WASP-189b یکی از داغترین فراسیارات جهان است
دانشمندان اخیراً با استفاده از دادههای ماهواره توصیفگر سیارههای فراخورشیدی یا چئوپس (CHEOPS)، مطالعه دقیقی بر روی فراسیاره WASP-189b انجام دادهاند و متوجه شدهاند که یکی از داغترین فراسیارات جهان را یافتهاند. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، فراسیاره WASP-189b فراسیارهای است که به دور ستاره HD 133112 که یکی از داغترین ستارههای…
#WASP_189b #فراسیارات
https://uastro.ir/news/wasp-189b-داغترین-فراسیارات/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
دانشمندان مقدار ماده موجود در جهان را حساب کردند
دانشمندان با استفاده از روشی دقیق و جدید، مقدار کل ماده موجود در جهان را تخمین زدهاند. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، دانشمندان به تازگی با استفاده از روشی دقیقتر و جدید، مقدار کل ماده موجود در جهان را محاسبه کردهاند. آنها با محاسبه جرم صدها خوشه کهکشانی دریافتند که ماده، کمتر…
#انرژی_تاریک #پادماده #جرم_عالم #کیهانشناسی #ماده #ماده_تاریک
https://uastro.ir/news/ماده-موجود-جهان/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
🔸امکان کامنتگذاری در تلگرام فعال شد/ تلگرام خود را بروزرسانی کنید
🔹مخاطبان عزیز مجله نجوم و علم اورانوس، با بروزرسانی تلگرام خود میتوانند نظرات خود را نسبت به هر یک از پست های خبری کانال، با توجه به ویژگی جدید تلگرام (کامنت) برای ما ارسال کنند.
🔹ویژگی کامنت گذاری در حال حاضر فقط در نسخه تلگرام اصلی (دسکتاپ و گوشی) فعال است.
🆔 @uAstro
شاید مشتری موجب جو جهنمی امروزی زهره باشد
به نظر میرسد سیاره مشتری به دلیل جرم خود باعث ایجاد مشکلاتی سیارهای شده است. مشتری زمانی که بقیه منظومه شمسی حدود ۴.۵ میلیارد سال پیش تشکیل شد، شکل گرفت و ممکن موجب وضعیت امروزی سیاره زهره باشد. تصویر راداری از سیاره زهره بدون جو به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، در زمان…
#جو_زهره #حیات_در_زهره #زهره #مشتری
https://uastro.ir/news/مشتری-موجب-جو-زهره/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
وبینارهای سازمان فضایی ایران برای هفته جهانی فضا
مراسم گرامیداشت هفته جهانی فضا همه ساله در روزهای ۴ تا ۱۰ اکتبر (۱۳ تا ۱۹ مهرماه) در میان کشورهای مختلف جهان با هدف ترویج و توسعه دانش فضایی و آشنا کردن مردم و جوانان از نقش فناوری فضایی در زندگی انسانها روی زمین، برگزار می شود. به گزارش اورانوس و به نقل از مهر،…
#هفته_جهانی_فضا
https://uastro.ir/news/هفته-فضا-1399/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
برخورد بوجود آورندهی ماه ممکن است تا 60 درصد جو زمین را از بین برده باشد
محققان دانشگاه دورهام انگلیس در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند زمین ممکن است در برخورد عظیمی که ۴.۵ میلیارد سال پیش رخ داده و به سبب آن ماه تشکیل شده تا ۶۰ درصد جو خود را از دست داده باشد. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، مطالعهای جدید نشان داده که زمین ممکن است…
#ماه #منشا_ماه
https://uastro.ir/news/برخورد-منشا-ماه-جو-زمین/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
شش کهکشان در دام یک سیاهچاله ابر سنگین
ستارهشناسان اخیرا موفق به کشف سیاهچاله ابر سنگین با شش کهکشان که کمتر از یک میلیارد سال پس از مهبانگ در شبکه گرانشی این سیاهچاله به دام افتادهاند، شدند. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، کمتر از یک میلیارد سال پس از مِهبانگ، کهکشانهایی در شبکه/ساختار گرانشی سیاهچالهای ابر سنگین به دام افتادهاند…
#سیاه_چاله_ابرسنگین #کهکشان
https://uastro.ir/news/سیاهچاله-ابر-سنگین-کهکشان/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
سیروس برزو درگذشت
سیروس برزو ؛ روزنامهنگار با تجربه علوم فضایی و بنیانگذار مجله «مرزهای بیکران فضا» پس از روزها مبارزه با کرونا، صبح امروز یکشنبه، 13 مهر درگذشت. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، این روزنامهنگار با سابقه در سال 1332 در شهر سرخس خراسان رضوی متولد شد و عمر خود را وقف روزنامهنگاری و…
#سیروس_برزو
https://uastro.ir/news/سیروس-برزو-درگذشت/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
تولید انرژی پاک نامحدود توسط مدار گرافن
سیستمی جدید، حرکت حرارتی گرافن را مستقیماً به جریان الکتریکی تبدیل میکند و با تولید انرژی پاک نامحدود ، با نظریه فاینمن در تناقض است. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، گروهی از فیزیکدانان دانشگاه آرکانزاس موفق به ساخت مداری گرافنی شدهاند که میتواند انرژی پاک را بیحد و حصر تولید کند. این…
#گرافن #انرژی_پاک #انرژی_نامحدود
https://uastro.ir/news/انرژی-نامحدود-از-گرافن/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
ابرنواختر درخشانی در لبه کهکشان مارپیچی
آژانس فضایی اروپا اخیرا در صفحه کاربری خود در اینستاگرام ویدیویی کوتاه از ابرنواختر درخشانی در لبه کهکشان مارپیچی NGC 2525 را منتشر کرده است. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، تلسکوپ فضایی هابل آژانس فضایی اروپا/ناسا نور کم ابرنواختری را در کهکشان مارپیچیNGC 2525 که ۷۰ میلیون سال نوری از ما فاصله…
#NGC_2525 #SN2018gv #ابرنواختر
https://uastro.ir/news/ابرنواختر-لبه-کهکشان/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
در قالب پروژه شهروند-دانشمند، در کشف فراسیارات به ناسا کمک کنید
اگر به سایت Planet Patrol ناسا در راستای کشف و رمزگشایی از فراسیارات بپیوندید، میتوانید خود را دانشمند افتخاری ناسا بنامید. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، از همین حالا میتوانید از طریق وبسایت Planet Patrol ؛ وبسایت جدید ناسا که به جستجوی سیارههای خارج از منظومه شمسی یا همان فراسیارات اختصاص داده…
#شهروند_دانشمند #فراسیارات
https://uastro.ir/news/کشف-فراسیارات/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
نوبل فیزیک 2020 هم به ستارهشناسها رسید
جایزه نوبل فیزیک سال 2020 ، به تحقیقاتی در زمینه سیاهچاله و کشف جرمی ابر سنگین در کهکشان راه شیری اهدا شد. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، جایزه نوبل فیزیک 2020 به پاس پژوهشهای راجر پنروز، راینهارد جنزل، آندرا جز در زمینه درک سیاهچاله و کشف شیئی اَبَر سنگین در کهکشان راه…
#نوبل
https://uastro.ir/news/نوبل-فیزیک-2020/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
بعضی فراسیارات شاید برای زندگی بهتر از زمین باشند
به گفته اخترشناسان، بعضی از فراسیارات ممکن است برای زندگی بهتر از سیاره زمین باشند. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، سیاره زمین لزوما بهترین سیاره جهان نیست. محققان دو جین فراسیاره را در خارج از منظومه شمسی ما شناسایی کردهاند که ممکن است از زمین شرایط مناسبتری برای زندگی ما داشته باشند.…
#فراسیارات #حیات
https://uastro.ir/news/فراسیارات-زندگی-زمین/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
حیات در زهره ؟ دانشمندان در جستجوی فسفین و حقیقت
کشف غافلگیرکننده فسفین گازی که میتواند نشانهای از حیات در سیاره زهره باشد، مجددا علاقه و کنجکاوی را در دل دانشمندان جهان برای کاوش درباره نزدیکترین همسایه زمین، زنده کرده است. محققان و آژانسهای فضایی سراسر جهان اکنون در تلاشند تا ابزار خود (چه در زمین و چه در فضا) را به سمت این سیاره…
#زهره #حیات #فسفین #حیات_در_زهره #جو_زهره #بپی_کلمبو #پارکر
https://uastro.ir/news/حیات-در-زهره-؟-جستجوی-حقیقت/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
احتمال وجود عناصر سازنده حیات در سیارک بنو
مطالعات اخیر محققان نشان میدهد که سیارک بنو ممکن است دارای عناصر سازنده حیات باشد و زمانی روی سطح سنگی آن آب جاری بوده است. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، دانشمندان ادعا میکنند که سیارک بنو ممکن است دارای عناصر سازنده حیات باشد و زمانی سطح آن مملو از آب بوده است.…
#ازیریس_رکس #بنو #حیات
https://uastro.ir/news/حیات-در-بنو/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
سیارک 2020SO زباله فضایی از آب در آمد
برخی از دانشمندان معتقدند شیئی که ماه گذشته در فضا شناسایی شده، سیارک نیست و زباله فضایی (باقی مانده موشک) است! به گزارش اورانوس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به گفته محققان ناسا این شیء که سیارک 2020SO نام گرفته، ممکن است به جای سیارک، زباله فضایی باشد که بهسوی زمین…
#سیارک #زباله_فضایی #2020SO
https://uastro.ir/news/سیارک-زباله-فضایی/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
امکان ساخت میدان مغناطیسی معادل با سیاهچاله در زمین
مطالعه ای جدید نشان میدهد دانشمندان ممکن است بتوانند میدان مغناطیسی در زمین ایجاد کنند که قدرت آنها با قدرت میدانهای مغناطیسی که در سیاهچاله و ستارههای نوترونی مشاهده میشوند رقابت کند. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، طبق مقاله تحقیقاتی جدیدی که توسط ماساکاتسو موراکامی مهندس دانشگاه اوساکا و همکارانش منتشر شده…
#سیاه_چاله #میدان_مغناطیسی
https://uastro.ir/news/میدان-مغناطیسی-سیاهچاله/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
سلفی فضایی فضاپیمای چین ؛ کاوشگر تیانون-1 در راه مریخ
کاوشگر مریخی تیانون-1 (Tianwen-1) متعلق به چین، در فاصله نزدیک به 24 میلیون کیلومتری زمین از خود سلفی گرفته است. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، کاوشگر مریخی تیانون-1 چین توسط دوربین کوچکی که از این فضاپیما بیرون پرتاب شده است، از خود در فاصله 24 میلیون کیلومتری زمین عکسهای سلفی گرفته و…
#مریخ_نورد_چین #مریخ #تیان_ون_1
https://uastro.ir/news/سلفی-تیانون-1/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
ستارهشناسها بزرگترین فهرست سه بعدی کهکشانها را رونمایی کردند
ستارهشناسان در برنامهای موسوم به PS1 3π که تقریباً حاوی ۳۰۰ گیگابایت اطلاعات است و سه چهارم تمام آسمان را دربرمیگیرد از بزرگترین فهرست سه بعدی آسمان رونمایی کردند. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، گروهی از محققان دانشگاه هاوایی در انستیتوی نجوم مانوآ (IfA) بزرگترین فهرست تصویری سه بعدی نجومی شامل ستارهها،…
#فهرست_ستارگان #پن_ستارز #PS1_3π
https://uastro.ir/news/فهرست-سه-بعدی-آسمان/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
ستارهشناسها فاصله 18 کهکشان کوتوله را تعیین کردند
ستاره شناسان رصدخانه ویژه اخترفیزیک (SAO) روسیه فاصله زمین تا ۱۸ کهکشان کوتوله را با استفاده از تصاویر هابل تعیین کردند. تصاویر هابل از 9 کهکشان مورد مطالعه به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، ستاره شناسان رصدخانه ویژه اخترفیزیک (SAO) روسیه مشاهدات نورسنجی کهکشانهای کوتوله را که توسط برنامه بررسی ALFALFA شناسایی شدهاند،…
#کهکشان_کوتوله #هابل
https://uastro.ir/news/فاصله-کهکشان-کوتوله/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
لحظه اسپاگتیشدن ستاره حول سیاهچاله
دانشمندان اخیرا توانستند لحظه اسپاگتیشدن ستاره را ثبت کنند که در آن ستارهای در جریانهای نازکی از گاز خرد و توسط سیاهچاله ابر سنگینی بلعیده میشود. به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، اخیرا فیلم انفجار نور ستاره در حال سقوط در یک سیاهچاله ابر سنگین پس از خرد شدن در فرآیندی به نام…
#سیاه_چاله #سیاه_چاله_ابرسنگین #اسپاگتی_شدن
https://uastro.ir/news/اسپاگتیشدن-ستاره-سیاهچاله/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro
تصویر جدید کانال مجله نجوم و علم اورانوس.
با سپاس از طراح و خالق این تصویر، سرکار خانم بهراملوئیان از ستارهشناسان آماتور تبریز.
@uAstro
هدایت شده از شبکه افق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فاجعه چلنجر
محصول 2019 آمریکا
🎥 این فیلم به واقعه انفجار شاتل فضایی چلنجر در دههی هشتاد میلادی میپردازد. زمانی که شاتل فضایی چلنجر هفتاد و سه ثانیه بعد از پرواز خود منفجر و تبدیل به چند تکه شد و این حادثه به مرگ همه هفت سرنشین آن انجامید
کارگردان : Nathan VonMinden
بازیگران : Dean Cain, Glenn Morshower, Eric Hanson
⏰ جمعه ساعت 10:00 از شبکه افق سیما
🆔@ofogh_tv
تغییرات اقلیمی بر توانایی رصد تلسکوپ ها موثر است
کارشناسان میگویند با تغییرات اقلیمی و گرم شدن دمای کلی زمین، رصد برای برخی از پیشرفتهترین تلسکوپ های ما دشوارتر میشود و دیدن فضا ممکن است سختتر شود. رصدخانههای VLT به گزارش اورانوس و به نقل از ایسنا، هنگام طراحی تجهیزات با فناوری بالا یا های-تک به ویژه با دقت لازم برای رصد فضا، دما…
#VLT #تغییرات_اقلیمی
https://uastro.ir/news/تغییرات-اقلیمی-تلسکوپ/
اورانوس را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
@uastro