eitaa logo
کانال خبری والعصر
964 دنبال‌کننده
47.1هزار عکس
68.8هزار ویدیو
367 فایل
قسم به عصر ما، هنگامی که حضرت مهدی ظهور خواهد کرد. #والعصر 🇮🇷 به کانال خبری #والعصر بپیوندید: https://eitaa.com/joinchat/269156353Ccd257414da
مشاهده در ایتا
دانلود
3.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مدیر شبکه لس‌آنجلسی به سیم آخر زد؛ بیایید توضیح دهید از کجا حمایت و پشتیبانی مالی می‌شوید! 🔹‌ شهرام همایون: همش دعوای پول است؛ دزدها و نوکرهای عربستان در میان اپوزیسیون محبوب هستند. @fetan2
2.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انفجار قوی در نزدیکی ساختمان وزارت کشور ترکیه در آنکارا 🔹‌ رسانه‌های ترکیه دقایقی پیش از وقوع یک انفجار قوی در نزدیکی ساختمان وزارت کشور ترکیه در مرکز آنکارا خبر دادند. در پی این انفجار نیروهای امنیتی به طور گسترده وارد منطقه محل انفجار شده اند. 🔹‌ در پی این انفجار خیابان های منتهی به محل انفجار در نزدیکی ساختمان وزارت کشور ترکیه مسدود شده و نیروهای امنیتی اجازه عبور برای ورود به این منطقه را نمی دهند.
23.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کلیپی زیبا از صحبت‌های استاد حسن عباسی درباره رشادت‌ها و شجاعت‌های شهید حسن آبشناسان 🌹 به مناسبت سالگرد شهادت شهید حسن آبشناسان
🔸️ |حمله تروریستی علیه وزارت کشور ترکیه 🔹 وزیر کشور ترکیه اعلام کرد دو تروریست عاملان اصلی حمله امروز در آنکار بوده اند که یکی از آنها خودش را درون خودرویی منفجر کرده و نفر دوم نیز پس از تبادل آتش با نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
778.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله تروریستی علیه وزارت کشور ترکیه وزیر کشور ترکیه اعلام کرد دو تروریست عاملان اصلی حمله امروز در آنکار بوده اند که یکی از آنها خودش را درون خودرویی منفجر کرده و نفر دوم نیز پس از تبادل آتش با نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخی مستند به دروغ حضور یک مامور زن از طرف سازمان سیا در پرواز امام خمینی از پاریس به تهران بخشی از فیلم حضور امام خمینی در فرودگاه پاریس که برای اولین بار 14 سال پیش منتشر شد این روزها دستمایه چند ادعای بی اساس دیگر قرار گرفته است که کذب بودن آن در همین ویدئو اثبات می‌شود.
4.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸امیرکبیر ۴ سال بدون خون‌ریزی و شلیک یک گلوله، با مذاکره عزتمندانه اروند رو نگه داشت ولی رضا پالان مثل آب خوردن کل اروندرود رو دو دستی تقدیم عراق کرد. «خاندان دزد و وطن فروش پهلوی »
🔻تعلیق شدن معادلات پاسخ‌گویی به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه مشخصاً آن‌ها را جَری‌تر کرده است و این را در حمله شب گذشته رژیم به دمشق دیدیم. در صورت انتشار اطلاعات تکمیلی در خصوص حمله دیشب، در این زمینه بیشتر خواهیم نوشت اما دادنِ فضای تنفس به صهیونیست‌ها حتی برای مدتی اندک و موقتی نیز باعث حرکات خصمانه آنها می‌شود هر چند که آنها در زمینِ "یک گام به جلو و ده گام به عقب" بازی می‌کنند.
🔺اینکه امارات پول بدهد تا در دانشگاه آریزونا و کلرادوی آمریکا برایشان تحقیق کنند و ماهواره بسازند و با موشک ژاپنی از مرکز فضایی تانه‌گاشیما ژاپن به آسمان بفرستند برای عده ای در داخل کشور ما ذوق و شوق دارد نام آن میشود توسعه و پیشرفت! دانشمند ایرانی ماهواره نور۳ را به فضا فرستاد!
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺خانمی بدون روسری به حضور امام رحمه الله علیه می رسد و می گوید: "اینکه مرا بدون حجاب پذیرفتید، نشان می دهد نهضت شما عقب مانده نیست." جواب یک دقیقه ای حضرت امام راحل را ملاحظه بفرمایید.👆
🔴زنی که حجاب رو قبول نداره 👈یعنی قوانین اسلام رو قبول نداره! ♦️زنی که قوانین اسلام رو قبول نداره ⛔️نباید مهریه بهش تعلق بگیره 👈چون مهریه قانون اسلامه، ⛔️نباید بهش نفقه تعلق بگیره 👈چون نفقه قانون اسلامه، ⛔️نبایدحضانت فرزند رو تا ۷ سالگی بدن بهش 👈چون حضانت قانون اسلامه، ⛔️نبایداز سرباز معاف باشه 👈چون معافیت زنها از سربازی قانون اسلامه 📛 و حق شکایت به هیچ ارگان اسلامی را ندارد چون خودش با بی حجابی انتخاب کرده که اینگونه با او رفتار شود...
3.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لحظات دیدنی از حضور رهبر انقلاب در منزل یکی از شهدای مسیحی و گفتگوی ایشان با پدر و مادر شهید