🔴 وزیر خاتمی: روحانی استعفا بدهد!
🔸عبدالعلیزاده وزیر مسکن و شهرسازی دولت خاتمی گفت: وقتی دولت کاری برای مردم نمیکند، بهتر است رها کند و برود. مسئولیتها تا وقتی ارزش دارد که انسان بتواند خدمت کند و اگر نمیتواند خدمت کند باید کنار برود.
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔴 ديروز سالروز تصویب ننگین نامه برجام بود!
به گزارش دولت بهار، با دستور شیخ حسن روحانی، ۲۳ تیر که مصادف با تصویب ننگین نامه برجام است، روز گفتگو و تعامل سازنده با جهان نام گذاری شده بود!
شیخ حسن روحانی در سالگرد تصویب این ننگین نامه گفت: جمهوری اسلامی ایران در این روز برای همۀ جهانیان ثابت کرد از لحاظ قدرت سیاسی، آنچنان توانمندی و تبحری در مسایل سیاسی، منطق و موضوعات فنی و حقوقی دارد که میتواند برای حل موضوع پیچیده بین المللی با قدرتهای بزرگ مذاکره کرده و از حق ملت ایران به خوبی دفاع کند. ۲۳ تیرماه ثابت کرد همانطور که در میدان جنگ قادریم در برابر توطئههای جهانی بایستیم و با آنها مقابله کنیم و برای ملت پیروزی به ارمغان آوریم، در صحنۀ سیاسی، حقوقی و فنی هم این قدرت را داریم و میتوانیم از حقوق ملت دفاع کنیم!
🔸 حال که با خطای استراتژیک شیخ حسن، هم سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد دلاری هسته ای کشور هدر رفت و هم با لگد ترامپ، کاسه رویاهای برجامی شیخ واژگون شده، ۲۳ تیرماه را چگونه باید نامگذاری کرد؟!
@dolatebahar
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
❌ ظریف گفته :
همواره میدانستیم که به وعده های آمریکا نمی توان اعتماد کرد!
🔻 پ.ن:اینجوری که پیش میره پس فردا میگن شریعتمداری توی کیهان تیتر میزد "امضای کری تضمین است" یا جلیلی گفته بود کل تحریمهای ایالت متحده در روز اجرا متوقف خواهد شد!
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🎯 #زنان خبرنگار جامجهانی ۲۰۱۸ در اعتراض به آزارهای جنسی و توهینهای صورت گرفته در جریان برگزاری این رقابتها اعتراض کرده و کمپین تشکیل دادند. آنها میگویند حتی زمانیکه پلیس شاهد توهینهای جنسی هواداران به آنها بوده، هیچ عکسالعملی نشان نداده است!
Sara Houshmandi @ #tw
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔴 بعد از کلاه گشاد #برجام و FATF و IPC، مردم طعم تلخ #توافق_پاریس را تجربه میکنند.
دولت در توافق پاریس تعهد داده سوزاندن سوختهای فسیلی را ۱۲%کاهش دهد، و از طرفی ۸۵%برق کشور از سوخت فسیلی است، کمبود آب دلیل #قطعی_برق نیست؛ نرخ رشد ظرفیت نیروگاهی کشور ۴۲%کاهش داشته.
#علی_برکت_الله
محمود قائدی🇮🇷
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
📝دین برای خوشآمد عوام؛ روحانیت پوپولیست
🔻تلاش برای جاانداختن عقاید منافی با احکام دینی وقتی از زبان روحانیون انجام شود، یقیناً تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت. برخی روحانیون نیز برای گرفتن ژستهای روشنفکری یا همراهی با جمعی که از نظرشان اکثریت مردم شناخته میشوند و یا حب و بغض سیاسی و جناحی، راغب هستند که تفسیرهای گزینشی و مطابق سلیقهی عوام داشته باشند و در این مسیر گاه از احکام اسلام هم عبور میکنند.
🔻در هفتهی گذشته روزهایی چند را جامعهی رسانهای و مجازی کشور درگیر پخش اعترافات دختری رقاص از صداوسیما بود. برنامهای که اگر در فضای مجازی هیاهو نمیشد، چندان دیده نمیشد. سروصدای اعتراضات تند به صداوسیما برای پخش اعترافات دختری رقاص (بدون نشان دادن تصویر و اعلام نام او) آنچنان بلند بود که کمتر صدایی در تاکید حرمت و جرم بودن کار آن دختر شنیده میشد.
🔻حجت الاسلام محمدرضا زائری مثل خیلی اوقات دیگر صدای بلند این جدل بود. او اولویت را در برخورد با مفسدان اقتصادی دانست و با ادبیاتی زیبا نوشت که «قرنها مردم رقصيدند و برهنه شدند و رفتند و آمدند، اما دين آسيبي نديد... آنچه دین و ایمان را متلاشی و نظام را نابود میکند، لرزش کمر دختری نوجوان نیست؛ لغزش قلم قاضی کهنسال است!» که میشد گفت با این حساب، قرنها هم مفسدانی مال مردم را خوردند و دین آسیبی ندید! و یا در جایی دیگر میگوید «اگر دینی بگوید عرق خور را باید شلاق زد، ولی غارتگر اموال مردم را باید رها کرد، من آخوند هم زیر بار آن دین نمیروم» حرفهای زائری مثل همیشه با مغالطه همراه بود. در دین نداریم که تا وقتی تمام و کمال به احکام اقتصادی اسلام عمل نشده، احکام فرهنگی تعطیل باشد و دوقطبی سازی از احکام اسلام و تعطیلی یکی به بهانهی عمل نشدن به دیگری ریشهی دینی ندارد؛ گرچه در توییتر و اینستاگرام طرفداران زیادی دارد! از طرفی این روحانی معروف توجه نکرد که جرم آن دختر "رقاصی" نیست؛ جرم او "رقاصی اروتیک در فضای عمومی جامعه" و اشاعه فحشاست، وگرنه محمدرضا زائری باید بداند هر شب در ایران صدها مجلس عروسی در سالنهای دارای مجوز با رقص برگزار میشود و کسی آن را جرم نمیداند. اگر قرار است روحانی فرهنگی ما بین یک عمل و تبلیغ آن فرقی نگذارد، نباید به دانش حوزوی و حقوقی او شک کرد؟! از طرفی چه کسی و کجا گفته باید عرقخور را شلاق زد، ولی غارتگر اموال مردم را رها کرد؟! شدت بخشیدن به گزارهای که نیست و بعد رد آن، حکایت مغالطهی پهلوان پنبه است. البته طبیعتاً سوت و کفهای زیادی برای زائری زده شد، اما خوشآمد دیگران، عقیدهی نادرست را درست نمیکند. همین روزهایی که زائری درباره این دختر رقاص میگفت و مینوشت، کیفرخواست ۳۰ اخلالگر ارزی صادر شد و در هیاهوی شبکههای اجتماعی دیده نشد. طبیعتاً داعیهی دفاع از عملکرد نهادهای متولی مبارزه با مفاسد اقتصادی را نداریم و مواضع ما روشن است، اما یک طرفه به قاضی رفتن هم همیشه آدم را راضی برمیگرداند.
🔻روحانیونی دیگر در موضوعات دیگر در همین روزها کوشیدند مطابق عرف مدنظر خود عمل کنند. یک عضو شورای شهر تهران درخواست آزادی بی حجابی برای توریستها را داشت. این بار هم برای تایید این نظر سراغ یک روحانی رفتند؛ حجت الاسلام غرویان در مصاحبهای اعلام کرد که «توریستها از نظر شرعی و فقهی جبری در اجرای موازین دینی ما ندارند، آنها میتوانند خودشان حجاب را اختیار کنند.» پاسخ به غرویان ساده است. مبنای قانون حجاب در ایران، سالم سازی محیط جامعه است و نه الزاماً در نظر گرفته شدن خیر و مصلحت فردی که ملزم به رعایت حجاب میشود. قانونگذار وجود فرد بی حجاب را مخل سلامت اخلاقی جامعه تشخیص داده و در این میان چه فرقی میکند این اخلال توسط فرد ایرانی انجام شود یا غیر ایرانی؟ مثلاً به غیرایرانیها اجازه دهیم که شما میتوانید قانون توقف پشت چراغ قرمز را رعایت نکنید؛ وقتی قانون برای امنیت جامعه است، چه فرقی میکند کسی که آن را نقض میکند ایرانی باشد یا خارجی؟!
🔻شخصی سازی دین، اصرار بر برداشتهای سلیقهای، و اقلیتی را کل عرف دانستن و بر مبنای آن نظر دادن، در نهایت به حذف دین از جامعه خواهد انجامید. خطر این تفسیرها برای دین یقیناً از اشاعهی فحشای آن دختر کمتر نخواهد بود. تفسیر دین مطابق سلیقه عوام خود نوعی پوپولیسم است که دامنگیر برخی روحانیون شده است.
خلاصهای از یادداشتم در روزنامهی جوان
۲۳ تیر ۹۷
🖋 كبرى آسوپار
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
✅ از بس گفتیم :
یا"زیـارت یا شهادت" ، عراقی ها هم یاد گرفتن ،تو بلندگوهاشون میگفتن : یا "اَشهـد یا مَشهد" 😄
#طنز_جبهه
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
#حتما_حتما_بخونید
سلام
دو تا خاطره زیبا از زندگیِ سردار شهید یوسف سجودی مینویسم ، یکیاش مخصوصِ خانومهاست و یکیاش مخصوصِ آقایون...
.
#خاطره_ی_شهید_ویژه_خانومها:
همسر شهید میگه: زندگیمون با کمکخرجِ پدرش و درآمدِ ناچیزِ حوزه به سختی میگذشت. یه شب نان هم برا خوردن نداشتیم. بهش گفتم که چیزی نداریم. اونقدر این پا و اون پا کرد که فهمیدم پولش ته کشیده. حرفی نزدم و رفتم سراغِ کارهایم... وقتی برگشتم ، دیدم یوسف نشسته پایِ سفره... داشت گوشههایِ خشک و دور ریزِ نان رو که از چند روز پیش مونده بود، میخورد... بهم گفت: بیا خانوم ! اینم از شامِ امشب...
.
#خانوما_دقت_کنین:
از همسر این شهید یاد بگیرین و چیزی رو نخواین که میدونین همسرتون توانِ مهیا کردنش رو نداره ، لطفاً با پایین آوردنِ سطح توقعاتتون کاری کنین که مردتون شرمنده نشه ، تا زندگیتون آرامش داشته باشه...
.
___________________________________
#خاطره_ی_شهید_ویژه_آقایون:
یوسف بعد از مدتها خرید کرده بود. بهم گفت: خانوم! ناهار مرغ درست میکنی؟
هنوز آشپزی بلد نبودم. اما دل رو زدم به دریا و گفتم: چشم...
مرغ رو خوب شستم و انداختم تویِ روغن. سرخ و سیاه شده بود که آوردمش سرِ سفره. یوسف مشغول خوردن شد. مرغ رو به دندون گرفته بود و باهاش کلنجار می رفت. مرغ مثلِ سنگ شده بود و کنده نمیشد. تازه فهمیدم قبل از سرخ کردن باید آبپزش میکردم. کلی خجالت کشیدم. اما یوسف میخندید و میگفت: فدای سرت خانوم!
.
#آقایون_دقت_کنید:
همسرتون با عشق براتون غذا می پزه و توی خونه زحمت میکشه. اگه غذا خوب نبود و یا نقصی دیدین ، نباید به روش بیارین. یادمون نره که گاهی یه تشکر کردن ،کلِ خستگی رو از تن همسرمون خارج میکنه... #شهدایی_زندگی_کنیم_تا_طعم_خوشبختی_رو_بچشیم
.
📚 منبع خاطرات:
مجموعه طلایه داران جبهه حق 7 ( کتاب شهید یوسف سجودی)
فرمانده تیپ سوم لشکر 17علی بن ابیطالب علیه السلام
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
⚡️همه ماجرای کمبود برق در این اظهارات آقای چیت چیان وزیر نیروی دولت یازدهم خلاصه شده است.
او خرداد ۱۳۹۴ گفته است: "برخی این سئوال را مطرح می کنند که کشوری با داشتن ذخایر غنی سوخت فسیلی چه نیازی به انرژی تجدیدپذیر دارد. پاسخ این است که شدت انرژی در کشور بالاست و عمده مصرف نیز از انرژی های فسیلی می باشد. استفاده از انرژی های فسیلی منجر به انتشار گازهای گلخانه ای می شود و اگر انتشار گازهای گلخانه ای را کنترل نکنیم در آینده با جرایم بینالمللی روبرو خواهیم شد...قانونگذار دولت را مکلف کرده تا پایان برنامه پنجم توسعه ۵ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر نصب کند، این در حالی است که وزارت نیرو نیز از طریق ایجاد تسهیلات و خرید تضمینی برق نیروگاه های تجدیدپذیر تا 20 سال برنامه ریزی کرده است".
آیا معنای این سخن این نیست که از سال ۹۴ به دلیل اجتناب از افزایش انتشار گازهای گلخانهای، توسعه نیروگاههای فسیلی را کاهش دادهاند، اما تولید برق مورد انتظار از انرژی تجدیدپذیر نیز محقق نشده و کشور به این روز افتاده است؟
@jebraily
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
♨️ تاریخچه ای مختصر و خواندنی از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ یا #جام_زهر:
🔻سال ۶۶ پذیرش غیر علنی #قطعنامه۵۹۸ بدون اطلاع امام توسط مسئولان سیاسی و فرمانده ارشد:
محسن رضایی:
«قطعنامه ۵۹۸ را یک سال زودتر مشروط و غیرعلنی پذیرفته بودیم!»
yon.ir/7jGLA
🔻۱۱ فروردین سال ۶۷ :
#امام_خمینی در پیامی به #ملت_ایران:
« ملت شهيدپرور ايران بدانند اين روزها روز امتحان الهى است. روز پرخاش عليه كسانى است كه با اسلام كينه ديرينه دارند. روز انتقام از كفر و نفاق است. روز فداكارى است. امروز روز عاشوراى حسينى است. امروز #ايران_كربلاست، حسينيان آماده باشيد .»
صحيفه امام ج۲۱ ص۱۱
🔻 ۷خرداد سال ۶۷ :
امام خمینی در پیام افتتاحیه مجلس سوّم خطاب به مسئولان کشور :
« سرنوشت جنگ در جبهه ها رقم مى خورد، نه در ميدان #مذاكره ها. و به يارى خداوند و دعاى خير حضرت بقية اللَّه- ارواحنا فداه- حرف آخرمان را با صداميان و جهانخواران در صحنه حماسه جهاد و شهادت مى زنیم. »
صحيفه امام ج۲۱ ص۵۳
🔻۱۲ خرداد سال ۶۷ :
پیشنهاد رئیس جمهور وقت به امام برای فرماندهی واحد و جانشینی فرماندهی کل قوا توسط #اکبر_رفسنجانی :
آقاى خامنه اى، رئيس جمهور، طى نامه ای به محضر امام خمينى اعلام داشت:
... پيشنهاد مشخص اين جانب كه قبلًا نيز كتباً و شفاهاً معروض گرديده، اين است كه:
۱- كليه امور مربوط به نيروهاى مسلح، ارتش، سپاه، ژاندارمرى اعم از عمليات، پشتيبانى، امور سازمانى و ادارى و غيره به شخص واحدى مفوض و محول گردد.
۲- شخص مزبور از سوى حضرت عالى موظف گردد كه امور را از نزديك و با قاطعيت تمشيت كند.
۳- دادگاه نيروهاى مسلح موظف گردد كه در تعقيب قضايى متهمين و اجراى محكوميت ها به طور كامل از نظر و دستور وى تبعيت كند. با توجه به همه جوانب، به نظر اين جانب، تنها فرد مناسب براى تصدى اين مسئوليت مهم، جناب آقاى هاشمى رفسنجانى است.
🔺امام خمينى در پاسخ چنين مرقوم داشت:
« بسم اللَّه الرحمن الرحيم
جناب حجت الاسلام آقاى حاج شيخ على اكبر هاشمى رفسنجانى- دامت افاضاته
با توجه به درگيرى روياروى امريكاى جهانخوار عليه اسلام و ايران و هماهنگى غرب و شرق و ارتجاع منطقه در مبارزه با انقلاب اسلامى و جلوگيرى از پيروزى اسلام، به پيشنهاد رئيس جمهور محترم، جناب حجت الاسلام آقاى خامنه اى- دامت افاضاته - جنابعالى را با تمام اختيارات به جانشينى فرماندهى كل قوا منصوب مى نمايم. »
صحيفه امام ج۲۱ ص۵۶
🔺 جناب رفسنجانی پس از گرفتن این اختیارات، افرادی امثال #حسن_روحانی را که از قبل با عنایت رئیس شورای عالی دفاع در قرارگاه پدافند و سمت های مهمی در جنگ بودند، را با اختیارات بیشتری بر سرنوشت جنگ گمارد و البته گفته شد که در برخی مذاکرات نیز دخالت داد!
🔻۲۷ تیر سال ۶۷ :
پذیرش رسمی قطعنامه ۵۹۸ که امام راحل از آن به عنوان #جام_زهر تعبیر کرد:
« من باز مى گويم كه قبول اين مسأله (قطعنامه ۵۹۸) براى من از زهر كشنده تر است؛ ولى راضى به رضاى خدايم و براى رضايت او اين جرعه را نوشيدم...
اگر آبرويى داشته ام با خدا معامله كرده ام. عزيزانم، شما مى دانيد كه تلاش كرده ام كه راحتى خود را بر رضايت حق و راحتى شما مقدّم ندارم. خداوندا، تو مى دانى كه ما سر سازش با كفر را نداريم.
خداوندا، تو مى دانى كه استكبار و امريكاى جهانخوار گلهاى باغ رسالت تو را پرپر نمودند. خداوندا، در جهان ظلم و ستم و بيداد، همه تكيه گاه ما تويى، و ما تنهاى تنهاييم و غير از تو كسى را نمى شناسيم و غير از تو نخواسته ايم كه كسى را بشناسيم. ما را يارى كن، كه تو بهترين يارى كنندگانى. خداوندا، تلخى اين روزها را به شيرينى فرج حضرت بقية اللَّه- ارواحنا لتراب مقدمه الفداء- و رسيدن به خودت جبران فرما. »
صحيفه امام ج۲۱ ص۹۵
☑️ اگرچه تیم جناب #ولایتی _که امروز مثل #ظریف مذاکره کنندگان #برجام هم هستند_ در مذاکرات فرسایشی بیش از دوساله ی خود با مقامات دولت #صدام با نظارت سازمان ملل نتوانستند حق ایران را بنابر مفاد قطعنامه ۵۹۸ بستانند و حتّی با وجود گزارش رسمی دبیرکل وقت سازمان ملل در متجاوز دانستن صدام، ولی جناب ولایتی به دلایلی که هنوز گفته نشده است، اخذ غرامت از عراق را نتوانست تثبیت کند!، این در صورتی است که امروز دولت پساصدامِ عراق، سال ها در حال غرامت دادن به کویت است.
البته تبادل اسرا و عقب نشینی عراق از خاک ایران به مرزها نیز در مذاکرات ولایتی و تیمش تحقق نیافت، بلکه به دلیل شرایط ویژه ای که اشغال کویت برای صدام پیش آورد، وی برای همراه کردن ایران، بیش از دو سال پس از جنگ، داوطلبانه عقب نشینی کرده و اسرا را مبادله کرد و ...
http://t.me/shafieikia
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔴 شفافیت این نیست!!!
آنچه از تجربه چندماه اخیر مشخص است اینکه بخش قابل توجهی از واردکنندگانی که ارز ۴۲۰۰ تومانی از دولت دریافت کردهاند، کالای خود را به قیمت بازار آزاد محاسبه کرده و عرضه میکنند.
در شرایطی که دولت کنترل و نظارتی بر نظام عرضه کالا ندارد و همواره تلاشش این بوده که قیمتها را آزادسازی کند، طبیعی است که تخصیص ارز یارانهای به واردات، تبدیل به یک پروژه رانتخواری برای عدهای واردکننده خواهد شد. بر اساس برخی برآوردها فقط ۴۰ شرکت واردکننده موبایل ۱۱۰۰ میلیارد تومان از این محل به جیب زدهاند؛ ۱۱۰۰ میلیارد تومانی که مستقیما از جیب مردم برداشته اند.
اقدام وزیر ارتباطات در انتشار اسامی این ۴۰ شرکت نیز شگفتانگیز و مایه تاسف است. اینکه یک مسئله نظارتی و امنیتی تبدیل به یک مسئله عمومی شود، چه دردی درمان خواهد شد؟ اینکه دولت به جای اعمال نظارت حاکمیتی، یک سامانه اعلام کند که هر کس در این مدت گوشی موبایل خریده، نوع ارز گوشی خود را استعلام کرده و اگر تخفلی مشاهده کرد، به تعزیرات شکایت کند، نوعی شانه خالی کردن از وظایف دولت در رابطه با بازار نیست؟
نام این اقدام آقای آذری جهرمی شفافسازی نیست، بیکفایتی است. دولت که به این ۴۰ شرکت ارز یارانه ای داده است، اولا باید نظارت میکرد که منافع ارز تخصیص داده شده به مصرف کننده نهایی برسد. ثانیا اکنون که از این ارزهای ۴۲۰۰ تومانی سوء استفاده شده، دولت باید سریعا حاشیه سود ناشی از سوداگری این ۴۰ شرکت را از حلقوم آنان بیرون کشیده و به بیتالمال باز گرداند، نه اینکه صرفا نام آنها را به مردم اعلام کند و احساس کند شق القمر کرده است! مردم اقتداری در رابطه با این شرکت ها ندارند که اطلاعشان از ماوقع، مشکلی را حل کند. آذری جهرمی یک نیروی اطلاعاتی است. او سالها در وزارت اطلاعات بوده و کاملا میداند چگونه از ظرفیت دستگاههای اطلاعاتی میتوان برای مدیریت این سوداگری بهره برد. از او انتظار حرکت پوپولیستی نمیرفت!
مشکل اقتصاد ما و وضعیت کنونی، گل آلود بودن آب و ماهیگیری ماهیگیران حرفهای از آن است. راه حل روشن است و بارها گفتهایم. دولت باید بر تمامی روندهای اقتصادی و معاملاتی اشراف داشته باشد و جلوی هر کنش فسادزایی را در سیستم بگیرد. اینکه هر کلانسرمایه داری اختیار این را داشته باشد که با دارایی نقدی خود، دست به هر اقدامی بزند و به قیمت افزایش هزینه زندگی مردم، سودهای یک شبه و نجومی ببرد، نتیجهاش وضع کنونی خواهد بود. اقدام برای این کار، یک اراده انقلابی میخواهد. دولت باید این تصمیم را بگیرد که اقتصاد را مدیریت کند.
@jebraily
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
💠 خوش به حال اونايى كه فقط موقع گرفتارى و نياز، ياد خدا نمى افتند
➖و وقت هايى كه فكر ميكنند همه چيز خوبه، خدا رو فراموش نميكنند!!!
💠 خدايا، ما رو از اون دسته آدمايى قرار نده كه فقط وقتى گرفتار ميشوند، ميان به در خونه ات
📝 دكتر رفيعى
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔴درباره رابطه ایران و روسیه....
✍علی علیزاده
۱- یک بیماری خطرناک به سیاست ایران نفوذ کرده و درحال گسترش است: Russophobia یا روس-هراسی، آنهم در نازلترین شکل. بیماری که سال۸۸ از شایعات زردترین رسانههای اپوزیسیون شروع و در شعار مرگ بر روسیه تجلی یافت ولی حالا به لیبرالها و غربگرایان و اصلاحطلبان رسمی داخل کشور سرایت کرده
۲- غربگرایان ایرانی با ارجاع مدام به زخمهای تاریخی ما از استعمارگری روسیه تزاری یا خیانتهای شوروی (در ۲۸ مرداد یا فروش باواسطه اسلحه به صدام) روسیه را خطری «مساوی» و یکسان با امریکا جلوه میدهند. نوعی تحریک ناسیونالیستی افکار عمومی به منظور جلوگیری از نزدیکی تهران به مسکو.
۳- خطر نظامی: امریکا بزرگترین ابرقدرت نظامی تاریخ با بیش از هزار پایگاه نظامی در ۱۳۰کشور از جمله ۴۵ هزار پایگاه وسیع با حداقل ۱۳۰ هزار سرباز دقیقا دورتادور مرزهای ایران است. روسیه ۲۶ پایگاه نظامی در ۶ جمهوری سابق + سوریه و ویتنام دارد و مطلقا هیچ حضور نظامی در مرزهای ایران ندارد
۴- خطر سیاسی: از کودتای ۲۸ مرداد تا بهمن ۵۷ ایران نه شریک یا برادر کوچکتر که مستعمره و برده و مطیع آمریکا بود. از ۵۸ تا همین امروز هم همواره مثل یک آقابالاسر بر تغییر نظام تاکید داشته، گزینه نظامی را هم هرگز برنداشته.
آخرین بار روسیه ۱۳۲۰ چنین وقاحتی داشت.
۵- خطر اقتصادی: امریکا از ۵۸ مشغول جنگ اقتصادی با ایران بوده: انجماد اموال و تحریمهای دهه ۶۰، منع کامل هرگونه تجارت با ایران از سال ۷۴، تحریم بخشی از نظام بانکی از سال ۸۵ وتحریم کامل نظام بانکی از سال ۹۰
«فلج کننده ترین تحریمهای تاریخ» به قول اوباما که حتی برجام هم برطرفشان نکرد
۶- خطر اقتصادی: امریکا بزرگترین اقتصاد و بزرگترین زورگوی اقتصادی تاریخ است که برخلاف ادعای بازار آزادش، نرخ برابری ارزهای ملتها با دلار و تعرفه گمرکی را هم به کشورها تحمیل میکند. ضمانت اجرایی سلطه اقتصادی آمریکا البته نه فقط کیفیت اقتصاد که همان هزار پایگاه نظامیش در جهان است
۷- اندازه اقتصاد روسیه اما کمتر از ۸٪ اقتصاد کل امریکا و نصف اقتصاد ایالت کالیفرنیا و کمتر از اقتصاد تگزاس است. در ۴۰سال گذشته مانع اصلی عدم توسعه اقتصادی ایران جنگ تمام عیار اقتصادی امریکا بوده. اندازه کوچک اقتصاد روسیه یعنی روسیه اگر میخواست هم نمیتوانست دشمن جدی ایران باشد.
۸- قیاس مع الفارق: همسایه شمالی ممکنست شریک/متحد خوب یا بدی باشد. اما پوتین ثابت کرده نیت/انگیزه/توان «دشمنی» با ایران را ندارد. بزرگترین ابرقدرت تاریخ اما ایران را یا مطیع و تحت نفوذ میخواهد یا دشمنی که باید نابود و تضعیف شود. جنس این دو رابطه اصلا یکی نیست تا با هم مقایسه شوند
۹- اینکه استعمارگر سابق رسما از شراکت استراتژیک با ایران میگوید محصول قدرتمند شدن ایران درین ۴۰سالست. روسیه پذیرفته خاورمیانه بدون اراده ایران شکل نمیگیرد. ولی امریکایی که حتی اروپا را در مقام شراکت نمیداند، هنوز امیدوارست ایران را له و تسلیم کند: به قیمت جنگ و تجزیه و تحریم
۱۰- در سیاست هیچ چیز ازلی ابدی نیست. همه چیز متاثر از وضعیت خاص نیروها در این لحظه است. توازن قوای بعد فروپاشی شوروی و بلامنازع شدن امریکا این امکان تاریخی را بوجود اورد که روسیه بدنبال شراکت بیاید. اگر روزی امریکا هم مقابل واقعیت ایران تسلیم شود، مسلما سیاستهای بسیاری عوض میشود
۱۱- امتیازگیری روسیه در سوریه، مذاکره با اسراییل، رقابت در خزر یا حتی خروجش شرکتهایش برای تحریم نشدن، همه عادی است و به معنی غیرقابل اعتماد بودن و خیانت نیست. روسیه و ایران شراکت استراتژیک برای جلوگیری از نفوذ نظامی غرب دارند نه رابطه عاشقانه. اختلاف و رقابت بر سر منافع طبیعیست
۱۲- روسهراسان دشمنی واقعی و حاضر آمریکا را با توهم خطر ساختگی روسیه یکی میگیرند. این بیماری اگر صادقانه باشد محصول فقر دانش و کندذهنی است و اگر به هدف تضعیف و مقابله با آمریکاستیزی جناح رقیب تظاهر به این بیماری کنند، کارشان خیانت و تکرار خط تبلیغی واشنگتن و ضدملی و ضدایرانی است.
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
❌ خوردند و بردند و...
🔻در نوشته قبلی گفتم: «وقتی بجای نام رانتخوار حروف اختصاری میگذارید جامعه کل نظام را متهم میکند»
همچنان هم معتقدم فاسد باید علنا رسوا و مجازات شود و سخن مبهم و کلی فقط باعث عادیسازی/افزایش فساد میشود. با اینحال بعلت قطعی نبودن ارجاعات شرق توییت قبل را حذف کردم و اگر تهمتی ناروا زدم عذر میخواهم
🔹توضیح: این بازی حروف اختصاری بازی ناروایی برای جامعه ما است. نوعی قایمباشک بازی و مسئولیت گریزی رسانهای. بازی که هر دوجناح به آن معتاد شده.
🔸روزنامه شاخص آن جناح سالهاست متهمین امنیتی را پیش از محکوم شدن در دادگاه با اسامی اختصاری نام میبرد و جا برای گمانه زنی باز میکند و حالا این جناح هم با حروف اختصاری اسامی مفسدین اقتصادی را میآورد.
🔹اگر مساله حفظ حرمت متهم پیش از اثبات مجرم بودن است که نباید همان حروف اختصاری را هم بیاورند. ولی اگر مساله این است که رسانه هم حرفش را بزند و هم پای مسئولیتش نایستد، همین میشود که هست. یعنی هزینه از کیسه منافع ملی میرود و جامعه به جای یک نفر صدها نفر را دزد و فاسد قلمداد میکند و قبح فساد میشکند.
🔸اصل حرفم تغییری نکرده. سالها بابک زنجانی ب.ز بود. بعد اینهمه سال هم هنوز یک روز در میان میگویند ممکن است اعدام شود یا نشود. اگر میدانستیم که فساد چه ارتباط تنگاتنگی با امنیت ملی دارد سالها نمایش علنی اجرای عدالت را وسط میدان شهر به تعویق نمینداختیم.
🔹هنوز هم برایم سوال این است که چرا روزنامههای مدعی انقلابی گری به جای شرق پرونده ثامن الحجج را باز نکردند؟ و چرا تمام این مدت انقلابیها در مورد پرونده فساد ثامن و پروندههای موسسات مالی بسیار دیگری اینقدر ساکت و زبان به کام گرفته بودهاند؟
🔸این چه انقلابی گری است که صدای رسوا کردن فساد را فقط وقتی بلند میکنیم که فاسد از جناح مقابل و رقیب ما باشد و رسوا کردنش ما را به کسب قدرت سیاسی نزدیکتر کند؟
🔹 مردم عادی برایشان ارزشها مهم است و با هیچ جناحی عقد اخوت نامشروط نبستهاند.
🔸مقاله امروز شرق درباره ثامن الحجج را بخوانید و بدانید این سالهای سخت اقتصادی برای اکثریت مردم چه گروه نخبه و اندکی خوردند و بردند و اندوختند: صد میلیارد تومن حقوق سی ساله پسر فلان مقام بالا که یکجا وصول شده. صد و بیست و چهار میلیارد وام برای فلان مقام دولت سابق. سه میلیارد تومن برای فلان مجری بنام تبلیغات. هدیه پانصد میلیون تومنی برای فلان دلقک تلویزیونی.
🔹 باید از قوه قضاییه تشکر کرد که این پرونده را اگرچه با تاخیر باز کرده. و باید عزم ملی را برای مبارزه با این حجم باورنکردنی فساد رخنه کرده در داخل نظام جزم کرد.
🔸مبارزه با فساد امروز نوعی جهاد است.
https://instagram.com/p/BlYY2pCnCuQ/
📝 على علزاده
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar