eitaa logo
وکیل آنلاین
1هزار دنبال‌کننده
125 عکس
1 ویدیو
0 فایل
وکیل پایه یک دادگستری وکالت در دعاوی حقوقی ، کیفری ، خانوادگی ، ثبتی و ... ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری @AlaviMotahhar مشاوره حقوقی رایگان در ایتا @AlaviMotahhar هر ۵ شنبه ساعت ۲۰ در برنامه هورسا ، لایو داریم ، هر هفته یک موضوع
مشاهده در ایتا
دانلود
وکیل آنلاین
دوستان این وضعیت پی وی بنده هست من علاقه دارم در کوتاه ترین زمان جواب مشاوره های شما رو بدم ولی واقعا خیلی سخته ، لطفا کمی صبور باشید ، قطعا جواب همه کمتر از یک ساعت ( در ساعات غیر کاری ) و چهار ساعت ( در زمانی که در دادگاه هستم ) داده خواهد شد
گاهی اوقات خانواده ها اصرار به جاری شدن صیغه نکاح نزد فرد معین و مشهوری دارند و در همان صیغه که با حضور شاهد و رعایت همه جوانب شرع و قانون صورت گرفته، مهریه محدودی اعلام می‌شود. سپس خانواده‌ها برای ثبت در دفترخانه، میزان مهریه را افزایش می‌دهند که از نظر قانون مورد قبول نیست. مهریه اصلی همان است که هنگام جاری شدن صیغه نکاح اعلام می‌شود. لکن خانواده‌ها هنگام مراجعه به محضر گاهی مهریه‌ای مغایر با آنچه شفاهی توافق کرده‌اند، درج می کنند. این اظهار در محضر، مستند خواهد بود و دادگاه به توافق قبلی که رسمی نبوده، توجه ندارد.
در خصوص تغییر نام در شناسنامه دو راه وجود دارد ۱- از طریق اداره ثبت احوال و هیئت حل اختلاف در صورتی که شخص دارای شرایط مندرج در قانون ثبت احوال باشد می تواند درخواست خود را به اداره ثبت احوال محل سکونت خود داده اداره ثبت احوال موضوع را به هیئت حل اختلاف ارجاع و در این خصوص حکم صادر می گردد در صورتی که حکم به ضرر متقاضی صادر گردد می تواند ظرف مدت ۱۰ روز اعتراض خود را به دادگاه صالح ارائه و دادگاه در این خصوص حکم مقتضی را صادر می نماید. ۲- در صورتی که شخص شرایط مندرج در قانون ثبت احوال را نداشته باشد مطابق ماده ۲۰ همان قانون می تواند دادخواست خود را مستقیماً به دادگاه صالح ارائه نماید و دادگاه صالح در این خصوص حکم مقتضی را صادر می نماید. در رابطه با تغییر نام های مذهبی نیز چنین چیزی امکان پذیر است اما شرط آن این است که نام انتخاب شده از لحاظ میزان استفاده بیشتر از یا هم اندازه اسم فعلی باشد ، البته این موضوع نیز وحی منزل نبوده و در هر صورت رای دادگاه که ممکن است بر خلاف این نیز باشد ملاک خواهد بود.
با توجه به سوال خیلی از دوستان در خصوص طلاق از ناحیه زوجه مطلب زیر تقدیم می گردد 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
در این پست قرار است است به موضوع طلاق از ناحیه زوجه بپردازیم علیرغم اینکه طلاق از ناحیه زوج شاید مطالب زیادی نداشته باشد اما طلاق از ناحیه زوجه دارای چالشهای فراوانی بوده که قطعاً در یک پست نمی گنجد ، اما در این پست برخی از اشکالاتی که بیشتر مورد توجه مراجعه کنندگان می باشد توضیح داده خواهد شد نکته اول اینکه که زوجه نمی تواند بدون دلیل خود را مطلقه نماید و بابت طلاق می بایست دلیل ارائه نماید که دلایل آن در شروط ضمن عقد ازدواج گنجانده شده است با عنایت به اینکه موارد موصوف ۱۲ مورد می باشد در این پست به دو مورد از مواردی که بیشتر مورد سوال مراجعهکنندگان است پرداخته می شود اول اینکه اگر اگر شوهر معتاد باشد آیا میشود طلاق گرفت یا خیر باید عنوان گردد که هر اعتیادی نمی تواند منجر به طلاق گردد صرفاً اعتیادی که مضر به بنیان خانواده باشد می تواند منجر به طلاق گردد ، یعنی اگر شوهر معتاد بود لیکن مشغول به کار باشد و نفقه پرداخت نماید به طوری که که به بنیان خانواده ضرر نزند زن نمیتواند در این خصوص اقدام به طلاق نماید ، مواردی بوده که مرد معتاد بوده ایده و مدارک مربوط به اعتیاد ایشان به دادگاه ارائه گردیده لیکن شوهر هر به اشکال مختلف از طریق آزمایشگاه  و به شگرد های رایج در جامعه معتادان اقدام به تهیه گواهی سلامت نموده و تمام تلاش زوجه جهت اخذ حکم طلاق به شکست انجامیده است. نکته دوم در خصوص نپرداختن نفقه است در صورتی که شوهر ۶ ماه نفقه زوجه را پرداخت ننماید زوجه میتواند دادخواست طلاق داده و از شوهر خود طلاق بگیرد اما این بدین معنا نیست که در صورت عدم پرداخت نفقه زوجه مستقیم به دادگاه مراجعه کرده و درخواست طلاق بدهد بلکه ابتدا باید دادخواست مطالبه نفقه داده و پس از محکومیت زوج به پرداخت نفقه پرونده به اجرای احکام ارسال و به زوج اعلام می گردد که نفقه را پرداخت نماید درصورت عدم پرداخت نفقه در این مرحله زوج می تواند دادخواست طلاق تقدیم دادگاه نماید این بدین معنی است که اگر زوج پس از ابلاغ اجراییه اگر کل نفقه را پرداخت نماید امکان طلاق وجود ندارد.
وقتی دست‌نوشته یا سند عادی به دادگاه ارائه شود، دادگاه آن را به کارشناس ارجاع می‌دهد تا اصالت آن بررسی شود اگر احراز اصالت دست نوشته صورت نگیرد، سند جعلی محسوب می‌شود و در صورت شکایت فرد ذینفع، پرونده جزایی دیگری با عنوان «جعل» و «استفاده از سند مجعول» قابل طرح خواهد بود که مجازات هرکدام از آنها حداقل شش ماه حبس است.
اگر فردی از همسر خود به دلیل خیانت از طریق پیامک شکایتی دارد، تنها در صورتی می‌تواند درخواست مجازات فرد خیانتکار را داشته باشد که خیانت وی را به اثبات برساند. دسترسی به پیامک‌ها و تماس‌های تلفنی فرد خیانتکار و ارائه آن‌ها به دادگاه می‌تواند برای اثبات، تشخیص جرم و محکومیت از طرف قاضی کافی باشد.
حق وقتی در معرض تجاوز قرار گیرد به شکل دعوا طرح می‌گردد و چون اثبات دعوا محتاج دلیل است لذا مدعی حق بایستی آن را با دلیل اثبات کند. گاه به هنگام عدم تعرض به حق، دلیل کافی بر محافظت آن قابل دسترسی است، ولی هنگامی که در معرض تجاوز قرار گرفت صاحب حق با فقدان دلیل رو به­ رو می‌شود، مگر این­که از قبل پیش‌بینی لازم را کرده و دلائل سابق را محفوظ داشته باشد. مسأله تأمین دلیل برای اثبات دعوی بر همین پایه استوار است.
چگونه می‌توان از ممنوع المعامله بودن یک شخص اطلاع پیدا کرد؟ از طریق دفاتر ثبت اسناد کشور و معاونت قضایی دادستانی کل کشور و ادارات ثبت اسناد و املاک می‌توان جهت استعلام نسبت به وضعیت ممنوع المعامله بودن افراد اطلاع پیدا کرد. بنابراین، قبل از انجام هرگونه معامله با هر شخصی و در هر معامله ای به منظور جلوگیری از بروز مشکلات بعدی از این موضوع آگاهی کسب کنید.
در ازدواج دائم ، پرداخت نفقه از وظایف شوهر بوده و زوج باید نفقه زوجه را پرداخت نماید حال سوال اینجاست که در حین ازدواج و در سند ازدواج آیا می‌توان شرط گذاشت که زوج به زوجه نفقه ندهد و آیا چنین شرطی قابل قبول هست یا خیر ؟ در صورتی که چنین شرطی در ضمن عقد ازدواج و در سند ازدواج ذکر گردد ، در اینکه چنین شرطی باطل است شکی نیست و قطعا چنین شرطی هم گذاشته شود بازهم زوج موظف به پرداخت نفقه است اما برخی حقوقدانان درج چنین شرطی در ضمن عقد ازدواج را باطل کننده خود عقد ازدواج نیز می‌دانند( بحث کاملا فنی است به همین دلیل فقط نتیجه گفته شد ) حال اگر بعد از ازدواج ، زوجه با فشار زوج یا به درخواست خود چنین موضوعی را قبول نماید و قراردادی مبنی بر عدم پرداخت نفقه بین طرفین امضا شود باز هم قطعا قرارداد باطل بوده و زوج موظف به پرداخت نفقه است. البته ابراء ( به نوعی بخشیدن طلب ) زوج از پرداخت نفقه معوقه قابل قبول بوده و از لحاظ فنی با موضوعات بالا فرق میکند
در این پست قرار است مطلبی ارائه گردد که مرتبط با پست قبلی بوده در پست قبلی شما وکالت بلاعزل فروش گرفته بودید و چالش های مربوط به این موضوع بررسی گردید و راهکارهای قانونی نیز ارائه گردید. در این پست قرار است شما جایگاهتان عوض شده و در جایگاه شخصی باشید که وکالت داده و پس از آن متوجه اشتباه خود در خصوص وکالت بلاعزل داده شده گردیده. حال چگونه وکالت بلاعزلی که داده اید را باید از بین ببرید. افراد بنا به دلایل مختلف وکالت بلاعزل به اشخاص دیگری می‌دهند به عنوان مثال شما زمانی ملک یا خودرویی به شخصی منتقل می نمایید و به فروش می رسانید در راستای فروش خودرو یا ملک وکالت بلاعزلی به شخص خریدار می دهید تا خودرو یا ملک خریداری شده را به هر شخصی که بخواهد منتقل نماید در این راستا مشکلی پیش نخواهد آمد چرا که شما ملک یا خودرو را فروخته اید و ادعایی نسبت به آن ندارید. مشکل زمانی پیش خواهد آمد که شما بنا به دلایل مختلف دیگری وکالت بلاعزل فروش به شخصی می دهید و پس از انجام وکالت متوجه اشتباه خود گردیده و قصد از بین بردن وکالت را دارید. در این حالت موارد مختلفی پیش می آید که وکالت بلاعزل از بین میرود ، یکسری از موارد مواردی است که در اختیار شما نبوده فلذا بحث مخصوص معنا نخواهد داشت ، به عنوان مثال در صورتی که یکی از طرفین وکالت فوت نماید وکالت از بین میرود یا اینکه یکی از طرفین وکالت محجور گردد به عنوان مثال به جنون مبتلا گردد وکالت از بین خواهد رفت همانطور که عرض گردید این موارد مواردی است که به هیچ عنوان در اختیار شما نبوده و موضوع بحث ما نیز نمی باشد. بهترین راه برای از بین بردن وکالت بلاعزل انجام مورد وکالت توسط خود شخص است یعنی اگر شما در خصوص فروش خودرو وکالت بلاعزلی شخصی داده اید ، خودتان خودرو موصوف را به فروش برسانید در این صورت چون مالکیت خود را از دست شما خارج می شود دیگر وکالت بلاعزل داده شده بی معنی بوده و خود به خود از بین میرود.
دوستان برخی مطالب اگر طولانی میشه ببخشید من سعی کردم مطالب رو کامل و خلاصه تقدیم کنم بعضی از مطالب اگر کمتر بشه از حالت کامل بودن در میاد و امکان داره دچار شبهه بشید
در خصوص اجرای احکام موضوع کلیدی این است که دو نوع حکم داریم یک نوع حکمی که قابلیت اجرا دارد و یک نوع حکمی که قابلیت اجرا نداشته که به آن حکم اعلامی می گوییم یعنی اینکه فقط به طرف مقابل و شخصی که دادخواست داده است اعلام می‌شود که نظر دادگاه چه چیزی است ، مثلاً شخصی دادخواست اثبات مالکیت میدهد در صورت صدور حکم صرفاً دادگاه اعلام می نماید که کدام یک از طرفین مالک ملک موصوف است و چیزی برای اجرا وجود ندارد. حکم تمکین نیز حکم اعلامی است یعنی صرفاً به زوجه اعلام می شود که ناشزه بوده و می بایست از زوج تمکین نماید این حکم قابلیت اجرا ندارد و امکان اینکه زوج با مامور انتظامی به سراغ زوجه رفته و ایشان را به زور به منزل زوج ببرند وجود ندارد ، اما الزام به تمکین زوجه عواقبی دارد که در پست پیوستی قبلاً در این خصوص توضیح داده شد