🔮🗝 نفت در برابر غذا
🔻 "مردم یادتان هست"، "با ادامه روال احمدینژاد به مرحله نفت در برابر غذا میرسیدیم"، اما در دولت روحانی، عنوانش "برنامهریزی دقیق" است!
🔹 ۱۱ تیر ۹٧ | جهانگیری، معاون اول روحانی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی:
کارگروهی برای تهاتر (مبادله پایاپای) نفت با کالاهای اساسی تشکیل شود!
دولت برای شرایط تحریم برنامهریزی دقیق دارد، یکی از برنامههای دولت برای تامین کالاهای وارداتی مورد نیاز، استفاده از ساز و کار تهاتر است؛ لازم است کارگروهی که با محوریت وزارت نفت تشکیل شود و برای تهاتر نفت با کالاهای اساسی برنامه ریزی و ساز و کار آن تعیین و نتیجه تصمیمات گزارش شود؛ امیدوارم ثابت کنیم که ادعای آمریکا مبنی بر متوقف کردن صادرات نفت ایران واهی است | ایلنا
🔸 ۲۴ تیر ۹۵ | نوبخت، سخنگوی دولت روحانی:
اگر برجام نبود، امروز باید نفت در برابر غذا را تحمل میکردیم | ایرنا
🔸 ۱۴ شهریور ۹۵ | هاشمیرفسنجانی:
اگر برجام نبود، سیاست غربیها این بود که ما را به نفت در برابر غذا برسانند|ایرنا
🔸 ۲۰ اسفند ۹۲ | هاشمیرفسنجانی:
با ادامه روال احمدینژاد به مرحله نفت در برابر غذا میرسیدیم
تیم کنونی دیپلماسی، شاگردان، معاونان و مدیران آقای ولایتی بودند؛ خود آقای ظریف هم همکار آقای دکتر ولایتی بود؛ معدل دولت خوب است | ایسنا
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
پاس گل تازه ظریف به اروپا -1
✍ اروپا پس از خروج ترامپ، بالغ بر 60 روز فرصت داشت روی "بسته پیشنهادی" برای ماندن ایران در برجام کار کند. آقای روحانی اواخر هفته گذشته مقارن سفر به سوئیس و اتریش از بسته پیشنهادی مطلع شد اما وقتی آن را گشود و دید، شوکه شد. چرا؟ چون پر از خالی بود.
🔹اوقات روحانی تلخ شد. تا جایی که پنج شنبه، با دلخوری و گله مندی به مرکل صدر اعظم آلمان گفت"بسته پیشنهادی سه کشور اروپایی در ارتباط با چگونگی عمل به تعهدات و همکاری هایشان در برجام #مایوس_کننده است. متاسفانه در بسته پیشنهادی، راهکار عملیاتی و شیوه مشخصی برای ادامه همکاریها وجود ندارد و یک سری #تعهدات_کلی در حد #بیانیههای_سابق_اتحادیه_اروپا عنوان شده است".
♦️یک روز بعد (دیروز) وزرای خارجه اروپایی و چین و روسیه با آقای ظریف در وین دور هم نشستند و مجددا بیانیه ای کلی و مبهم در 10 بند صادر شد که 9 بند آن کلیات ابوالبقاست و بند 8 نیز که به موضوعات اقتصادی اشاره می کند کلی گویی بدون مشخص کردن راهکار و مکانیسم های اجرایی و تضمین هاست؛ یعنی همان کلمات شاعرانه ای که در برجام هم آمد اما روی کاغذ ماند! درباره مقابله با تحریم های آمریکا نیز سکوت مطلق اختیار شده است.
🔸تعابیر را ببینید: "حفظ و ارتقای روابط گسترده تر اقتصادی با ایران؛ حفظ و استمرار کانالهای موثر مالی؛ تداوم صادرات نفت و میعانات گازی و محصولات نفتی؛ تداوم روابط حمل و نقل دریایی، زمینی، هوایی و ریلی؛ تشویق سرمایهگذاریهای بیشتردر ایران؛ حمایت از کنشگران اقتصادی در سرمایهگذاریها با ایران؛ حمایت عملی از تجارت و سرمایهگذاری در ایران؛ حمایت از شرکتها در برابر آثار فراسرزمینی تحریمهای ایالات متحده".
🔹بیانیه حتی در لفظ هم عهد شکنی آمریکا را محکوم نکرده و به ابراز تاسف بسنده نموده است. با این وصف و به طریق اولی، انتظار مقابله عملی با تحریم های آمریکا کاملا بیهوده است. البته حق این بود که بیانیه و قطعنامه محکومیت آمریکا به عنوان ناقض قطعنامه 2231 شورای امنیت، در همین کمیسیون مشترک برجام، مطالبه و تصویب و به شورای امنیت ارائه شود. (ادامه دارد)
@IMANI_mohammad
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
🔻🔻🔻
eitaa.com/vaghtesahar
🔻🔻🔻
sapp.ir/vaghtesahar
پاس گل تازه ظریف به اروپا -2
♦️برخلاف وعده های بیانیه کمیسیون مشترک که نوعا در برجام نیز قید شده، دولت های اروپایی ظرف دو ماه اخیر سر سوزنی در مقابل کارشکنی های آمریکا و محروم شدن ایران از حقوق برجامی خود واکنشی از خود نشان نداده اند و بیانیه هایی از این دست نیز شرکت ها و بانک های طرف همکاری با ایران را از بیم مجازات (و بنابراین کاهش همکاری) باز نمی دارد؛ چنان که شاهد بوده ایم.
🔸روشن است که در بازی مار و پله "رویاهای اقتصادی برجام"، مجددا مارگزیده می شویم و به خانه اول بر می گردیم. همین، روحانی خوش بین به اروپا را هم کفری و کلافه کرده تا زبان به گله بگشاید. با این اوصاف آیا عجیب و تاسف برانگیز نیست که آقای ظریف به جای اعتراض جدی و مطالبه تضمین ها و راهکار های روشن می گوید "تعهدات اروپا را را به تهران منتقل می کنیم تا مسئولان تصمیم بگیرند."!؟
🔹ظریف دیروز جواب پیشاپیش را می دانست که گفت "الان کسی نتوانسته مشکل خروج آمریکا از برجام را حل کند. و این هنوز مسئله باقی مانده است لذا ایران حق اجرای اقداماتی دارد... تمامی اعضای برجام اراده سیاسی دارند تا برابر اقدام آمریکا بایستند؛حالا باید دید چقدر میتوانند". خب! وقتی روحانی بسته را مایوس کننده و بیانیه وار و کلی می داند و ظریف می گوید مشکل تحریم های آمریکا حل نشده، پس برای چه صریح به اروپا اعتراض نمی کند؟
♦️او چرا می گوید " بسته را برای تصمیم گیری مسئولان به تهران منتقل می کنم؟ چرا به جای حمله و انداختن توپ به زمین حریفی که مشغول وقت کشی است، به زمین خودی شوت می کند و خود را کنار می کشد؟ واضح تر اگر بگوییم، نام این کار، پاس گل به حریف است؛ اگر گل به خودی نباشد.
@IMANI_mohammad
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
🔻🔻🔻
eitaa.com/vaghtesahar
🔻🔻🔻
sapp.ir/vaghtesahar
🔻طرف کار گیرش نمیومده، ننه اش که کارمند صداوسیماست و خودش مانتوییه، چادر سر دختره کرده و قالبش کرده به تلویزیون. بعد که گندش درومده و ممنوع التصویر شده، چادرش رو برداشته و میگه میخوام خودم باشم.
آخه بزرگوار! تو که کلاً خودت نیستی! از اول هم اشتباهی بودی!
@faridebrahimi
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔮 دورهٔ بابك زنجانى ها...
🔻 مردم یادتان هست، دوره بابک زنجانیها تمام شده بود
🔹 ۱۰ تیر ۹٧ | جهانگیری، معاون اول روحانی:
بخش خصوصی نفت را از بورس بخرد و صادر کند! | مهر
🔸 ۴ مهر ۹۶ | اسحاق جهانگیری، رییس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی:
دوره بابک زنجانیها تمام شد؛ با اقدامات انجام شده، امروز دیگر شاهد بروز تخلفات بزرگ و ظهور پدیدههایی مثل بابک زنجانی نیستیم | انتخاب
🔸 ۹ اردیبهشت ۹۶ | جهانگیری، معاون اول روحانی در شبکه دو سیما:
کاری که بابک زنجانی کرد شاید فساد قرن بود؛ باید پولهایی که بابک زنجانی برده برگرددو مشخص شود که چگونه است که بابک زنجانی ها شکل میگیرند | فارس
🔸 ۲۴ فروردين ۹۲ | وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد:
نام بابک زنجانی به دلیل دور زدن تحریمهای انتقالات مالی شرکت ملی نفتی ایران در فهرست تحریمهای آمریکا قرار گرفت و تمامی دارائیهای بابک زنجانی و موسسات وی از سوی دولت آمریکا توقیف میشود؛ اتحادیه اروپا هم در سال گذشته، نام بابک زنجانی را به فهرست تحریمهای این اتحادیه، افزوده بود.
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
✅ تایید خبر باروری ابرهای اردیبهشت توسط سپاه
معاون پارلمانی سپاه پاسداران با اعلام موفقیتآمیز بودن پروژه بارورسازی ابرها در کشور گفت:
➖این پروژه در زمستان ۹۶ و بهار سال جاری با موفقیت انجام شد و ادامه طرح در پاییز صورت خواهد گرفت.
🔹زنجان،قزوین وبرخی استانهای دیگر ازجمله هدف این پروژه بودند.
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
💢العربیه/ وزیر خارجه فرانسه:
🔸احتمال کمی وجود دارد که کشورهای اروپایی بتوانند پیش از ماه نوامبر (آبانماه) یک بسته اقتصادی برای ایرانآماده کنند که بتواند #برجام را حفظ کند.
💢 خبرگزارى هاى غربى:
#ایران در نشست کمیسیون #برجام با 4+1 در وین، به دنبال دسترسی به راههای عملیست و امروز مشخص شد که راههای عملی وجود ندارد و طرفهای اروپایی هم چیزی برای تضمین ندارند.
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
⚛ تازه می فهمیم "انرژی هسته ای حق مسلم ماست"!
🔹🔹️کشور آهسته آهسته در حال ورود به دوره کمبود برق است، آن هم در شرایط گرمای شدید تابستان. بخش زیادی از برق مصرفی کشور برق آبی است و سدها هم اکثرا خالی.
⚠️ ️ده سال پیش جریان انقلابی این روزها را می دید و خود را به آب و آتش می زد تا به جامعه این موضوع را بفهماند که گزینه برق هسته ای نه یک انتخاب بلکه یک الزام و اجبار است. آن روزها اما اصلاح طلبان و غربزدگان با استدلال هایی کودکانه و غالبا احمقانه ادعا می کردند که انرژی هسته ای برای کشور ضرورت ندارد چون ما نفت داریم!!!
حالا نزدیک به ده سال از آن روزها گذشته است و تولید برق آبی در کشور به مرز بحران رسیده است.
⚫ ️با ننگنامه برجام ، بخش اعظم تجهیزات هسته ای کشور اما به فنا رفته و حالا ایران ما در معرض یک مشکل جدی قرار گرفته است.
دولت روحانی هم نه اراده اش را دارد و نه عرضه اش را تا قدرت هسته ای کشور را به ریل سابق بازگرداند.. و اینگونه غربزدگان ایرانی کشور را بازهم گرفتار کرده اند.
♦ ️البته مشکل فقط برق نیست. با وضیت خراب بارندگی ها، آب شیرین کن های هسته ای یکی از مهم ترین راهکارهای تولید آب برای جمعیت و زمین های تشنه و تفتیده این سرزمین هستند، اما برجام اینجا هم راه را بسته است..
حالا یک ملت مانده و مصیبتی که تفکر غربزدگی و اصلاح طلبی برایش درست کرده است. تازه فهمیده ایم شعار "انرژی هسته ای حق مسلم ماست" یک شعار نبود یک نیاز واقعی بود..
ماه های آینده برای عبور از این وضعیت بسیار سرنوشت ساز خواهد بود..
📝 دکتر صدیقی
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔺مدیریت ۸ ساله #دکتر_احمدی_نژاد با مؤلفه های قدرت متمرکز بر پیشرفت های دانش محور، مشروعیت بین المللی را بر خلاف امروز تضمین می کرد:
🔻در جهان امروز مؤلفه های اوّلیه ی قدرت زیرساخت های علمی و اقتصادی و اجتماعی است، که متضمن پایداری جهانی یک کشور و نظام می باشد.
و پس از آن زیرساخت ها نوبت به قدرت نظامی به عنوان مکمل می رسد، که اگر کشور و نظامی بدون مؤلفه های پایدار با فشار بر توان نظامی بخواهد عمل کند، مشروعیت جهانی خود را از دست خواهد داد.
بنابراین تنها تکیه بر قدرت نظامی، در جهان امروز همانطورکه در سال های اخیر می بینیم به جز متهم شدن به نظامی گری و قصد دخالت در دیگر کشورها و انزوای منطقه ای و جهانی و آسیب پذیری در فشارهای غیرنظامی ره آوردی نخواهد داشت.
اگر به دوران هشت ساله ی #دکتر_احمدی_نژاد بی تعصب و منصفانه بنگریم تأیید خواهیم کرد که آن دولت بر خلاف گذشتگان و مابعد خود بیشتر بر مؤلفه های مدنی قدرت، یعنی علم و پیشرفتی مبتنی بر علم تکیه داشت، تا مؤلفه های نظامی قدرت، اگرچه زیرساخت های قدرت نظامی هم مانند صنایع موشکی و دیگر دستاوردهایی که به عنوان مکمل قدرت عمل می کنند در آن دوران پیشرفت بی نظیری داشت، که پس از ایشان شاهد تعطیلی خط های تولید متعددی هستیم.
ولی در زمان دولت دکتر احمدی نژاد وقائعی مانند قهوه خانه ی میکونوس و ماجرای این روزهای پاریس و امثال آن نبود که #ایران را سر زبان ها انداخت، بلکه فن آوری های نوین مانند #هسته_ای و #نانو و #زیست_فن_آوری و حتّی دورخیز دانشمندانمان برای ارسال #فضانورد به فضا، ایران را در منطقه و جهان مطرح می کرد!
و چشم انداز انرژی ارزان قیمت هسته ای که ایران را در همین سال ها که سرگرم مذاکرات خسارت بار هستند، قرار بود قطب تأمین انرژی منطقه کند، مهمترین مؤلفه ی قدرت بود که حافظ امنیت منطقه ای و حتی جهانی می شد، به این صورت که خریداران انرژی از ایران برای تضمین تداوم خرید انرژی خود مدافع کشور در برابر فشارهای بین المللی می شدند.
قرار بود در نخستین سال های دهه نود ایران از چندین نیروگاه هسته ای بومی برخوردار باشد، که چند نیروگاه آن اختصاص به شیرین کردن آب اقیانوس و پمپاژ آن به کویر داخلی ایران داشت، که می توانست امروز خشکسالی را هم عقب براند، ولی متأسفانه در #برجام تیر خلاص به آن ها هم خورد، و علاوه بر آب در برق هم عقب مانده شده اند!
یا راه آبی کارشناسی شده انتقال آب خلیج فارس به دریای خزر که حتّی کریدور کشتی رانی برای کشورهای فدراسیون روسیه و قفقاز می توانست باشد، و علاوه بر اینکه ساخت و نگهداری و پشتیبانی از آن اشتغال زائی سراسری و مداوم چندین ساله برای داخل کشور به همراه داشت، متضمن امنیت پایدار کشور بود، که اگر اجرا می شد علاوه بر تغییرات اقلیمی مؤثر، منافع ترانزیت بین المللی را نیز شامل کشور می کرد و صحنه هایی نوین از گردشگری را برای مردم می آفرید.
طرح راهبردی آقای احمدی نژاد برای جنگل های زاگرس و طرح واگذاری انفال و احیای زمین های موات و #مسکن_مهر و باغ شهرها و برنامه های مدیریت آبی ایشان همه مؤلفه های قدرت در اشتغال زایی و تقویت اقتصاد مردمی بود، که تعطیل شد و در نبود این مؤلفه ها متأسفانه شاهدیم که مانند کشوری در محاصره باید به آخرین حربه که تحریک کننده ی کشورهای جهان و منطقه علیه ایران هم هست؛ یعنی #بستن_تنگه_هرمز بپردازند، چرا که زیر سایه برجام ها مؤلفه های قدرت یکی پس از دیگری از سر راه برداشته می شود.
و کار به جایی رسیده که بازرسان (جاسوسان) آژانس هسته ای به بازرسی دانشگاه های کشور مثل #دانشگاه_علم_و_صنعت می پردازند و این یعنی شرایط اشغال یک کشور!
🔺 و اساسا طراحان غربی برجام، بسیار ماهرانه و شیطنت آمیز ایران را در این تحمیل به سمتی سوق دادند، تا از مؤلفه های غیرنظامی و پایدار قدرت به مؤلفه های نظامی قدرت رو بیاورد، تا با تک بُعدی کردن مؤلفه ی قدرت و درگیر کردن نظامی ما در منطقه، در کنار خلع سلاح کشور از موشکی و بازدارنده ها ما را با چالش جنگ رو به رو کنند.
سؤال جدی ای ما و مردم ما را مشغول کرده؛ که چگونه کسانی دکتر احمدی نژاد به عنوان تنها رئیس جمهوری که استاد دانشگاه و هم زبان با دانشمندان کشور و محرک مدیریت دانش محور و مؤلفه های علمی قدرت می باشد را #مدیر_و_مدبر تشخیص ندادند، ولی دیگرانی که دلالی را بر مدیریت دانش محور ترجیح می دهند را مدیر و مدبر دانسته و هنوز هم می دانند، تا چنین مؤلفه های قدرت روز آمد را به راحتی از دست بدهیم؟!
http://t.me/shafieikia
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar