در نظر گرفته صرفاً ۷ صدم درصد از کل بودجه است؟
🔺مطالعه بیشتر در این زمینه:
https://goo.gl/nH4t2X
هادی موسوینیک، کارشناس اقتصادی با اشاره به اختصاص ۱۴ میلیارد دلار ارز دولتی با نرخ ۴۲۰۰ تومان برای تأمین کالاهای اساسی، گفت: این موضوع به معنای تخصیص بیش از 95 هزار میلیارد تومان رانت به واردات این کالاها در مقایسه با ارز 11 هزار تومانی و بیش از ۵۳ هزار میلیارد تومان در مقایسه با تخصیص ارز با نرخ نیمایی در حدود ۸۰۰۰ تومان است؛ در حالی که سازوکاری برای کنترل و اطمینان از قیمتگذاری آنها متناسب با ارز 4200 تومانی نداریم.
«ویلمر جی لئون» مدرس علوم سیاسی در دانشگاه «هاوارد» واشنگتن گفت: ایالات متحده در حالی مرضیه هاشمی را بازداشت کرده که خود را سنگری برای دموکراسی میخواند. وی این رفتار دولت آمریکا را «ریاکارانه» خواند و گفت: هاشمی به هیچ وجه نباید بازداشت میشد و حتی اگر به شهادت وی در دادگاه نیاز بود، این امکان وجود داشت با روشهای دیگری از جمله ضبط گذرنامه، از خارج نشدن وی از کشور اطمینان یافت.
▼ گزارش روز
فرار از پاسخگویی
«حسین موسویان» در تازهترین یادداشت خود درباره اینکه چرا دولت نسبت به خروج و بدعهدی آمریکا و امروز و فردا کردنهای اروپا سکوت کرده است، مینویسد: «همانطور که اجرای برجام با تصمیم همه ارکان کلیدی نظام اعم از مجلس، دولت، شورای امنیت ملی و در رأس آن مقام معظم رهبری صورت گرفت، آتش زدن برجام هم باید قاعدتاً همین مسیر را طی کند. ضمن اینکه طبق قانون اساسی، شخص مقام معظم رهبری به تنهایی اختیار کامل دارند. منتها سابقه رهبری ایشان نشان میدهد که در موارد حساس، نظرشان عمدتاً بر همفکری و تصمیم جمعی بوده است؛ بنابراین سبقت بر رهبری مجاز نیست.» این جملات در حالی مطرح میشود که آقای روحانی در روزهای مذاکره و پس از آن تأکید کرده بود «دولت و رئیسجمهور مسئول مذاکرات است و مسئولیت تمام کارها را برعهده میگیرم.» یا محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان گفته بود: «رهبری چارچوب کلی را تعیین میکنند و مسئولیت مذاکره با من است، ایشان صحبت کردند و بزرگواریشان نسبت به من را مطرح کردند، من نیز قدردان این بزرگواری هستم... ما باید خرج نظام و رهبری شویم، نه اینکه رهبری خرج ما و نظام شود.» اما حالا که برجام نتوانسته است به اهداف خود برسد، رسانهها و چهرههای نزدیک به دولت به جای طرح سؤال از مسئولان برجام برخلاف گفته محمدجواد ظریف از رهبری خرج میکنند تا شاید بتوانند از زیر بار فشار افکار عمومی و انتقادهای مردم درباره سرنوشت برجام رها شوند!
▼ حرف روز
کوبیدن بر طبل دوقطبی!
رئیسجمهور دیروز در دیدار با مدیران ارشد وزارت ارتباطات، دوقطبی فلیترینگ و آزادی را مطرح کرد. در همین راستا ذکر چند نکته درباره سخنرانی دیروز رئیسجمهور ضروری است:
1ـ در یک ارزیابی کلی میتوان گفت به نظر نمیرسد نهاد یا سازمانی موافق فیلترینگ در فضای مجازی باشد؛ اما آنچه مهم است، لزوم مدیریت فضای مجازی در کشور است. اگرچه فضای مجازی میتواند برای هر کشوری یک فرصت باشد؛ اما خطرهایی نیز دارد که خسارتهایش جبرانناپذیر است؛ از این رو با توجه به آمار جمعیتی کشور، بیشترین درصد هرم سنی در کشور ما بین 25 تا 40 سال است که نشان میدهد جمعیت کشور جوان و در مرحله خطرپذیری قرار دارد. بنابراین نظارت بر فضای مجازی امری بدیهی و مسلم است؛ اگرچه ممکن است نحوه نظارت بر این فضا متفاوت باشد.
2ـ حضور نزدیک به 40 میلیون نفر در یک پیامرسان خارجی، بدون شک پیامدهای امنیتی، اخلاقی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی برای کشور دارد. از سوی دیگر، در پاسخ به اینکه مردم در انتخاب نوع پیامرسان آزادند، باید گفت شرایط در کشور ما به گونهای بود که مردم مجبور به استفاده از یک پیامرسان شدهاند و فراگیر شدن استفاده از فضای مجازی در ایران در مدت زمان خاص اتفاق افتاد که هنوز پیامرسان داخلی به مردم معرفی نشده بود؛ از این رو مردم به ناچار به تلگرام گرایش پیدا کردند. بنابراین اعمال فیلترینگ باید همزمان با تقویت پیامرسانهای داخلی صورت بگیرد. امروز باید دولت جوابگو باشد که چه اقدامی در ایجاد شبکه ملی اطلاعات انجام داده است؟ دولتهای یازدهم و دوازدهم در طول شش سال گذشته آیا در تقویت پیامرسانهای داخلی به اندازه تلاش برای حفظ یک پیامرسان خاص خارجی اقدامی انجام دادهاند؟!
در پایان با اشاره به سخنرانی دیروز رئیسجمهور محترم، باید گفت اعمال محدودیت در همه کشورهای جهان، برای ایجاد یک فضای امن امری پذیرفته شده و بدیهی است که کشور ما نیز باید به سمت ایجاد و تقویت شبکه ملی اطلاعات حرکت کند. خواستهای که رهبر معظم انقلاب نیز چندین بار به آن اشاره کردهاند. ناگفته نماند که فضای کنونی کشور با توجه به هجمه سنگین رسانهای دشمن، به همدلی و همگرایی نیاز دارد و طرح سخنانی که سبب ایجاد شکاف و دوقطبی شود، به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
🔴 یک جریان خاص!
🔻چرا همه کسانی که از ایران فراری شده و به کشورهای دیگری مانند انگلیس یا آمریکا پناهنده شدهاند، به یک طیف و جناح خاص منسوب هستند؟
🔻آقایان مهاجرانی، کدیور، یوسفی اشکوری، سازگارا، بهنود، نیک آهنگ کوثر، واحدی، گنجی، مسیح علی نژاد، خانم حقیقت جو، خانم مهرانگیزکار و... همه و همه از جریان اصلاحات
هستند که شامل کارگزاران، دوم خردادی ها، مشارکتی ها می باشند!!!!!!
🔻چرا افراد نامبرده به عنوان پناهندگان سیاسی، عموماً آمریکا، انگلیس و کشورهای اروپایی را برای فعالیتهای خود انتخاب می کنند و از پناهندگی به کشورهای عربی، آسیای میانه، آمریکای لاتین، آفریقا و کشورهای غرب و شرق آسیا اجتناب می کنند؟؟!
✅ خودتان بیندیشید و تحلیل کنید...
🔰 #حسین_جلالی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥#فوری🔥
مستند بسیار زیبای طراحی سوخته که امشب از ۲۰:۳۰ پخش شد و باز هم رسوایی ضدانقلاب
اسماعیل بخشی که بود و چه گرایشاتی داشت ؟
ارتباط دوستان وی با آمدنیوز چه بود؟
شبکه بسیار پیچیدهای که در جریانات کارگری نفوذ کرده بودند چه کسانی بودند ؟
برای اولین بار پخش اعترافات اسماعیل بخشی و شبکه پیچیده دوستانش برای براندازی جمهوری اسلامی
چرا اسماعیل بخشی به دروغ ادعای شکنجه کرد ؟