eitaa logo
وی‌یُن
113 دنبال‌کننده
487 عکس
65 ویدیو
2 فایل
« و اقداره‌ُمحاطه‌باللطفه » . _ https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp=link_4g7k945&btn=وی‌ین ✔ | صرفا از مشغولات ذهنم می‌گویم .
مشاهده در ایتا
دانلود
یک‌بخش ِعظیمی از"فجرصادق" ‌‌های این‌سه‌سال رو دم ِدر ِفجرصادق یا مساجدِ اطرافش بودم.
انسان ِدل‌خسته‌ای که خجستگی از چهره‌اش می‌چکد.
دلم می‌خواهد یک‌بار دیگر سرکلاس ِقاسمی بنشینم و شعر خواندن قاسمی‌را گوش‌کنم.خوب شعر نمی‌خواند، می‌دانم! اما چندروزی‌است که دلم برای‌تک‌تک عناصر کلاسش تنگ‌شده.
ال‌سی‌دی‌ام به طرز دوست‌نداشتنی، شکسته.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
*/این‌اپیزود : چرا شعارمحور نباشیم؟
شعرهای شاملو در لندن صد‌هیچ ازبقیه‌ء‌شعراش جلوتره.
هدایت شده از وی‌یُن
مدت‌زمان طولانی‌است که نمی‌دانم چگونه باید دعا کنم در درگاه خدا!گویی که آداب را از یاد برده‌ام و از مطرح‌کردن خویش نیز،بدون‌رعایت آداب شرم دارم. فقط می‌نشینم و آرام‌نجوا می‌کنم که " خدای‌خوب و مهربان‌من! خودت که از احوالاتم آگاهی و می‌دانی چه‌چیزهایی از زمانی که در صبح چشم باز می‌کنم تا زمانی که تاریکی‌همه‌جا را فراگیرد و چشمانم را دوباره برهم می‌گذارم،در ذهنم می‌گذرد.نگاهی به دل ِخسته‌ام بیانداز تا فرجی‌شود در روزگارم."
قاسمی‌داره می‌گه:" بچه‌ها شغل‌مهم نیست، عاقبت‌بخیری مهمه.دعا می‌کنم عاقبت‌بخیر بشید."