فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 چرا با اینکه #حسن_روحانی نام خانوادگیاش رو از فریدون به روحانی تغییر داده بود، ولی هنگام گرفتن مدرک دکتری خود، او را به اسم فریدون صدا میزنن؟
🔺رسایی درباره این موضوع صحبت میکنه...
👈 پیشنهاد میشه حتما ببینیید
#دوتابعیتی
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدف آمریکا از #مذاکره چیست؟
پاسخ این سئوال را اززبان دیوید کهن بشنوید...
#خسارت_محض
.
♻️ آقای عراقچی به کجا چنین شتابان؟!
در حالی که روز جمعه ۱۳ فروردین جلسه کمیسیون برجام بین ایران و تروئیکای اروپایی و چین و روسیه به دلیل شرایط کرونائی، به صورت مجازی برگزار شد، تنها ساعتی پس از این نشست، خبر نشست رودررو مجدد و آتی دولتهای عضو برجام به اضافه امریکا در سه شنبه آتی به تیتر اول رسانههای خارجی و داخلی تبدیل شد.
مقامات مختلف امريكایی نیز بلافاصله با تایید این موضوع، موافقت ایران برای این نشست را گام اولیه (!) صحیح نامیدند و ابراز امیدواری کردند تا گامهای لازم برای مرتفع کردن برخی مشکلات قبلی در این نشست برداشته شود.
با این حال عراقچی و ظریف و در ادامه، صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی به عنوان شخصیتهای رسمی کشور با سخنان و مواضع ظاهرا مختلف ولی کاملا هماهنگ، آن هم در بستر امریکایی (کلاب هاوس) سعی در القای این مطلب به ذهن مخاطب عام داشتند که فتح الفتوح دیگری در راه است!
این اقدام و تمهیدات سریع و فوری برای دیدار رودرو در وین با اعضای کمیسیون برجام و امریکا فارغ از مغایریت آشکار با فرمایشات مقام معظم رهبری در اعلام پیش شرط رفع کامل تحریمها از سوی امریکا با راستیآزمایی، با شرایط و پروتکلهای بهداشتی سخت اروپا در شرایط حاد کنونی گسترش کوید ۱۹ نیز سازگاری ندارد زیرا هم اکنون تقریبا در همه کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، بریتانیا و آلمان (تروئیکای اروپا) محدودیتهای شدید مقابله با کرونا حاکم است. به گونه ای که اجلاس اخیر سران اروپا و کشورهایی که فاصله جغرافیایی چندانی با هم ندارند هم به صورت مجازی برگزار شد، علاوه بر آن، وین میزبان این نشست نیز در شرایط بسیاری حاد مشابه با آمار کرونایی بالا و وضعیت نگران کنندهای قرار دارد، بگونه ای که مرزهای این کشور با همسایگان مسدود شده است.
بنابراین علیرغم گذشت سه روز از نشست قبلی بین عراقچی و اعضای دیگر برجام و با توجه به شرایط و محدودیتهای بهداشتی سختگیرانه در اروپا بویژه وین (محل نشست) و همچنین رویکرد ثابت و شعاری امریکا در قبال رفع تحریمهای ظالمانه و همچنین خط قرمز اعلامی رهبری برای مذاکره با امریکا در قضیه برجام، باید از جناب ظریف و یاران برجامی وی پرسید، چه اتفاق جدیدی از دیدار رودرو در زمین حریف (به قول گاندو۲) با اعضای برجام متصور است که در نشست مجازی روز جمعه مطرح نشد و طرح آن فقط به صورت حضوری توسط شخص عراقچی (البته با پوشش هيئت حدود ۲۰ نفره) آن هم برای تنها چند ساعت، قابل تحقق است؟!
آیا بین این موضوع و شرطی کردن ملت صبور و مقاوم، از جمله اظهارات علی اکبر صالحی مبنی بر شکسته شدن بن بست! و اخبار خوش!! از یک طرف و ناکامی شیخ حسن و تیم برجامی و انتخابات خرداد ماه، ارتباطی وجود دارد؟
و نهایتا اینکه آیا بین این نشست نامعمول آتی در وین (با توجه به شرایط کنونی و جلسه دو روز قبل) و دیدار محرمانه نمایندگان دولت شیخ حسن با طرفهای امریکایی در فرانکفورت برای تشویق ساکنان جدید کاخ سفید برای لغو تدریجی! تحریمها در برابر برخی امتیازات برجامی و منطقهای ایران! آن هم پیش از خرداد ماه رابطه ای وجود دارد؟!
#حمید_رسایی
این پارگی با Club House رفو نمی شود
♦️کسی "کلاب هاوس" بازی تیم عملیات روانی مدعیان اعتدال و اصلاحات با بازیگری امثال ظریف و صالحی را جدی نمی گیرد. در میان خیلی ها تحلیل این است که این هم، یک شعبده بازی انتخاباتی با استفاده از ظرف رسانه است.
🔹اما مشکل از ظرف نیست که مثلا چون تلگرام و اینستاگران دِمُده شده اند، Club House بخواهد جورش را بکشد. مسئله این است که طیف مدعی اصلاحات و اعتدال، نه حرف حسابی دارد تا درباره اقتصاد و مدیریت به مردم بزند و نه کارنامه قابل قبولی، که بخواهد عرضه کند.
♦️تکرار حرف های نخ نمای سیاسی چند هزار بار گفته شده در کلاب هاوس (درباره برجام و نظایر آن) دردی از این جماعت دوا نمی کند. اگر با مردم صادق هستند تیم اقتصادی دولت را به کلاب هاوس -یا هر هاوس و روم دیگری!- فرا بخوانند و توضیح بخواهند که چگونه توانستند بلای اقتصادی هفت هشت سال اخیر را سر مردم بیاورند؟ یا درباره نقش خسارتبار برجام در این پسرفت اقتصادی بی سابقه بپرسند.
🔹و گرنه هزار بلندگوی رسانه ای دیگر هم که علم کنند، نمی شود نخ نمایی و فرسودگی گفتمان "آویزان شدن از غرب و دیگر هیچ" را رفو کرد.
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارها گفته میشه که رئیس جمهور هیچ اختیاری نداره...اما آیا اینطور هست؟
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
▪️متن سند همکاری ۲۵ ساله با #چین پارسال غیررسمی منتشر شد و ظریف هم اخیرا تایید کرد که آن متن نهایی بوده.
این #سینماگران پر ادعا و کم سواد ۱۸صفحه متن را نخواندن و علیه آن موضع گرفتن.
همینها در جنگ روانی علیه واکسن اسپوتنیک همراهی کردن و بعد از واردات خواهان تزریق خارج از نوبت شدند!
💬Ali Gholizadeh
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢کنایه های سنگین رییس #قوه_قضاییه به #دولت
حجت الاسلام #رئیسی:
♦️اگر اینقدر که آقایان جلسه گذاشتند تا بتوانند از غربی ها یک امکانی برای این کشور بگیرند جلسه برای رفع موانع تولید در کشور می گذاشتند، بسیار می توانست موثر باشد.
🆔 @amarha
🔰 نگاهی به سوابق و عملکرد کاندیداهای احتمالی جریان انقلابی (۱) | سعید جلیلی
🔹نام سعید جلیلی این روزها بسیار پرتکرار شده است. دعوتها و نامههای مطالبه از وی برای حضور در انتخابات از آخرین روزهای سال ۹۹ آغاز شده و همچنان ادامه دارد. او متولد سال ۱۳۴۴ در مشهد مقدس و دانشآموخته دانشگاه امام صادق(ع) در رشته علوم سیاسی است.
🔹در دفاع مقدس دیدبان لشکر نصر خراسان بود و در عملیات کربلای ۵ از ناحیه پای راست مجروح و جانباز شد. دو دوره به عنوان رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه مشغول فعالیت بوده است. عملکرد جهادی و ضدفساد او در این مدت باعث شد تا بدون انجام سفرهای رایج خارج از کشور و با طراحی پروژههای نظارتی از راه دور، اولا هزینههای نظارت در این وزارتخانه را به طور ملموسی کاهش دهد و ثانیا در مدت چهار سال ۱۷ سفیر متخلف یا ناکارآمد را عزل و برکنار کند.
🔹با آغاز دهه ۸۰ جلیلی به دفتر رهبر معظم انقلاب رفته و مدیر بررسیهای جاری در یکی از معاونتهای دفتر رهبری میشود. او در این مدت نقش پایش و گزارش و ارائه پیشنهاد در حوزههای مختلف را برعهده داشته است. با روی کار آمدن دولت نهم، معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه شد و پس از آن در سال ۸۶ به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.
🔹تا پیش از آغاز تحریمها، عمده مسئولیت جلیلی بر پیشبرد مذاکرات متمرکز بود. در این مدت شش مساله باقیمانده میان ایران و آژانس به طور جامع حل و فصل شد. در همین مدت صنعت هستهای شتاب بالایی به خود گرفت و تا مرزهای دانش از جمله پیلهای اتمی، سوخت ۲۰٪ و کاربردهای پزشکی، کشاورزی و زیست محیطی دانش هستهای گسترش یافت.
🔹غالب افراد جلیلی را با مسئولیت مذاکرات هستهای میشناسند اما این تمام کارنامه مدیریتی جلیلی در شورای عالی امنیت ملی نیست. نقش هماهنگ کننده این شورا در مدیریت بحرانهای مهم امنیتی از جمله شکافهای قومیتی و مذهبی در برخی مناطق، ناآرامی مرزها، تروریسم، جنگ ۲۲ روزه و ۸ روزه غزه با اسرائیل، مبارزه محور مقاومت با داعش و مواردی از این دست از وجوه مغفول حوزه مدیریتی جلیلی است. او همچنین در جنگ لبنان و درگیریهای سوریه حضور میدانی داشته است.
🚨«کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی» مستقر در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز دیگر عرصه فعالیت جلیلی بود. مفاسد کلان دارای ابعاد امنیت ملی زیر ذرهبین این کمیته و تحت نظر دبیر شورا بررسی میشد که پرونده کرسنت و فساد ۳۰۰۰ میلیاردی از جمله مهمترین پروژههای بررسی شده در این کمیته بود.
🔹همزمان با شنیده شدن زمزمه دور جدید تحریمها علیه ایران در سال ۸۸، «ستاد تدابیر ویژه اقتصادی» در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تشکیل شد. عملکرد موفق این ستاد باعث شد تا با مصوبه شورای عالی امنیت ملی در سال ۹۰ «کمیته مبارزه با تحریم» به ریاست سعید جلیلی و عضویت مقامات ارشد کشور در حوزه قضائی، پارلمانی و اجرایی شکل بگیرد.
🔻در شرایط سخت تحریم خارجی و حواشی داخلی و رهاسازی امور کشور از سوی محمود احمدینژاد، بسیاری از تدابیر اقتصادی در این کمیته طراحی و عملیاتی شد که برخی از آنها عبارتند از:
برخورد با موسسات مالی غیرمجاز
پیگیری معوقات کلان بانکی
تنوع بخشی به منابع ارزی کشور
راهاندازی سامانههای نظارت و شفافیت بازار ارز از قبیل سامانه سنا و پرتال ارزی
حذف ارز واسط
ایجاد بانک اطلاعات اقتصادی
طرح رصد الکترونیکی کالا از مبدا تا مقصد
ساماندهی کارتهای بازرگانی
مبارزه با قاچاق سوخت
مدیریت و تنظیم بازار
ذخیرهسازی و توزیع کالاهای اساسی
مبارزه با گران فروشی
بیمه داخلی کشتیرانی
🚨همچنین راههای دور زدن تحریم در حوزه فروش نفت و بانک نیز به طور جدی در دستور کار این کمیته قرار داشت که زیرساخت اصلی روشهای مبارزه با تحریم در سالهای بعد تا کنون را تشکیل میداد.
🔹مجموعه این تجارب به همراه نیاز کشور برای پاسخگویی به مشکلات جدید، باعث شد تا جلیلی پس از انتخابات ۹۲ به طور جدی بر روی تدوین برنامه برای اداره کشور متمرکز شده و در سال ۹۶ نیز با حضور آیتالله رئیسی در صحنه انتخابات، ضمن انصراف از کاندیداتوری و حمایت تمام قد از او، تمام برنامههای خود را در اختیار وی قرار داد. پس از انتخابات ۹۶ نیز جلیلی فعالیت خود در حوزه مسائل کشور را ادامه داد و اکنون شناخت کاملی از صحنه اداره کشور به همراه راه حلهای مشخص دارد.
🔹جلیلی همچنین طی این سالها با احکامی از سوی رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی به عنوان نماینده رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان عضو حقیقی و شورای راهبردی روابط خارجی عضویت دارد.
✅ @Rajanews
آغاز مذاکرات وطن فروشی
👈اصلاحات خطاب به آمریکا: آمریکا با گشایش ولو نمایشی اقتصادی به پیروزی اصلاحطلبان در انتخابات کمک کند!
📰هرزنامه اعتماد به مدیر مسئولی الیاس حضرتی روز گذشته در مطلبی با عنوان «رقابت در برابر زمان؛ مذاكره مجدد در مورد توافق هستهاي» نوشت:
«متاسفانه، ايالات متحده و ايران از ابتداي سال ميلادي قادر به برقراري مذاكره نبودهاند. تا به امروز، تحريمهاي اعمال شده توسط دولت ترامپ همچنان پابرجا است، به طوري كه ايران به تدريج و به طور غيرقابل انعطافي غنيسازي هستهاي خود را بسيار فراتر از محدوديت هاي اعمال شده در برجام 2015 افزايش ميدهد...
🔹چند سال است كه اقتصاد ايران با تحريمهاي سنگيني مواجه است، با اين وجود مقاومت و انعطافپذيري حيرت انگيزي كه ايران از خود نشان داده باعث افزايش اعتبار اين كشور در مذاكرات خواهد بود.
🔸از ديگر عوامل مخاطرهآميز براي جو بايدن، انتخابات رياستجمهوري ايران در خرداد ماه است كه احتمالا با بازگشت محافظهكاران به صحنه قدرت همراه خواهد بود...
🔹در واقع، لغو تحريمها و گشايش اقتصادي و اميدوارسازي ايرانيان ميتواند به نفع اصلاحطلبان حامي برجام باشد.
✍ سید محمود نبویان نماینده مجلس در واکنش به خود و وطن فروشی جریان دولتی اصلاحات نوشت: گفتنی است، مدعیان اصلاحات بارها ثابت کردهاند که مسئله «لغو تحریمها» و همچنین مسائلی از قبیل «گشایش اقتصادی»، «رونق تولید»، «اشتغال جوانان» و... اصلا اولویتی برایشان ندارد.
👈این طیف صرفا به دنبال دستیابی به قدرت جهت رسیدن به خواستههای حزبی و قبیلهای و باندی است.
🔸این جریان اکنون به صورت جدی با معضل کارنامه در دولت روحانی و شورای شهر و شهرداری تهران مواجه هستند.، بنابراین تمام امیدشان به «جو بایدن» است؛ آن هم نه از بابت گشایش اقتصادی برای مردم ایران، بلکه فریب مردم با «اقدامات نمایشی».
🔹بایدن چندی پیش ریچارد نفیو، مشهور به «معمار تحریمهای ضدایرانی» را در وزارت خارجه منصوب کرد، به فاصله کوتاهی پس از این اقدام، بایدن قانون وضعیت اضطراری علیه ایران را تمدید کرد.
➕با این حال #اصلاحطلبان همچنان مشغول یادگاری نوشتن روی دیوار دولت بایدن هستند!
🔹طیفی که در سالهای ۹۲ و ۹۶ مردم را از دلار ۵ هزار تومانی و دیوارکشیدن در پیادهروها ترساند، حالا به انتظار نشسته است که شاید بتواند با این احتمال که ممکن است بایدن به #اقدامات_نمایشی درخصوص ایران دست بزند، مجددا به پاستور راه یابند.
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعضی ها برای پیروزی در انتخابات حاضرند مردم را به قتلگاه ببرند
مردم اگه موافق آنها باشند محترم اند ولی اگه مخالف باشند ، مستحق مرگ
💢حجتالاسلام والمسلمین #روانبخش، روزنامهنگار و فعالسیاسی:
♦️علیرغم موافقت رهبری با نظر کارشناسان مبنی بر ممنوعیت سفر در ایام نوروز، رئیسجمهور با آن مخالفت کرد که این تصمیم قطعا #موج_چهارم_کرونا را در پی خواهد داشت.
♦️باتوجه به صحبت های آقای حریرچی، موج چهارم کرونا در #ماه_مبارک_رمضان و ایام انتخابات نمایان میشود و همین باعث تعطیل شدن مساجد و پایگاه های فرهنگی که وظیفهی روشنگری در انتخابات را دارند، میشود.
♦️دولت استفاده از ظرفیت پیام رسانهای خارجی نظیر #کلاب_هاوس را از الان به دست گرفته و بعید نیست همین عاملی برای تاثیرگزاری در نتیجه انتخابات باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ایران همین ۵۰ سال پیش!
(به شدت دردناک)
زمان پهلوی در ارسنجان، هر کس ازدواج میکرد، شب اولِ ازدواج، همسرش از آنِ حبیب الله خان معتضدی، نماینده حکومت پهلوی و خان آن منطقه بود!!!
پینوشت: فیلم گریههای اهالی ارسنجان در مستند خانگزیدهها هنگام صحبت از تجاوزات خانها!
💬علیرضا گرائی
@Fars_Plus