🔺مدیریت ۸ ساله #دکتر_احمدی_نژاد با مؤلفه های قدرت متمرکز بر پیشرفت های دانش محور، مشروعیت بین المللی را بر خلاف امروز تضمین می کرد:
🔻در جهان امروز مؤلفه های اوّلیه ی قدرت زیرساخت های علمی و اقتصادی و اجتماعی است، که متضمن پایداری جهانی یک کشور و نظام می باشد.
و پس از آن زیرساخت ها نوبت به قدرت نظامی به عنوان مکمل می رسد، که اگر کشور و نظامی بدون مؤلفه های پایدار با فشار بر توان نظامی بخواهد عمل کند، مشروعیت جهانی خود را از دست خواهد داد.
بنابراین تنها تکیه بر قدرت نظامی، در جهان امروز همانطورکه در سال های اخیر می بینیم به جز متهم شدن به نظامی گری و قصد دخالت در دیگر کشورها و انزوای منطقه ای و جهانی و آسیب پذیری در فشارهای غیرنظامی ره آوردی نخواهد داشت.
اگر به دوران هشت ساله ی #دکتر_احمدی_نژاد بی تعصب و منصفانه بنگریم تأیید خواهیم کرد که آن دولت بر خلاف گذشتگان و مابعد خود بیشتر بر مؤلفه های مدنی قدرت، یعنی علم و پیشرفتی مبتنی بر علم تکیه داشت، تا مؤلفه های نظامی قدرت، اگرچه زیرساخت های قدرت نظامی هم مانند صنایع موشکی و دیگر دستاوردهایی که به عنوان مکمل قدرت عمل می کنند در آن دوران پیشرفت بی نظیری داشت، که پس از ایشان شاهد تعطیلی خط های تولید متعددی هستیم.
ولی در زمان دولت دکتر احمدی نژاد وقائعی مانند قهوه خانه ی میکونوس و ماجرای این روزهای پاریس و امثال آن نبود که #ایران را سر زبان ها انداخت، بلکه فن آوری های نوین مانند #هسته_ای و #نانو و #زیست_فن_آوری و حتّی دورخیز دانشمندانمان برای ارسال #فضانورد به فضا، ایران را در منطقه و جهان مطرح می کرد!
و چشم انداز انرژی ارزان قیمت هسته ای که ایران را در همین سال ها که سرگرم مذاکرات خسارت بار هستند، قرار بود قطب تأمین انرژی منطقه کند، مهمترین مؤلفه ی قدرت بود که حافظ امنیت منطقه ای و حتی جهانی می شد، به این صورت که خریداران انرژی از ایران برای تضمین تداوم خرید انرژی خود مدافع کشور در برابر فشارهای بین المللی می شدند.
قرار بود در نخستین سال های دهه نود ایران از چندین نیروگاه هسته ای بومی برخوردار باشد، که چند نیروگاه آن اختصاص به شیرین کردن آب اقیانوس و پمپاژ آن به کویر داخلی ایران داشت، که می توانست امروز خشکسالی را هم عقب براند، ولی متأسفانه در #برجام تیر خلاص به آن ها هم خورد، و علاوه بر آب در برق هم عقب مانده شده اند!
یا راه آبی کارشناسی شده انتقال آب خلیج فارس به دریای خزر که حتّی کریدور کشتی رانی برای کشورهای فدراسیون روسیه و قفقاز می توانست باشد، و علاوه بر اینکه ساخت و نگهداری و پشتیبانی از آن اشتغال زائی سراسری و مداوم چندین ساله برای داخل کشور به همراه داشت، متضمن امنیت پایدار کشور بود، که اگر اجرا می شد علاوه بر تغییرات اقلیمی مؤثر، منافع ترانزیت بین المللی را نیز شامل کشور می کرد و صحنه هایی نوین از گردشگری را برای مردم می آفرید.
طرح راهبردی آقای احمدی نژاد برای جنگل های زاگرس و طرح واگذاری انفال و احیای زمین های موات و #مسکن_مهر و باغ شهرها و برنامه های مدیریت آبی ایشان همه مؤلفه های قدرت در اشتغال زایی و تقویت اقتصاد مردمی بود، که تعطیل شد و در نبود این مؤلفه ها متأسفانه شاهدیم که مانند کشوری در محاصره باید به آخرین حربه که تحریک کننده ی کشورهای جهان و منطقه علیه ایران هم هست؛ یعنی #بستن_تنگه_هرمز بپردازند، چرا که زیر سایه برجام ها مؤلفه های قدرت یکی پس از دیگری از سر راه برداشته می شود.
و کار به جایی رسیده که بازرسان (جاسوسان) آژانس هسته ای به بازرسی دانشگاه های کشور مثل #دانشگاه_علم_و_صنعت می پردازند و این یعنی شرایط اشغال یک کشور!
🔺 و اساسا طراحان غربی برجام، بسیار ماهرانه و شیطنت آمیز ایران را در این تحمیل به سمتی سوق دادند، تا از مؤلفه های غیرنظامی و پایدار قدرت به مؤلفه های نظامی قدرت رو بیاورد، تا با تک بُعدی کردن مؤلفه ی قدرت و درگیر کردن نظامی ما در منطقه، در کنار خلع سلاح کشور از موشکی و بازدارنده ها ما را با چالش جنگ رو به رو کنند.
سؤال جدی ای ما و مردم ما را مشغول کرده؛ که چگونه کسانی دکتر احمدی نژاد به عنوان تنها رئیس جمهوری که استاد دانشگاه و هم زبان با دانشمندان کشور و محرک مدیریت دانش محور و مؤلفه های علمی قدرت می باشد را #مدیر_و_مدبر تشخیص ندادند، ولی دیگرانی که دلالی را بر مدیریت دانش محور ترجیح می دهند را مدیر و مدبر دانسته و هنوز هم می دانند، تا چنین مؤلفه های قدرت روز آمد را به راحتی از دست بدهیم؟!
http://t.me/shafieikia
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
نوشابه بخوريد
📌 قابل توجه كسانى كه نوشابه ميخورند:
🔻 نوشابه بخوريد و پوكى استخوان بگيريد
🔻نوشابه بخوريد و ديابت بگيريد
🔻نوشابه بخوريد و اضافه وزن بگيريد
🔻نوشابه بخوريد و كبد چرب بگيريد
🔻نوشابه بخوريد و سنگ كليه بگيريد
🔻نوشابه بخوريد و مشكلات گوارشى بگيريد
🔻نوشابه بخوريد و ...
📌 و البته اگر دوست نداريد به اين بيماريها مبتلا شويد و به سلامتى خود و خانواده خود اهميت ميدهيد، نوشابه نخريد و نخوريد!
➖ لطفا جهت آگاهى عمومى و افزايش سلامت جامعه اين پيام را نشر دهيد.
🖋دكتر رفيعى
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
⚫️🏴 شعری از حضرت استاد اسدالله داستانی بِنیسی ـ رضوان الله تعالی علیه. ـ دربارهی حضرت #امام_جعفر_صادق ـ سلام الله تعالی علیه. ـ و شهادت ایشان:
▪️امشب شب شهادت «صادق»، امام ما، است
▪️بنیانگذار مذهب عالىمقام ما است
▫️نامش «امام جعفر» و، «صادق» وِرا لقب
▫️او مایهی امید و، پناه و قَوام ما است (۱)
▪️از مکتبش تشیّع و اسلام جان گرفت
▪️در علم دین به دامن او اِعتِصام ما است (۲)
▫️اکثرْ حدیث فقه از او گشته منتشر
▫️گفتار او ذخیرهی یَومالزِّحام ما است (۳)
▪️از علم او چگونه بگویم؟ که گفتهاند:
▪️«در گفتهاش ملاک حلال و حرام ما است»
▫️پرورده است مکتب درسش هزارها
▫️بر هر کدام مَدح و درود و سلام ما است (۴)
▪️از او زکات زنده شده است و صَلات و صَوم
▪️زو پایدار، خمس و صلات و صِیام ما است (۵)
▫️رونق فُزود جملهی احکام دین از او
▫️این، مایهی سعادت و هم احترام ما است (۶)
▪️هر گفتهاش ملاک حق و باطل آمده است
▪️آرى، مرام «حضرت صادق» مرام ما است
▫️شد سرفرازْ دین خدا از کلام او
▫️گفتار صادقش سبب اِنتِظام ما است (۷)
▪️آخِر به زهر کینه دشمن، شهید شد
▪️آن «صادق» امین که امام هُمام ما است (۸)
▫️«منصور» سنگدل که به ظاهر، خلیفه بود
▫️خَصم خدا و دشمن «صادق»، امام ما، است (۹)
▪️یا رب! به روز حَشر، عذابش شدید کن
▪️آن را که باعث مِحَن صبح و شام ما است (۱۰)
▫️هر روز و شب، «بِنیسىِ» از دیده اشکریز
▫️گوید که عشق «حضرت صادق» مرام ما است
📖 از: باغستان بِنیسی (دیوان حضرت استاد بنیسی).
۱) وِرا: او را. قَوام: اعتدال، استواری و پایداری، اصل.
۲) اِعتِصام: چنگزدن، توسّل.
۳) یومالزِّحام: روز مزاحمت، روزِ به هم فشارآوردن و جا تنگکردن برای یکدیگر، روز قیامت.
۴) مَدح: ستودن، ستایش، وصفکردن به نیکی.
۵) صَلات: نماز. صَوم: روزه. زو: از او. صِیام: روزهداشتن، روزهها.
۶) فُزود: افزود، زیاد کرد. جمله: همه.
۷) صادق: راست. اِنتِظام: سامانگرفتن، نظم، آراستگی.
۸) هُمام: دِلیر، بخشنده، بزرگ، سَرور، رئیس.
۹) منصور: مقصود، منصور دَوانیقی، دومین خلیفهی عبّاسی، ـ لعنه الله تعالی علیه. ـ است که حضرت امام جعفر صادق ـ سلام الله تعالی علیه. ـ را با زهر به شهادت رساند. خَصم: دشمن.
۱۰) حَشر: برانگیختن، جمعکردن. روز حشر: روز قیامت.. مِحَن: مِحنتها، بلاها،غم ها
🏴. 🏴. 🏴. 🏴. 🏴
⚫️ آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
📝 #دلنوشته
بسم الله الرحمن الرحیم
برادرم اسفندیار
دلم برایت تنگ شده است
دلم برای اندیشه های بلند و آسمانی، قلب سرشار از عشق به انسانها، طنین پر صلابت ودلنشین کلامت و ایمان پولادینت به پیروزی انسان بر شیطان و روح عظیم بهاریت تنگ شده است.
جسم تو امروز مظلومانه در اسارت کسانی است که مناصب خود را ابدی، و قانون را نه برای احقاق حقوق مردم، بلکه ابزار تحمیل تمایلات خود و بی عدالتی برمردم، به ویژه آزادیخواهان و عدالت طلبان می پندارند.
خداوند چشم ها و گوشهایشان را بسته است اما افکار تو مانند نسیمی روح نواز، دل ها و اندیشه های مردم و جوانان بهاری ایران زمین را سرشار می کند و به سرعت به مطالبات عمومی تبدیل می شود.
طلوع صبح حقیقت بسیار نزدیک است و آینده از آن آرمان بهار و بهاریان است.
محمود احمدی نژاد
۹۷/۴/۱۷
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔘 سخنان عجيبِ فتاح، رییس کمیته امداد:
خیلیها روحانی را تنها گذاشته و زخمزبان میزنند / انصافا دولت هر چه در توان داشته انجام داده است /کمیته امداد در کنار روحانی است /دوست داشتم هاشمی شهردار تهران شود /
در کنار مضجع رضوی می گویم رییس جمهور به شعار رفع فقر عمل کرد/ ممکن است این حرف خوشایند نباشد!
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
✴️راهکاری برای فشار بر امریکا در تنگه هرمز➖1⃣
🔸هفته گذشته بود که حسن روحانی در سفری که به سوئیس داشت در جمع ایرانیهای این کشور درباره تلاش امریکا برای به صفر رساندن صادرات نفت کشورمان در قالب تحریم و فشارهای اقتصادی هشدار داد و تاکید کرد که اگر قرار است نفت ایران صادر نشود، دیگران هم چنین حقی ندارند. این چند کلمه، بلافاصله توسط خبرگزاریهای غربی مخابره شد و در کشور نیز ژنرالهای سپاه پاسداران که وظیفه امنیت تنگه هرمز را بر عهده دارند، بلافاصله وارد عمل شده و ضمن تایید مواضع رئیسجمهور تاکید کردند که برای اجرایی کردن مواضع مسوولان ارشد کشور آمادگی دارند. ژنرال سلیمانی، جعفری، کوثری و روز گذشته هم ایزدی از جمله کسانی بودند که هشدار دادند که ایران تنگه هرمز را خواهد بست.
🔸این دست مواضع بازخوردهای بسیاری در داخل داشت، برخیها که عموما درک دقیقی از سیاست نداشته و معمولا سطح تحلیلشان به ترجمه رسانههای غربی میرسد با این عنوان که «اگر ایران تنگه هرمز را ببندد با واکنش جامعه جهانی مواجه خواهد و آنها نسبت به مسدود شدن جریان انرژی بیتفاوت نخواهند ماند» به این باور رسیدند که ایران نمیتواند تنگه هرمز را ببندد. اما واقعیتها خیلی فراتر از مسالهای است که برخی به آن فکر میکنند و با قوه تخیل خود تحلیل میکنند. حقیقت امر آن است که تلاش امریکا برای تحریم نفتی ایران، برابر با اعلان جنگ است، هیچ توفیری میان حمله مستقیم نظامی و محاصره اقتصادی بهمنظور سرنگونی یک کشور وجود ندارد.
🔸شما تصور کنید که در یک منزل زندگی میکنید، وقتی جریان آب، غذا، دارو و لوازم اولیه زندگی را از شما بگیرند، مرگ شما حتمی است، این مرگ هیچ تفاوتی با مرگی که ناشی از حمله با سلاح باشد نخواهد کرد. رفتار دولت دونالد ترامپ و همراهی برخی از کشورهای منطقه از روی اختیار و برخی دیگر از کشورهای جهان از روی اجبار با این خواسته، دقیقا یک اعلان جنگ به جمهوری اسلامی ایران است. بهنظر میرسد مسوولان ارشد تصمیمگیر در کشور چه سیاسی و چه نظامی به این نتیجه قطعی رسیدهاند که دولت امریکا به ایران اعلام جنگ کرده است و ایران باید از خود دفاع کند. اگر شریان و جریان نفت بر روی ایران بسته شود، برابر با مشکلات بیشمار در کشور خواهد بود که هزینه آن به مراتب از یک جنگ در منطقه نیست، چرا که خطرات بسیار بزرگتری پشت این رفتار امریکا، عربستان، امارات و رژیم صهیونیستی نفهته است.
🔸بهنظر تهدید رئیسجمهور، فرماندهان سپاه و برخی دیگر از مسوولان سیاسی کشور که در طول روزهای کشور با طرفهای خارجی در ارتباط بودهاند بیتاثیر نبوده است. در حالی که روز پنجشنبه حسن روحانی در تماس با همتای فرانسوی خود و صدراعظم آلمان از بسته پیشنهادی اقتصادی کشورهای اروپایی ابراز ناخرسندی کرد، اما اروپاییها روز جمعه در دیدار با هیات دیپلماتیک ایرانی در مورد این بسته «توضیح» بیشتری دادند که این توضیح همان نکاتی بود که محمدجواد ظریف پس از پایان نشست با 1+4 در وین در مقابل خبرنگاران به آن اشاره کرد. با توجه به شواهد موجود، پس از این تهدید بود که محمدجواد ظریف در یک سفر ناگهانی راهی مسقط شد تا در کشور همیشه میانجی دیدارهایی داشته باشد. اینکه در این دیدار چه گذشته را به فرصتی دیگر واگذار میکنم، اما مطمئن باشید که نتایج همین تهدید بوده است.
🔸اما، فارغ از اینکه ایران بخواهد یا بتواند تنگه هرمز را ببندد، باید در طول روزها و هفتههای آینده تدابیر بسیار جدی را در تنگه هرمز در مورد همه نوع شناوری که به سه مقصد یا از مبدأ امارات، مجمعالجزایر بحرین و عربستان در حرکت هستند در پیش بگیرد. در این مورد ایران باید یک دعوای شدید حقوقی را در مجامع جهانی علیه این سه کشور راه انداخته و در این مورد شواهد و مدارک کافی هم دارد. وقتی ولیعهد سعودی میگوید ناامنی را به داخل خاک ایران میکشد و از گروهکهای تروریستی در شمال عراق و پاکستان برای نفوذ به داخل ایران حمایت میکند، باید همه کشتیهایی که به سمت این کشور میرود مورد بازرسی دقیق قرار بگیرد. این موضوع، هیچ ارتباطی هم با بستن تنگه هرمز ندارد اما روزی هشت میلیون بشکه نفت سعودی از تنگه هرمز باید راهی بازارهای جهانی شوند، هر گونه تاخیر در حرکت نفتکشها میتواند فشارهای بیشماری را بر سعودیها وارد کند.
🔸جمهوری اسلامی ایران از تروریستهای بازداشتشده در جنوب شرق و شمالغرب کشور اسناد متقنی در مورد حمایت سعودیها و اماراتیها از این گروهکها دارد. من تعجب میکنم چرا تاکنون این موارد را در محافل حقوقی بینالمللی مطرح نکردهاند. خلاصه آنکه، نیازی هم به بستن تنگه هرمز نیست، باید دید با این کار آیا ترامپ همچنان خواستار تحریم نفت ایران میشود یا ناوگان دریاییاش را برای رهایی نفتکشهای سعودی و اماراتی راهی منطقه میکند. قضاوت با شما.
@syriankhabar
🔻🔻🔻
eitaa.com/vaghtesahar
✴️ راهكارى براى افزايش فشار بر امريكا در تنگه هرمز ➖2⃣
🔹بهنظر من حتی کشتیها و ناوگان امریکا بهعنوان کشوری که با تحریم اقتصادی به ایران اعلام جنگ هم کرده باید مورد رصد بیشتر قرار بگیرد. چرا که با توجه به حمایت امریکا از گروهک منافقین و سایر گروهکهای تروریستی در منطقه که علیه ایران اقدامات تروریستی انجام میدهند، ممکن است حامل کمکهای نظامی برای این گروهکها باشد و بر اساس قوانین خود امریکاییها این یک اقدام دفاعی به شمار میرود.
🔹باز هم تاکید میکنم در صورتی امریکاییها کوتاه خواهند آمد که حرکت به سمت جلوی ما را مشاهده کنند. اینکه به انتظار محبت اروپاییها بنشینم، یک اشتباه راهبردی است. اروپاییها هم منتظر خرید زمان هستند تا ایران به زانو در بیاید. استفاده از موقعیت راهبردی کشور برای تامین منافع ملی، حق اولیه و نهایی جمهوری اسلامی ایران است که باید به آن توجه جدی شود. دولت هم نباید زیاد دنبال آرامش و مصالحه و مسامحه باشد.
🔹همانگونه که در این گزارش تاکید کردم، ما در جنگ به سر میبریم، در جنگی که به جای گلوله قرار است آشوب در کشور به پا شود. شما در نظر بگیرید که اگر بلایی که بر سر حلب یا رقه آمد، بخواهد با نافهمی و نامردی عدهای نادان در کشور ما شکل بگیرد، چه هزینه سنگینی دارد. شک نداشته باشید که امریکاییها عرضه به راه انداختن جنگ در خلیج فارس را ندارند. هر جنگی اگر باعث نابودی زیراساختهای ایران شود، زیر ساخت کشورهای صادرکننده نفت مانند عربستان، امارات و کویت را هم نابود خواهد کرد.
🔹بهنظر شما، آیا عاقلانه است که به ناگهان 17 میلیون بشکه نفت از بازار جهانی حذف شود. اگر این تاسیسات استخراج، تصفیه و صادرات نفت نابود شود بازسازی آن در کمترین زمان ممکن 700 روز زمان خواهد برد. با یک حساب سرانگشتی میتوانید در بیابید که در این مدتزمان جهان با کمبود 11 میلیارد بشکهای نفت مواجه خواهد شد. امروز برای جایگزینی دو میلیون بشکه نفت ایران به در و دیوار میزنند، آن وقت جایگزین کردن 17 میلیون بشکه چگونه خواهد بود؟
☑️خلاصه آنکه، نباید ترسید و باید دل به دریا زد. مرگ ناگهانی بهتر از مرگ تدریجی است.
@syriankhabar
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar