✡ سند ۲۰۳۰ کجا را نشانه گرفته است؟ (1)
🎯 پروژهای جهانی
1⃣ سند موسوم به ۲۰۳۰ سازمان #یونسکو را میتوان یکی از موارد طراحی #نظام_سلطه بینالمللی دانست. البته این سند تنها یکی از ۱۷ هدف پروژهی #میلینیوم جهانی است.
2⃣ میلینیوم یا اعلامیهی هزارهی سازمان ملل متحد با هدف توسعهی پایدار، از مهمترین طرحهایی است که توسط سازمان ملل به منظور #جهانیسازی ملتها و یکسانسازی فرهنگها سالها در دستور کار نهادهای مرتبط با این سازمان قرار گرفته بود و سرانجام شکست خورد.
3⃣ پس از شکست این پروژه، در سال ۲۰۱۵ برنامهی جدیدی از سوی سازمان ملل مطرح شد و در مجمع عمومی سازمان ملل با حضور رؤسای جمهور کشورهای عضو از جمله جمهوری اسلامی ایران به تصویب رسید. نکتهی حائز اهمیت این است که این برنامه به صورت without voting، یعنی بدون رأی و نظر مخالف به تصویب رسیده است، در حالیکه اگر مخالفتی از سوی هیئت ایرانی حاضر صورت گرفته بود، این برنامه با «اجماع عمومی» تصویب نمیشد. امری که انتظار میرفت با توجه به مغایرتها و تضادهای واضح و مشخص این برنامه با فرهنگ و اسناد بالادستی کشورمان، با مخالفت هیئت جمهوری اسلامی بهعنوان داعیهدار حکومت اسلامی قرار بگیرد.
4⃣ پس از اجلاس عمومی سازمان ملل، اجلاسی با حضور وزرای ۱۳۰ کشور از جمله ایران در اینچئون کرهی جنوبی برگزار میشود. سندی که از سال ۲۰۱۴ بهعنوان برنامهی آموزشی در مسقط طراحی شده بود، در این اجلاس به تصویب و امضا میرسد. هرچند که تا به امروز هیچ خبر رسمیای مبنی بر امضای وزیر وقت آموزش و پرورش بر این سند منتشر نشده است.
5⃣ این تعهد در حالی صورت میگیرد که دو نهاد نظارتی مهم در این موضوع یعنی شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی و نهادهای فراقوهای نظیر مجمع تشخیص مصلحت و شورای عالی امنیت ملی از پذیرفتن این سند بیاطلاع بودهاند!
✍ گزارش از: علیرضا خورسند
✅ اندیشکده مطالعات یهود
#⃣ هشتگ اصلی : #سند2030
✡ اهداف توسعه هزاره (Millennium Development Goals)، هشت آرمان بود که قرار بود تا سال ۲۰۱۵ بدست آیند اما شکست خورد:
1⃣ از بین بردن فقر شدید و گرسنگی
2⃣ دستیافتن به آموزش ابتدایی همگانی
3⃣ گسترش و ترویج برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان
4⃣ کم کردن مرگ کودکان
5⃣ بهبود سلامت مادران
6⃣ مبارزه با ایدز، مالاریا،توبر کلوز و...
7⃣ تضمین پایداری محیط زیست
8⃣ گسترش مشارکت جهانی برای توسعه
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ سند ۲۰۳۰ کجا را نشانه گرفته است؟ (2)
🎯 تصویب و اجرای پنهانی
1⃣ در جلسه ۱۳۹۵/۰۶/۲۵ هیئت دولت، اجرای سند ۲۰۳۰ با تشکیل کارگروهی، الزامی میشود! این کارگروه موظف میشود که برنامههای اجرایی این سند را به سایر دستگاههای مربوطه ابلاغ کند و بر اجرای آن نظارت داشته باشد.
2⃣ نخستین واکنش رسمی به این مصوبه هیئت دولت، چهار ماه پس از اجرایی شدن آن صورت میگیرد، زمانی که ستاد نقشه جامع علمی کشور، با گلایه از عدم اطلاعرسانی دولت به شورای عالی انقلاب فرهنگی، نگرانی خود را از تصویب و اجرای این سند اعلام میکند.
3⃣ با ادامه یافتن اجرای این سند و عدم پاسخگویی مسئولان مربوطه، این نگرانی به صحن عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۱۳۹۵/۱۱/۱۹ سرایت کرد و در حضور رئیسجمهور و وزرای مربوطه، نگرانی از تصویب و اجرای سند ۲۰۳۰ با صحبت چند تن از اعضای شورا به ریاستجمهوری منتقل شد. در حالیکه انتظار عمومی اعضای شورا بر این بود که روند رایگیری و در دستورکار قرار گرفتن توقف و اصلاح سند ۲۰۳۰ آغاز میشود اما رئیسجمهور این مسئله را به جلسه بعدی موکول میکند.
4⃣ پس از این اتفاق، موضوع سند ۲۰۳۰، با حضور مدیر کل کمیسیون ملی #یونسکو در دستور کار ستاد نقشه جامع علمی کشور قرار میگیرد. محورهای این جلسه بدین شرح است:
🔸عدم مشارکت و اطلاعرسانی به شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد انتقاد است.
🔸اسناد آموزشی بالادستی نظام، اسنادی مترقّی هستند که کشور را بینیاز از اسناد ابلاغی از سایر جوامع بیگانه میکند.
🔸روند ابلاغ و ترجمه این سند متوقف شود، تا از تداخل و تعارض در نظام آموزشی کشور جلوگیری شود.
🔸در بسیاری از جملات بیانیه اینچئون عباراتی وجود دارد که نشانگر #الزامآور بودن بندهایی از این بیانیه میشود.
🔸#سکولار بودن و #ترویج_بیدینی، آموزش معلمان به شیوه غربی، #اختلاط_جنسی، حذف آیات جهاد و ممنوعیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و... از جمله موارد اختلافی و متضادی است که این سند با فرهنگ اسلامی ایرانی دارد.
🔸پذیرش نقش راهبری، نظارت و گزارشدهی به یونسکو محکوم میشود.
5⃣ در حقیقت با پذیرش این سند علاوهبر تغییراتی که در نظام آموزشی کشور پدید میآید، این تعهد بهوجود میآید که مهمترین آمارها و اطلاعات که مربوط به نسل جوان و نوجوان کشور است به صورت گزارشهای مداوم به نهادهای بیگانه اعلام شود. در پایان این جلسه که با حضور مدیر کل کمیسیون ملی یونسکو برگزار شد، مقرر شد تا اجرای این سند سریعاً متوقف شود.
✍ گزارش از: علیرضا خورسند
✅ اندیشکده مطالعات یهود
#⃣ هشتگ اصلی سند2030
✡ اهداف توسعه پایا (Sustainable Development Goals) با عنوان رسمی: «دگرگون ساختن جهان ما: دستور کار ۲۰۳۰ برای توسعه پایا» یا: «سند ۲۰۳۰ یونسکو» شامل ۱۷ هدف هستند که در سپتامبر ۲۰۱۵ در مجمع عمومی سازمان ملل متحد تصویب شد. این دستورکار جایگزین اهداف توسعه هزاره شد که شکست خورده بود!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
✡ سند ۲۰۳۰ کجا را نشانه گرفته است؟ (3)
🎯 علی رغم این مصوبه بازهم دولت اجرای این سند را متوقف نمیکند و ماههای آینده هم اجرای آن ادامه مییابد تا زمانی که رهبر انقلاب در دیدار با معلمان به اجبار، شخصاً به روند اجرای سند ورود میکنند و میفرمایند:
1⃣ «این سند ۲۰۳۰ سازمان ملل و یونسکو و این حرفها، اینها چیزهایی نیست که جمهوری اسلامی بتواند شانهاش را زیر بار اینها بدهد و تسلیم اینها بشود.
2⃣ به چه مناسبت یک مجموعهی بهاصطلاح بینالمللیای -که قطعاً تحت نفوذ قدرتهای بزرگ دنیا است- این حق را داشته باشد که برای کشورهای مختلف، برای ملّتهای گوناگون، با تمدّنهای مختلف، با سوابق تاریخی و فرهنگی گوناگون، تکلیف معیّن کند که شما باید اینجوری عمل کنید؟ اصل کار، غلط است.
3⃣ اگرچنانچه با اصل کار شما نمیتوانید مخالفت بکنید، حدّاقلّش این است که بِایستید بگویید جمهوری اسلامی خودش ممشیٰ دارد، خطّ و ربط دارد، ما سندهای بالادستی داریم، ما میدانیم باید در زمینههای آموزش، پرورش، اخلاق، سبک زندگی چهکار کنیم؛ احتیاج به این سند وجود ندارد.
4⃣ اینکه ما برویم سند را امضا کنیم و بعد هم بیاییم شروع کنیم بیسروصدا اجرائی کردن، نخیر، این اصلاً مطلقاً مجاز نیست.»
🌐 با این بیانات بود که بلافاصله و به اجبار روند اجرای سند ۲۰۳۰ متوقف شد. از سوی دیگر سند ۲۰۳۰ تعارضات فراوانی با اسناد بالادستی نظام شامل، سند چشمانداز بیست ساله، نقشهی جامع علمی کشور، سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش و حتی اصول ۷۷و ۱۵۳ قانون اساسی دارد.
✍ گزارش از: علیرضا خورسند
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
#⃣ هشتگ اصلی : #سند2030
🎯 امام خامنهای:
1⃣ جان کلام در #سند2030 که فصل مهمی از آن به آموزش و پرورش اختصاص دارد، این است که نظام آموزشی باید جوری تنظیم شود که فلسفه، سبک زندگی و مفهوم حیات، بر اساس مبانی غربی به کودکان و نوجوانان آموزش داده شود.
2⃣ غربیها انتظار دارند معلمانِ متدین ما ... در کلاس درس خود برای آنها سرباز تربیت کنند، تا دانشآموز ما سرباز و رعیت همان وحشیهای کراواتزده ظاهرسازی شود که براحتی آدم میکُشند و به آدمکشها کمک میکنند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
✡ سند ۲۰۳۰ کجا را نشانه گرفته است؟ (4)
🎯 آموزش بهانه است!
1⃣ سند ۲۰۳۰ را میتوان مدخل ورودی برنامهی جامع سازمان ملل برای تسلط بر کشورها به بهانهی موهوم توسعهی پایدار دانست.
2⃣ این برنامه که در ادامهی پروژهی #میلینیوم جهانی است، در چهارمین و مهمترین هدف از اهداف ۱۷ گانهی این پروژه، قرار گرفته است.
3⃣ در حقیقت آغاز و نقطهی شروع این پروژه با تغییر نظام آموزشی کشورها صورت میگیرد، حال آنکه برای رسیدن به جامعهی جهانی یکپارچه و مقبول #قدرتهای_جهانی، تنها لازم است تا نسل آینده با #هویت ملی و مذهبی خود بیگانه شود.
4⃣ در این میان نباید غافل شد که نهادها و سازمانهای جهانی همواره در راستای همافزایی اطلاعاتی و بازوهای اجرایی ایالات متحده امریکا و همپیمانش در سطح بینالملل فعالیت میکنند.
5⃣ در حقیقت این برنامهی جهانی اهدافی مهمتر از صِرف تغییر نظام آموزشی را در کشور را دنبال میکند و آن تغییر همهجانبه در اقتصاد، سیاست، قوانین مدنی و #سبک_زندگی است، بهگونهای که در نظام مرکز- پیرامونیِ جامعهی جهانی، ایران به کشوری پیرامونی و تابعِ جامعهی جهانی تبدیل شود.
6⃣ کشوری که با قبول سرکردگی و #هژمون یک دولت و فرهنگ خاص، خود را عرضهکنندهی مواد خام و تأمینکنندهی نیروی انسانی برای مناسبات جهانی بداند و حق تصمیمگیری در عرصهی داخلی و بینالمللی را از خود سلب نماید.
7⃣ بیخود نیست که در این سند، از عبارت #شهروند_جهانی برای تعریف مردمان یک سرزمین استفاده شده است. موضوعی که به مرور، روح #استقلال یک ملت را نیز نشانه گرفته و به خطر خواهد انداخت.
✍ گزارش از: علیرضا خورسند
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
#⃣ هشتگ اصلی : #سند2030
جنگ دو روزه علیه غزه به روایت آمار
🔹در حملات دو روز اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۲۷ فلسطینی به شهادت رسیدند که در میان آنها سه زن، دو نوزاد دختر و دو جنین (در شکم مادر) دیده میشوند.
🔸رژیم صهیونیستی به ۳۲۰ هدف در نوار غزه حمله کرد که طی آن ۵۸ واحد مسکونی به صورت کامل تخریب شد و ۳۱۰ واحد مسکونی دیگر آسیب جزئی دید.
🔹مسجد، مدرسه، پایگاههای آموزشی، برج مراقبت، خودرو، کارگاه، زمینهای زراعی، سازمانهای رسانهای، موتورسیکلت و اطراف دانشگاهها و امثال آن جزء اهداف رژیم صهیونیستی در این حملات بوده است.
🔸گروههای مقاومت فلسطین ۶۹۰ موشک و راکت به سمت فلسطین اشغالی شلیک کردند که در نتیجه آن چهار صهیونیست کشته و ۱۳۰ نفر دیگر زخمی شدند, یک نفربر و یک جیپ اسرائیلی نیز با موشک مقاومت منهدم شد.
🔹«سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی از موشک جدید خود تحت عنوان «بدر ۳» رونمایی و اعلام کرد، برای اولین بار با این موشک «عسقلان» در فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.
fna.ir/d9l3af
@Farsna
📢تازهترین توصیهی رهبر معظم انقلاب به روزهداران
حضرت آیتالله خامنهای در جلسهی درس خارج فقه:
🔹دوستان عزیز! ماه رمضان فرصت خیلی خوبی است، فرصت بسیار خوبی است. البتّه فرصت تبلیغ است، فرصت تببین است، فرصت اُنس با مردم است، فرصت کمک به فقرا است.
🔹لکن از همهی اینها بالاتر، فرصت تعبّد است، فرصت تقرّب است، فرصت روزهای است که میگیرید، فرصت نشستن سر سفرهی رحمت الهی، سر سفرهی ضیافت الهی است.
🔹این سفرهی ضیافتی که میگویند، این ضیافت، همین روزهی شما است، همین نافلهی شما است، همین نماز شما است که به جا میآورید.
🔹البتّه اعمال ماه رمضان خیلی زیاد است؛ شما ملاحظه کنید در اقبال سیّدبنطاووس، برای هر شب چقدر اعمال، چقدر نمازهای مختلف و گوناگون [ذکر میکند] که ما واقعاً بعضیمان قاصریم، بعضیمان [هم] جاهل به اهمّیّت این کارها هستیم -که حالا محلّ [بحث نیست]- لکن یک قدرِمتیقّنهایی، یک قدرِاقلهایی وجود دارد که اینها را نباید از دست داد.
🔹سحر ماه رمضان همه پا میشوند؛ نباید این سحر را از دست داد؛ سحر فرصت خیلی خوبی است. مکرّر عرض کردهایم که اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان؛ واقعاً وقتی باقی نمیماند.
🔹ما گرفتاریم؛ در این ۲۴ ساعت، چند ساعتش که خوابیم، آن ساعتهایی هم که بیدار هستیم، گرفتاریم؛ هر کسی یک مشغولیّتی دارد یا مشغولیّتهای مختلفی دارد.
🔹آن فراغتهایی که وجود داشت، امروز وجود ندارد -[البتّه] نقص زمانه نیست، طبیعت زمانه است- بالاخره امروز وسایلی هست و زندگی، یک زندگی ماشینی است. امروز پدیدههایی وجود دارد که این پدیدهها در گذشته وجود نداشته؛ [لذا] گرفتاری زیاد است.
️🔹نمیشود در ایّام روز -چرا، [البتّه] اوحدیّ از مردم، در حال حرکت، در حال معامله، در حال کار فنّی، در حال کار با رایانه، در همهی اوقات با خدای متعال مأنوسند و مشغول ذکرند و ذکر دائم دارند: اَلَّذینَ هُم عَلی صَلاتِهِم دائِمون؛ بعضیها این جور هستند که دائم در نمازند.
🔹حالا ما که دستمان به دامن آنها نمیرسد و از آنها دوریم، ولی کسانی آنجور هستند- فرصت ما فقط سحر است؛ اگر چنانچه سحر را از دست بدهیم، دیگر واقعاً فرصتی باقی نمیماند. خداوند انشاءاللّه همهتان را محفوظ بدارد.
@Farsna
⭕️آیا تهاجم نظامی آمریکا به ایران جدی است؟
آیا تنشهای کنونی در ایران ناشی از تعارضات فکری «اصولگرایان» و «اصلاحطلبان» یا «لیبرالها» و «هواداران انحصار دولتی» است؟
✔️۱- در چند روز اخیر خط تبلیغاتی جدید و پرقدرتی دال بر احتمال وقوع حمله نظامی آمریکا به ایران برجسته شده است. این احتمال را چقدر باید جدی گرفت؟
💢این روزها تحولات ونزوئلا را با دقت دنبال میکنم زیرا مهمترین مدلی است که میتواند اهداف و روشهای دولت ترامپ را آشکار کند.
💢ابتدا توجه کنیم که ایالات متحده آمریکا و ونزوئلا دارای مرز دریایی هستند؛ فاصله جزایر پورتوریکو (اقلیم تحت حاکمیت آمریکا) تا خاک ونزوئلا حدود ۱۳۰۰ کیلومتر و فاصله پورتوریکو تا میامی (مرکز ایالت فلوریدا) ۱۶۰۰ کیلومتر است یعنی به سادگی امکان حملات موشکی و دریایی و انتقال نیروی نظامی آمریکایی ممکن است.
💢اگر وضع داخلی کنونی آمریکا اجازه مداخله نظامی میداد شک نکنیم که ترامپ علامتی همدلانه در موافقت با درخواستهای ریک اسکات و مارکو روبیو، سناتورهای مهاجم و جنگطلب فلوریدا (مأمن اصلی مافیای مقتدر شکل گرفته بر بنیاد مهاجرین کوبایی ضد کاسترو در دهه ۱۹۶۰ و سپس مهاجرین نیکاراگوئه و ونزوئلا و سایر کشورهای آمریکای لاتین) نشان میداد که از همان سهشنبه، روز کودتای نافرجام و مفتضح تیم بولتون- آبرامز در ونزوئلا، خواستار مداخله نظامی مستقیم آمریکا شدند. چنین نشد. پس از شکست سریع طرح کودتایی دولت ترامپ، فضا به حالت روزهای قبل بازگشت. رفتار دولت ترامپ در قبال ونزوئلا بار دیگر مبتنی شد بر جنگ روانی و فشار اقتصادی سنگین و تلاش برای دوشقه کردن جامعه ونزوئلا و سوق دادن این کشور به فروپاشی داخلی.
💢رفتار دولت ترامپ در قبال ایران از همین الگو پیروی میکند به اضافه تجارب دو تحول بزرگ تاریخ معاصر ایران که کانونهای غربی شناخته شده در طراحی و اجرای آن، بر بنیاد بسترهای داخلی، سهم جدی داشتند: کودتای ۱۲۹۹ و استقرار دیکتاتوری رضا خان و دوران چهار ساله انحلال قاجاریه و استقرار سلطنت پهلوی (۱۳۰۴) و کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ که بر دوشقه کردن و تشدید تنش داخلی استوار بود و با عملیات ربودن و قتل سرتیپ افشارطوس، رئیس شهربانی دولت مصدق، در ۳۱ فروردین ۱۳۳۲ و جنگ تبلیغاتی سنگین و بحران شدید سیاسی ناشی از آن آغاز شد.
✔️۲- مرسوم شده که برای تبیین تعارضات داخلی کنونی و رو به تشدید ایران از مفاهیم کلان و مبهم، یا «فراروایتها» Metanarratives، چون نزاع دو جناح «اصولگرا» و «اصلاحطلب» یا تعارض دو نگاه «لیبرالی» و «دولتگرا» (شبه سوسیالیستی) به اقتصاد استفاده میکنند. این رویکرد به شدت گمراهکننده است. آنچه در ایران میگذرد، هرچند در خاستگاه و سیر تکوین خود در این تعارضات نظری نیز ریشه دارد، ولی اکنون بیش از هر چیز تکاپوی تخریبی کانونهایی است که تعبیر «مافیای ایرانی» زیبندهترین عنوان برای آن است. این مافیایی است که از دوران جنگ هشت ساله با ورود به معاملات غیرقابل کنترل و فسادآور با خارج، بویژه قاچاق اسلحه و نفت، وارد پیوند و تعامل با مافیاهای مشابه، بویژه مافیای اسرائیل و اوکرائين، شد و سپس برای پولشویی و انتقال ثروتهای کلان خود به تداوم و تعمیق این ارتباطات پرداخت. هسته اصلی اقداماتی که در جهت به ستوه آوردن و برانگیختن مردم به شورش و فروپاشی ایران از درون انجام میشود را باید در عملکرد این کلپتوکراتهای عمیقاً فاسد جستجو کرد که به تعبیر ژنرال پادرینو لوپز، وزیر دفاع ونزوئلا، از هر گونه حس میهندوستی بیبهرهاند.
✔️۳- گمراهکننده بودن کاربرد اینگونه مفاهیم کلان برای تبیین چالشهای کنونی ایران در کامنت یکی از دوستان به خوبی بیان شده که عیناً نقل میکنم:
💢«نه این دولت نه هیچ دولتی در ج اسلامی لیبرال نیستند، هیچ اقتصادی دستوریتر از اقتصاد ما پیدا نمیکنید.
۱- مگر اقتصاد لیبرالی این همه مداخلات دولتی و مراجع اقتصادی اجرایی دولتی دارد؟
۲- مگر اقتصاد لیبرالی این همه مراجع مقرراتگذار برای همه شئون اقتصادی کشور دارد؟
۳- مگر نه اینکه در اقتصاد لیبرال قوانین ضدانحصار جلوی ایجاد تراستها و کارتلهای منحصربفرد و حاکمیت آنها بر بازار را میگیرد؟
۴- مگر نه در اقتصاد لیبرال رقابت در بازار آزاد است که قیمتها را مشخص میکند؟
۵- مگر نه اینکه در اقتصاد لیبرال مالکیت خصوصی و حقوق مالکانه اشخاص محترم است؟
در عمل که دولتها بر خلاف این مشی عمل کردهاند: مالکیت خصوصی مردم و اموال خصوصی آنها را تباه کردهاند، در همه مسائل مقرراتگذاری میکنند، خود انحصار میدهند و رقبا را با حمایت از انحصارگران درهم میشکنند. این اقتصاد لیبرال نیست، کمونیستی هم نیست، ملغمهای پر از فساد است که کانونهای نفوذ سود خود را در آن دنبال میکنند.»
👤عبدالله شهبازی
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
#سوریه
🔴خبرهایی از شمال غرب سوریه به گوش میرسد که ارتش حلقه محاصره تروریستها را در منطقه عاری از سلاح در حماه و ادلب تنگتر کرده و آماده است این مناطق را از تروریستها پاکسازی کند.
🔵حمله تروریستهای وابسته به ترکیه به مواضع ارتش سوریه در شمال حلب با هدف به تعویق انداختن عملیات نیروهای سوری در استان ادلب، ناکام ماند.
🔵جنگندههای ارتش سوریه نیز مواضع تکفیریهای جبهه النصره در ریف جنوبی استان ادلب را بمباران کردند.
#رسانه_دمشق
🔸 چه بسا دستهایی در پشت پرده #رقاصی #مدارس است
🔸 وزیر آموزش و پرورش مسئولیت دارد
آیتالله #رجبی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:
🔹بدون شک این حرکت باید ریشهیابی شود و چه بسا دستهای پنهانی نفوذ کردهاند و این اتفاقات یکی از مظاهر نفوذ فرهنگ غربی در جامعه ما باشد.
🔹متأسفانه در برخی از دانشگاهها هم شاهد چنین حرکات ضددینی و ضد انقلابی هستیم.
🔹این ملت هزاران شهید و جانباز تقدیم کرده تا از فرهنگ دینی و ارزشهای دینی صیانت شود و این ناسپاسی و ناجوانمردی است که مسئولان در برابر این همه فداکاری بیتفاوت باشند یا مسامحه کنند.
🆔 @rasanews_agency