eitaa logo
کانال خبری والعصر
561 دنبال‌کننده
42.9هزار عکس
62.1هزار ویدیو
341 فایل
قسم به عصر ما، هنگامی که حضرت مهدی ظهور خواهد کرد. #والعصر 🇮🇷 به کانال خبری #والعصر بپیوندید: https://eitaa.com/joinchat/269156353Ccd257414da
مشاهده در ایتا
دانلود
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨کاروان های نیروهای مسلح روسیه با حمل پرچم اتحاد جماهیر شوروی در حال حرکت به سمت کیف پایتخت اوکراین هستند و در پیامی به اروپا مبنی بر اینکه اوکراین آخرین هدف نخواهد بود.
💢۴۵۰ جنگجوی عرب و خارجی از ادلب راهی اوکراین شدند خبرگزاری اسپوتنیک: 🔹حدود ۴۵۰ نفر از تروریست‌های خارجی وابسته به تشکیلات موسوم به "الترکستانی"، "حراس الدین" و "انصار التوحید" از طریق مرزهای ترکیه راهی اوکراین شدند.
4_5796367659431889364.mp3
6.05M
🖤از شام بلا شهید آوردند با شور نوا شهید آوردند سوی شهر ما شهیدی آوردند یا زینب مدد.. ـــــــــــــــــــــــ پایگاه خبری صابرین نیوز↙️ 🆘@sabreenS1_official
تمرین رزم در برف نیروی ویژه صابرین 🔹رزمندگان تیپ نیروی ویژه صابرین دوره آموزش رزم در برف را با موفقیت اجرا کردند. 📸گزارش تصویری تسنیم را اینجا (http://tn.ai/2678896) ببینید @TasnimNews
🔺‏با سلاح آمریکایی می‌کشند! با سلبریتی آمریکایی، همدردی می‌کنند! با رسانه آمریکایی، سفیدسازی و بزک می‌کنند! ساده لوح هان هم غش و ضعف میکنند... 💬فاطمه فردوس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢️ اولین تصاویر از قرارگرفتن ماهواره نور در مدار...
💢 صرفا جهت تأمل... 🔹‏به زودی افت ارزش پول و تحریم اثر خود را در بین مردم روسیه که ۲۰ سال گذشته نسبتا خوب زندگی کردند خواهد داشت؛ از سوی دیگر رشد سرسام آور قیمت سوخت مردم غرب را دچار مشکل خواهد کرد... اکنون از ما بهتران جهان با همه وجود ظلمی که به جرم استقلال خواهی سالها بر ملت ما روا داشتند را درک میکنند! «عبدالله گنجی» 🔸‏در اعمال تحریم ها علیه یک پارادوکس وجود دارد: تحریم کردن در کوتاه مدت فشاری است که به نفع است اما در بلند مدت می تواند انگیزه روسیه و چین برای خروج از نظام مالی دلاری تحت سلطه آمریکا را افزایش دهد و این یعنی تضعیف یکی از ستون های قدرت جهانی آمریکا ! «رحمان قهرمانپور»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اولین جرقه اعتراضات به افزایش قیمت سوخت و انرژی در اروپا زده شد 🔹در فرانسه، جلیقه زرد ها در اعتراض به افزایش قیمت بنزین، راه های منتهی به پالایشگاه ها را مسدود کرده و خواستار بازگشت قیمت های قبلی شدند.
💢آمریکا اراده‌ای برای توافق ندارد علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در توییتی نوشت: 🔹شیوه مواجهه آمریکا با پیشنهادهای ایران، طرح پیشنهادات غیرقابل قبول و اصرار بر توافق سریع با طرح بهانه های واهی، نشان می‌دهد که آمریکا اراده‌ای برای توافق قوی و قابل دفاع برای طرفین ندارد. مذاکرات وین بدون اتخاذ تصمیم سیاسی توسط آمریکا هر ساعت پیچیده تر از قبل می‌شود.
جدول افزایش دستمزد سال ۱۴۰۱ کارگران tn.ai/2679712 @TasnimNews