قالیباف: هم ارز ۴۲۰۰ تومانی میدهیم هم کالاها گران میشود
رئیس مجلس:
🔹بروکراسی، دشمن شماره یک ماست؛ ساختار بروکراسی کشور به دست کسانی افتاده است که پول بیرنج درمیآورند و منافع مردم را به خطر میاندازند.
🔹شرکتهای دانشبنیان باید مسئولانه و به عنوان یک وظیفه اجتماعی، ملی و انقلابی جهت رفع نظام بروکراسی مشارکت کنند.
🔹سوداگران و دلالان فرار مالیاتی دارند ولی به کارآفرینان و شرکتهای دانش بنیان، فشار مالیاتی میآوریم.
🔹هم ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی میدهیم هم کالاها گران میشود؛ یارانهای که به کالاها میدهیم باید به نفع مردم و مصرفکننده نهایی باشد.
@TasnimNews
⭕️ فاجعه / وحشتناک اما واقعی از عمق یک فاجعه ملی
❌ ۹۰ درصد کاهش و افزایش نرخ دلار مربوط به #دولت است!
👤 حسین راغفر، اقتصاددان:
🔰 نرخ دلار میتواند بسیار کاهشیتر شود اما سه هفته آینده در حد ۲۲ هزار تومان میماند و بعد دوباره دولت آن را افزایش میدهد؛ این کاهش و افزایش نرخ #دلار هم نود درصد مربوط به دولت میشود که میخواهد نشان دهد عوامل خارجی تاثیر زیادی بر اقتصاد ایران دارند و بعد از یک نطق بایدن و موضع گیری او علیه ایران دوباره دلار را به نرخ ۲۵ الی ۲۸ تومان میرسانند؛ همه این نوسانات را به وجود میآورند تا اثبات کنند اقتصاد دست آنها نیست و خودشان را توجیه کنند.
🔹 به طور کلی اتفاقات جهانی تا ده درصد میتواند بر اقتصاد ما تاثیرگذار باشد که با اتخاذ تدابیر صحیح میتوان همین ده درصد را نیز کاهش داد. علت اصرار دولت بر بالا نگه داشتن نرخ دلار نیز کسری بودجهای است که میخواهند با کم ارزش کردن پول ملی آن را برطرف کنند.
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره جالب شهید حسن طهرانی مقدم از پرتاب موشک در دفاع مقدس
کم خوابید و غر نزد
دستشو گذاشت رو زانوهاش و بلند شد و گفت ما میتوانیم
نگاهش به دست بیگانه نبود...
چون که وطن پرست بود
چون که شرف داشت...
▪️21 آبان سالروز عروج ملکوتی پدر موشکی ایران حاج حسن طهرانی مقدم گرامی باد
💬 #sorenae_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلکسیونی از پیگیریهای دولت روحانی!
۷ساله این مدلی کشور رو اداره کردند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهرام شکوری رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران بعد از پخش شدن عکسهای منشوری دخترش در فضای مجازی و صرف مشروبات الکلی کنار دخترش در کانادا و در شبکه منوتو تهدید به مهاجرت از ایران کرده بود، امروز در صداوسیما حاضر شد!
این یعنی دهن کجی به نظام و مقدسات اسلامی!
مجازات که نشد هنوز تو سِمتش هم باقی مونده؟😐
وا اسفا!!
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجرا گروه نسیم رحمت
تولید سرود فرماندهی موشکی نیروی هوا فضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
لشگر با صلابت صلح
شبو به آخرش کشونده
از ۲۵ سالی که گفته
تمومه چیزی نمونده
این تیتر #روزنامه_افسادطلبان علیه مورالس رو یادتونه؟
به روزنامه سازندگی وابسته به خانواده هاشمی رفسنجانی هم بابت بازگشت پیروزمندانه مورالس به خاک وطن و استقبال مردم بولیوی، تسلیت میگوییم!
#اوج_رذالت
🖍 دکتر محمد صادق کوشکی :
✳️ خوش به حال مردم پرو
الف) چند روز پیش نمایندگان مجلس پرو، رئيس جمهور این کشور را به علت فساد اقتصادی برکنار کردند.
ب) با این که در کشور پرو، رئيس جمهور شخص اول کشور است، اما این کشور پس از عزل رئیسجمهور، «بی سر» نشده است!
ج) با این که « روحانی» هزار بلا بر سر ملت و مملکت آورده که یکی از آنها سپردن کشور به دست مفسدانی مانند حسین فریدون است، اما مجلس ما او را عزل نمی کند، چون پدر خوانده های اصول گرایی به نمایندگان مردم اجازه استیضاح روحانی را نداده اند.
د) خوش بحال مردم پرو که در مجلس شان «پدر خوانده» ندارند و نمایندگان شان تابع خواست ملت اند، نه تابع اوامر پدرخوانده ها!
#استیضاح_روحانی
23.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب نامه / تسلیحات روحی ، بخشی از دارای ارتش ها برای فتح اذهان ... / سیمپسون ها و تابلو پوکر دموکرات ها ، بخش کوچکی از آینده سازی ... / «پدیده: تاریخچه مخفی مطالعات دولت آمریکا روی ادراک فراحسی و سایکوکینسیس» ، کتابی که از اقدامات ارتش شوروی و آمریکا در حوزه "مدیریت ذهن" با الگو گیری از ارتش نازی .../ قسمت ۳۲۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دنیای خود را آباد کنیم یا آخرت؟
🔻 حجت الاسلام والمسلمین مهدی ماندگاری
@Fars_Plus
#مهم
✍ شنیده ها حاکی از برنامه مشترک جریانهای مقاومت [ انصار الله، حشد الشعبی، سوریه] و ایران است.
اندکی صبر سحر نزدیک است.
این کارنامه اقتصادی
افتخار دارد، آقای روحانی؟!
کیهان/
♦️آقای روحانی در اظهارنظری عجیب که به پالسی غلط برای مذاکره با آمریکا تعبیر شد، گفت: «ملت ایران ثمره مذاکره با دنیا را در سال ۹۵ و ۹۶ دیدند. شرایط ما در این دو سال در بهترین شرایط ۴۰ سال اخیر بود. تورم ما یکرقمی بود. بالاترین رشد اقتصادی جهان را داشتیم».
🔹اولا فعلا بر سر سرنوشت انتخابات آمریکا، میان بایدن و ترامپ دعوای جدی در جریان است، و اگر آمریکا از این دعوا جان به در ببرد، تازه دو ماه و نیم دیگر شاهد تشکیل دولت جدید خواهد بود و در واقع دولت جدید - در صورتی که مشکلی پیش نیاید- تا پایان سال ما، گرفتار تشکیل و ترکیببندی خود خواهد بود. بماند که تکلیف دولت جدید ایران هم در انتخابات خردادماه معلوم میشود. با وضعیت آمریکا، اصلا مسئله جو بایدن و تیمش، مذاکره با ایران نیست؛ چنان که برخی دولتمردان به مبتذلترین شکل ممکن القا میکنند.
♦️باید توجه داشت که مذاکره با رژیم عهدشکن آمریکا (با دو صورت اوبامایی و ترامپی) ذاتا بیهوده و منتفی است؛ اما به فرض محال حتی اگر بنای بر مذاکره هم بود، نوع فاکتور درست کردن شخص آقای روحانی برای آمریکاییها هم در نوع خود، قابل تأمل و تأسفبار است. حرف اخیر ایشان در واقع، آمریکای بدهکار را طلبکار میکند؛ چرا که بهبود ادعایی رشد اقتصادی را هم صراحتا، به مذاکره با آمریکا نسبت میدهد!
🔹اما از بُعد اقتصادی، روشن نیست که آقای روحانی پُز چه چیزی را میدهد! هفت سال مدیریت ایشان، انباشته از بیثباتی اقتصادی و تشدید رکود و تورم بوده است. سیاست تعلیق و انتظاری که او به اقتصاد تحمیل کرد، ابتدا در قالب «رکود عمیق» خودنمایی کرد؛ چنانکه چهار وزیر در اقدامی بیسابقه، در میانه سال 94، نامهای هشدارآمیز به او نوشتند و درباره رکود و تعطیلی اقتصاد هشدار دادند.
♦️پس از اجرای برجام، آمریکا به مدت کوتاهی، اجازه تنظیم چند قرارداد (خرید هواپیما، پژو و توتال) و همچنین فروش نفت بیشتر بهطور موقت را داد؛ در حالی که همزمان بر خریداران نفت فشار میآورد تا در فواصل سه تا شش ماهه، خرید نفت ایران را کاهش دهند. دولت اوباما همزمان سرمایهگذاران را تهدید به تحریم میکرد.
🔹افزایش فروش موقت نفت، موجب افزایش درآمد شد و بنابراین در محاسبات خام رشد اقتصادی به چشم آمد؛ اما این رشد به تعبیر کارشناسان حامی دولت (مومنی، راغفر و...) «رشد بیکیفیت و بیخاصیت» بود که اقتصاد ما را معتادتر و بیرمقتر میکرد و اتفاقا تأثیر ویرانگر بر تولید داشت که در معرض واردات بیرویه قرار گرفته بود.
♦️این مجال موقت چرا داده شد؟ یکی برای اثرگذاری بر انتخابات مجلس و ریاستجمهوری در بهمن 94 و خرداد 96، و دیگری برای شرطیسازی و فریب ایران، در جهت احساس نیاز بیشتر و اجبار به نشستن پای میز مذاکره. در این مدت، کلا سه فروند هواپیما به ایران فروخته شد، تا بر انتخابات مجلس اثر بگذارد. هدف، صرفا شیرینی آدامسی بود.
🔹سال 96 اتفاقا یکی از تلخترین سالها به لحاظ مدیریت اقتصادی است. دو سه ماهه اول سال، با شیرین کردن کام برخی گروهها مثل معلمان و بازنشستگان و... گذشت تا انتخابات؛ اما پس از آن، واقعیت مدیریت دولت در قالب اعتراضات معیشتی پدیدار شد، چنانکه تابستان، شاهد تعطیلی برخی کارخانهها و اعتراضات کارگری بودیم و سپس فتنه دیماه 96.
♦️اقای روحانی درباره تورم یکرقمی موقت درست میگوید؛ اما نمیگوید که در چند سال اول، تورم را به قیمت تحمیل رکود اقتصادی شدید، زمین خوردن تولید، تعطیلی کارخانهها و اخراج کارگران، تکرقمی کرد!
اینجا هم کارشناسان - حتی حامی دولت- میگویند تحمل تورم، بر رکود ترجیح دارد؛ چرا که رکود به معنی زمینگیر شدن و تعطیلی اقتصاد و بیکاری است و طبعا بهدنبال خود، موج تورمی بزرگتری هم میآورد.
🔹این واقعیت گزنده را بهویژه در سه سال اخیر شاهد هستیم. در واقع، برآیند هفت سال - سوء- مدیریت آقای روحانی، کلکسیونی از رکوردهای «تورم (بعضا بیش از صددرصد در یک سال!)، رکود بیسابقه، افزایش ضریب جینی، متوسط رشد اقتصادی منفی، سختی کسبوکار، بیکاری، و نقدینگی» است.
♦️نکته بسیار مهم: از نگاه اغلب کارشناسان، علت نود درصد این بههم ریختگیهای اقتصادی فعلی، سوءمدیریت است و نه تحریم یا عدم مذاکره. بلکه نتایج مذاکره پُرخطا هم، در تشدید این وضعیت اثر جدی داشته است.
🔹رکود تحمیلی به بخشهای مسکن و برخی پیشرانهای مهم، نابسامانی بازار گوشت و گوجه و مرغ و تخممرغ و روغن و پوشک، و هفتهها معطل ماندن یا دپو شدن کالاها در برخی بنادر و گمرکات یا در انبارهای محتکران، اسناد متواتر بر این ادعاست.
@IMANI_mohammad