eitaa logo
واقعیت غرب و جهان
1.9هزار دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
4.1هزار ویدیو
25 فایل
. 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر در جمعی نشسته باشید و بلندگو جلوی دهان شما بیاورند و از شما بپرسند زن تراز انقلاب اسلامی چه ویژیگی هایی دارد چه می گویید؟! ۲٠ثانیه فکر کنید . . . . حتما می گویید زنی که با حفظ حجاب کامل در بهترین دانشگاه ها ی ایران تحصیل می کند یا تدریس می کند اختراعی کرده یا کشفی کرده از دانشگاه های مطرح دنیا به او نامه می زنند بورسیه می شود اما او به عشق وطن دست رد به سینه آنها می زند و اتفاقا پنج فرزند هم دارد کارهای جهادی هم که قطعا انجام می دهد و اتفاقا قهرمان یک رشته ی ورزشی هم هست.. زن تراز انقلاب اسلامی را اینگونه در ذهن ما ساخته و پرداخته اند یانه اصلا خودمان ساخته و پرداخته ایم دو علت دارد که نگاهمان نقطه ای شده نه خطی اول اینکه به علت پرداخت رسانه ها ذهن ما شرطی شده دوم اینکه گاهی فراموش می کنیم که ما ۱۶تیپ شخصیتی داریم ۴ مزاج داریم شرایط زندگی افراد در طول تاریخ بشریت متفاوت بوده حال اگر بلند گو را جلوی دهان من بگیرند و بپرسند زن تراز مسلمان انقلابی چه کسی است می گویم؛؛ زن تراز انقلاب اسلامی می‌تواند زنی باشد در دل روستایی که با چند بچه قد و نیم‌قد، کنار تنور، برای جبهه ها نان ‌می‌پزد. می‌تواند زنی باشد که به خواست خدا فرزندی ندارد؛ اما عرصه تکلیف را رها نمی‌کند و با راه‌اندازی مکتب یا مدرسه‌ای، کمر به تربیت فرزندان جامعه‌ی پیرامونش می‌بندد. می‌تواتد دختر مجردی باشد که دست روزگار سرنوشتش را به گونه‌ای رقم زده است که در کنار پدر و مادر یا خواهر و برادر یا حتی عمو و عمه‌اش زندگی می‌کند؛ اما بلاتکلیف و یله، روزگار نمی‌گذراند و برحسب توانش کارهای بر زمین مانده را به دوش می‌کشد. می‌تواند زنی باشد که در کنار همسرداری و تربیت فرزندان، خودش و جامعه‌اش را هم به خاطر دارد یا همسر مدافع وطن یا مدافع حرمی که با صبر زینبی همسر خودش را راهی میدان نبرد حق علیه باطل کرده است یا زنی که مال خود را وقف مدرسه سازی یا حمایت از زوج های جوان کرده است یا اصلا زنی که فقط به خانه داری چسبیده و قصد دارد حاج قاسم های آینده را تربیت کند تاریخ انقلاب ما پر است ازاین زنان، چراغی باید تا آن ها را در اطرافمان 👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
🔴 ترور شهید هنیه | ۱۴ روز بعد و چند نکته ♦️بیش از دو هفته از ترور شهید هنیه می‌‌گذرد. فردای ترور، پیام تسلیت رهبری منتشر شد و در آن به صراحت از خونخواهی مهمان عزیزمان صحبت شد. از آن زمان تا امروز، بارها و بارها رسانه‌ها و افراد مختلف در دنیا اعلام کرده‌اند که ایران ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده حمله خواهد کرد! ♦️در آخرین خبر رسانه‌های وال‌استریت ژورنال، واشنگتن پست، فاینشنال تایمز، فاکس نیوز، آکسیوس، یورونیوز و شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی مدعی شدند ایران ظرف ۲۴ ساعت آینده حمله خواهد کرد! اما چند نکته: 1️⃣ همه‌ی کشورها می‌دانند که خونخواهی ایران است و وعده‌ی رهبری مبنی بر انتقام و تنبیه رژیم یک وعده‌ی صادق است. 2️⃣ تقریبا اکثر گروه‌ها در داخل کشور و در منطقه غرب آسیا می‌دانند ایران انتقام خواهد خواهد گرفت و موافق با آن هستند. بیانیه پایانی نشست سازمان همکاری اسلامی در عربستان مبین آن است. 3️⃣ تأخیر در حمله، بخشی از تنبیه رژیم است و فشار روانی و مالی بسیار بالایی در سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرده. بخش زیادی از صهیونیست‌ها می‌خواهند از خارج به سرزمین‌های اشغالی بازگردند ولی به دلیل تأخیر در حمله معلق مانده‌اند! آن عده نیز که در سرزمین‌های اشغالی ساکنند، مجبورند هر شب در پناهگاه‌ها باشند و وضعیت روانی بسیار بدی دارند. کارشناس عرب می‌گفت: «ایرانی‌ها فقط با یک هفته تهدید خود، کاری با اسرائیل کردند که همه ارتش‌های عربی از سال ۱۹۴۸ تاکنون از آن ناتوان بوده‌اند. به دلیل ترس از حمله ایران، مصرف الکل و قرص‌های آرام‌بخش به حد بی‌سابقه‌‎ای رسیده است. نخست‌وزیر رژیم به پناهگاه‌ زیرزمینی رفته و اسرائیل، این قدرت سرکش سابق برای مقابله با حمله ایران، دست به دامن رژیم‌های عربی شده است!» 4️⃣ نقشه ایران درست طراحی شده و درست در حال پیش رفتن است و همه امیدواریم به زودی خبر خوش حمله به اهداف تعیین شده منتشر شود و همه آزادی‌خواهان عالم از این موضوع شاد شوند. 5️⃣ دعا برای مجاهدان جریان مقاومت یادمان نرود. این حداقل ماست ... #👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
📌وزیر خارجهٔ آمریکا امشب وارد فلسطین اشغالی می‌شود رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش کردند که بلینکن امشب در جریان سفر منطقه‌ای که شامل قطر و مصر هم می‌شود، وارد تل‌آویو خواهد شد. 👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
هدایت شده از اخبار محور مقاومت
. 💥💥 آیا تا ساعاتی دیگر خبرهای مهمی در راه است؟؟؟ ‼️ آیا مجازات سخت در روز انجام می‌گیرد، یا در شب؟ 🚀🚀 تا شلیکی صورت بگیرد، اولین گزارش های لحظه به لحظه، از آتش موشک ها و پهپادهای ایرانی بر قلب اسرائیل را در لینک زیر دنبال کنید👇 🌐 @mehvarmo 🔹گامی به سوی ظهور
🔻 مرحوم آیت‌الله فاطمی‌نیا: من می‌ترسم بعضی اشک‌ریختن‌ها برای سیدالشهداء علیه‌السلام حالت استدراج باشد؛ به این معنا که فرد اشک می ریزد اما کارهایی انجام می‌دهد که سنگ به گریه می افتد! آدم سنگدلی را می‌شناختم که در مجلس روضه، اشک می‌ریخت. این ممکن است گریهٔ استدراجی باشد. اشک‌ریختن‌های پاکیزه و واقعیِ زیادی هم داریم؛ منکر آن نیستم ولی به اعمال خود هم باید دقت کنیم. گاهی فرد مستدرج می‌شود، اشک هم می‌ریزد تا خیال کند حبیب خداست! اما وقتی چشمانش را بست به او می‌گویند: "هذه جهنم الّتی کنتم توعدون". او می‌گوید من که گریه و عزاداری می‌کردم! در جوابش گفته می‌شود باید اخلاق و رفتارت را به امام حسین علیه‌السلام نزدیک می کردی! 👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
⭕️ بلژیک: ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جنایت جنگی است وزیر همکاری‌های توسعه محور بلژیک، ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه برای شهروندان فلسطینی در نوار غزه به ویژه کودکان را جنایت جنگی توصیف کرد. «کارولین گنز» طی یادداشتی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به درخواست «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی برای توقف واردات کمک های بشردوستانه به غزه، اعلام کرد که ممانعت از واردات کمک های بشردوستانه به شهروندان فلسطینی و به ویژه کودکان جنایت جنگی است. گنز خاطر نشان کرد که چنین درخواست هایی باعث تضعیف فرصت های دستیابی به راه حل مسالمت آمیز می شود و امنیت همه فلسطینی ها و اسرائیلی ها را به خطر می اندازد. 👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
واقعا نمیخوان مشخص کنن تکلیف سرهنگ جوانمردی ، چیشد بالاخره ‌؟ تا کی باید پشت میله ها باشه ؟؟ نباید اجازه بدیم ،پیگیری آزادیش بین اخبار و حوادث متعدد ، نادیده گرفته بشه . اینهمه مردم مطالبه کردن امضا جمع کردن ، کی قراره رسیدگی بشه به امضاها و مطالبات مردمی ؟؟👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
هدایت شده از اخبار سیاسی
💢 درود و سلام بر شما ببیندگان این پیام ❗️ اگر می‌خواهید ۲۴ ساعته به اخبار ناب، جدید و بدون سانسور ایران و جهان، بدون واسطه و آسان، دسترسی داشته باشید..... در کانال با ما باشید. 🇮🇷 🌔 🇮🇷 اخبار سیاسی @akhbaresiasi313
🔴 ایران: در مذاکرات آتش‌بس حضور نداریم 🔺نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در پاسخ به پرسش رسانه‌ها گفت: ما حضوری در گفتگوهای غیرمستقیم آتش‌بس که با میانجی‌گری مصر، قطر و آمریکا میان حماس و رژیم صورت می‌گیرد نداشتیم، و بنای حضور هم نداریم 👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
هدایت شده از اخبار خیلی فوری
❗️فوری❗️فوری❗️فوری❗️ 💥آیا امشب انتظار به سر خواهد رسید؟ 💥آیا لحظه عملیات و حمله فرا رسیده؟ 💥آیا رمز عملیات در ساعات آینده اعلام می‌شود؟ 💥برای دسترسی سریع به خبرهای دست اول و بدون سانسور، لحظه لحظه با ما باشید. 👇 ☄☄ اخبار خیلی فوری @akhbarfoori313 👌در لحظه با ما باشید
اصلا تضعیف پلیس یک پروژه ی هدفمند بود که اون طرف مرزها کلید خورد و رسانه ها و جریانات ضد انقلاب هم دقیقا به خاطر اینکه افزایش بدن دزدی ها و کلاهبرداری ها رو با قدرت بهش پرداختند و چنان تو سکوهای تلگرام و اینیستاگرام و ماهواره هاشون در جهت تضعیف پلیس کوشیدن و پلیس رو به گوشه ی رینگ بردن که واقعا تاثیرش در کاهش اقتدار پلیس هویدا شد . بازداشت سرهنگ جوانمردی و عدم رسیدگی به ابهامات تامل برانگیز پرونده ی ایشان ، بی اعتنایی به مطالبه ی مردم در جهت آزادی این نیروی حافظ امنیت ، تنها و تنها یکی از صدها مورد مظلوم واقع شدن مامورین نیروی انتظامی است . داستان همون دوتا دختری که چند روز پیش چماق ازش درست کردند تا بکوبن تو سر پلیس رو دیدید ؟؟ آفرین به هوشمندی سردار رادان که اسیر جَو دادن های ضد انقلاب و موج های کاذبی که ایجاد میکنن نشد که بخواد مامورهای خودش رو تو رسانه ها زیر سوال ببره ، و هوشمندانه پاسخ داد که به جای زیر سوال بردن پلیس به رفتار کاملا متخلفانه و مجرمانه ی اون دوتا دختر توجه کنید .👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
فروپاشی اقتصاد شیلی 🔸اقتصاد شیلی در سال ۱۹۸۲ فروپاشید. میزان بدهی‌های شیلی به حد انفجار رسید، اقتصاد یک‌بار دیگر با تورم لجام‌گسیخته رو‌به‌رو شد و میزان بیکاری به ۳۰ درصد رسید. بنگاه‌های مالی که از قید هرگونه قانون و مقررات رها شده بودند، با گرفتن وام، دارایی‌های کشور را خریده بودند و بدهی سنگین در حد ۱۴ میلیارد دلار بالا آورده بودند. 🔸جمع کوچکی از خواص ظرف مدتی فوق‌العاده کوتاه از ثروتمند به فوق ثروتمند تبدیل شدند. بسیاری از شیلیایی‌ها اقدامات پینوشه را جنگ توانگران علیه تهی‌دستان و طبقه متوسط می دانند. 🔸تنها چیزی که مانع از سقوط کامل اقتصاد شیلی شد، این بود که شرکت دولتی مس که آلنده آن را ملی اعلام کرده بود، هیچ گاه مشمول خصوصی‌سازی نشده بود. اوضاع چنان متزلزل شد که پینوشه مجبور شد دقیقا همان کاری را بکند که آلنده کرده بود: او بسیاری از شرکت‌ها را دوباره ملی کرد. 🔸حتی در سال ۱۹۸۸ که اقتصاد نهایتا تثبیت شد و سریعا در حال رشد بود، ۴۵ درصد جمعیت شیلی به زیر خط فقر غلتیده بودند. در حالی که بالاترین دهک جامعه به لحاظ ثروت شاهد افزایش ۸۳ درصدی درآمد بود. حتی در سال ۲۰۰۷ شیلی همچنان یکی از نابرابرترین جوامع جهان بود. ۳۱ 👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!