🌼 صلوات بر حضرت فاطمه سلام الله علیها
اللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّیقَةِ فاطِمَةَ الزَّکِیَّةِ حَبیبَةِ حَبیبِکَ وَنَبِیِّکَ وَاُمِّ اَحِبّآئِکَ وَاَصْفِیآئِکَ الَّتِى انْتَجَبْتَها وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمینَ اللّهُمَّ کُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَکُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى وَحَلیلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْکَریمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى فَصَلِّ عَلَیْها وَعَلى اُمِّها صَلوةً تُکْرِمُ بِها وَجْهَ اَبیها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَتُقِرُّ بِها اَعْیُنَ ذُرِّیَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِیَّةِ وَالسَّلامِ.
@vabel110
هدایت شده از KHAMENEI.IR
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷هماکنون؛ مدیحهسرایی امیر کرمانشاهی در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام با رهبر انقلاب
سر این اسم اگر فتنه و دعواست نترس
جبهه نور اگر یکه و تنهاست نترس
رو به روی تو اگر هم همه دنیاست نترس
سایهی چادر او روی سر ماست نترس
قصه این است بگویید به سفیانیها
گوش کن دارد از آن سمت خبر میآید
اندکی صبر کنی وقت سحر میآید
صبر این طایفه وقتی که به سر میآید
دیگر از خرد و کلان معجزه بر میآید
پس بترسید از این نسل سلیمانیها
🖼 در سالروز ولادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها؛ ۱۴۰۲/۱۰/۱۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
🖤📌
ختم صلوات داریم به نیت آمرزش شهدای امروز و آرام شدن قلب خانواده شهدا
همین الان نیت کنید و هر تعداد که شد صلوات بفرستید.
عاقبت همگی بخیر ان شاءالله
📌شرح حکمت
ارادهاى برتر از اراده ما!
بسيار مىشود انسان تصميم محكمى به انجام كارى مىگيرد، اما ناگهان اراده او تغيير پيدا مىكند بىآنكه عاملى براى آن تغيير بشناسد! اين نشان مىدهد كه ارادهاى از بيرون به آن تعلّق گرفته بود كه اراده اين شخص فسخ شود وگرنه دليلى ندارد كه انسان با داشتن تصميم قوى بر كارى ناگهان منصرف شود.
تفسير ديگرى نيز براى اين كلام نورانى شده است كه بسيار مىشود انسان تصميم محكمى بر كارى مىگيرد؛ ولى تقديرات الهى مانع از آن مىگردد وانسان ناچار عقبنشينى مىكند و از آن چنين مىفهمد كه مافوق اراده او اراده ديگرى است كه اگر تعلق به چيزى گيرد هرچه برخلاف آن است دَرهم مىريزد و از بين مىرود.
كوتاه سخن اينكه اگر انسان، فعّالٌ ما يَشاء بود و هرچه مىخواست مىتوانست انجام دهد ممكن بود در وجود خدا شك كنيم؛ اما اينكه مىبيند مافوق اراده او، ارادهاى است كه در بسيارى از مواقع اراده او را بَرهم مىزند يا مانع تحقق مراد او مىشود مىفهمد عالَم، مدبّر قادر و توانايى دارد كه آن را بر طبق اراده حكيمانهاش تدبير و اداره مىكند.
@vabel110
📌شرح پیام
🔸بسيارى از طاعات و عبادات و انجام دادن دستورات الهى تلخ كامىهايى دارد؛ جهاد فى سبيل الله، جهاد با هواى نفس و گاه رفتن به زيارت خانه خدا، پرداختن خمس و زكات و چشمپوشى از اموال حرام و مقامات عالى نامشروع، تلخىها و مشكلاتى براى انسان دارد؛ ولى به يقين اين تلخىها سبب شيرينى در سراى آخرت و بهشت برين است. نعمتهايى كه نه چشمى آن را ديده و نه گوشى سخنى از آن شنيده و نه به خاطر انسانى خطور كرده است.
🔸به عكس، بسيارى از گناهان ممكن است لذتبخش باشد. پيروى از هوا وهوس و عيش و نوشهاى گناهآلود و اموال فراوانى كه از طرق نامشروع تحصيل مىشود براى صاحبان آنها لذّتى دارد؛ ولى اين لذّات، تلخ كامىهايى را در آخرت به دنبال دارد عذابهايى كه بسيار شديد و طولانى است و حتى يك روز آن را نمىتوان تحمل كرد تا چه رسد به ساليان دراز.
🔸مقصود امام عليه السلام از اين گفتار حكيمانه اين است كه اگر در مسير اطاعت، مشكلات و شايد ناراحتىها و مرارتهايى وجود داشته باشد، نگران نشويم، آنها را به جان و دل بپذيريم به اميد وعدههاى الهى در آخرت و به عكس اگر در گناه، لذّتى باشد از عواقب تلخ آن غافل نگرديم و كوتاه سخن اينكه هدف امام عليه السلام تشويق به طاعات و ترك گناهان است.
@vabel110
امام صادق علیه السلام:
در شگفتم برای کسی که ترس بر او غلبه کرده،
چگونه به ذکر «حسبناالله و نعمالوکیل» پناه نمیبرد.
در شگفتم برای کسیکه اندوهگین است، چگونه به ذکر «لا اله الا انت سبحانک انّی کنت منالظالمین»پناه نمیبرد.
در شگفتم برای کسیکه مورد مکروحیله واقع شده، چگونه به ذکر «أفوض امری الیالله انالله بصیر بالعباد» پناه نمیبرد.
در شگفتم برای کسیکه طالب دنیا و زیباییهای دنیاست، چگونه به ذکر «ما شاءالله لا قوّة الا بالله» پناه نمیبرد.
@vabel110
🌸🌿کلام مولا
امیرالمومنین علی عليه السلام فرمود:
خدا ايمان را براى تطهير دل از شرك، واجب كرده است.
و نماز را براى پاك شدن از كبر و غرور
و زكات را سبب روزى قرار داده است
و روزه را به عنوان آزمايشى براى اخلاص بندگان
و حج را براى تقويت دين
و جهاد را براى عزت و سربلندى اسلام (ومسلمانان)
و امر به معروف را براى اصلاح توده مردم
و نهى از منكر را براى باز داشتن بى خردان
و صله رحم را براى افزايش نفوس
و قصاص را براى حفظ خونها (جانها)
و اقامه حدود را براى بزرگ شمردن محرمات الهى
و ترك شرب خمر را براى حفظ و سلامت عقل
و دورى از سرقت را براى حفظ عفت (و پرهيز از آلودگى به اموال مردم)
و ترك زنا را براى حفظ نسبها
و ترك لواط (و همجنسگرايى) را براى افزايش نسل
و شهادت و گواهى را براى اظهار حق در برابر انكارها
و ترك دروغ را براى احترام و بزرگداشت صدق و راستى
و سلام را امان در برابر ترسها
و امامت را براى نظم و نظام امّت
و اطاعت و فرمانبردارى (از امام مسلمانان) را براى تعظيم وتحكيم مقام امامت قرار داده است.
«حکمت 252 نهج البلاغه»
@vabel110
هدایت شده از خانواده ماه من|محدثه معصومی
تا حالا خانوادگی مسابقه دادین؟😍
👨🏻باباها: آشپزی و ارسال عکس غذا🥘
🧕🏻مامانا: مطالعه کتاب سر بر دامن ماه
(زندگینامه بانو حُدیث مادربزرگ امام زمان(عج)) و شرکت در مسابقه📖
👧🏻🧒🏻👶🏻بچه ها: حفظ سرود و ارسال کلیپ🎤🎶
بیاین تو این #لیگ_خانوادگی شرکت کنید و برنده ۲ میلیون تومان بشید🎁🎉
⏰️فرصت: تا روز قبل میلاد حضرت علی (علیه السلام)
لينک مسابقه کتاب:
به زودی در کانال گذاشته می شود.
لینک ارسال عکس غذا و کلیپ کودکان👇
@mymoonfamily
#ماه_من
#مسابقه
@mymoon_family