هدایت شده از ایران همدل
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤝 توزیع آب آشامیدنی بین مردم جنگزده و مقاوم غزه
🤲 پویش ایران همدل ادامه دارد و مردم از طریق زیر میتوانند به مردم مظلوم غزه کمک کنند:
شماره کارت: 6037998200000007
شماره شبا: Ir320210000001000160000526
کد دستوری: #14*
پرداخت مستقیم در KHAMENEI.IR
❤️ #دایما_حدکن | #همیشه_کنارتونیم
💻 irane-hamdel.khamenei.ir
📌شرح حکمت
▪️مى دانيم كه مقام شهيدان در اسلام بسيار والاست و مطابق حديث معروف نبوى كه در كتاب شريف كافى آمده است: «فَوْقَ كُلِّ ذِى بِرّ بِرٌّ حَتَّى يُقْتَلَ الرَّجُلُ فِى سَبِيلِ اللَّهِ فَإِذَا قُتِلَ فِى سَبِيلِ اللَّهِ فَلَيْسَ فَوْقَهُ بِرّ; والاتر از هر كار نيكى كار نيك ديگرى وجود دارد تا به شهادت در راه خدا مى رسد كه بالاتر از آن، نيكى ديگرى نيست».
قرآن مجيد و روايات، درباره شهيدان راه خدا و مقام والاى آن ها سخن بسيار گفته اند.
▪️با اين حال، امام(عليه السلام) مسأله عفت و پاكدامنى و چشم پوشى از گناه را به هنگامى كه انگيزه هاى شديد آن در وجود انسان زنده مى شود كمتر از شهادت در راه خدا ندانسته است و اين نشان مى دهد كه اسلام براى مسائل اخلاقى مخصوصاً عفت نفس به ويژه در مقابل انگيزه هاى شديد جنسى چه اندازه اهميت قائل است.
▪️ در نقطه مقابل عفت و پاكدامنى، پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله) مى فرمايد: «أَكْثَرُ مَا تَلِجُ بِهِ أُمَّتِى النَّارَ الاَْجْوَفَان; بيشترين چيزى كه امت مرا گرفتار آتش دوزخ مى كند دو چيز است: شكم و شهوت جنسى».
و اگر درست دقت كنيم مى بينيم كه سرچشمه بسيارى از گناهان كبيره و ظلم ها و ستم ها و خونریزی ها، علاقه به این دو چیز است.
🆔 @vabel110
📌شرح حکمت
▪️مال و ثروت، مهم ترين وسيله براى زندگى مادى است كه انسان به كمك آن به تمام خواسته هاى ضرورى و رفاهى خود مى رسد و حتى وسيله اى است براى رسيدن هوس بازان به هوس هايشان. اما اين مال و ثروت هرقدر زياد باشد باز هم پايان پذير است به همين دليل بسيار ديده شده جوانانى كه از پدرانشان مال و ثروت هنگفتى به ارث مى برند ولى بعد از مدتى همه آن را در راه شهوات و عيش و نوش و شراب و قمار و مانند آن تلف كرده و به روز فلاكت بارى گرفتار مى شوند و حتى اگر انسان ثروتش را در راه هاى غلط مصرف نكند اما زندگى را بسيار مرفه سازد اموال رو به فنا مى روند.
▪️در اين جا امام(عليه السلام) ما را متوجه يك سرمايه معنوى، درونى و ذاتى مى كند كه هرگز پايان نمى گيرد و آن، روح قناعت است. افراد قانع زندگى ساده و بى تكلف خود را به راحتى مى توانند تأمين كنند و معمولاً تهى دست نخواهند شد زيرا اداره كردن يك زندگى ساده با يك كسب وكار ساده نيز امكان پذير است در حالى كه زندگى هاى پر زرق و برق روز به روز گسترده تر و پرهزينه تر مى شود و حدّ توقفى ندارد و به همين دليل حريصانى كه به قناعت پشت كرده اند هرچه به دست آورند آن ها را راضى نمى كند اما قانعان هميشه از زندگى خود راضى اند.
▪️گفت چشم تنگ دنيا دوست را
يا قناعت پر كند يا خاك گور
🆔 @vabel110
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 توصیه حضرت آیتالله خامنهای به قرائت قرآن و دعا برای پیروزی جبهه مقاومت
❤️رهبر انقلاب اسلامی در پاسخ به سوالی، قرائت سوره فتح، دعای ۱۴ صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای پیروزی جبهه مقاومت توصیه کردند.
💻 Farsi.khamenei.ir
پیادهروی اربعین جای آرایش نیست.
پیادهروی اربعین جای تست خوراکی نیست.
پیادهروی اربعین جای شکمبارگی نیست.
پیادهروی اربعین جای یک عاشقانهی مهیج نیست. حدود اجتماعی رو رعایت کنید.
پیادهروی اربعین جای اسراف نیست.
پیادهروی اربعین جای دوست دختر/ دوست پسر بازی نیست.
پیادهروی اربعین جای لش بازی نیست.
پیادهروی اربعین جای بددهنی و فحش نیست.
پیادهروی اربعین جای نماز قضا شدن نیست.
پیاده روی اربعین جای لنگر انداختن تو خونه میزبان نیست.
پیاده روی اربعین جای حق الناس نیست.
پیاده روی اربعین جای سخت گرفتن به بقیه نیست
پیاده روی اربعین جای دعوا سر جا و مکان نیست.
پیاده روی اربعین جای غرغر نیست.
پیاده روی اربعین جای بیخیالی نسبت به حال همدیگه نیست.
پیاده روی اربعین جای مسخره کردن/دعوا کردن نییییسستتتتت!!!
پیادهروی اربعین جای دلشکستن نیست.
https://yek.link/Motarased