🔹از همان ابتدای معرفی کاندیداهای دوره چهاردهم ریاستجمهوری توسط شورای نگهبان و مشخص شدن ترکیب نامزدها، ایده اجماع و وحدت میان کاندیداهای جبهه انقلاب تقویت شد. در کنار ترکیب کاندیداها و واقعیتهای میدانی مربوط به میزان اقبال عمومی به هر کاندیدا، تجربه دورههای پیشین انتخابات مانند دوره یازدهم ریاستجمهوری و دوره سیزدهم ریاستجمهوری ضرورت اجماع را ملموستر و عینیتر کرده بود.
🔹اینکه این اجماع و وحدت چگونه باید انجام شود و فرمول آن چگونه باید باشد، تابع چند گزاره واقعبینانه است. در واقع برای انتخاب کاندیدای نهایی باید چند نکته را مدنظر قرار داد:
1- اقبال عمومی و نتیجه نظرسنجیها:
یکی از گزارههای مهم در انتخاب کاندیدای نهایی، وضعیت رأی وی است. قاعدتا کاندیدای نهایی باید در نظرسنجیها اقبال عمومی بیشتری نسبت به سایر کاندیداهای جبهه انقلاب داشته باشد.
🔹2- قابلیت جذب رأی سایر کاندیداها:
یکی از مهمترین نکاتی که در انتخاب کاندیدای نهایی باید لحاظ شود، اطمینان از اضافه شدن سبد سایر کاندیداهای جبهه انقلاب به سبد وی است. یعنی در واقع کاندیدایی باید به عنوان کاندیدای نهایی انتخاب شود که پس از کنارهگیری سایر کاندیداهای جبهه انقلاب، سبد رأی آنها به سبد رأی کاندیدای نهایی اضافه شود. با توجه به واقعیتهای میدانی و نیز تجاربی که بویژه از انتخابات ۹۲ به دست آوردهایم، کاندیدای نهایی باید سبد رأی متنوعی از طیفهای مختلف جامعه داشته باشد.
🔹۳- حفظ معادله رقابت و جلوگیری از ایجاد فضای هیجانی و دوقطبی:
یکی از آسیبهای پرهزینه در موعد انتخابات، هیجانیسازی فضای رقابت، دوقطبیسازی و مخدوش شدن انتخاب عقلانی است. انتخابات دوره یازدهم انتخابات ریاستجمهوری در سال ۱۳۹۲ یک تجربه واضح و درسآموز برای جبهه انقلاب از تاکتیکهای رقیب در دوقطبیسازی و تغییر معادله رقابت بود. یکی از عبرتهای آن انتخابات، انگارهسازی و تصویرسازی جبهه رقیب از کاندیداهای جبهه انقلاب بود. درباره فرآیند دوقطبیسازی آن انتخابات ۲ نکته را باید در نظر داشت:
🔹اول اینکه آنان توانستند با تثبیت برخی پیشفرضهای غیرواقعی، دستگاه محاسباتی بخشی از جامعه را به خصوص درباره یکی از کاندیداهای جبهه انقلاب، منحرف کنند.
🔹نکته دوم نیز این است که دوقطبیسازی در انتخابات ۹۲ تصویری از فرآیند استنتاج و تصمیمگیری بخش مهمی از رأیدهندگان را پیش روی ما گذاشت. یعنی به ما نشان داد بخش مهمی از جامعه که از قضا، جبهه انقلاب توان و ظرفیت تأثیرگذاری روی ادراک آنها را ندارد، چگونه فکر میکنند و آلارمهای هشدار آنها نسبت به چه دیدگاهها و افرادی به صدا در میآید و در نهایت مکانیسم «رای اعتراضی» فعال میشود.
@vaavmag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 جای خالی شهید جمهور
🔸 این روزها که مناظرات انتخاباتی در جریان است، بیش از پیش جای حضور شخصی که در مناظرات، از مدار #تقوا و #اخلاق خارج نشد حس میشود. به امید آنکه، ۸ تیرماه، شخصی انتخاب شود که امتداد راه او باشد.
#شهید_رئیسی
@vaavmag
17.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
34.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅️مشکل بزرگ نیروهای انقلابی
🔹️دور اول انتخابات چهاردهمین دورهی ریاستجمهوری هم دیروز تمام شد. انتخاباتی که حالا در دور دوم آن باید به تماشای رقابت بین آقایان جلیلی و پزشکیان بنشینیم.
🔹️اما نکتهی مهم ماجرا آن است که اگر اجماع نامزدهای انقلابی صورت میگرفت، شاید در همان دور اول، نیروهای انقلابی پیروز میدان میشدند و کار به دور دوم نمیکشید.
🔹️به نظر شما مشکل کجاست؟ چرا نیروهای انقلابی نتوانستند به وحدت برسند؟
@vaavmag
22.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅وقتی خبرنگار اینترنشنال ضایع میشود
🔹️باشرفترین ایرانی خارج از کشور
#انتخابات
#رای
#رئیس_جمهور
#رای_گیری
19.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅یک میانبر ساده برای عاقبت به خیری
🎙️در این #پادکست_صوتی، شما صدای حجتالاسلام والمسلمین #مسعود_عالی را میشنوید.
@vaavmag
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅دلم لاکچری بازی میخواست، طلاق گرفتیم!
✍️مهدی بهنامی
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
🔹️در سالی که گذشت بیش از ۴۰۰ هزار نفر به زندگی مشترک خود پایان دادند. طبیعی است در هر جامعه طلاق رخ دهد، اما این آمار شگفتانگیز نیاز به تحلیل عمیقتری دارد. یکی از عواملی که در پژوهشهای رسمی و میدانی علوم اجتماعی در رابطه با طلاق به وفور مطرح میشود، مسألهی سادهای است که انگار همه پذیرفتهایم اما آن را به طور واضح ریشهیابی نمیکنیم. چشم و هم چشمیهای عصر حجری و بازیهای کودکانهای که بزرگسالان انجام میدهند، توانسته در بسیاری از استانها به طور رسمی علت اول طلاق باشد. بد حادثه از زمان ترندشدن لاکچریبازی آغاز شد. با گزارههایی شبیه به این که "جواناند و آرزو دارند یک بار خوش باشند." یا "برای یک بار هم که شده شبیه به بقیه زندگی کنیم".
🔹️شبیه بقیه زندگی کردن در اذهان #لاکچریبازان دقیقا انجام رفتارهایی با طعم حماقت است. روزبهروز بر تعداد اقساط و فروش داراییهای گذشته برای خرید آینده و شبیه این داستانها بر گرده جوانان سنگینتر میشود. خانواده که قرار است کانون آرامش و تفاهم باشد، به دنبال مقایسهی زندگی خود با زندگی دیگران به میدان جنگ و مبارزه تبدیل میشود و نتیجهی آن سرکشی، نافرمانی و لجاجت است.
🔹️این اتفاق عموما به دلیل عدم احساس رضایت از زندگی و تصور اینکه حقشان توسط دیگری پایمال شده یا باید شبیه به پریهای قصههای اینستاگرامی باشند، پرخاشگرانه عمل کرده و با مقایسهی زندگی خود با دیگری سعی در کسب آنچه ندارند میکنند و زندگی را به کام خود و همسرشان تلخ میکنند.
🔹️افزایش علل عوامل اجتماعی در افزایش #طلاق محدود به فروپاشی زندگی و از بین رفتن بنیان خانواده نمیشود، همه از اثرات و عواقب یک طلاق در جامعه اگاهیم، اما اثرات مصرفزدگیهای پوچ و بیاساس تا سالها علاوه بر اثرات روحی متعدد بر زوجین باقی میماند. اثرات جبرانناپذیر رفتارهای اجتماعی دارای قابلیت تسری به نسلهای بعد نیز هست. در واقع علاوه بر فروپاشی بنیاد #خانواده و رهایی فرزندان، نسل بعد را به علت زندگی همراه با مصارف غیرنرمال، ناخودآگاه در گیر رفتارهای الگو گرفته از نسل قبل خود میکند. این مسأله مجدد سبب میشود تا اثرات روحی مخرب ماندگاری بیشتری بر نسل فرزندان و کودگان طلاق بگذارد. در این مسأله تنها عزت نفس است که میتواند راهگشا خانواده باشد.
@vaavmag