🔺تصاویری جدید از نیلوفر حامدی /
بله ، نیلوفر جلسه ای در خارج از کشور نرفته / آفریقای جنوی کجا بود بابا جان؟
مدیرمسئول روزنامه شرق طوری گفته: نیلوفر بی گناه است که انگار جدی جدی خبر نداشته در روزنامه اش به اسم کار خبرنگاری چه میکنند.
آقای محترم
عصر عصرِ ارتباطات است.
محتوای جلسات که هیچ
صحنه های اتاق خواب همین کلاس ها قبل از آنکه به ثبت برسد روی میز "بعضی ها" در ایران است.
چه کسی با چه کسی هم صحبت است.
آن یکی به کجا وصل است.
او پولش را از کجا آورده
و عقبه ی آن یکی به کجا میرسد.
اینها همه مشخص است.
چه چیزی را تکذیب میکنید؟
کشور را بهم ریخته اید.
داعش را به میدان آورده اید
و حالا طلبکارید؟
پرچم ایران بالاست ✌️🇮🇷
@mrtahlilgar1
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیویی که برای تحریک جوانان برای جنگ با حکومت ۱۱ سال قبل در سوریه منتشر شد.
با بمباران خبریِ پر از تنفر و دروغ، سوریه به جایی رسید که همسایه سر همسایه ش رو میبرید
📸عوامل اصلی حوادث دیروز کرج در کمتر از ۲۴ ساعت بازداشت شدند
@mashreghnews_channel
📣مدارس خاش غیرحضوری شد
شهنواز، رئیس آموزش و پرورش شهرستان خاش:
🔺به دنبال حوادث امروز در این شهرستان همه مدارس روستایی و شهری فردا در تمامی مقاطع در دو نوبت صبح و بعدظهر به صورت غیرحضوری برگزار میشود./تسنیم
@mashreghnews_channel
#تکمیلی
♦️ناکامی اغتشاشگران در تصرف فرمانداری خاش
فرماندار خاش:
🔹تعدادی عوامل اغتشاشگر به سمت فرمانداری هجوم آورده و با شلیک گلوله سعی بر ورود داشتند و براساس اعلام شاهدان عینی در این میان تعدادی افراد مشکوک سمت مردم تیراندازی کردند که موجب کشته و مجروح شدن تعدادی از آنها شد.
🔹این افراد که از تصرف فرمانداری ناکام ماندند در ادامه به خیابانها هجوم برده و به آتش زدن چندین بانک و عابر بانک و چندین مغازه و فروشگاه و کیوسک پلیس اقدام کردند.
🔹اغتشاشگران تعداد زیادی از تابلوهای میادین و خیابانها را از جا درآورده و ۱۲ دستگاه اتومبیل را به آتش کشیدند.
🔹اغتشاشگران اداره جهاد کشاورزی و اداره دارایی این شهرستان را هم را تخریب کردند؛ اداره جهاد کشاورزی شهرستان به طور کامل در آتش سوخت.
🔹در حال حاضر شرایط مساعد و تردد مردم در بازار و خیابان در جریان است اما مغازهها تعطیل هستند و برای فردا هم تمامی مدارس این شهرستان تعطیل اعلام شده است.
#پایان_مماشات
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط اون لحظه که دوربین رو بی میگردونه .../ فکر کنم وطن فروشا ببینن سکته میکنن 😁😂👏
دمتون گرم با این جمعیت.
همین مشتی هست بر دهن هر بی همه چیزی که در ایران به فکر آشوب آفرینی افتاده.
مردم
قاطع و صریح و بدون تعارف
کنار پرچم ایران
تمام قد ایستاده اند
زنده باد ایران✌️🇮🇷
@mrtahlilgar1
واکنش مدیر روزنامه صبحنو به سخنرانی امروز مولوی عبدالحمید
🔹سعید آجورلو در واکنش به سخنرانی امروز مولوی عبدالحمید در نماز جمعه زاهدان نوشت «آقای عبدالحمید اونجایی که باید براش رفراندوم پیشنهاد کنی حکومت سعودیه»؛ کنایه آجورلو دقیق و بجا بود. عبدالحمید رابطه خوبی با عربستان سعودی دارد تا حدی که از نظر مالی و امکانات وضعیت مناسبی برایش فراهم شده است.
🔹حمله او به نظام از منظر توجه به رای عمومی از این جهت بامزه است، چون حکومت ایدهآل جناب عبدالحمید در عربستان اساسا انتخابات برگزار نمیکند که چالشی درباره آن شکل بگیرد.
@TasnimNews
🔆وسائط سرمستی و براندازی جمهوری اسلامی!
شهرت نیچه در ایران بیشتر به خاطر این جمله معروفش بوده که «خدا مرده است»؛ بسیاری نیز او را فردی ضد خدا میدانند که اعتقادی به وجود خدا نداشته و این مسئله، روح حاکم بر نوشتهها و جهانبینی وی را تشکیل میدهد. اهل نظر اما آگاهند که مراد نیچه از مرگ خدا، حذف اعتقاد به خدا از جامعه غربی و مسیحی است. در این میان، آنچه مهم است و نیچه نیز در کتاب «اراده قدرت» بدان میپردازد، احوال جامعه غربی «پس از مرگ خدا»ست.
نیچه علت مرگ خدا در جامعه مسیحی را در واقع فروپاشی مسیحیت و «اخلاق مسیحی» در مواجهه با «واقعیات جهان» میداند. مسیحیت کلیسایی در نظر او نه توانسته این جهان را به انسان غربی بشناساند و نه آن جهان را. این است که او میگوید، پس از هزاران سال تازه فهمیدهایم آنچه کلیسا به ما گفته دروغ بوده و همین، به ناباوری به خدا منجر شده است: «آن زمان که ما باید تقاص دو هزار سال مسیحی ماندن را پس بدهیم، فرا رسیده است؛ داریم گرانیگاهی را که به ما امکان زیستن میداد، از دست میدهیم؛ برای مدتی گمگشته میشویم. به ناگاه در ارزشگذاریهای متضاد فرو میرویم... اکنون همه چیز سراسر دروغ است».
اما فیلسوف نیهیلیست در عین حال معتقد است انسان، نمیتواند از یک مرجع فوق انسانی که اهداف و وظایف و مقصد و مقصود او را تعیین می کند، بی نیاز باشد. او مینویسد: «چون آدمی ایمان به این امر [خدا] را از یاد برد، همچنان این عادت کهن را دنبال می کند و مرجعی دیگر میجوید که بتواند بیقید و شرط سخن گوید و هدفها و وظایف را فرمان دهد. اقتدار «وجدان» اینک به ردیف نخست گام مینهد تا کمبود یک اقتدار شخصی را جبران نماید».
نیچه معتقد است «اخلاق» و «وجدان» در جامعه مسیحی و اروپایی جای خدا را گرفته است، اما «هر نظام ارزشی صرفا اخلاقی به هیچ انگاری منجر میشود: در اروپا چنین انتظار میرود. آدمی هنوز به امید آن است که بدون زمینه مذهبی با اخلاق گرایی کنار بیاید؛ اما این ضرورتا به هیچ انگاری میانجامد».
در چنین شرایطی است که هیچ انگاری و نیهیلیسم حادث می شود و بشر غربی، پس از انکار خدا، برای فرار از این پوچی و بیهدفی و بی سر و ته بودن «جهان بی خدا»یی که ناچار است در آن زندگی کند، دنبال راهی برای توجیه زیست خود میگردد، راهحلهایی «این جهانی» مییابد تا بلکه فقدان یک نظام فکری منسجم را که هستی او را معنی بخشد، جبران شود. در نگاه نیچه، «تخدیر»، این راه حل است: «در واقع و در نهایت نمیدانیم به کجا میرویم: خلاء. تلاش میکنیم با بیخودی و سرمستی از این خلاء بیرون آئیم. سرمستی به صورت موسیقی؛ سرمستی به صورت بیرحمی در لذت فاجعه آمیز از نابودی شریفترین موجودات؛ سرمستی به صورت اشتیاق کور (یا کینه) نسبت به برخی موجودات انسانی یا نسبت به دورانی معین؛ هنر برای هنر و «دانش محض» به عنوان حالات تخدیر آلود».
در واقع، بشر غربی به سبب تضاد و تباین مسیحیت با عقلانیت، راهی جز توسل به تخدیر برای رهایی از اندیشه درباره هستی نداشته است. تفاوت اساسی اسلام ناب و مسیحیت تحریف شده در همینجاست که عقل و ایمان در مسیر تکامل، همواره در تلائماند، نه تباین. این است که جامعه اسلامی، بر خلاف جوامع غربی، هرگز دچار خلاء اقتدار الهی نمیشود که گرفتار بحران هیچانگاری شده و نهایتا برای رهایی از آن، به تخدیر متوسل شود. لذا وسایل تخدیر جمعی که امروز تبدیل به یکی از مهمترین ابزارهای مدیریت سیاسی در غرب شدهاند، در جامعه اسلامی مردود و ناکارآمدند. انسانی را که مسیرش روشن، هدفش معلوم و مرجع بایدها و نبایدهایش مشخص و مقتدر و در تلائم با عقل است، نمیتوان با اسبابی که یک انسان پوچانگار مدیریت میشود، تحت فرمان درآورد و به مسیر دلخواه کشاند. جان کلام اینکه وسائط "سرمستی" ابزار براندازی مناسبی در یک جامعه مسلمان نیست؛ دنبال راه بهتری باشید!
@syjebraily
سیستان و بلوچستان با تحریک عبدالحمید همچنان قربانی میگیرد
🔹امروز بعد از نماز جمعه در مسجد مکی باز هم فضای سیستانوبلوچستان ملتهب شد. تمرکز این آشوبها اینبار نه در زاهدان که در خاش بود.
🔹فرمانداری، ساختمان جهاد کشاورزی و چندین ساختمان دولتی دیگر، چندین کیوسک و خودرو پلیس، خودروی شخصی مردم و تقریبا همه بانکها در خاش از گزند اغتشاشگران که از مسجد مکی تحریک شدهاند در امان نبوده و به آتش کشیده شدند.
🔹همچنین در جریان ناآرامیهای امروز در خاش چند نفر کشته و زخمی شدهاند که آمار دقیق آن هنوز اعلام نشده است.
🔹این اغتشاشات تنها یک روز پس از پایان عملیات گازرسانی به خاش صورت گرفته که منابع محلی آن را محل تامل میدانند.
🔸در روزهای گذشته امام جماعت مسجد مکی بارها با تحریک اهل سنت زمینهساز اغتشاش در زاهدان شده که به کشته و زخمی شدن مردم و نیروهای حافظ امنیت منجر شده است.
🔸برخی منابع سالهاست درخصوص ارتباط مشکوک مولوی عبدالحمید با عربستان و برخی سرویسهای امنیتی کشورهای منطقه هشدار میدهند و معتقدند او خط آشوب را از بیرون مرزها دریافت و در داخل استان پیگیری میکند.
🔹همزمان شبکه ایران اینترنشنال وابسته به عربستان سعودی پوشش گسترده اظهارات عبدالحمید و تصاویر ناآرامیها در زاهدان را در دستور کار قرار داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا