❌ #فاجعه_شب_یلدا ❌
🎽 شب یلدا از قدیم هم بین علما و حکما روز بسیار مهمی بوده و رو این روز خیلی فوکوس کرده بودند👌
#حاج_بابا
✅ امام علی(علیه السلام) میفرمایند: در آغاز سردی هوا خود را از سرما حفظ کنید و در پایان آن از آن استقبال کنید؛ زیرا سرما با بدنها همان میکند که با درختان میکند؛ در آغاز(برگ درختان را) میسوزاند و در پایان میرویاند.(آخر زمستان آزاد بزارید بدن را)
✅ همونجور که میدونید فصل زمستان هم از لحاظ سردی و هم از لحاظ تری به اوجخودش میرسه و اگر هم دقت کنید عموم بیماری ها از نظر حکما از بلغم که خلطی سردوتر هستش پدید میاد👌 هرچند مزاج قدیمیا مثلا زمان بوعلی مردم خیلییی گرم بودند هرچند گرم بودند ولی حکمای زیادی تایید کردند اگر میخواهید از بیماری ها در این فصل در امان باشید در آستانه ورود به فصل سردوتر(زمستان) خوراک گرم و خشک بخورید تا به تعادل برسد و دچار مرض نشوید...
✅ این نامردان انگلیسی اومدند این حرف حکما علمااهل بیت مارو عوض کردند (میوه ای که هم از حیث تری هم از حیث سردی ) به اوج خودش میرسه #هندوانه هستش اومدند این رو از طریق رسانه و.... به مردم ما القا کردند که آی مردم اگر میخواید مریض نشید تا سال بعد😱 هندونه بخورید و این رسم باقی موند تا به الان.....
❌ جالبش اینجاس هندونه معلوم نیس از کدوم سردخونه اومده چقدر تو سرد خونه مونده اصلا شیرین و قرمز هست یانه با قیمت ۱۰برابر بیشتر با کلی عوارض وحشتناک(بازمیریم میخریم😭)
✅ فکرشو بکنید مزاج شخص سرده /فصل سرده/هندونه سرده/ آیا با قرار گرفتن این حجم سردی در بدن؛ بدن میتونه مریض نشه؟؟؟
❌ مزاجتونو نابود نکنید ...
❌❌ اینو بدونید با یکبار مصرف هندونه در یلدا سال ها طول خواهد کشید تا عوارضش برطرف بشه❌
❌ متاسفانه صداسیمای ما عوض اینکه هزاران فرهنگ ورسم غلط ایرانی هارو بیاد بگه مردم رو آگاه کنه فقط شیرشو بدم دوغشو بدم ماءالشعیرشو بدم رو پخش میکنه❌😒
❌ فردا هم تو یلدا یقینا میخواد بگه انارشو بدم کوفتشو بدم زهرمارشو بدم چی شو بدم🤢😠
✅ چون بلغم(سردوتر) غالبه در مزاج فرد
شب یلدا تا میتونید خوراک گرم وخشک یاگرم وتر مصرف کنید مثل: خرما/بادام/انجیر/مغزیجات /حلوا / شیرینی جات طبیعی و...
✅ نیت کنید متن رو پخش کنید نزارید در زمین یهودیان بازی کنیم🙏😔
🌎سیاست و مهدویت🌍
🔶درآمدی بر مسئله شناسی سیاسی مهدویت
🔷🔷مقدمه
♦️گرایش سیاسی - اجتماعی، از حوزههای مطالعاتی در رشته تخصصی مهدویت اسلامی به شمار میرود. غالب گرایشهای مطالعاتی مهدویت اسلامی، میان رشته ای است؛ چنان که بین مهدویت اسلامی و حوزههای مختلف دین پژوهی و رشتههای علوم انسانی ارتباط برقرار میکنند.
♦️مطالعات سیاسی مهدویت نیز در واقع، بین مباحث علوم سیاسی و به ویژه اندیشه سیاسی اسلام و دیگر حوزههای معارف اسلامی اشتراک دارد.
♦️پیش از ورود به این حوزه مطالعاتی، شایسته است نمایی کلی از ویژگیهای مباحث سیاسی مهدویت ترسیم شود و پژوهش گران این حوزه، به چشم انداز مناسبی از مباحث سیاسی مهدویت آگاهی یابند تا بتوانند با اشراف و بصیرت بیشتری، این حوزه مطالعاتی را پی بگیرند.
♦️بیشتر مباحث مهدویت از منظر کلامی یا تاریخی بررسی میشوند، اما در واقع مباحث مهدویت از منظرهای مختلفی طرح شدنی است.
♦️در اندیشه سیاسی شیعی، با توجه به محوریت آموزه امامت، مباحث سیاسی مهدویت اهمیت ویژه ای دارند؛ زیرا از یک سو، مهدویت با آموزه امامت پیوند خورده است، و از سوی دیگر، با تحقق حکومت جهانی مهدوی آرمان مدینه فاضله اسلامی محقق میشود و ظلم و ستم از دنیا رخت برمی بندد.
♦️از این جهت، آموزه مهدویت اسلامی، ابعاد سیاسی بسیار مهمی در معارف اسلامی دارد و شایسته است تا با نگرشی تخصصی و با استفاده از دست آوردهای علوم سیاسی، بررسی شود.
♦️برای ورود به مباحث سیاسی مهدویت، نخست باید مباحث سیاسی مهدویت مسئله شناسی شوند، و در ضمن آن، ره یافتهای مختلفی که در بررسی این مباحث کاربردی هستند، شناسایی شوند.
♦️ این ره یافتها گاه در قالب گرایشهای مختلف علوم سیاسی است که از این جهت، گرایشهای مختلف علوم سیاسی و ارتباط آنها با مباحث مهدویت نیز باید شناخته شوند. از این رو، با مروری بر مفهوم سیاست و روی کردهای مختلف به سیاست در جهان امروز، مباحث مهدویت در قالب گرایشهای مختلف علوم سیاسی، بررسی خواهد شد.
📚 #سیاست_و_مهدویت
🌍سیاست و مهدویت🌎
🔺چیستی مفهوم سیاست
🔵اولین بحث در مورد سیاست، تبیین مفهومی آن است. سیاست چیست؟ این پرسش بدان جهت اهمیت دارد که اگر مباحث سیاسی مهدویت را بخواهیم بشناسیم، ابتدا باید سیاست را تعریف کنیم.
🔵در مفهوم شناسی سیاست، ابتدا باید یادآور شد که اصطلاح سیاست هم در مورد خود فعل سیاست و هم در مورد علم به آن، یعنی در مورد علم سیاست به کار رفته است. برخی از علوم، این چنین نام میگیرند؛ یعنی هم به معنای خود موضوع و پدیده مورد نظر است و هم به معنای دانش مربوط به آن پدیده یا موضوع مورد مطالعه.
🔵اصطلاح تاریخ نیز این چنین است؛ گاه در معنای نفس حوادث واقعی تاریخی به کار میرود و از آن به تاریخِ یک، تعبیر میکنند و گاه به معنای علم به حوادث تاریخی است که از مقوله علم و دانش است و آن را تاریخ دو میخوانند (زرین کوب، ۱۳۸۱).
🔵 اصطلاح سیاست نیز این چنین است؛ گاه مراد از سیاست فعل خارجی است و بر نفس رابطه خاصی دلالت دارد که در عرصه اجتماعی بین انسانها رخ میدهد، و گاه سیاست عبارت از علم به چگونگی این روابط است.
🔵در این بحث، ما از سیاست، فعل سیاسی را در نظر داریم؛ یعنی میخواهیم این مسئله را بررسی نماییم که در معارف مهدوی، رابطه سیاسی در جامعه اسلامی چگونه سامان مییابد، و در نتیجه، بهترین وضعیت مطلوب در عرصه سیاسی از این منظر چیست - البته گاهی در صورت لزوم، به سیاست در معنای دوم؛ یعنی به مثابه یک دانش خاص نیز اشاره خواهیم نمود.
🔵مباحث گسترده ای راجع به لفظ سیاست در زبانهای عمده جهان اسلام (عربی، فارسی و ترکی) یا معادل آن در زبانهای لاتین وجود دارد (نک: لویس، ۱۳۷۸).
🔵به نظر میرسد پرداختن به این بحث ضرورتی ندارد و تنها بر معنای اصطلاحی سیاست تمرکز خواهیم کرد. اگر بخواهیم فعل سیاسی را به گونه جامعی تعریف کنیم، باید به مفهوم قدرت در مطالعات سیاسی توجه نماییم.
🔵شاید جامع ترین تعریف از فعل سیاست، عبارت باشد از رابطه قدرت در جامعه؛ برخی هم سیاست را با دولت پیوند میزنند؛ برخی معتقدند سیاست عبارت است از کاری که دولت انجام میدهد.
🔵 تعاریف دیگری نیز مطرح شده است. در سنت اسلامی نیز سیاست، استصلاح خلق است (ابوالحمد، ۱۳۷۰: ۲۰-۱۲).
ص: ۱۸
🔵در نگرشهای مختلفی که به سیاست وجود دارد، چه مراد از سیاست قدرت، یا دولت و یا استصلاح باشد، سیاست نوعی رابطه راه بری در عرصه اجتماعی است. ناگزیر هر نوع راه بری، مستلزم رابطه قدرت است.
🔵رابطه قدرت در هر نوع تعریفی تأثیر اراده و اعمال آن را بیان میکند؛ یعنی عده ای تأثیرگذارند و عده ای تأثیرپذیرند.
🔵با توجه به نگرشهای مختلف در عرصه اجتماعی، آن گاه فعل قدرت یا فعل سیاسی رخ میدهد که عاملی اعم از عوامل انسانی یا ساختاری، بر عوامل انسانی تأثیر بگذارد (لوکس، ۱۳۷۵).
🔵یعنی تأثیرگذاری باید در جهت مدیریت کلی جامعه باشد. البته امروزه با توجه به تخصصی شدن و جزئی تر شدن نگرشها و جدا شدن علوم انسانی از فلسفه و حکمت، برخی افعال دیگر چون مدیریت نیز به این معنا داخل سیاست میشوند. به هر حال، اگر رابطه قدرت را نیز در رهبری کلان جامعه در نظر بگیریم، فعل سیاسی رخ میدهد.
🔵در رشته مدیریت هم ممکن است چنین نگاهی باشد، اما فعل سیاسی، کلانتر و کلی تر از صرف رابطه مدیریتی در عرصه ای خاص است.
📚 #سیاست_و_مهدویت
🌎سیاست و مهدویت🌎
🔺وجوه ضرورت مباحث سیاسی مهدویت
◀️۲. نقش مهدویت در هویت بخشی به زندگی سیاسی- اجتماعی ما؛
⭕️علاوه بر ضرورت اعتقاد به چیستی امامت و مصداق آن، هویت بخشی مهدویت به ما مطرح است.
⭕️ کانون بحث هویت این است که ما که هستیم و چگونه تعریف میشویم؟ وجوه تمایز ما از دیگران چیست؟ یکی از رویکردها به تعریف هویت، تعیین «واژگان نهایی» ماست.
⭕️طبق تعریف رورتی، مراد از واژگان نهایی آن است که اگر از کسانی بخواهیم آرمانهای خود را تعریف کنند، از یک سری ایدهها و مفاهیمی سخن میگویند که فراتر از آنها، تکرار مکررات است.
⭕️وقتی ما میخواهیم از هویت خود یا آن چه آرمان ماست، سخن بگوییم ناخواسته باید به امام زمان تمسک بجوییم.
⭕️ یعنی اگر ما در جایگاه شیعه ی واقعی، خود را بخواهیم تعریف کنیم، باید با آرمانی ترین واژگان تعریف نماییم که همان واژگان نهایی ماست.
⭕️نام شیعه، خود روشنی بخش است؛ یعنی پیرو اهل بیت علیهم السلام. بدین سبب، ما در نام و تعریف خویش، همواره با اهل بیت عصمت و طهارت و در زمان خویش با حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف تعریف میشویم.
⭕️چنین تعریفی در دعای شریفه ی زیر نیز به خوبی منعکس شده است:
"اللهم عرِّفنی نفسک فإنّک إن لم تُعَرّفنی نفسک، لم أعرف رسولک، الّلهم عرِّفنی رسولک، فإنّک إن لم تُعرِّفنی رسولک، لم
أعرف حجّتک. اللهم عرِّفنی حجَّتک فإنّک إن لم تُعرِّفنی حجّتک ظَلَلتُ عن دینی." (کافی، ج۱، ص۳۳۷)
⭕️در روایات فریقین نیز از پیامبر گرامی اسلام نقل شده است که آن حضرت میفرمایند: «من مات و لم یعرف امام زمانه، مات میتۀ جاهلیۀ» یعنی اصلاً زندگی اسلامی، دایر مدار شناخت امام زمان است؛ ما که هستیم و با چه کسی تعریف میشویم؟ با امام زمان خودمان عجل الله تعالی فرجه الشریف.
⭕️پس از این جهت خودشناسی ما مستلزم شناخت مهدویت است. به این جهت، ما در عرصه سیاسی هم هویت سیاسی خود را با امام زمان خویش تعریف میکنیم.
⭕️ وجوه تفاوت و تمایز ما از جریانهای سیاسی دیگر و حکومتهای غاصب زمان ما، تعلق خاطری است که ما به دولت مهدوی و حکومت جانشینان برحقّ آن حضرت داریم.
📚 #سیاست_و_مهدویت
🌎سیاست و مهدویت🌏
🔺وجوه ضرورت مباحث سیاسی مهدویت
⬅️ضرورت طرح مباحث سیاسی مهدویت در شرایط امروز، دلایلی از این شمار دارد:
🔵۱. آموزه اعتقادی امامت و استلزامات سیاسی آن؛
🔸نخستین وجه ضرورت پرداختن به مباحث سیاسی مهدویت، بدان جهت است که مهدویت به دلیل ارتباط با مسئله امامت، آموزه ای اعتقادی است.
🔸شیعه همواره امامت را رکن اعتقادی خود میداند. در شرایط امروز نیز شناخت امام علیه السلام و تبعیت از وی اصلی اعتقادی است.
🔸مؤمن شیعی هنگامی درست آیین خواهد بود که بتواند امام معصوم و امام زمان خویش علیه السلام را بشناسد و از وی تبعیت کند.
🔸حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف یکی از دوازده جانشین منصوص پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم است و مصداق تام امامت در عصر حاضر به شمار میرود.
🔸آموزه امامت از همان ابتدا، بُعد سیاسی مهمی در جامعه اسلامی داشته است و به تعبیر شهرستانی در ملل و نحل هیچ موضوعی به اندازه امامت و جانشینی پیامبر صلی الله علیه و آله شمشیرها را برهنه نکرده و خونها را نریخته است.
🔸 از این روی، شناخت امام معصوم و پیروی از وی راه حق و تمایز آن از باطل را نشان میدهد؛ یعنی اصل تولّا و تبرّا اقتضا میکند در عصر حاضر امام معصوم را بشناسیم و با اظهار وفاداری و تولّا به وی و دوست دارانش از دشمنانشان بیزاری بجوییم.
🔸بدین جهت، با شناخت حق لازم است از آن پیروی گردد و از باطل تبرّا و برائت شود.
ادامه دارد...
📚 #سیاست_و_مهدویت
#حکومت_مهدوی
🌎سیاست و مهدویت🌍
🔴وجوه ضرورت مباحث سیاسی مهدویت
🔷۳. بحران ایدئولوژیهای بشری و ضرورت طرح و پی گیری آموزه سیاسی مهدویت در جهان امروز؛
🔸سومین ضرورت طرح مباحث مهدویت در عصر حاضر، نیاز انسان امروز به شناخت بهترین الگوهای نظام سیاسی و حکومت داری است.
🔸انسان امروز حکومتها و دولتهای بسیاری را دیده و از بسیاری از این حکومتها سرخورده شده است.
ایدئولوژیهایی که درصدد بوده اند مدلهای مختلفی را از زندگی سیاسی مطرح کنند، امروزه با بحران مواجه شده اند.
🔸در روایتی آمده است:
قبل از قیام قائم، همه اقوام به حکومت خواهند رسید و ناکام خواهند ماند.
🔸این بدان جهت است که بر کسی حجتی نماند که بگوید اگر ما فرصت حکومت پیدا میکردیم، بنابر شیوه دیگری انسانها را به سعادت میرساندیم. (نعمانی، ۱۲۶)
🔸بنابر تأویل این روایت و نگرش نمادین آن، هر ایده و تفکر و مرامی به حکومت میرسد، اما همگی ناکام میمانند. در شرایط کنونی نیز مکتبها و جریانهای فکری مختلفی آمده اند و رفته اند.
🔸به کدام یک باید دل ببندیم؟ در این زمان که عصر پایان مکتب هاست، و در واقع دوران افول مکتبها و قرائتهای کلان است، این دغدغه بیشتر احساس میشود.
🔸دنیای مدرن کوشیده بود تا در این چند سده اخیر بهترین راه حل را بنماید. اما خود مدرنیته غربی نیز با بحران مواجه شد و نقدهایی که پسامدرنها از درون بر آن مطرح کرده اند، حاکی از بحران درونی تفکر مدرنیسم غربی است.
🔸حال این پرسش پیشاروی انسان امروز مطرح است که بدیل مناسب چیست؟
🔸عده ای دل خوش کرده اند که لیبرالیسم جواب بدهد. اما لیبرالیسم و در کل مدرنیته غربی جواب نمی دهد.
🔸به هر حال در شرایطی که این ایدئولوژیها و مکاتب افول میکنند، انسانها به دنبال ایدههای با ثبات تری هستند.
🔸پس از این جهت، ما میتوانیم آموزه حکومت اسلامی و در رأس آن مدینه فاضله مهدوی را ارائه کنیم.
📚 #سیاست_و_مهدویت
🔴🔵طرح چله کشوری استغاثه و دعا برای ظهور همراه با زیارت آل یاسین
📅شروع: از شب یلدا
📅پایان: شام شهادت حضرت زهرا (س) مصادف با ۹ بهمن ماه
🔰قرائت زیارت ال یاسین و پس از آن تضرع و دعا برای تعجیل در امر فرج،
⏰زمان قرائت: شبها ساعت ۱۰ و سحر ها نیم ساعت پیش از اذان صبح
♦️زمان شرکت در چله اختیاری است
#چله_کشوری
🆔 @emame_zaman
🔉حاج حسین یکتا:
#رزمنده ای که در فضای سایبر و مجازی می جنگی، برای فشردن کلیدها و دکمه های کامپیوتر و موبایلت وضو بگیر!
و با نیت #قربت_الی_الله مطلب بنویس.
بدون که تو مصداق و ما رمیت اذ رمیت... هستی. شما در شبهای تاریک #جبهه_مجازی و اینترنت از میدان #مین_گناه عبور می کنید.
⭕️ مراقب باشید
به شهدا تمسک کنید
بصیرتتون را بالا ببرید که #ترکش نخورید. رابطه خودتون رو با خدا زیاد کنید... با اهل بیت یکی بشید و در این راه گوش به فرمان انها باشید...
بچه ها! خط به خطی که تو فضای مجازی می نویسین رو همه #شهدا می بینن!!! در این فضای مجازی که سربازانش شما هستید باید تا دیوار #نیویورک و #کاخ_سفید پیش رفت.
امروز وقتی شما در این فضا قرار می گیرید شهدا شما را نگاه می کنند، پس باید با #وضو باشید و ذکر « ما رمیت اذ رمیت» بخوانید.
شما الان بالای #دکل_دیده بانی قرار گرفته اید و بخواهید یا نه، وسط میدان هستید؛
🥀🌷نام : اسماعیل
نام خانوادگی: خانزاده
تاریخ تولد: ۱٣۶۳/۶/۱۹
محل تولد: شهرستان محمودآباد،بخش سرخرود
تاریخ شهادت : ١٣٩۴/۹/۲۹
محل شهادت : سوریه، حلب
نحوه شهادت : درگیری با تروریستهای تکفیری داعش
محل مزار شهید : گلزار شهدای روستای زنگی کلا،،،،
🇮🇷فرازی ازوصیت نامه
شهیدبه دخترش:
📝اي دختر عزيزم ، جگر گوشه بابا ، خيال نكن من بيخيال تو بودم ، بدان كه بابا تو را بينهايت دوست داشت اما چه كنم كه بر من تكليف بود و احساس مسئوليت داشتم بابا لحظه اي از ياد تو غافل نخواهد شد و در همه مراحل زندگي در ياد تو خواهم بود ولي اگر دوست داري بابا هم از تو راضي و خوشحال شود حفظ حجاب و شعائر ديني است و اگر روزي حافظ قرآن شدي به ياد من هم باش و براي شادي روح من قرآن تلاوت كن و همچون شب ها كه
براي من آيه الكرسي
مي خواندي بياسرقبر
بابابخوان.💝🌷💝
#شهیداسماعیلخانزاد مدافع_حرم_مازندران
☘️🌹🌹☘️
💕💚💕💚💕💚💕💚💕
دل هوای روی ماه یار داردجمعه ها
دل هوای دیدن دلدار داردجمعه ها
صبح جمعه چشم درراهیم ماای عاشقان
یار با ماوعده دیدار دارد جمعه ها
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
❓❓چه کسانی امام زمان را دیده اند؟
✅در رابطه با دیدارِ عده ای از شیعیان با امام زمان(عج)، داستان های زیادی گفته شده که نمی توان به راحتی از تمام آنها چشم پوشید و نادیده گرفت!
✅به عنوان نمونه: حضرت مهدی(علیه السلام) در شهر سامرا، اسماعیل هرقلی را شفا می بخشد و به او خبر می دهد که به زودی خلیفه ی ستمگر عباسی، به او مَبلغ زیادی خواهد داد و به او هشدار می دهد که نپذیرد.
✅آن حضرت در نجف، مرد مسلول و گرفتاری را به دیدار خود مفتخر می سازد، بیماری سخت او را برطرف نموده و به او خبر می دهد که به حاجتش خواهد رسید. (ظاهرا منظور از مرد مسلول، فردی ست که گرفتار بیماری سِل شده ) ۱
✅در بعضی منابع معتبر، جریان دیدار عده ای از صالحان و علماء مطرح شده که به اسامی ایشان اشاره می نماییم :
ابراهیم بن ادریس ابواحمد
ابراهیم بن عبدۀ نیشابوری
ابراهیم بن محمد تبریزی
ابراهیم بن مهزیار ابو اسحاق اهوازی
احمد بن اسحاق سعد اشعری
احمد بن حسین بن عبدالملک ازدی
احمد بن عبدالله هاشمی
احمد بن هلال ابوجعفر عبر تایی
احمد بن محمد بن مطهّر ابو علی
اسماعیل بن علی نوبختی ابوسهل
ابو عبدالله بن صالح
ابو محمد حسن بن و جناء نصیبی
حکیمه خاتون (دختر امام جواد علیه السلام)
الزهری
رشیق صاحب المادرانی
ابوالقاسم الروحی
علی بن ابراهیم بن مهزیار اهوازی
علی بن محمد شمشاطی
غانم ابوسعید هندی
ابو عمر و عثمان سعید عمری
محمد بن احمد انصاری
ابونعیم زیدی
محمد بن اسماعیل بن موسی الکاظم
محمد بن جعفر ابوعباس حمیدی
محمد بن حسن بن عبیدالله تمیمی زیدی
محمد بن صالح بن علی بن محمد
و … ۲
✅جالب اینکه دانشمندی چون ابن عربی میگه : برای ولایتِ محمدیه – که تنها اختصاص به شریعت نازل شده بر محمد (صلی الله علیه وآله و سلم) دارد – نشانه ی خاصی هست… همانا او در زمان ما متولد شده و من نیز او را دیدم و با او همنشین شدم و نشانه خاتمیت را در او دیدم… ۳
✅در قرن های بعد نیز بزرگان و صالحان و علمای وارسته ای به محضر امام زمان(عج) مشرف شده اند که در بیشتر این دیدارها تردیدی نیست. نام برخی از این افراد عبارتند از : ابن طاووس، علّامه بحر العلوم، مقدس اردبیلی، علّامه حِلّی، آیت الله مَرعشی نجفی، آیت الله نمازی شاهرودی، ابوراجح حمامی، سیدمهدی قزوینی، آیت الله امین عاملی، ملاهاشم قزوینی، شیخ حسنعلی نخودکی، شیخ مرتضی انصاری، آیت الله بهاء الدینی، شیخ حُرّ عاملی، شیخ محمدتقی بافقی و … که داستان تشرفات این بزرگان در منابع معتبر مطرح شده و مطالعه شرح حال آنها و نحوه ی تشرّفشان نشانگر درستی این دیدارها بوده، بخصوص اینکه بسیاری از این حکایت ها بعد از وفات آنان نَقل شده است. ۴
✅البته باید به این نکته توجه داشت که بعضی ها با طرح مساله ی دیدار و ارتباط با امام زمان(عج) قصد سوء استفاده های شخصی گوناگونی داشته و دارند که لازم است نکاتی پیرامون ادعاهای دروغین بدانیم تا گرفتار صیدِ چنین شیّادانی نگردیم!
✅خداوند ما را در وفای به عهد و یاری دین، توفیق بسیار دهد تا ان شالله به زودی شاهد ظهور امام مهدی(ارواحنافداه) شویم و سعادت دیدار ایشان برای همگان میسر گردد.
📚منابع :
۱٫ امام مهدی از ولادت تا ظهور، ص۴۴۰
۲٫ کتاب الغیبه، ص ۲۵۹، ۲۷۱، ۲۷۲، ۳۲۰ و… ؛ کمال الدین، ج۲ ؛ ارشاد مفید، ج۲ ؛ نجم الثاقب ؛ موعودنامه، ص۶۹۴
۳٫ فتوحات مکیه، ابن عربی، ج۱، ص۱۸۵
۴٫ پرسشها و پاسخهای دانشجویی، ش۲۸، مهدویت، ص۹۳
#پرسش_مهدوی
#دیدار_امام
#تشرفات
#عاشقانه_مهدوي
#مناسبتی يلدا
❄️شصت ثانیه دیرآمدن صبح زمستان
❄️باعث شده "یلدا" همه بیدار بمانیم
❄️چهارده قرن نیامد پسر فاطمه؛ اما
❄️شد ثانیه ای تشنه دیدار بمانیم؟؟
🥺وقتی دارم میمیرم...
🧐لطفا با حوصله بخوانید.
وقتی دارم می میرم اصلا نگران نیستم و هیچ اهمیتی به جسد خشکیده ام نمی دهم...
چون دوستان مسلمانم آنچه را که لازم است انجام خواهند داد؛ ان شاءالله.....
آنان:
۱. لباسهایم را از تنم بیرون می آورند...
۲. مرا می شویند...
۳. کفنم می کنند...
۴.مرا از خانه ام بیرون می برند و به خانه جدیدم (قبر) منتقلم می کنند...
۵. افراد زیادی برای تشییع جنازه ام می آیند...
خیلی ها برای دفن من کارهایشان را تعطیل و قرارهایشان را لغو می کنند.
این در حالی است که خیلی از این افراد یک بار هم به فکر نصیحت من نبوده اند...
۶. از همه وسایلم جدا می شوم...
کلیدهایم..
کتابهایم...
کیفم...
لباس هایم...
و...
شاید توفیق نصیب خانواده ام شود و به خاطر من این وسایل را صدقه بدهند.
مطمئن باشید که دنیا بر من ماتم نخواهد گرفت...
با مرگمن جهان از حرکت باز نخواهد ایستاد...
چرخه اقتصاد خواهد چرخید...
کارم به کسی دیگر واگذار خواهد شد...
اموالم در اختیار وارثان قرار خواهد گرفت اما حسابش را من باید پس بدهم... چه کم چه زیاد چه کوچک چه بزرگ...
نخستین چیزی که پس از مرگم از من گرفته می شود نام من است!!!
وقتی مُردم، می گویند: "جسد کجاست"؟
هرگز مرا به نامم صدا نمی زنند...
وقتی می خواهند بر من نماز بخوانند می گویند: "جنازه را بیاورید"؟
هرگز مرا به نامم صدا نمی زنند...
وقتی می خواهند مرا دفن کنند می گویند: "میت را نزدیک بیاورید" ... و باز هم نامم را به زبان نمی آورند...
به همین خاطر هیچ گاه فریفته نسب و قبیله و منصب و شهرتم نشده ام...
وه که این دنیا چقدر کوچک است و
سرانجام ما چه بزرگ!
👀ای کسی که اکنون زنده ای... بدان که به سه گونه بر تو اندوهگین خواهند شد:
۱. کسانی که آشنایی سطحی از تو دارند؛ خواهند گفت: بیچاره مرد.
۲. دوستانت؛ چند ساعتی یا چند روزی غمگین خواهند بود و پس از آن به سخنان روزانه و خنده هایشان باز خواهند گشت.
۳. اندوه عمیق در خانه ات؛
خانواده ات بر تو غصه خواهند خورد... یک هفته... دوهفته... یک ماه... دوماه... یا یک سال...
پس از آن تو را به آلبوم خاطراتشان خواهند سپرد...
بدین ترتیب داستانت در میان مردم به پایان می رسد.
👁اما داستان واقعی تو که همان آخرت است آغاز می گردد...
زیبایی، دارایی، سلامتی، فرزند، خانه، قصر و همسر از تو جدا شده اند...
فقط عملت در کنار توست...
زندگی واقعی شروع شده است..
⁉سوال اینجاست که:
تا کنون برای قبرت و برای آخرتت چه فراهم آورده ای؟!
این حقیقتی است که نیاز به تامل دارد.
بنابراین حریص باش بر:
فرض ها...
نافله ها...
صدقه پنهانی...
خوش اخلاقی با همسر و فرزندانت
کار نیکو...
نماز شب...
تلاوت قرآن...
نیکی به پدر و مادر...
صله رحم..
شاید که نجات یابی!!!
🌿اگر توانستی در حیاتت با این نوشته مردم را یادآور شوی به زودی اثر این یاداوری ات را روز قیامت در میزان اعمالت خواهی یافت..
(وذكّر فإن الذكرى تنفعُ المؤمنين)
خدا می فرماید شخص پس از مرگش درخواست بازگشت به این دنیا می کند تا صدقه بدهد.
( رب لولا أخرتني إلى أجل قريب فأصدق)
براستی چرا مرده در صورت بازگشت به دنیا صدقه را بر می گزیند؟
و نمی گوید برگردم تا عمره ای به جا آورم یا نمازی بگزارم یا روزه بدارم.
🌷علما گفته اند:
مرده چون آثار فراوان صدقه را بعد از مرگش می بیند، صدقه را بر می گزیند.
پس بسیار صدقه بدهید.
✅بهترین صدقه ای که هم اکنون می توانی بپردازی ۱۰ ثانیه از وقتت برای نشر این پیام به نیت یادآوری و تذکر است.
سخن نیکو صدقه است.