May 11
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅بلاگرهای زیبایی چطور جامعه را گروگان گرفتهاند
✍️فائزه حسین زاده
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
🔹️وضعیت قبل و بعد یا همان before-after از تکنیکهای رایج ویدئوهای مرتبط با زیبایی است: بيوتیبلاگرها مقابل دوربین، خودشان را از وضعیت الف به وضعیت ب میرسانند و در این میان همهی آنچه برای این تغییر لازم است را صمیمانه برای مخاطبانشان توضیح میدهند و در انتها این ماییم که متقاعد میشویم وضعیت ب زیباتر و دوستداشتیتر از آن چهرهی اول فیلم است.
🔹️این نسخههای اینستاگرامی و یوتیوبی میکاپ و زیبایی، دومین محتوای پربازدید مخاطبان زن را تشکیل میدهند که رفتهرفته تصویر ذهنی از یک بدن ایدهآل را برایشان میسازد. بنا بر گزارش سال گذشتهی انجمن روانشناسی آمریکا، دختران نوجوانی که زمان بیشتری را در شبکههای اجتماعی میگذرانند، میزان نارضایتی بدنی بالاتری دارند چون خودشان را میاندازند در گرداب مقایسه با آن تصویر after و ایدهآل. نتیجهاش میشود اینکه بیش از ۷۰ درصد زنان، بهطور متوسط حداقل یک ساعت از روزشان را صرف آرایش میکنند و سن مصرف لوازم آرایشی به دختران کم سن و سال رسیده است.
🔹️این را بگذارید کنار زیاد شدن تعداد بیوتیبلاگرها. چون تجارت پر سود لوازم آرایش از طریق رابطهی صمیمانهای که بلاگرها با مخاطبانشان میسازند، سودآورتر میشود. نمونهاش صدف بيوتی، بلاگری با حدود ۴ ميليون فالوئر كه مخاطبانش را بچه بيوتی مینامد و آنها، او را مامان بيوتی! با ساخت چنين رابطهای، بيوتیبلاگر ميتواند برای هر ويدئوی ميكاپش چندین اسپانسر داشته باشد که با محصولاتشان وضعیت ایدهآل after را بسازد. معاملهای که دو طرفش یعنی بیوتیبلاگرها و صنعت لوازم آرایشی از آن دست پر بیرون میآیند چون تحقیقات بازار نشان میدهد ضریب نفوذ تبلیغات بلاگری نسبت به تبلیغات رسانههای رسمی بیشتر است.
🔹️اما این همهی ماجرا نیست. در سال ۲۰۱۸، بعد از منتشر شدن سریال آی کوئیر در نتفلیکس و به تصویر کشیدن مردانی با آرایش زنانه، بازار لوازم آرایشی برای مردان رشد بیشتری را تجربه کرد و اولین خط تولید لوازم آرایشی مردانه اول در کرهی جنوبی و بعد در آمریکا خودش را رساند به بازار. حالا بیوتی بلاگرها فقط زنان و دختران نوجوان نیستند، مردان و پسران همجنسگرا هم سهم خودشان را در صنعت زیبایی دارند و در حال ساخت تصاویر ایدهآل خودشان هستند.
🔹️حالا نه تنها زنان در میدان زیبایی گرفتار شدند که مردان هم وارد بازی شدند و همجنسگراها از این رهگذر دنبال نمایش و ساخت وجههی عمومیاند.
@vaavmag
✅فرمول وحدت
🔶در فرآیند اجماع؛ چه شاخصهایی را برای انتخاب کاندیدای نهایی جبهه انقلاب باید در نظر گرفت؟
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
🔹از همان ابتدای معرفی کاندیداهای دوره چهاردهم ریاستجمهوری توسط شورای نگهبان و مشخص شدن ترکیب نامزدها، ایده اجماع و وحدت میان کاندیداهای جبهه انقلاب تقویت شد. در کنار ترکیب کاندیداها و واقعیتهای میدانی مربوط به میزان اقبال عمومی به هر کاندیدا، تجربه دورههای پیشین انتخابات مانند دوره یازدهم ریاستجمهوری و دوره سیزدهم ریاستجمهوری ضرورت اجماع را ملموستر و عینیتر کرده بود.
🔹اینکه این اجماع و وحدت چگونه باید انجام شود و فرمول آن چگونه باید باشد، تابع چند گزاره واقعبینانه است. در واقع برای انتخاب کاندیدای نهایی باید چند نکته را مدنظر قرار داد:
1- اقبال عمومی و نتیجه نظرسنجیها:
یکی از گزارههای مهم در انتخاب کاندیدای نهایی، وضعیت رأی وی است. قاعدتا کاندیدای نهایی باید در نظرسنجیها اقبال عمومی بیشتری نسبت به سایر کاندیداهای جبهه انقلاب داشته باشد.
🔹2- قابلیت جذب رأی سایر کاندیداها:
یکی از مهمترین نکاتی که در انتخاب کاندیدای نهایی باید لحاظ شود، اطمینان از اضافه شدن سبد سایر کاندیداهای جبهه انقلاب به سبد وی است. یعنی در واقع کاندیدایی باید به عنوان کاندیدای نهایی انتخاب شود که پس از کنارهگیری سایر کاندیداهای جبهه انقلاب، سبد رأی آنها به سبد رأی کاندیدای نهایی اضافه شود. با توجه به واقعیتهای میدانی و نیز تجاربی که بویژه از انتخابات ۹۲ به دست آوردهایم، کاندیدای نهایی باید سبد رأی متنوعی از طیفهای مختلف جامعه داشته باشد.
🔹۳- حفظ معادله رقابت و جلوگیری از ایجاد فضای هیجانی و دوقطبی:
یکی از آسیبهای پرهزینه در موعد انتخابات، هیجانیسازی فضای رقابت، دوقطبیسازی و مخدوش شدن انتخاب عقلانی است. انتخابات دوره یازدهم انتخابات ریاستجمهوری در سال ۱۳۹۲ یک تجربه واضح و درسآموز برای جبهه انقلاب از تاکتیکهای رقیب در دوقطبیسازی و تغییر معادله رقابت بود. یکی از عبرتهای آن انتخابات، انگارهسازی و تصویرسازی جبهه رقیب از کاندیداهای جبهه انقلاب بود. درباره فرآیند دوقطبیسازی آن انتخابات ۲ نکته را باید در نظر داشت:
🔹اول اینکه آنان توانستند با تثبیت برخی پیشفرضهای غیرواقعی، دستگاه محاسباتی بخشی از جامعه را به خصوص درباره یکی از کاندیداهای جبهه انقلاب، منحرف کنند.
🔹نکته دوم نیز این است که دوقطبیسازی در انتخابات ۹۲ تصویری از فرآیند استنتاج و تصمیمگیری بخش مهمی از رأیدهندگان را پیش روی ما گذاشت. یعنی به ما نشان داد بخش مهمی از جامعه که از قضا، جبهه انقلاب توان و ظرفیت تأثیرگذاری روی ادراک آنها را ندارد، چگونه فکر میکنند و آلارمهای هشدار آنها نسبت به چه دیدگاهها و افرادی به صدا در میآید و در نهایت مکانیسم «رای اعتراضی» فعال میشود.
@vaavmag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 جای خالی شهید جمهور
🔸 این روزها که مناظرات انتخاباتی در جریان است، بیش از پیش جای حضور شخصی که در مناظرات، از مدار #تقوا و #اخلاق خارج نشد حس میشود. به امید آنکه، ۸ تیرماه، شخصی انتخاب شود که امتداد راه او باشد.
#شهید_رئیسی
@vaavmag
17.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
34.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅️مشکل بزرگ نیروهای انقلابی
🔹️دور اول انتخابات چهاردهمین دورهی ریاستجمهوری هم دیروز تمام شد. انتخاباتی که حالا در دور دوم آن باید به تماشای رقابت بین آقایان جلیلی و پزشکیان بنشینیم.
🔹️اما نکتهی مهم ماجرا آن است که اگر اجماع نامزدهای انقلابی صورت میگرفت، شاید در همان دور اول، نیروهای انقلابی پیروز میدان میشدند و کار به دور دوم نمیکشید.
🔹️به نظر شما مشکل کجاست؟ چرا نیروهای انقلابی نتوانستند به وحدت برسند؟
@vaavmag