#صدای_دانشجو
سلام به دانشجویان زحمت کش در شبکه دانشگاه ما رشتمون علوم ورزشیه و موقع انتخاب اتاق خوابگاه طاهری به ما اختصاص داده شده بود ولی امروز رفتیم میگن هنو آماده نیست برید حافظ من وقتی یه اتاق جهارنفره انتخاب میکنم و واسه اون پول میدم یعنی به اون نیاز دارم وگرنه چرا رفتم طاهری رو انتخاب کردم اصلا هیچ کس تا دقیقه آخر عین خیالش نبوده که خوابگاه طاهری آماده هست یا نه الانم همه رو میخوان عین مرغ و جوجه بندازن حافظ بهمون گفتن اونجا مهمون باشید تو اتاقایی که پرشدن چند روز مهمون باشیم
🆔@ut_internet_tv
🔻استاد دانشگاه تهران معتقد است یکی از اسیبهای جدی برنامههای توسعه این است که اساسا ظاهرا قرار نیست مورد ارزیابی و پایش قرار بگیرد
🔹 به گزارش خبرنگار شبکه تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران دکتر روح الله نصرتی استاد یار گروه انسان شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با بیان اینکه برنامه هفتم یکی از پر اشکالترین برنامههای توسعه نوشته شده در کشور است خاطر نشان کرد: غیر از غلطهای املایی و انشایی بسیار زیاد ، به نظر میرسید پیشنویس برنامه فقط نوشته شده تا نوشته شده باشد . یعنی مادهای امده است که بندهایش ارتباطی به ان ندارد .
🔹وی افزود: برنامه هفتم در حوزه فرهنگ ، دچار بیبرنامگی مطلق است و به روشنی نشان میدهد حکمرانی در ایران فاقد هرگونه سیاست فرهنگی است .
🆔@ut_internet_tv
استاد دانشگاه تهران: بی بی سی فارسی در چنگال قوم گرایان و تجزیه طلبان است
🔻به گزارش خبرنگار تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران دکتر حمید احمدی استاد تمام علوم سیاسی دانشگاه تهران رسالتِ واقعی رسانههای خبری را بویژه آنها که ظاهراً در جهانِ آزاد مستقر هستند بیطرفی و بازتابِ واقعیات رویدادها دانست و گفت: شبکه بیبیسی فارسی در یک سال اخیر، بطورِ آشکار این روش را کنار گذاشته و خود را به سطح یک رسانهی سیاسی - ایدئولوژیک حامی گفتمان قومگرایی و تجزیهطلبی و گروهها و چهرههای قومگرا کاهش داده و با این کار، اعتبار خود را در نزدِ مردمِ ایران که اکثریت عظیم آن را میهندوستان تشکیل میدهند به شدت کاهش داده است.
🔹وی افزود: در حالی که اعتراضات اخیر ایران،ماهیتِ ملی و میهندوستانه داشته و شعار «جانم فدای ایران» طنین انداز بوده ولی بی بی سی فارسی مداوم در پی قومی جلوه دادن این اعتراضات بوده و مفهومِ ملتِ یکپارچه ایران را به «ملیتها» کاهش داده و میدهد.
این استاد تاکید کرد : دلیل اصلی افولِ بیبیسی فارسی و تبدیل آن به بلندگوی قومگرایی و تجزیهطلبی، وجود و نفوذ چهرههایی چون ژیار گل و هیمن سیدی است.
🆔@ut_internet_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️ یک فنجان خبر دانشگاهی - فنجان چهارم
✍🏼 در تهیه شش جرعه این فنجان سعی شده که طعم آن از انواع اخبار علمی و حاشیهای جذاب دانشگاههای داخل و خارج از کشور شکل بگیرد. از شکلگیری یک آیوی لیگ غیر آمریکایی تا تضمین شغل برخی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی داخل کشور!
💡 با نظرات و اخبار خود ما را همراه سازید
🆔@ut_internet_tv
🔻گروه مستند شبکه تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران همزمان با سالروز تجاوز رژیم بعث عراق به ایران در ۳۱ شهریور سال ۱۳۵۹ معرفی کتاب اتحاد شوم را به تحریریه شبکه پیشنهاد کرده است.
در این کتاب خانم جویس بتل تلاش کرده است تا درک بهتری از پشت پرده حامیان ارتش عراق در جنگ با ایران به خواننده نشان بدهد.
اسناد گزیده آرشیو ملی امریکا در این کتاب نشان میدهد که چرا و چگونه امریکا و عراق به یکدیگر نزدیک شده و ایران و امریکا نیز همزمان از هم دور شدند. اسناد آرشیو ملی امریکا میتواند منبع خوب و تازهای برای روشن شدن زوایای مبهم جنگ ایران و عراق بهویژه بررسی کاربرد سلاحهای شیمیایی در جنگ توسط عراق باشد و حمایت یکجانبه غرب از صدام حسین و مظلومیت مردم ایران در این تجاوزگری باشد.
🆔@ut_internet_tv
نظام نامه اخلاق دانشگاه تهران
بخش حقوق فرهنگی و اجتماعی(قسمت اول)
🔻 در بخش حقوق فرهنگی و اجتماعی نظامنامه اخلاق دانشگاه تهران ، به مواردی نظیر ازادی بیان به مثابه حق ابراز نظر صادقانه و علمی در کلاس درس ، برنامههای علمی فرهنگی یا نشریات دانشجویی و مانند ان ؛ ازادی تشکیل گروههای دانشجویی علمی ، فرهنگی ، صنفی و سیاسی در چارچوب قواعد و اییننامههای موجود ، حق برخورداری عادلانه از فضاها و اماکن فرهنگی ، ورزشی و فراغتی در محدوده امکانات و در چارچوب مقررات ؛ حق مشارکت در امور و فرایندهای تصمیمسازی در چارچوب قوانین و در مواردی که دانشجویان ذینفع هستند ؛ حق بهرهمندی از محیط یادگیرنده در قالب برنامههای اموزشی رسمی و غیررسمی و نیز فعالیتهای اردویی ، جشنوارهها و غیره ؛ حق برخورداری از احترام ، تکریم و محیطی سالم و عاری از عوامل مخل امنیت ، ایمنی و ارامش و حق انتقاد و مطالبهگری از مسیرهای قانونی اشاره شده است .
🆔@ut_internet_tv
🔻پاسخ مدیرکل کوی دانشگاه به یک گلایه دانشجویی
سلام به دانشجویان و اساتید فعال در شبکه دانشگاه
در خصوص تعميرات ساختمان خوابگاهي طاهري از آنجا كه تعمير و بازسازي شبكه آب و فاضلاب خوابگاه مدتي است كه شروع شده، اما به دليل غيرقابل پيشبيني بودن برخي موارد تعميراتي اندكي ساختمان با تاخير آماده ميشود، از اين رو به طور موقت عزيزان دانشجو در خوابگاه حافظ اسكان داده شدند، ضمن عذرخواهي از دانشجويان ثبت نام كننده در اين ساختمان خوابگاهي، انشا ا... حداكثر تا 7 مهر ماه امكان اسكان در اين ساختمان فراهم خواهد شد.
🆔@ut_internet_tv
#صدای_دانشجو
لطف میکنید با توجه به اینکه بچه های خوابگاه عروجی مانند طاهری قرار است تا مدتی در خوابگاه حافظ بمانند،در مورد زمان تحویل دقیق خوابگاه عروجی هم اطلاع رسانی بکنید؟!
و این رو هم از طرف من به مسئولین عالی و ذی ربط بگین که دانشجو قرار نیست به خاطر بی مسئولیتی بعضی ها بی خوابگاه بمونه یا خوابگاهی رو که از قبل انتخاب کرده در دیرترین وقت ممکن بهش بدن،باید این موضوع رو هر چه سریع تر پیگیری کنند مگرنه دانشجو نمیتونه بخاطر بهانه های مختلف بیخود منتظر بمونه تا وضعیت درست بشه.
باید به وضعیت ما هر چه سریع تر رسیدگی کنند و تکلیف ما رو دقیق مشخص کنن
🆔@ut_internet_tv
#پاسخ_مسولان
با سلام، بر رفع کمبود ظرفیت خوابگاههای سطح شهر، ساختمان عروجی که قبل کاربری آموزشی و اداری داشت برای خوابگاه در نظر گرفته شد. اما از آنجا که لازم است سیستم ابنیه و تاسیسات این ساختمان برای خوابگاه آماده شود (نظیر آمادهسازی آشپزخانه، حمام و سرویسهای بهداشتی و سیستم سرمایش و گرمایش) بلافاصله انجام تعمیرات و آمادهسازی با همت اداره کل طرحهای عمرانی دانشگاه شروع و بهصورت شبانهروزی در حال انجام است. به دلیل زمانبر شدن آمادهسازی و تجهیز این ساختمان در روز سه شنبه 28 شهریور پیامکی مبنی بر به اینکه بهدلیل آماده نبودن این ساختمان، دانشجویان ثبتنام کننده ۱۲ مهرماه تشریف بیاورند، برای دانشجویانی که قرار بود در این ساختمان ساکن شوند، ارسال شد، اما باز برای اینکه دوستان دانشجویی که از قبل بلیط گرفته اند، به زحمت نیفتند اسکان موقت در خوابگاه حافظ نیر مهیا شد.
ضمن عذرخواهی و پوزش از دانشجویان عزیز، تمام تلاش بر این است که در کوتاهترین زمان ممکن ساختمان آمادهسازی و تجهیز شود. حتی اگر زودتر هم آماده شد، به اطلاع خواهد رسید تا نقل و انتقال صورت گیرد.
🆔@ut_internet_tv
🔻دکتر مهدی فکور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به رشد سه برابری مبلغ پایه هر امتیاز گرنت اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران، اظهار داشت: اعضای هیأت علمی در ازای هر فعالیت و تولید علمی که انجام میدهند، امتیازی دریافت میکنند که به ازای هر امتیاز، مبلغ پایه گرنتی در نظر گرفته میشود. سالها است که مبلغ ۲۵۰ هزار تومان به ازای هر امتیاز به عضو هیأت علمی تعلق میگرفت، به عبارتی مبلغ پایه گرنت برای هر امتیاز برابر ۲۵۰ هزار تومان بود که اکنون مبلغ پایه گرنت برای هر امتیاز به حدود ۷۵۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.
🆔@ut_internet_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرح دانشجوی دانشگاه تهران برای تشخیص عفونت HPV
سرطان دهانه رحم چهارمین سرطان رایج در بین زنان به شمار میرود که علت اصلی ایجاد آن، عفونت HPV است.
عفونت HPV به طور کلی سبب ایجاد زگیل می شود. به عنوان مثال این زگیلها میتوانند در کف پا و یا بر روی صورت و گردن ظاهر شوند.
اکثر عفونتهای HPV باعث بروز سرطان نمیشوند اما برخی از زگیلهای تناسلی میتوانند باعث ایجاد سرطان در دهانه رحم و ناباروری در زنان شوند!
حالا خانم فاطمه زهرا زنگنه، دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی دانشگاه تهران، با ارائه طرحی برای تشخیص زودهنگام این عفونت، برگزیده علمی بخش ایده پردازان ششمین دوره از جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان شده است.
@ut_internet_tv | شبکه دانشگاه تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش ویژه شبکه دانشگاه تهران از رویداد فولادی شو!
در این رویداد، گروه فولاد مبارکه اصفهان با اعلام نیازها و چالشهای خود در صنعت فولاد، مبلغ ۶۰ میلیارد تومان را جهت سرمایهگذاری در تیمهای استارتاپی که دارای ایدههای جذاب برای حل این مسائل بودند، اختصاص داد.
این رویداد، با حضور صاحبان ایده و شرکتهای فناور و دانشبنیان، ۲۸ شهریور در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.
رویدادهای آتی به زودی از طریق وبسایت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و همچنین شبکه دانشگاه تهران، اطلاعرسانی خواهند شد.
@ut_internet_tv | شبکه دانشگاه تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️ یک فنجان خبر دانشگاهی - فنجان پنجم
📣 از سخنان یکی از اساتید دانشگاه تهران درباره خسارت هنگفت صنعت خودروسازی در دو دهه اخیر تا دومین عمل پیوند موفق قلب خوک در انسان
📝 با نظرات و اخبار خود جرعههای فنجان بعدی را شما پر کنید.
@ut_internet_tv | شبکه دانشگاه تهران
🔻مریم محمدی دانشجوی دکتری فلسفه با ارسال این مطلب از شبکه دانشگاه خواسته است همزمان با هفته دفاع مقدس آنرا منتشر نماییم.
🔹 رتبه ۴ کنکور تجربی در سال ۱۳۵۶ شد، از دانشگاههای فرانسه و کانادا هم دعوت نامه داشت
🔹 میتونست بره دنبال تحصیل و بعدش هم درآمد بالا و یک زندگی راحت. حتی میتونست یه رنگ و لعاب مذهبی هم به کارش بده و توجیه کنه که میرم پزشک میشم و بعدش خدمت به مردم!
🔹اما چون امام بهش گفته بود امروز اولویت با نهضت هست، به همه اینا پشت پا زد و موندن تو خط اول مبارزه با شاه رو به فرانسه و پزشکی ترجیح داد… او فرمانده و نابغه جنگ بود. شهید مهدی زین الدین
🔹به عنوان فرمانده جوان اگر میدید کسی در مسئولیت خودش از لحاظ مدیریت ضعیف است، طردش نمیکرد؛ او را از آن مسئولیت بر میداشت، میآورد پیش خودش در فرماندهی. آن وقت هر جا میرفت، او را هم با خودش میبرد؛ و به این شکل روحیهی مسئولیت پذیری و حسن انجام وظیفه را عملاً به او میآموخت و بعد دوباره از او در جایی دیگر استفاده میکرد. با همین روحیهی کریمانه بود که به هر دلی راهی میگشود.
@ut_internet_tv|شبکه دانشگاه تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 عرض تسلیت به ساحت مقدس امام زمان
@ut_internet_tv|شبکه دانشگاه تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 چرا اندیشه های اجتماعی اساتید به مصاف جامعه جهانی نمی روند؟ آیا اوضاع اساتید در ایران شبیه مصر است؟
🔻دکتر علیخانی استاد دانشگاه تهران و نویسنده کتاب اندیشه های سیاسی اجتماعی در مصر میهمان این قسمت از برنامه همگام با انتشارات دانشگاه تهران
@ut_internet_tv|شبکه دانشگاه تهران
📺 پخش مستقیم آئین تجلیل از ایثارگران دانشگاه تهران و بزرگداشت حماسه هشت سال دفاع مقدس
دوشنبه ساعت ۱۹ از تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران:
tv.ut.ac.ir/live
@ut_internet_tv|شبکه دانشگاه تهران
#صدای_دانشجو
سلام
من ورووی جدید دکتری ام خانم
خواهشا صدای مارو به مسیولین برسونید . من از طرف تمامی ورودی دکتر ۱۴۰۲ هستم که به جای اینکه خوابگاه دکتری فاطمیه بهمون تعلق بگیره و سوم با خیال راحت بتونیم سرکلاس حاصر شویم مارو به خوابگاه سطح شهر عطار نیشابوری ضلع غربی برای مقطع کارشناسی بردند و این خوابگاه برای دانشجویان خارجی چینی اسکان داده شده است . متاسفانه تمامی اتاق هارا با ظرفیت ۳ نفر به متراژ ۱۲ مترمربع برای ۲ تخت دوطبقه فلزی و یک تخت تک گذاشته و بدون میز تحریر و کمد شخصی و کتابخانه هست. فضا بسیار کثیف و حتی برای بانوان به جهت اسایش و امکانات رفاهی فاقد صلاحیت هست. هر طبقه برای ۱۸ نفر در نطر گرفته که هر طبقه فقط یک سرویس بهداشتی و حمام دارد و از نطر دید و پوشش برای خواهران نامناسب است و ما باید همیشه پوشش داشته باشیم حتی لوله های فاصلاب و اب و گرفته میباشد و اصلا تا به الان نظافت صورت نگرفته است . سالن مطالعه ندارد و یک فصای نیمه باز و محل تردد که حتی در سرما و گرما مشکل ساز است.
خواهشا شبکه دانشگاه مثل همیشه صدای ما باشد و خواهان این هستیم به حق مان که سکونت در کوی فاطمیه که برای ورودی دکتری می باشد
@ut_internet_tv|شبکه دانشگاه تهران
شبکه دانشگاه تهران UTV
#صدای_دانشجو سلام من ورووی جدید دکتری ام خانم خواهشا صدای مارو به مسیولین برسونید . من از طرف تما
#پاسخ_مسولان
با توجه به تخلیه دیر هنگام زبان آموزان دهخدا، بلافاصله بعد از تخلیه که همزمان با اسکان دانشجویان شد، عملیات نظافت و آمادهسازی انجام شد. مشکلات ساختمان از نظر تاسیسات و تجهیزات در حال رفع است. خوابگاه سالن مطالعه دارد. در ضمن برای دانشجویان دکتری اتاق ها دو نفره میباشد. در ضمن در سامانه اسکان در 5 مهر امکان جابجایی بین ساختمان های دیگر نیز فراهم میشود.
@ut_internet_tv|شبکه دانشگاه تهران
خاطره ارسالی استاد دانشکده حقوق به شبکه دانشگاه
دکتر شفیعی فر استاد دانشکده خقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در پی انتشار پستی درباره رتبه چهار کنکور تجربی شهید مهدی زین الدین با ارسال خاطره ای به شبکه دانشگاه یاد آن شهید را در هفته دفاع مقدس گرامیداشت:
🔻 یکی از ویژگیهای برجستۀ شهید مهدی زین¬الدین، در کنار همۀ خصوصیات فرماندهی، تواضع و منش خاکی و بسیجی او بود. خاطره¬ای از این شهید والامقام دارم که برای ادای دین به همه شهدای دفاع مقدس و برای ثبت در تاریخ در این هفته دفاع مقدس، تقدیم می¬شود.
اوایل سال 1363 بعد از عملیات خیبر در نورد لولۀ اهواز بودیم. من که برای اولین بار به جبهه رفته بودم، شناخت زیادی از افراد و نیروها نداشتم. دانش¬آموز سوم دبیرستان بودم و به عنوان بی¬سیم¬چی در گروهان مهندسی رزمی لشکر 17 علی¬ابن ابی¬طالب، بعد از عملیات، به کارخانه نورد لولۀ اهواز منتقل شده بودیم. یکی از مقرهای اصلی بی¬سیم لشکر، آنجا بود و من با یکی- دو نفر سپاهی در اتاق بی¬سیم بودیم...
@ut_internet_tv|شبکه دانشگاه تهران
صبح یکی از روزهای اردیبهشت، بعد از صبحانه در اتاق بی¬سیم تنها بودم و برادر سپاهی هم¬اتاقی¬ام برای شستن ظرفها و بساط صبحانه، بیرون رفته بود. من هم از شدت گرمای هوا، با لباس دکمه¬باز زیر باد کولر مشغول مطالعه جزوه¬های درسی برای رسیدن به امتحانهای پایان سال بودم که ناگهان درب اتاق را زدند. درب را که باز کردم، یک برادر سپاهی آراسته و چابک را دیدم. گفت: «اجازه هست من یک بی¬سیم بزنم».من که بی¬تجربه و کم سن و سال بودم و ایشان را هم نمی¬شناختم، به خاطر مسائل امنیتی که در آموزشها یاد گرفته بودیم، مردد شدم که او را به اتاق بی¬سیم راه بدهم یا نه؟
متوجه شد که من ایشان را نمی¬شناسم و مردد هستم، ناگهان خم شد و شروع کرد به باز کردن بند پوتین¬هایش، تا من به نتیجه¬ای برسم. در آن شرایط، باز کردن بند پوتین، لازم و مرسوم نبود. خیلی هم آرام و با طمأنینه بندها را باز می¬کرد؛ انگار عجله¬ای نداشت و نمی¬خواست که مرا نیز شرمنده کند و خود را معرفی کند. گمنامی، شیوۀ مردان خداست! من همچنان جلوی درب را گرفته و ایشان آن¬طرف، مشغول باز کردن بند پوتین¬ها بود که بردار سپاهی که برای شستن ظرفها رفته بود، به اتاق بازگشت. تا ایشان را دید، ظرفها زد زمین و پرید او را بغل کرد و ماچ و بوسه و تعارف کردن به داخل اتاق! و محوطۀ خاص بی¬سیم که با پتویی آن را جدا کرده بودیم. او هم دیگر از باز کردن بقیه بندهای پوتین صرف¬نظر کرد و با پوتین¬های نیمه¬باز وارد شد. او از جلو برادر سپاهی هم پشت¬سر او. گفتم او کیست؟ گفت این فرماندۀ لشکر است دیگر! من از خجالت آب شدم و صورتم سرخ شد؛ هم به اتاق راهش نداده بودم و هم وضع لباسم مناسب نبود و ....
چند دقیقۀ بعد، کارش تمام شد و موقع رفتن با من دست دارد؛ آن هم به گرمی و دستم را چنان فشرد که همچنان گرمای دستش را حس می¬کنم. اصلاً به روی خودش نیاورد و رفت که رفت! و این اولین و آخرین ملاقات من با شهید مهدی زین¬الدین، فرماندۀ دلاور لشکر 17 علی¬ابن ابی¬طالب بود؛ ولی بعداً از افراد زیادی وصف تواضع و منش خاکی او را از بسیاری از بسیجیان و رزمندگان شنیدم. روحش شاد و یادش جاودان!
@ut_internet_tv|شبکه دانشگاه تهران
👈 فراخوان شرکت در جشنواره پژوهش دانشگاه تهران
سی و دومین دوره جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران جهت انتخاب پژوهشگران برجسته، پژوهشگران پیشکسوت نمونه، پژوهشگران نمونه، رساله و پایاننامههای نمونه توسط معاونت پژوهشی دانشگاه تهران برگزار میگردد.
دانشآموختگان دانشگاه تهران میتوانند از طریق رساله یا پایاننامه خود در این جشنواره شرکت کنند.
همچنین، اعضای هیئت علمی شاخص آن واحد که جز ۱۰ درصد افراد واجد شرایط (در کمیسیون علوم انسانی جز ۲۰ درصد افراد واجد شرایط) و دارای بالاترین امتیاز گرنت در سامانه RTIS (در بازه زمانی انتخاب) و نیز دارای دستاوردهای با کیفیت در بخشهای پژوهشگر پیشکسوت نمونه، برجسته، نمونه و جوان نمونه میباشند، مطابق آئین نامه انتخاب پژوهشگران (کلیک) مصوب ۰۸/۱۱/۱۴۰۱ شورای پژوهش و فناوری به این معاونت معرفی می گردند.
اطلاعات بیشتر و ثبتنام
@ut_internet_tv | شبکه دانشگاه تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 دیدن مشروح کامل قسمت دوم مسابقه ستارگان ۱۳۱۳ با حضور اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تهران:
yun.ir/g59x64
@ut_internet_tv|شبکه دانشگاه تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️ یک فنجان خبر دانشگاهی - فنجان ششم
📚 اتفاقات متفاوت دانشگاهی دنیا مانند جوایز علمی، اعتصابات دانشگاهیان و ... را در جرعههای ششمین فنجان بنوشید
🖋 جای روایتهای شما خالی است ...
@ut_internet_tv | شبکه دانشگاه تهران