💢سخنان رهبر انقلاب در جمع فعالان عفاف و حجاب
♦️مسئله حجاب و عفاف را نمی توانیم در عداد مسائل مهم دیگر قرار دهیم بالاتر از آنهاست، من مسأله را اینجوری میفهمم.
♦️مسئله حجاب و عفاف خیلی مهم است... دستگاههای دولتی برخی عقیده ندارند، بعضی تنبلی می کنند، بعضی هم می ترسند و وارد نمیشوند... باید با وجود موانع حرکت کرد، از موانع عبور بکنید، هر چه زحمت آن بیشتر اجر آن هم بیشتر... در مسئله حجاب عقب نشینی وجود ندارد، عقب نشینی نکنید... مطلقاً این مسئله ای نیست که تراجع و عقب نشینی داشته باشد...
♦️حضرت امام در مسئله حجاب قاطع وارد شد، اگر این نمیشد بسیاری از خیرات و برکات که امروز به آن افتخار میکنیم وجود نمیداشت، این همه جوان خوب در دفاع مقدس، این همه زن مؤمنه پشت جبهه، این همه تلاش سیاسی عظیمی که زنان خوب مؤمن ما انجام می دهند...
♦️اگر حجاب در کشور ما به این شکل الزامی و قانونی وجود نداشته باشد مطمئن باشید وضع حجاب در این کشور از همه کشورهای دیگر من جمله ترکیه بدتر خواهد شد!
♦️من قبول نمی کنم بعضی در مورد مسأله حجاب دچار تردید شده باشند... ممکن است افراد در مسائل مبنایی نظر دیگری داشته باشند... خود شما هیئت اندیشهورز و کانون مرکزی فکری تشکیل دهید... در مورد تفکرات مبنایی و چگونگی تبلیغ حجاب و ترویج عملی حجاب و محصولات حجاب با هم به یک نقطه فکری برسید..
♦️باید مسأله حجاب را ترویج کرد، باید بدانیم چگونه تبلیغ کنیم، راههای تبلیغ را پیدا کنیم، بهترین شیوه تبلیغ هم شیوه های هنری است، روی رادیو تلویزیون و سینما باید کار کرد...
♦️تبلیغ ناشیانه ممنوع!... بخواهیم ابرو درست کنیم چشمش را کور کنیم!...
روی رادیو و تلویزیون و سینما باید کار کرد... ما میگوییم شما فیلمهایی که مروج حجاب است را درست کنید درحالیکه گزارش جشنواره فجر را برای من آوردند دیدم فیلمهایی مورد تشویق قرارگرفته است که ضد خانواده و ضد عفت است!
⭕️«سلبریتیسم» عامل باخت ایران به ژاپن
🔻به عقیده بسیاری از کارشناسان فوتبال، تیم ملی فوتبال ایران در این دوره (2019 امارت) ، بخت اول قهرمانی جام آسیا بود ولی با نتیجه تحقیر آمیز( 3 -0 ) از تیم ژاپن باخت و از رسیدن به فینال باز ماند.
💢تاکنون دلایل مختلفی برای این ناکامی ذکر شده است ولی بازبینی صحنه مشاجره بازیکنان با داور و رها کردن بازی که منجر به خوردن اولین گل و ازهم پاشیدگی شیرازه تیم ما شد، بیانگر واقعیت تلخی است که می توان آن را «فرهنگ سلبریتی» یا «سلبریتیسم» نامید.
💢سلبریتی های ایرانی عادت کرده اند که به جای تمرکز بر وظیفه اصلی و تخصصی خودشان، نسبت به همه چیز احساس مسئولیت کرده و راجع به همه چیز، اظهار نظر کنند.مربی کشتی راجع به روابط بین الملل شرط و شروط می گذارد، مجری برنامه ۹۰ در جریان آتش سوزی پلاسکو در برنامه تخصصی فوتبال، خواستار استعفای شهردار تهران می شود، فوتبالیست های قدیمی راجع به سیاست های منطقه ای و مسائل راهبردی نظام، اظهار نظر می کنند . بدون اینکه حتی یک مقاله تخصصی در حوزه کاری خود بنویسند.
🔻جمع کثیری از هنرمندان در قامت یک حزب سیاسی مردم را به انتخاب کانددیدای خاص دعوت می کنند. بازیگران سینما راجع به همه موضوعات جامعه ، خود را مسئول دانسته و اظهار فضل می نمایند . درهمه امور، از مسائل پزشکی گرفته تا محیط زیست ،نظامی ، امنیتی، قضایی و ...دخالت می کنند. نایب رئیس مجلس ما به جای پرداختن به وظیفه اصلی خود (یعنی پیگیری مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و قانون گذاری) ، از ترکیب تیم ملی فرانسه وحضور غول های آفریقایی! در آن و توجیه آغوش مادرانه! رئیس جمهور کرواسی تا کنسرت و... داد سخن می راند ، رئیس جمهورمان به جای گزارش اقدامات اجرایی و چگونگی رفع معیشت مردم، به طرح مسائل کلامی و فلسفه ی پست مدرن می پردازد.
♦️متاسفانه این جماعت، اینک مراجع فرهنگ ساز جوانان ما هستند و نحوه ی رفتار و گفتارشان الگوی نسل جدید و فوتبالیست های جوان ما شده است. گسترش فرهنگِ «پرداختن به همه چیز غیر از وظیفه اصلی خود» که شاخص اصلی سلبریتی های ایرانی است، کاررا به جایی رساند که آقای کی روش نیزپس از چند سال ماندن در ایران به خود اجازه می داد که با مصاحبه های جنجالی خود، به مسائل حاشیه ای و غیر حرفه ای دامن بزند.
💢ای کاش آقای کیروش فرهنگ حرفه ای گری و تخصص گرایی حاکم بر جامعه غرب بویژه فوتبال را به بازیکنان ما می آموخت تا عادت نکنند به جای تمرکز بر بازی و دویدن دنبال توپ ، ۶ نفر ازآنان به خود اجازه دهند به سوتِ نزده ی داورمعترض شوند و یا فنون کشتی کج را بر روی حریف پیاده کنند یا قبل ازبازی بامصاحبه های خود برای فدراسیون تعیین تکلیف کنند.
💢مقصرِاصلیِ این باخت بازیکنان نیستند، چرا که اینان معلول و دست پروده فرهنگ سلبریتیسم هستند. مقصر! روسای صدا و سیما هستند که به موقع گوش مجریان حاشیه ساز خود را نپیچاندند. مقصر! روسای فدراسیون فوتبال هستند که کی روش وبرانکو را به موقع ساکت نکردند. مقصر! کی روش است که در کنار آموزش های فنی، به بازیکنان یاد نداد که( عین بازیکنان حرفه ای ) در زمین و خارج از زمین، فقط و فقط باید بر بازی فوتبال تمرکز کنند. عامل این شکست بچگانه، کسانی هستند که فرهنگ حاشیه سازی را در جامعه نهادیه می سازند.
💢بدیهی است تا این فرهنگ اصلاح نشود و هرکس برکار و وظیفه اصلی خویش متمرکز نشود، همان آش است و همان کاسه و همه امور ما (از جمله فوتبال) همیشه درگیر مسائل حاشیه ای خواهد بود و ناکامی ها باز هم تکرار می شود .
👤امیرحمزه مهرابی
#سواد_رسانه_ای
#مدیریت_رسانه_ای
➖➖
هدایت شده از کانال مهمانی لاله ها
💢شهیدی که "آقا" بر مزارش رفت را بشناسید
🔹🔸روز گذشته رهبر معظم انقلاب علاوه بر شهدای دیگر بر سر مزار شهید طالب طاهری هم رفته اند که قطعاً با پستی که درصفحه ی ایشان منتشر شد ما وظیفه داریم این شهید را بیشتر بشناسیم! وبدانیم چه کسانی برای این انقلاب فدا شدند.
♦️درتاریخ ۲۴ مرداد سال ۱۳۶۱ سازمان تروریستی منافقین اقدام به ربایش وشکنجه ی سه تن از پاسداران کمیته انقلاب اسلامی میکند که یکی از آن افراد #شهید_طالب_طاهری رحمه الله علیه بود!
♦️عزیزان، طالب ۱۷ سال بیشتر نداشت که زنده زنده گوش وبینی اش را بریدند و یک چشمش را از حدقه درآوردند؛ با #اتو کل بدن طالب را داغ کردند وآب جوش روی تمام بدنش ریختند، وبا شیشه خرده پوستش را جدا کردند و در آخر هم گفته شده زنده به گورش کردند!!!
♦️بخشی از #وصیتنامه شهید را بخوانیم:
من در زندگی که کردم یعنی ۱۷ سال سن، شاید مرتکب خیلی گناهان و کارهای بد و غیره شده باشم به این خیال که دنیا هست و هر آن میباید زندگی عادی بکنم! اما به آخرش فکر نکرده بودم تا اینکه سرم به سنگ خورد و فهمیدم که نه دنیا همینطور باقی نمیماند، بلکه همه چیز از بین میرود، ولی اعمال خودم و ورق اعمالم از بین نمیرود و همه وجود دارند و حال چرا تو برادر، تو دوست، تو رفیق و … به خودت فکر نمیکنی؟! یک لحظه شد به خودت فکر کنی؟ چرا نماز نمیخوانی؟ چرا گناه میکنی؟ چرا دروغ میگویی؟ چرا چاپلوسی میکنی؟ و من میخواهم به تمام این کسانی که اگر شد نماز را میخوانند و اگر نشد نه و همیشه کارشان را بر نماز مقدم میشمرند و خیلی کارها را بر این مقدم میشمرند بگویم بالاخره یک روز باید جواب بدهی، یک روز باید تاوان پس بدهی و آن وقت است که عذابت سنگینتر و مشکلتر خواهد بود؛ پس چرا زودتر توبه نمیکنی؟! پس چرا زودتر به خودمان نمیآییم؟ بچهها به خدا خیلیها که توبه کردند و در مسیر حق و خدا قرار گرفتند درست میشوند و هیچ مشکلی هم ندارند، فهم و اراده خودتان را قوی کنید و با نفس خودتان بجنگید.
✍ پ.ن:
#خواهر_شهید میگویند مادرم از وقتی فهمید که طالب را با اتو بدنش را داغ کردند وسوزاندند بیشتر از ۳۰ سال است که دست به اتو نزده!
♦️ما میتونیم پاسخگوی شهدامون باشیم؟؟/ مصطفی رحیمی
هدایت شده از سلام بر سید الشهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ رهبر انقلاب امام خامنه ای به روحانی که عامل مشکلات کشور را فشارهای آمریکا میداند؛
🔴 بسیار مهم :
✅نگاهی به هشدارها و
#جهت_دهی_های_امام_خامنه_ای در دوران #دولتهای_مختلف:
1⃣ دوره دولت #هاشمی رفسنجانی(سازندگی)
⬅️رهنمودرهبرانقلاب :سازندگی آری، دنیاطلبی هرگز
کشور از جنگی خانمانسوز خارج شده بود و دولتمردان بهدنبال بازسازی خرابیها و رونق اقتصادی بودند. از سویی دیگر با فاصله گرفتن از سالهای ابتدایی انقلاب، گویی بعضیها «آرمانِ عدالت» را ایدهای منسوخ و «مانع رونق و توسعه» میدانستند.در این میان بازار تجملگرایی و مادیگرایی داغ بود. اما رهبر انقلاب، صریح و قاطعانه به میدان مبارزه با این جهتگیری آمدند:
«عدّهای، سازندگی را با مادّیگرایی، اشتباه گرفتهاند... سازندگی یعنی کشور آباد شود، وطبقات محروم به نوایی برسند... این دو را با هم اشتباه نباید کرد.»(۱۳۷۱/۰۴/۲۲)
2⃣دوره دولت #خاتمی(اصلاحات)
⬅️رهنمود رهبرانقلاب: تبیین دقیق اساس اصلاحات
دوران بعدی دوران«اصلاحات» بود.در گفتمان اصلاحات و عملکرد دولت برآمده از این گفتمان نیز همچنان غایب بزرگ «عدالت» بود.باز هم آیتالله خامنهای، علنی بهنفع جهتگیری عدالتخواهانه در ادارهی کشور وارد میدان شدندو اصلاحات را چنین معنا کردند:
«اساس اصلاحات این است که ما با فقر و فساد و تبعیض مبارزه کنیم... بدترین فسادها در جامعه، رواج فقر و افزایش شکاف بین فقیر و غنی است.»(۱۳۸۱/۰۴/۲۶)
مسئله اما به گفتمانسازی عمومی ختم نشد.
پس «فرمان مبارزه با مفاسد اقتصادی» که مطالبهای صریح از «رؤسای سه قوه» بود در این دوران صادر شد:
«خشکانیدن ریشهی فساد مالی و اقتصادی و عمل قاطع و گرهگشا در این باره، مستلزم اقدام همه جانبه بوسیلهی قوای سه گانه مخصوصاً دو قوهی مجریه و قضائیه است.»(۱۳۸۰/۰۲/۱۰)
👈گرچه مرجع ضمیر رهبر انقلاب، رؤسای سه قوه بودند،امابا عدم اقدام مناسب مسئولین وقت، نیروهای مؤمن و انقلابی، آن را سردست گرفتند و گفتمان عمومی برای تحقق عدالت را در دانشگاه و جامعه آغاز کردند.چهار سال بعد، به مدد نیروهای مؤمن و انقلابی، گفتمان عدالت، تبدیل به مهمترین گفتمان انتخابات ریاستجمهوری نهم شد.
3⃣دوره دولت #احمدی_نژاد(مهرورز)
⬅️رهنمود رهبرانقلاب: عدالتِ منهای معنویت و عقلانیت نداریم
پس از این، دولتی که بر سر کار آمد آشکارا شعارش را «عدالت» قرار داده بود.در این دوره رهبر انقلاب،برای جهتدهی درست به رویکرد عدالتخواهی و مصونیت یافتن آن از آفاتِ گوناگون اقدام کردند:
«اگر معنویت نشد، عدالت تبدیل میشود به ظاهرسازی و ریاکاری؛اگر عقلانیت نشد، عدالت اصلاً تحقق پیدا نمیکند.»(۱۳۸۷/۰۶/۰۲)
این در حالی بود که رهبر انقلاب در اینجا هم صریح و قاطعانه نسبت به روشهای نادرستی که سعی میشد «عدالتخواهی» معرفی شوند موضعگیری کردند.
👈ردِ افشاگریهای غیراخلاقی و اثباتنشده از مصادیق این«پاسبانی از عدالت و عدالتخواهی»بود.
4⃣دوره دولت #روحانی (اعتدال)
⬅️رهنمود رهبرانقلاب: #خطرِ_ارتجاع
این جهتگیری کلان رهبر انقلاب بعد از انتخابات سال ۹۲ نیز همچنان ادامه یافت. ایشان نسبت به برخوردهای سطحی و ظاهری با موضوع صراحتا تذکر دادند:
«مگر وضعیت برای شما مسئولان سه قوه روشن نیست؟...چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمیگیرد که نتیجه را همه بطور ملموس مشاهده کنند.»(۱۳۹۳/۰۹/۱۷)
و در ادامه نیز در روزهای اخیر،از «خطرِ ارتجاع انقلاب» سخن گفتند:
«ما اگر به سمت اشرافیگری حرکت کردیم، این رفتن به سمت ارتجاع است؛اگر به جای توجّه به طبقهی ضعیف، دلسپردهی طبقات مرفّه و زیادهخواه در کشور شدیم، این حرکت به سمت ارتجاع است.»(۱۳۹۶/۱۱/۲۹)
👆مواردبالا،تنها مشتی از نمونه خرواری است ازمجموعه اقدامات رهبرانقلاب در طول دوران رهبری ایشان برای تحقق عدالت درکشور
✅ #گفتمان_عدالت_را_همه_گیر_کنید
⛔اماحقیقت این است که طی سالیان متمادی،نظام دیوانسالاری کشور، نتوانسته است مطالبات رهبر انقلاب برای تحقق عدالت را عملی کند.
گرچه همانطور که گفته شد،در طول این سالها گفتمانسازی و مطالبهگری رهبر انقلاب از سویی و تلاش امیدوارانهی «جریان مؤمن و انقلابی»از سوی دیگر، مانع فراموشی این آرمان و بهمحاق رفتن آن شد.رهبر انقلاب نیز سالها پیش خطاب به این جریان،فراگیرسازی
«گفتمان عدالت» راخواستارشده بودند:
«گفتمان عدالت، یک گفتمان اساسى است و همه چیز ماست...این گفتمان را باید همهگیر کنید.»(۱۳۸۳/۰۸/۱۰)
این حرکت انقلابی که با«هدایت و راهبری امام خامنهای»و«مجاهدتِ انقلابیها»دنبال شدگفتمان عدالتطلبی را درکشورحاکم کرد.
⛔️در وضعیت فعلی کشوراما باز هم بهصورت جدی،خطر ارتجاع و فراموشی ونادیده گرفتن عدالت مطرح است.
✅میدان، میدان مجاهدت انقلابیهاست.رهبر انقلاب این پرچم را در طول این سالها برافراشته نگاه داشتهاندوحالا باردیگر انقلابیها بایدحول این پرچم برافراشته «مجاهدت برای فراگیرسازی گفتمان عدالت»و تحقق آن رادنبال کنند.
💢 چه کسانی جلوی پا گرفتن شبکه های پیام رسان ایرانی را می گیرند؟
💢مردم کدام کشورها بیشترین مراجعه به محتوای غیراخلاقی دارند؟
حجت الاسلام کهوند، کارشناس فضای مجازی از پشتپرده فضای مجازی می گوید: 🔻
❓یکی از سؤالاتی که وجود دارد این است که چرا فضای مجازی در چین و آمریکا، فرصت حداکثری است؛ اما در ایران تهدید حداکثری است؟
▫️اینترنت در آمریکا یعنی تأمین بخشی از اقتصاد؛ اما ما اینترنت را می خریم؛
▫️اینترنت در آمریکا یعنی تحمیل فرهنگ خود؛ اما اینترنت در ایران یعنی فرهنگ پذیری.
▫️اینترنت در آمریکا یعنی جمع آوری اطلاعات همه؛ اما در ایران یعنی دادن اطلاعات.
این چه نوع اینترنتی است که ما داریم؟
🔹حضرت آقا در سوم بهمن ماه 1396 فرمودند: تلگرام فیلتر شود؛
حالا یا ما جایگزین ایرانی داریم یا نداریم.
به محض اینکه تلگرام فیلتر شد، وی چت (WeChat) هم فیلتر شد.
شما چه داعیهای داری که دوباره با #هاتگرام و تلگرام طلایی، مردم را برگردانی؟ چکار دارید که مردم کجا میروند؟ چرا پهنای باند ویژه به هاتگرام و تلگرام طلایی میدهید؟!
❓آیا واقعا پیامرسانهای داخلی ما مشکل دارند؟
دولت به هاتگرام و تلگرام طلایی 600 سرور داده و مجوز 2000 سرور دیگر را از قوهقضائیه اخذ کرده؛ اما آمده است به هر پیامرسان داخلی 30 سرور اختصاص داده است!
🔹در حال حاضر مجموع پهنای باندی که هفت سرویس پیام رسان داخلی در مجموع در حال استفاده هستند، 35 گیگ است؛ اما تلگرام و اینستاگرام 700 گیگ است.
❓دلیل جریمه گوگل از سوی اتحادیه اروپا
«اتحادیه اروپا گوگل را جریمه کرد» اتحادیه اروپا به گوگل می گوید: تو برای تأمین منافع اقتصادی خود در نتایج جستجو دستکاری می کنی. اتحادیه اروپا فهمیده و او را جریمه کرده است.
🔹شبکه اجتماعی در ایران چه فیلتر باشد مثل فیسبوک و توئیتر و چه فیلتر نباشد مثل اینستاگرام و تلگرام؛ چه بچه های انقلابی در آن حضور جدی داشته و تولید محتوا کنند و چه حضور نداشته باشند، باید ببینیم خروجی چه کسی است؟ مسئله این است.
سلطه دشمن چند خروجی برای ما داشته است؛ ما نه می توانیم کار ایجابی خوب انجام دهیم؛ چون جلوی آن را میگیرند؛ و نه این امکان برای ما وجود دارد که حرکت سلبی انجام دهیم.
⭕️ تلگرام #مهندسی_بازدید انجام می دهد
کسانی که ادمین تلگرامی بودند، میدانند که میتوانستند در گروه یک نفر به غیر از بقیه محتوا را نبیند؛ یا یک نفر در گروه محتوا بگذارد و مابقی نبینند؛ وقتی یک ادمین تلگرامی می تواند این کار را انجام دهد، مدیر تلگرام نمیتواند؟! میآید در انتخابات این کار را میکند؛ شبهه "آیت الله قتل عام "در کل کشور منتشر میشود؛ اما پاسخ آن به دست مردم نمیرسد.
➖ سران پنج شرکت اصلی تولیدات رسانهای در دنیا که شامل «سونی»، «وال دیزنی»، «تایم وارنر»، «نشنال ان اوزومه» و «کامکس کور کوریشن» همه یهودی هستند. بودجه سال آمریکا قریب به 4 تریلیون دلار است؛ اما شرکت اول نزدیک به 7 تریلیون دلار بودجه دارد.
⭕️ #سواد_رسانه_ای موجود فاجعه است
بنده مخالف سواد رسانه نیستم؛ اما مخالف سواد رسانه موجود هستم؛ این سواد رسانه فاجعه است.
20 کشور اول در لیست کشورهای مراجعه کننده به محتوای غیراخلاقی، همه کشورهای اتوکشیده هستند، آمریکا، انگلیس، کانادا، هند و ژاپن، سوئد، آلمان، ایتالیا، استرالیاو ...؛
بنده معتقدم این سواد رسانه موجود هرچه بیشتر در کشور گسترش پیدا کند، اشکالات نیز بیشتر خواهد شد.
ما 14 اشکال به این سواد رسانه موجود گرفته ایم که قابل حل و اصلاح است.
❓ #فیلترشکن را چگونه ببندیم؟
هر شخصی فیلترشکن استفاده کند، باید با قیمت مثلا 10 برابری استفاده کند؛
چرا اجرا نمی کنند؟ چون نمی خواهند اجرا شود؛ چون فیلترشکن فروشهای ما داخلی هستند.
⭕️ کلاه مالی که در #تلگرام سر ملت میرود
با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات علاوه بر اینکه قیمت پایین آمده و سرعت و امنیت بالا می رود، سالم سازی محتوایی هم اتفاق می افتد و #تولید_کننده محتوا هم به سهم خود میرسد و کسب درآمد می کنند و تولید محتوا برای کسب درآمد انجام می شود؛ همچنین مجبور می شوند در کلاس های آموزشی شرکت کنند تا بتوانند محتوای خوب تولید نماید.
➖ گزارش میدهند که در حال راهاندازی #شبکه_ملی_اطلاعات هستیم؛ اما هیچ کاری انجام نداده اند.
هدایت شده از کانال نکته های زندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمعه صبح است
به نرگس برسان اين پيغام
سوخت بي عطر تو اين باغ
كمي زود بيا
السلام علیک یا صاحب الزمان🙏🌹
هدایت شده از 🌷کانال ایران، دیروز، امروزوفردا🌷
این انقلاب بی نام خمینی ره درهیچ جای جهان شناخته شده نیست .
🌷 مقام معظم رهبری🌷
#چهل_سالگی_انقلاب
⛔ خود تحقیری
☑ آذری جهرمی ، وزیر ارتباطات و فناوری از تشکیل کمیته ضد فیلترینگ در دولت خبرداد که با واکنشهای متفاوتی در فضای مجازی مواجه شد.
عمده کاربران #فضای_مجازی باتوجه به مشکلات عدیده اقتصادی ناشی از #گرانی، تورم ، تعطیلی روزانه چند مرکز تولیدی و بیکار شدن تعداد بیشتری از #کارگران که هر کدامشان بخشی از جامعه را با مشکل مواجه کرده و زندگی مردم را سخت کرده ولی دولت برای رفع هیچکدامشان نه کمیته ای تشکیل داده و نه اراده ای برای رفع مشکل دارد ، تشکیل کمیته ضد #فیلترینگ را نوعی بازی با #افکارعمومی و سرگرم کردن جامعه اعلام کردند.
با شنیدن این خبر و مشاهده آن عکسالعملها ، نا خودآگاه خاطرات ایام تبلیغات #انتخابات_ریاست_جمهوری ۹۶ بر ذهنم خطور کرد.
در آن ایام با افراد زیادی از اقشار مختلف که در بینشان افراد دارای تحصیلات سطح بالای دانشگاهی تا کم سواد، و شاغلین تا بیکاران خانه نشین شده بر اثر عملکرد دولت روحانی که تصمیم داشتند برای بار دوم به ایشان رای بدهند صحبت می کردم.
در صحبت با افراد سعی می کردم از سلایق و تمایلات خط فکری سیاسی نظیر اصلاح طلبی و #اصولگرایی حرفی نزنم و بیشتر بر روی کارایی و بررسی عملکرد متمرکز می شدم و سعی داشتم با ارائه دلایل منطقی ، افراد را قانع کنم که #حسن_روحانی با توجه به عملکرد چهار سال گذشته، نمی تواند دولت موفقی تشکیل داده و مشکلات موجود را مرتفع کند.
نکته جالب این بود که افراد طرف صحبت، با تکرار حرفهای مشابه که حتی با #ادبیات مشابه هم بیان می شد که نشانگر القاء از مرکزی خاص بود، اعلام می کردند : " شاید دولت روحانی در بحث مباحث اقتصادی نتواند کار خاصی انجام بدهد ولی نیاز جامعه که فقط #نیازاقتصادی نیست. ما نیاز به آزادی های اجتماعی داریم، نیاز به کنسرت داربم، نیاز به حضور آزادانه در فضای مجازی داریم ، نیاز به #انتخاب_آزادانه نوع #پوشش داریم و..."
و جالب تر اینکه وقتی به ایشان می گفتم که از کجا می دانید با رای آوردن رقبای آقای روحانی به این نیاز های شما پاسخ داده نمی شود ، فقط به تکرار شعارهای داده شده و اتهامات وارد شده به رقیب که از طرف اطاق فکر حامیان جناب روحانی و مجموعه #اصلاح_طلبان تولید و منتشر می شد، اکتفا و از پذیرش دلایل بنده خودداری می کردند.
درست به خاطر دارم در صحبتی که با تعدادی دانشجو داشتم، موضوع #دیوارکشی در #پیاده_روها که آقای روحانی درهمان روز در همدان اعلام کرده بود توسط آنها مطرح شد که بنده پرسیدم آیا می دانید این شعار اولین بار چه زمانی و توسط چه کسی مطرح شد که بالاتفاق اطلاعی نداشتند. وقتی من موضوع را توضیح دادم و گفتم که این شعار را اولین بار محمد خاتمی در خرداد ۹۶ مطرح و #ناطق_نوری را به این رفتار متهم کرد و امروز همان آقای ناطق نوری حامی #حسن_روحانی است ، همگی اظهار تعجب کردند ولی نخواستند بپذیرند که این شعار یک #فریب است . مطلب دیگری که در همان جمع مطرح کردم این بود که آیا می دانید یکی از انتقادات افراد متدین و#حزب_اللهی به آقای قالیباف، وضعیت فعلی تعدادی ار پارکهای #تهران است که زیر نظر شهرداری اداره می شود و در آنها #خانمها و آقایان به صورت مختلط وبا وضع نامناسب به ورزش عمومی صبحگاهی می پردازند.؟
آیا این آقای #قالیباف اهل دیوار کشی در پیاده رو است.؟
یا آقای #رئیسی که همسرشان به عنوان یک #استاددانشگاه، حضور فعال و علنی در جامعه داشته و روزانه با صدها مرد و زن ارتباط کاری و آموزشی دارد.؟
جالبتر و البته دردناکتر این بود که همان افراد بالاتفاق پذیرفتند که هیچکدام از رقبای روحانی اهل این کارها نیستند ولی در ایام #تبلیغات ضرورت ایجاب می کند که برای تضعیف حریف ، بعضی حرفها گفته شود که حتما لازم نیست واقعیت داشته باشد.
پرسیدم که آیا قبول دارید جناب #روحانی حداقل در این یک مورد دروغ گفته وبه دیگران تهمت زده است.؟
وقتی جواب مثبت دریافت کردم، دوباره پرسیدم آیا قبول دارید اگر فردی یک بار دروغ بگوید، دفعات دیگر هم دروغ می گوید؛ باز هم جواب مثبت بود.
در ادامه گفتم، پس چرا سر نوشت خود و کشورتان را به یک #دروغگو می سپارید.
جواب دردناکتر بود، آنجا که گفتند: این موارد به ما چه ، به ما گفته اند به روحانی رای بدهید و ماهم رای می دهیم.
امروز با دیدن این وضعیت و با مرور آن #خاطرات به خودم گفتم، آدمهایی که با پرداختن به مسائل حاشیه ای وسلب اختیار و انتخاب ازخودشان، اینگونه خود را #تحقیر می کنند، چگونه توقع داشته باشیم که دیگران تحقیرشان نکنند.
وضعیت امروز، نتیجه عملکرد دیروز خودمان است که اگر بیدار نشویم و از اشتباهاتمان درس نگیریم شاید فردا و فرداهای دیگر هم تکرار شود