بی تفاوتی نسبت به مفاسد؛ عامل سقوط جامعه!
⚠روح بى تفاوتى و بى رگى كه امروز به نام تساهل و تسامح ناميده مى شود بالاترين آفتى است كه مى تواند جامعه را به سقوط بكشاند.
🔹بايد حساسيت در مقابل فساد را در خودمان تقويت كنيم، نبايد نسبت به مفاسد جامعه بى تفاوت باشيم، همانطور كه نباید نسبت به شيوع [یک] بيمارى واگير، بى تفاوت باشيم.
🔸اگر احساس كرديم که يك ميكروب [یا یک]ويروس، شايع شده و روزبهروز افراد بيشتری مبتلا مى شوند، پزشكهاى مسئول نگران مىشوند، شب خوابشان نمى برد تا به اندازه توانشان در اين راه تلاش كنند؛ امّا آنهايى كه به آفت تساهل و تسامح مبتلا هستند می گویند ما سالم باشيم هر كسى هر چه مى خواهد بشود! به من چه! به تو چه! اين باعث اين مى شود كه ما نسبت به مسائل اجتماعى بى تفاوت بشويم و حركتى انجام ندهيم و لذا هيچ وقت هم پيشرفتی نخواهيم كرد.
🔹پس دو كار بايد بكنيم: اول رگه هاى نفاق را از وجود خودمان رفع كنيم و دوم نسبت به ديگران و نسبت به نسبت به فساد معنوى جامعه حساسيت داشته باشيم.
🔺️سخنرانی حضرت آیت الله مصباح(ره) در تاریخ ۱۳۷۹/۰۸/۲۴
#فساد
#غیرت_دینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش تاکر کارلسون به کاهش ارزش دلار و بیاثری تحریم روسیه:
«علیرغم تحریمها ... روبل روسیه در برابر دلار آمریکا به همان اندازه قوی هست که قبل از جنگ اوکراین بود. پس ما واقعاً با تحریمها به روسیه صدمه نزدیم، مطمئناً در دراز مدت هم نمیزنیم ... در دیلی کالر یک تحلیل هوشمندانه نوشتن که بخشی از دلیل این اتفاق رو توضیح میده. (نقل قول:) «ویژگی مهم یک ارز ذخیره، ماهیت غیرسیاسی اون هست که بایدن در حال نابود کردن اون از درون هست. بعد از اینکه هر دو حزب در واشنگتن با تورم، ثبات دلار رو از بین بردن، حالا دولت بایدن استفاده از دلار رو به عنوان یک سلاح انتخاب کرده. این دو عامل، این پیام رو به خارجیها می فرسته که باید هر چی میتونن از ذیل اون خارج بشن. در واکنش به جنگ روسیه با اوکراین، آمریکا هم ذخایر دلاری بانک مرکزی روسیه رو مسدود کرد ... هدف از این توقیف دارایی، فرار بانکها و فروپاشی سیستم اعتباری روسیه بود. این کار نتیجه نداد. در عوض، از تمایل دولت بایدن به دستبرد به تریلیونها دلار دارایی مشروع خارجیها پرده برداشت. اصلا نمیشه خطر این کار بیسابقه را کوچیک جلوه داد.»
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🌷📚🍃━━━┓
@uphjnv
┗━━━🍃📚🌷━━━┛
▪️کلینتون:
"حسرت میخورم که اوکراین را ترغیب به واگذاری تسلیحات هستهاش کردم."
پ.ن: همینها میگفتند ایران حق غنیسازی در خاک خودش را هم ندارد.
💬 amirsalehi 🇮🇷
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🌷📚🍃━━━┓
@uphjnv
┗━━━🍃📚🌷━━━┛
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سیاستمدار آفریقایی: آمریکا کشوری است که بر مبنای توحش، به بردگی کشیدن انسانها، تحقیر و بهره کشی از آفریقاییها و تاراج آفریقا بنا شده، این کشور چگونه میخواهد به ما درس مردم سالاری بدهد؟
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🌷📚🍃━━━┓
@uphjnv
┗━━━🍃📚🌷━━━┛
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عجب قایقرانی داشت این ملوان، کاپیتان محبوب فوتبال ایران
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🌷📚🍃━━━┓
@uphjnv
┗━━━🍃📚🌷━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برافراشتن پرچم فلسطین بر برجهای لوسیل قطر
🔻قطر درپی حملات شب گذشته صهیونیستها و پاسخ مقاومت، پرچم فلسطین را بر برجهای لوسیل قطر برافراشت.
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🌷📚🍃━━━┓
@uphjnv
┗━━━🍃📚🌷━━━┛
🔴یوان جایگزینی برای دلار
🔹یوان چین جایگزین دلار آمریکا بهعنوان پرمعاملهترین ارز در روسیه شد.
🔹روسیه همچنین قصد دارد از یوان چین به جای دلار آمریکا برای تسویه تجارت با آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین استفاده کند.
#حذف_دلار
‼️چرا قفقاز و به تبع آن جمهوری آذربایجان مهم است؟
#تحلیل
#جهاد_تبیین
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ جولان تروریستهای تجزیهطلب در بی.بی.سی؛ ذهنیت تمامیت ارضی، ذهنیتی ارتجاعی، عقبافتاده و فاشیستی است!
🔺 شبکه بی.بی.سی پس از دعوت سران گروهکهای تروریستی از جمله کومله به برنامههای خود، اینبار بهسراغ گروه دیگر تروریستی تجزیهطلب یعنی پژاک رفته و با «سیامند معینی» از سران این گروه گفتوگو کرده است.
#جهاد_تبیین
♦️جدیدترین نرخ ارز و ربع سکه در مرکز مبادله ایران
🔹براساس آخرین نرخ ثبت شده، هر دلار آمریکا به صورت اسکناس و حواله به ترتیب ۴۰ هزار و ۷۶۹ تومان و ۳۷ هزار و ۶۳ تومان است.
🔹هر یورو نیز به صورت اسکناس ۴۴ هزار و ۵۰۶ تومان و حواله آن ۴۰ هزار و ۴۶۰ تومان قیمتگذاری شد.
🔹همچنین هر درهم اسکناس نیز ۱۱ هزار و ۱۰۱ تومان قیمتگذاری شد و هر درهم حواله به ۱۰ هزار و ۹۲ تومان رسیده است.
🔹آخرین نرخ کشف و اعلام شده ربع سکه نیز در سایت مرکز مبادله ۹ میلیون و ۵۶۸ هزار تومان است.
26.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 اعترافات «عبدالطیف مرادی»، عامل حمله فروردین ۱۴۰۱ به روحانیون در حرم مطهر رضوی
👤 مرادی:
🔺به ظن اینکه این روحانیون به صحابه دشنام میدادند، به آنها حمله کردم اما اشتباه میکردم. اینها شیعه انگلیسی و ناسزاگوی صحابه نبودند.
#جهاد_تبیین