🔵🔵 نظر امام خمینی ره درباره لیستهای انتخاباتی
🔻هیچ کس تحت تأثیر دیگری نیست. بله اگر چنانچه اشخاص #مطمئنی باشند که آنها تشخیص بدهند، #شهادت بدهند که فلان آدم جهات مختلفش همه #خوب است، آنوقت مانعی ندارد که کسی به واسطه تشخیص آنها و اطمینان به اینکه این #صحیح است رأی هم به آنها بدهد.
🔻اما اینطور نیست که #کورکورانه انسان دنبال این باشد که ببیند کیک چه گفته، این #صحیح_نیست، این در اسلام نیست و در جمهوری اسلامی هم نباید باشد.
امام خمینی؛ ١٣ دی ١٣۶٢
🚩🚩 @vaghtesahar
🔴🔴 نامه سرگشاده حمید رسایی به نفرات اصلی ائتلاف و پایداری
جناب آقای دکتر حداد عادل/ قالیباف
جناب آقای دکتر مرتضی آقاتهرانی/ محصولی
حالا که بعد از پنج روز توزیع اقلام تبلیغی، یک شب مانده به برگزاری انتخابات با یکدیگر وحدت کردید، لطفا به این سئوالات پاسخ دهید:
۱. اساسا چرا حدود دو تا سه هفته به صورت هم پنجه کشیدید؟ چرا با یکدیگر تنش جدی داشتید و مردم را آشفته خاطر کردید؟ به عبارت دیگر چرا جدا شده بودید و چرا الان وحدت کردید؟
۲. سوابق، کارنامه و ویژگی افرادی که به عنوان اصلح به مردم معرفی کردهاید، چیست؟ این افراد در بزنگاههای سیاسی و التهابات این چند سال که هر کدام به تنهایی شاخصی است برای اندازهگیری تعهد انقلابی یک رجل سیاسی، چه کارنامهای دارند؟
۳. داماد یکی از اعضای ائتلاف در لیست نهایی شماست، سابقه اجرایی و سیاسی وفرهنگی وی چیست؟ آقای اکبری تالارپشتی که دو دوره نماینده مجلس بوده، اما برای فعالترین رجال سیاسی کشور گمنام است، بر اساس چه ملاکی در لیست است؟ این افراد چطور به یکباره جای چهرههای مقبول در بدنه رایساز جامعه را میگیرند؟ فکر نمیکنید که افکار عمومی منتظر ایت تا ائتلاف حامیان مالی خود را معرفی کند؟
۴. توصیه امروز رهبر انقلاب برای انتخاب کاندیدای اصلح این بوده:
[منتخبین باید] افراد مؤمن، شجاع، وظیفهشناس، پُرانگیزه، وفادار به مردم، وفادار به انقلاب... وفادار به کشور، سرسخت در مقابل دشمن [باشند]؛ در مقابل دشمن احساس ضعف و اظهار ضعف نداشته باشند، چشم و دلِ حریص به مال دنیا نداشته باشند...
سابقه دلبستگی و انفعال در مقابل دشمن هم بایستی یک نقطه منفی و مردود به حساب بیاید. کسانی که این سابقه را دارند که در مقابل دشمن منفعلند، در مقابل دشمن قدرت ایستادگی ندارند، اعتماد به نفس ندارند، اینها انصافاً برای نمایندگی این ملّت مناسب نیستند. این ملّت اعتماد به نفْس ملّی دارد. (۹۸/۱۱/۲۹)
آقایان به مردم توضیح دهید چرا برخی کاندیداهای مطرح با سابقه روشن و قابل افتخار که از تمام این ویژگیهای مد نظر رهبری را برخوردارند، در لیست پایداری و ائتلاف و حالا در لیست مشترک شما نیستتد اما داماد این فرد و لابی مالی آن فرد در لیست قرار دارند؟ مگر رهبر انقلاب معرفی کنندگان لیست را از باندبازی و رفیق بازی منع نکردند؟
۵. افراد حاضر در لیست پیشنهادی شما به مردم، چه نسبت و کارنامهای با این ویژگیهای مد نظر رهبری دارند؟ چقدر جریان استکبار جهانی و نفاق داخلی، مدیران لیبرال و غربزده اعتدال و اصلاحات از شنیدن نام آنها واهمه دارند؟
اگر به این سئوالات پاسخ دهید بسیاری از ابهامات مردم برطرف و دلیل انتشار این لیست، مشخص خواهد شد.
حمید رسایی
کاندیدای مستقل از احزاب و وابسته به مردم و جریان انقلابی مدافع نظام
🚩🚩 @vaghtesahar
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
کاندیداهای اصلح/ ۸
حمید رسایی
نیاز به معرفی ندارد، این بار در هیچ لیستی نیست اما یک تنه خودش یک لیست است. نشان به این نشان که دو روز قبل در همایش تبلیغاتی اش جمعیتی آمد که آن جمعیت برای هیچ همایش انتخاباتی دیگری در تهران نیامد.
به برخی مواضع رسایی @rasaee انتقاد دارم و به همین خاطر نیز در گفتگوی سال گذشته رو در رو @rudarru57 با او، بخشهایی از مصاحبه خیلی چالشی شد اما حتما به او رای خواهم داد زیرا جزو کسانی است که مجلس محافطه کاران و پدرخوانده های پشت پرده را بهم خواهد ریخت. اهل معامله و باندبازی نیست، رای اش را به اصحاب قدرت نمی فروشد، صریح است، لکنت زبان ندارد، شجاع است و در همه بزنگاه های حساس در مجلس، رای اش درست و قابل دفاع بوده است.
برخلاف بسیاری از کاسبان سیاسی که هر ۴ سال یکبار فقط شب انتخابات سر و کله شان پیدا میشود رسایی همیشه وسط میدان است، شهر به شهر و مسجد به مسجد و دانشگاه به دانشگاه برای سخنرانی و مناظره دور ایران را چرخیده و جزو انقلابیونی است که اهل هزینه دادن است و تحت تاثیر جو غالب مرعوب نمیشود. در مجلس قبلی نیز "روی مخ" علی لاریجانی بود و همین خودش سابقه قابل افتخاری است!
در برابر مسئولین فاسد ایستاده و با آنها در افتاده، هنوز در حال رفت و آمد در دادگاه بخاطر شکایتهای حسین فریدون و بچه های هاشمی است و بزرگترین حسن اش این است که مستقل است و خودش است. نقش بازی نمیکند و صداقتش ستودنی است.
جالب اینکه تا الان در نطرسنجی های مختلف نیز رای خوبی دارد و امیدوارم دوباره او را در مجلس ببینم، مجلس بدون رسایی حتما یک چیزی کم دارد...
@Sabeti ✅
✅ چقدر قشنگ و دقیق گفت حاج سعید قاسمی:
دعوای ما رفتن لیست #امید و آمدن لیست #ائتلاف و #پایداری نیست. دعوای ما رفتن #لیبرالیسم از کل مملکت است. بروید سراغ کسی که برنامه داشته باشد و گرنه #هر_دو_طرف باز هم زیر پرچم لیبرالیسم سینه خواهند زد.
🚩🚩 @vaghtesahar
📌 محور نبرد حزباللهیها با حزباللابیها در شهرهای کشور
#وحید_جلیلی
🔹 چهل و یک سال از انقلاب گذشته و قبایل سیاسی عزم جزم دارند که سازماندهی سیاسی جامعه را روزبهروز به مدلهای غربی نزدیکتر و از مبانی دینی و انقلابی دورتر و دستیابی به اهداف گام دوم را دشوارتر کنند.
🔹 در صد و هفتاد و پنج حوزه انتخابیه (از مجموع ۲۱۱ حوزه) مردم برای انتخابِ فقط یک نماینده پای صندوق میروند و در ۲۲ حوزه دیگر برای انتخاب ۲ نماینده.
🔹 در هر حوزهای که بیش از چهار پنج کاندیدای جدی و اصلی وجود ندارد، آیا انتخاب یک نفر از بین چهار پنج نفر، کار دشواری است؟!
🔹واقعا با چند روز وقت گذاشتن و حرفهای نامزدها را شنیدن و آنها را با سوالهای جدی راجع به کارنامه و برنامهشان مواجه کردن، نمیشود به نتیجه رسید؟!
🔹مگر نه این است که به برکت جمهوری اسلامی در هر فامیل و محله و مسجد و محیطی کلی آدم تحصیلکرده و اهل بررسی و پژوهش وجود دارد.
🔹 چرا باید سازوکار ترجیحی ما این باشد که زیرساخت "اتّباع احسن" شکل نگیرد و مردم مستقیما با کاندیداها مواجه نشوند و در بسیاری موارد بدون آنکه حتی یک صفحه یا یک پاراگراف در مورد شخص موردنظر اطلاعات داشته باشند تنها به واسطه معرفی از سوی یک "اتاق تاریک" (چه اصلاحطلب چه اصولگرا) نامش را به صندوق بیاندازند؟
🔹 این شیوه "النصر بالرعب" که زیر زبان هر دو جناح مزه کرده و چند دوره است مد شده و از مردم میخواهد از ترس رای آوردن اصولگراها یا اصلاحطلبها به لیست مقابل رای بدهند چه نسبتی با جمهوریتی دارد که دویست و پنجاه هزار خون پاک به پایش ریخته است؟
🔹 مگر انتخابات نباید فرصتی برای ارتقای فرهنگ سیاسی جامعه و آگاهتر شدن مردم و بالا رفتن قدرت تحلیل شان باشد؟
🔹هزاران دانشکده، دهها هزار مدرسه، هفتاد هزار مسجد؛ چهل هزار پایگاه بسیج؛ دهها هزار فعال اجتماعی و فرهنگی و... در کشور، چرا در این فرصت کمنظیر؛ "یستمعون القول فیتبعون احسنه" را بشارت نمیدهند؟
🔹 "جمهوری" اسلامی اینگونه ساخته میشود؛ نه با فرار به اتاقهای تاریک و الزام مردم به انتخابهای کور
🔹 فرق میکند مردم با شوقِ تحول مثبت به سمت صندوقها بیایند یا از بیمِ تغییر منفی
🔹 جالب است همان بازی که در پایتخت برای تنظیم فهرست سینفره نامزدها از بین صد تا دویست کاندیدای قابل اعتنا با محوریت جناحها شکل میگیرد، به شکل غیرمنطقی، بیکم و کاست در حوزههای انتخابیه دیگر برای ارائه فهرستهای چند نفره و حتی یک نفره! تقلید و تکرار میشود.
🔹 فقط خدا میداند که جوخههای ترور نرم این قبایل سیاسی تا کنون ملت را از چند هزار نفر از فرزندان انقلابی خود، محروم کرده است.
🔹 عادت شده است که در شهرستانهایی که یک یا چند نماینده انتخاب میکنند هم؛ پیش از آغاز تبلیغات انتخاباتی؛ لابیها گرد بیایند و تکلیف انتخابات را پیشاپیش یکسره کنند از ترس آن که مبادا مردم گیج بشوند و نتوانند به انتخاب درست دست پیدا کنند! جناحها و قبایل سیاسی چرا این همه از آن که مردم بشنوند و فکر کنند و مقایسه کنند میترسند؟
🔹 ظاهر کار آن است که میخواهیم کار مردم را آسان کنیم ولی حقیقت این است که میخواهند با بیرون راندن مردم از دایره بررسی و تامل و تحلیل و مقایسه کار خود را آسان کنند.
🔹 در انتخابات مردم باید بشنوند و بپرسند و بیاموزند و بسنجند و برگزینند نه آنکه بترسند و آن چه اصلاحطلبان یا اصولگرایان دیکته میکنند بنویسند.
🔹 مدل فیل و الاغ؛ ارمغان استحمارگران است و خصوصا در گام دوم و با افق تمدنسازی؛ تقلید حریصانه از این مدل؛ نشانه انحطاط و ارتجاع است و نه انقلابیگری و تحولخواهی.
🔹در انتخابات انقلابی رای با چشم باز و با معیار و آگاهی و تحلیل و مقایسه شکل میگیرد و نه از ترس رقیب و با چشم بسته و اعتماد کور به قبایل قدرت
🔹 ماجراهای اخیر روشن کرد یک میدان نبرد اصلی حزباللهیها در سالهای آتی با حزباللابیها خواهد بود.
🔹 حزباللهیها طرفدار "جمهوریت دینی" مبتنی بر رای مسولانه و آگاهانه و بصیرانهاند و حزباللابیها (در هر دو طرف) به دنبال رای تزیینی، غیرمسولانه و کور
🚩🚩 @vaghtesahar
✴️ابعاد مختلف حمله موشکی یمنیها به بندر ینبع سعودی
🔸بامداد امروز یگان موشکی ارتش یمن بزرگترین بندر صادراتی نفت سعودیها در ساحل دریای سرخ را هدف چندین فروند موشک مختلف قرار داد. خودشان که میگویند این موشکها بالستیک بوده، اما با توجه به تجربهای که ما از اقدامات ارتش و کمیتههای مردمی یمن داریم به تاکید نمیتوان گفت که همه آنها موشک بالستیک بودند و باید به ترکیبی از پهپاد، موشک بالستیک و موشکهای کروز در این عملیات خبر داد. استفاده از این ترکیب سامانههای پدافندی سعودی را میتواند دچار اختلال شدید کند.
🔸بعد از حمله به آرامکو و پس از هر جنایت سعودیها یا اقدامات غیرمسئولانه آنها علیه مردم یمن، نیروهای مسلح این کشور برای دفاع از شرافت و کرامت مردم خود اقدامات تلافیجویانه متعددی را علیه تاسیسات سعودی انجام داده است. پس از حمله به آرامکو بسیاری فکر میکنند که ارتش یمن در برابر سعودی ها روزه سکوت گرفته و اقدامی نکرده، اما خبرهایی که ما داریم حکایت از آن دارد که بارها و بارها اهداف مختلف در عمق خاک سعودی هدف موشک های مختلف و همچنین پهپادهای انتحاری و موشک انداز یمنی قرار گرفته است.
🔸شب گذشته اما شبی متفاوت بود چرا که پس از جنایت هفته گذشته سعودیها بعد از سرنگونی هواپیمایی تورنادوی آنها که با آتشبار ضد هوایی ارتش یمن انجام شد، بیش از ۳۵ شهروند یمنی در حملات کور و ددمنشانه آلسعود به شهادت رسیده و دهها نفر زخمی شدند. حمله موشکی شب گذشته به بندر نفتی ینبع در دریای سرخ را می توان اقدامی تلافی جویانه در این راستا قلمداد کرد. سعودی ها باید بدانند که حملات کور و غیر انسانی آنها به شهروندان بیگناه می تواند هزینه های سنگینی برایشان در پی داشته باشد.
🔸از سوی دیگر این حمله درست در زمانی صورت میگیرد که وزیر امور خارجه آمریکا در سفری در راستای هماهنگی و فشار بیش از اندازه به ایران و محور مقاومت راهی عربستان شده و با مقامات آل سعود دیدار می کند. سفر مایک پمپئو در واقع سفری در راستای نجات آلسعود از بن بستهای موجود و همراه کردن آنها با پروژه معامله قرن و همچنین کمک به این رژیم در جهت سرکوب بیش از پیش مردم مظلوم یمن است. این شلیکها ثابت می کند که حتی سفر وزیر امور خارجه ارباب بزرگ به ریاض هم از عزم و اراده یمنیها برای پاسخگویی به جنایات آل سعود نمیکاهد. سعودیها باید بدانند که حساب و کتابشان در مورد امریکا باید تغییر کند و حمایتهای واشنگتن هیچ تاثیری بر رفتار مردم همیشه در صحنه یمن نداشته و ندارد.
🔸همانگونه که مطلع هستید مذاکرات برای پایان دادن به جنگ، آتشبس و یا هر چیز دیگری در جریان است و سعودیها در طول دوره مذاکرات همواره با طولانی کردن روند مذاکره و تغییر مسیرها و محورها دنبال ایجاد فضا و فرصت برای خود بودند تا علاوه بر تشدید فشار بر ارتش و کمیتههای مردمی یمن، همچنین دولت نجات ملی حاکم در صنعا سازمان رزم خود در مناطق تحت کنترل دولت غیرقانونی منصور هادی را هم بازسازی کرده و جنگ را ادامه دهند. این مسئله از چشم مذاکره کنندگان و مقامات انصارالله دور نمانده و آنها میخواهند به زودی ها یادآور شوند که اگر فکر میکنند مذاکره میتواند خللی در قدرت آنها برای پاسخگویی ایجاد کند باید این پنبه را از گوش خود درآورند.
🔸بندر ینبع بعد از بندر نفتی راس التنوره در ساحل خلیجفارس، مهمترین و بزرگترین مرکز صادرات نفت سعودی در شمال جده واقع در استان مکه است. این بندر تاسیسات بزرگ ذخیره سازی و همچنین یک پالایشگاه بزرگ و مهم دارد که نفت صادراتی عربستان به اروپا و آمریکای شمالی و جنوبی همچنین برخی از کشورهای دیگر در غرب از آنجا بارگیری می شود هدف قرار دادن تاسیسات نفتی ینبع که شاهرگ و شریان حیاتی بنسلمان برای درآمدهای نفتی جهت تداوم حکومت خونین و سرکوبگرانه خود در عربستان و همچنین کسب دلارهای نفتی برای هزینه کردن علیه مقاومت است یادآوری این نکته به سرانه میان آنهاست که اگر نخواهند واقعیت امر را بپذیرند همانگونه که رهبر آن انصارالله گفتند هیچ تردیدی در انهدام تاسیسات سعودیها به خود راه نخواهند داد.
🔸از سوی دیگر ساعت شلیک موشک ها و زمان آن هم پیام مهم دیگری دارد که نباید از آن غافل شد. زمان شلیک درست برابر با شب جمعه و ساعتی بود که فرمانده و سردار بزرگ ایرانی توسط تروریستهای آمریکایی به شهادت رسید. یمنیها این پیام را مخابره میکنند که هیچ وقت دست از انتقام خون فرمانده شهید خود برنمیدارند که نقش بزرگی در آمادهسازی آنها برای یک مقاومت تاریخساز علیه اشغالگری و تجاوز را فراهم کرد.
🚩🚩 @vaghtesahar
🔻وقتی از ترس لولوهای موهوم رقیب، به لولوهای واقعی خودمان رای دادیم!
نتیجه نهایی شمارش آرا در تهران اعلام شد و هر 30 نفر لیست وحدت اصولگرایان پیروز شدند. این نشان میدهد بدنه انقلابی پذیرفت که به لیست وحدت بطور کامل رای بدهد تا اصلاح طلبان وارد مجلس نشوند اما نکته جالب اینجاست که نه تنها نفر سی و یکم، بلکه نفرات سی و دوم و سی و سوم نیز مجید انصاری یا اصلاح طلبان نیستند! وحید یامین پور و حمید رسایی و علی جعفری هستند که علیرغم شایستگی های بارز نسبت به برخی چهره های درون لیست اصولگرایان، چون سهیمه فرد یا حزب خاصی نبودند داخل لیست نرفتند و علیرغم شایستگی بیشتر، رای شان از چهره های تکراری و ناکارآمد لیست اصولگرایان هم کمتر است.
جالب تر اینکه مجید انصاری که سرلیست اصلاح طلبان بود از جوانان انقلابی کمتر شناخته شده مثل محمد صادق شهبازی نیز کمتر رای آورده است!
معنای همه این حرفها این است که بدنه انقلابی با فریب خوردن، و به جای اینکه با شناخت و آگاهی افراد اصلح را از بیرون لیست جایگزین کند، چشم بسته به همه لیست رای داد تا امروز برخی از چهره های پیر، ناکارآمد، تکراری و منفعل که هیچ وقت در بزنگاه های حساس پیدایشان نیست رای بیشتری از وحید یامین پور، صادق شهبازی، حمید رسایی و علی جعفری بیاورند.
اما آنچه ناراحت کننده است رای نیاوردن این افراد نیست، سطح تحلیل خطرناک برخی نخبگان و بدنه جریان انقلابی است که عادت کرده اند همواره از ترس "لولوهای موهوم رقیب"، به "لولوهای واقعی خودی" رای دهند.
شاید این انتخابات فرصت خوبی بود تا این چرخه معیوب برهم بخورد و افرادی مستقل، شجاع و کارآمد به جای برخی چهره های تکراری و بی خاصیت وارد مجلس شوند اما اشتباه عجیب و غیرقابل انتظار برخی بزرگان جبهه انقلاب در حمایت از رای دادن چشم بسته به لیست واحد، نتیجه اش این است که نه تنها اصلح ها قربانی رانت باز ها شدند، بلکه این چرخه معیوب بازهم ادامه خواهد داشت و احتمالا برای انتخابات های بعدی نیز عده ای «خود عقل کل پندار» پشت پرده نشین که هیچگاه به کسی نیز پاسخگو نیستند سهمیه های خود را به عنوان لیست اصولگرایان ارائه خواهند کرد و سپس همان بزرگان با توجیه اینکه اگر به همین سهیمه ها به طور کامل رای ندهید رقیب پیروز می شود! باز هم این چرخه باطل را ادامه و مشروعیت خواهند داد.
شوخی است اگر تصور کنیم تا وقتی قبیله ای لیست می بندند و قبلیه ای و چشم بسته به آن لیست ها رای می دهیم، مجلس کارآمدی شکل خواهد گرفت. تردید ندارم اگر عبدالحمید دیالمه نیز ۴۰ سال دیرتر به دنیا آمده بود و به خاطر استقلال نظرش، زیر سلطه احزاب و اشخاص نمیرفت، ابتدا با برچسب تندرو و وحدت شکن و نفوذی پذیرایی می شد سپس از همین لیست اصولگرایان نیز حذف میشد. سپس انقلابی ها نیز از ترس رای نیاوردن مجید انصاری، همان چهره های تکراری را انتخاب می کردند!
مشکل امروز جبهه انقلاب نداشتن دیالمه ها نیست، خودکشی از ترس مرگ و حذف دیالمه ها توسط خودمان است...
🚩🚩 @vaghtesahar
✅ خبر خوب رای نیاوردن دو حامی اصولگرای برجام هست که در لارستان با هم رقیب بودند:)
نه آقای جعفرپور رای آوردند نه آقای بروجردی!
🚩🚩 @vaghtesahar
✅ یه چیز با مزه بگم؟
سعید ملایی در سومین تورنمنت متوالی بدون دست یابی به مدال حذف شد:)
جودوکار وطن فروش که پناهنده مغولستان شده بود، در مسابقات جودو دوسلدروف از دور مسابقات خارج شد!
🚩🚩 @vaghtesahar
💢 علیرضا زاکانی (منتخب مردم قم در مجلس یازدهم و از گزینههای مهم ریاست مجلس) امروز با حضور در بیمارستان کامکار قم، از افراد مبتلا به کرونا ویروس عیادت کرد.
🚩🚩 @vaghtesahar
🔴خالقان سلفی حقارت توسط مردم از خانه ملت اخراج شدند
1⃣احمد مازنی حوزه انتخابیه گرگان
2⃣علی قربانی حوزه انتخابیه بجنورد
3⃣همایون یوسفی حوزه انتخابیه اهواز
4⃣ابوالفضل سروش حوزه انتخابیه تهران
5⃣مصطفی کواکبیان حوزه انتخابیه تهران
6⃣محمدرضا بادامچی حوزه انتخابیه تهران
7⃣محمد صادق حسنی حوزه انتخابیه رشت
8⃣عبدالغفور ایران نژاد حوزه انتخابیه چابهار
9⃣اقبال محمدیان حوزه انتخابیه رامهرمز
🔟احمد انارکی محمدی حوزه انتخابیه رفسنجان و انار
🔹نمایندههایی که با موگرینی #سلفی_حقارت گرفته بودند؛ با کارت قرمز مردم از مجلس یازدهم اخراج شدند.
🚩🚩 @vaghtesahar
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شفافیت
🔸پیشنهاد عملیاتی جلیلی برای جلوگیری از فساد اقتصادی نمایندگان مجلس
🔸تمام نامه نگاری های نمایندگان مجلس باید در صفحه مخصوص آن نماینده منعکس شود تا از کارهای خطا جلوگیری شود.
✅ @saeedjalily
🔴🔴 پایین ترین نرخ مشارکت مردم در انتخابات "ریاست جمهوری" برای سال ۷۲ (دوره هاشمی) بوده، پایین ترین نرخ مشارکت مردم در انتخابات "مجلس" نیز برای سال ۹۸ (دوره روحانی) بوده است.
فصل مشترک هر دو دوره نیز عملکرد ضعیف مسئولین و فشارهای اقتصادی و اجتماعی بر مردم بوده است.
جالب آنکه بالاترین نرخ مشارکت مردم در انتخابات نیز برای سال ۸۸ است. دوره ای که انقلابی ترین دولت بعد از انقلاب روی کار بود و بیشترین خدمات اجتماعی و سازندگی را در سراسر کشور انجام داد. در آن دوره اگرچه بسیاری از آرای خاموش و خاکستری نیز پای صندوق رای آمدند اما در نهایت رای رئیس جمهور مستقر افزایش یافت.
نتیجه همه این گزاره ها این است که هرگاه مسئولین بد عمل کردند و بر مردم فشار بیشتری وارد شد (دوره هاشمی و روحانی) مشارکت اجتماعی مردم در انتخابات نیز کاهش یافت و هرگاه مسئولین به مردم خدمت کرده و انقلابی عمل کردند مشارکت مردم در انتخابات نیز افزایش یافت. ان شاءالله مجلس یازدهم نیز زمینه ساز خدمت به مردم و افزایش مشارکت جامعه در انتخابات بعدی باشد.
✍ ثابتى
🚩🚩 @vaghtesahar
۶ سال پیش به رقیب پیروزش
تبریک گفت و از اون روز شبانهروز
تمام توانش رو گذاشت برای کار
تخصّصی و کارشناسی روی مشکلات
و ظرفیتهای کشور.
این ابرمرد به نظرم با اختلاف
خیلی زیاد بهترین گزینه است
برای ریاست دولت آینده
آرزو دارم #رئیس_جمهور کشورم
دکتر #سعید_جلیلی باشه انشاءالله
"محمد عابدینی"
🚩🚩 @vaghtesahar
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅صحبت های عجیب نماینده مجلس روسیه در مورد ایران...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
🔻 حسنی مبارک دیکتاتور مصر در سن ۹۴ سالگی مرد.
در 30 سال ریاست جمهوری مبارک در مصر، این کشور متحد راهبردی امریکا و اسراییل بود. در دوران مبارک کسی «مرگ بر امریکا» نگفت و سفارت امریکا هم تسخیر نشد اما مصر در تمام شاخصهای اقتصادی از ایران عقب تر ماند!
مصر مثال روشنی برای ابطال تئوری توسعه مبتنی بر تنش زدایی با غرب است.
✍ اميرحسين ثابتى
🚩🚩 @vaghtesahar
💠 آیت الله جوادی آملی: رغائب به معنای آرزو نیست! بلکه به معنای گرایش و میل و مجذوب شدن است، چرا مفهوم بلند رغائب را به آرزوها تحریف کرده و «طول آرزو» را در چنین فرصتی تبلیغ میکنند؟! آفتی که پیامبر صلی الله علیه و آله از آن بر ما می ترسیدند!
شب رغبت ها است، ازخدا بخواهید رغبت های یک سال شما رو هدایت و اصلاح کند! فاستبقوا الخیرات شویم که بالاترین خیرات زمینه سازی ظهور مولاست که باید به سمتش سبقت بگیریم.
🚩🚩 @vaghtesahar
🔴⭕️ شما هرجای دنیا بگویید کشوری میشناسم که یک طرفش را #سیل ورداشته و چند طرف دیگرش را #کرونا و ماههاست رئیس هلال احمر ندارد فکر میکنند دارید فیلم #ژانر_وحشت تعریف میکنید.
♦️منصوب قبلی آقای روحانی الآن در بازداشت است و رئیس جمهور ظاهرا حالا حالاها قصد معرفی رئیس جدید هلال احمر ندارد.
🚩🚩 @vaghtesahar
📝"کرونا بهترین فرصت برای ما و دکتر ولایتی"
♦تلویزیون را روشن کردم. دیدم آقای ولایتی با لباس پزشکی دارد در مورد #کرونا حرف میزند. تعجب کردم. دقت کردم دیدم ایشان رئیس بیمارستان #مسیح_دانشوری، مرکز اصلی بستری بیماران مشکوک به کرونا هم هست. یا للعجب...
♦از کرونا تا تاریخ اسلام، از برجام تا بیماریهای عفونی کودکان، از تاریخ ایران تا انگل، از بیداری اسلامی تا تقریب مذاهب، از شهریه دانشگاه آزاد تا فروش کلیه و مقاومت مردم یمن و پیوند اعضا موضوعاتی است که شما هروقت تلویزیون را روشن کنید آقای ولایتی دارد در موردش حرف میزند.
♦یعنی ایشان علاوه بر ریاست هیئت امنای دانشگاه آزاد و ریاست هیات امنای بنیاد امور بیماریهای خاص، و تدریس بعنوان استاد تمام دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر کلی مجمع جهانی بیداری اسلامی و ریاست جمعیت حمایت از پیوند اعضا، و ریاست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سل و بیماریهای عفونی و عضویت در شورایعالی انقلاب فرهنگی، و ریاست انجمن حمایت از بیماریهای عفونی و ریاست شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان و ریاست هیأت مدیره انجمن متخصصین بیماریهای عفونی...
♦ و عضویت در هیات امنای بنیاد دائره المعارف اسلامی، و عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و ریاست کنگره سالیانه بیمارهای عفونی و گرمسیری ایران و عضو پیوسته منتخب فرهنگستان علوم پزشکی ایران و ریاست شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان ایران و ریاست گروه علمی طب سنتی و طب اسلامی فرهنگستان علوم پزشکی...
♦و مدیر مسئول و صاحب امتیاز مجله بیماریهای عفونی و گرمسیری و همچنین نماینده فرهنگستان علوم پزشکی در هیئت امنای فرهنگستانها و عضویت در انجمن اسلامی فارغ التحصیلان اروپا، آمریکا و اقیانوسیه و عضویت در هیأت مؤسس دانشگاه غیر انتفاعی وابسته به شورای همبستگی ورزش بانوان کشورهای اسلامی...
♦ و عضویت افتخاری در انجمن علمی پیوند اعضاء و عضویت در هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی و مشاور رهبری در امور بین الملل و عضویت در هیأت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ریاست گروه اسلام معاصر- بنیاد دائرﻩ المعارف اسلامی و ریاست کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران در شورایعالی انقلاب فرهنگی و عضویت در هیأت ممتحنه دانشنامه فوق تخصصی (بورد) رشته عفونی اطفال وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و عضویت در هیأت امناء سازمان مردمی حمایت از محرومان و آسیب پذیران بهزیستی...
♦و عضویت در هیأت تحریریه فصلنامه تخصصی شیعه شناسی و نایب رئیس شورای راهبردی روابط خارجی و عضویت در هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی و عضویت در شورای MPH دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضویت در گروه اخلاق و حقوق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضویت در شورایعالی پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی و ریاست کمیسیون فرهنگی اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضویت در گروه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضو کمیته منتخب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهت پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی...
♦و عضویت حقیقی هیأت امنای انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و عضویت در کمیسیون سه نفره رسیدگی به صلاحیت کارهای آموزشی و پژوهشی اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضویت در شورای عالی شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضویت در شورای سیاستگذاری تاریخ علم پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و... رئیس بیمارستان مسیح دانشوری هم هست.
♦در کنار همه این مشاغل و سمتها بیش از ۱۸۰ جلد کتاب و ۲۰۰ مقاله پزشکی در مجلات خارجی هم چاپ کرده است. ما به توانمندیهای ذخایر انقلاب هیچ شکی نداریم. در شرایط عادی هم ظرفیت وجودی این بزرگواران دوبرابر این شوراها و پست ها و سمتها را هم جواب میدهد. وضع کنونی مملکت و شورایعای انقلاب فرهنگی و سایرجاها به خوبی گواه این ادعای ماست.
♦ولی کرونا فرصت خوبی است. کاش در وضع اضطراری کنونی برای حفظ ظاهر گام دوم هم که شده آقای ولایتی از نصفی ازین سمت ها استعفا دهند و با فداکاری روی کرونا متمرکز شوند. والله بخدا برای ملک و مملکت هم مفیدتر است.
✍ از كانال "قبل انقلاب"
🚩🚩 @vaghtesahar