🔰امام صادق علیه السلام فرمودند:
به خدا سوگند على بن ابى طالب (عليه السلام) تا روزى كه از اين دنيا رفت مال حرامى نخورد و هيچگاه بر سر دو راهى - كه هر دو راه مورد خشنودى خدا باشد - قرار نگرفت مگر اينكه پر زحمت ترين آنها را برگزيد و هر حادثه مهمى كه براى پيامبر خدا پيش مى آمد - به دليل اعتمادى كه به على داشت - از او كمك مى گرفت. و در ميان اين امت هيچ كس نتوانست همانند على (عليه السلام): راه پيامبر را - بى كم و كاست - طى كند و با اين همه تلاش و كوشش همواره چنان
بيمناكان كار مى كرد، چشمى به بهشت و چشم ديگر بر آتش داشت، از سويى اميدوار پاداش بهشت و از سوى ديگر هراسناك از كيفر آتش بود.
📗 الارشاد : ۲۵۵
💠فرا رسیدن سالروز میلاد امام #علی علیه السلام را تبریک می گوییم ؛
❕پاسخ به چند #اشکال پیرامون تولد علی علیه السلام در خانه کعبه ؛
1⃣چگونه می گویید علی علیه السلام در کعبه #متولد شده است و دیوار کعبه شکاف خورده است و هم اکنون نیز این شکاف ها قابل مشاهده است در حالی که کعبه بارها تخریب شده است و دوباره بازسازی شده است و طبیعتا اثری نیز از شکاف #مذکور نباید در آن باشد ❗️
💠https://t.me/Rahnamye_Behesht/7837
2⃣آیا راست است که حضرت علی #وقتی به دنیا آمدند قرآن خواندند❕چگونه قابل قبول است که علی قرآنی را که هنوز نازل نشده بود بخواند❗️
💠https://t.me/Rahnamye_Behesht/6250
3⃣گفته می شود کعبه در زمان تولد مولی علی بت #خانه ومحل 360 بت کوچک و بزرگ بوده اخر تولد در یک بت خانه چه فضیلتی دارد که این قدر شیعه به ان افتخار می کند❕
💠https://t.me/Rahnamye_Behesht/2489
🔴پاسخ به #شایعه «5 اصل زرتشت!!»
⛔️متن شایعه⛔️
" ﺍﺯ زرتشت ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ ﭼﻄﻮﺭ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯽ زندگیت ﺭﺍ ﺑﺮ ﭘﺎﮐﯽ ﺑﻨﺎ ﮐﻨﯽ؟ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺁﺭﺍﻣﯽ؟ ﮔﻔت ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻭ ﺗﺠﺮﺑﻪ، ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺮ ﭘﻨﺞ ﺍﺻﻞ ﺑﻨﺎ ﮐﺮﺩﻡ:
۱. ﺩﺍﻧﺴﺘﻢ ﺭﺯﻕ ﻣﺮﺍ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﻤﯽﺧﻮﺭﺩ، ﭘﺲ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪﻡ!
۲. ﺩﺍﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺍ ﻣﯽﺑﯿﻨﺪ، ﭘﺲ ﺣﯿﺎ ﮐﺮﺩﻡ!
۳. ﺩﺍﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﺮﺍ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﻤﯽﺩﻫﺪ، ﭘﺲ ﺗﻼﺵ ﮐﺮﺩﻡ!
۴. ﺩﺍﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﮐﺎﺭﻡ ﻣﺮﮒ ﺍﺳﺖ، ﭘﺲ ﻣﻬﯿﺎ ﺷﺪﻡ!
۵. ﺩﺍﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻧﯿﮑﯽ ﻭ ﺑﺪﯼ ﮔﻢ ﻧﻤﯽﺷﻮﺩ ﻭ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﻣﻦ ﺑﺎﺯﻣﯽﮔﺮﺩﺩ، ﭘﺲ ﺑﺮ ﺧﻮﺑﯽ ﺍﻓﺰﻭﺩﻡ ﻭ ﺍﺯ ﺑﺪﯼ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻡ!
ﻭ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﻦ 5 ﺍﺻﻞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼ ﻣﯽﮐﻨﻢ..."
✅پاسخ شایعه✅
1. این کلام منتسب به زرتشت، در حقیقت حدیثی از امام جعفر صادق (ع) می باشد!
2. اصل حدیث: به حضرت صادق (ع) عرض كردند كار خود را بر چه چیز بنا كرده اى؟ فرمود بر چهار چیز:
* فهمیدم كه عمل مرا دیگرى انجام نمی دهد. پس به كوشش پرداختم.
* دانستم كه خداوند بر حال من اطلاع دارد خجالت كشیدم.
* فهمیدم روزى مرا دیگرى نخواهد خورد آرامش یافتم.
* و دانستم بالاخره بسوى مرگ می روم به همین جهت آماده آن شدم.
3. نشانی حدیث : [مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، بحار الأنوارالجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار (ط - بیروت)، 111جلد، دار إحیاء التراث العربی - بیروت، چاپ دوم، 1403 ق.]
4. بند پنجم که در متن شایعه وجود دارد نیز از طرف نویسنده به 4 مورد فرمایشات امام (ع) اضافه شده است!
5. متاسفانه مدتیست شاهد جعل فرمایشات حضرات معصومین (ع) و انتساب به شخصیتهای مختلف هستیم و این نه اولین و نه آخرین بار آن است.
https://goo.gl/DmuAcp
🔃لطفا منتشر کنید
ஜروشنگری دینی-سیاسیஜ
__
ﺑـﺼــ🔍ـﯿﺮت افزایی⇩⇩
➣ @basiratafzayi 🔚🔊
🔰پيامبر خدا (صلي الله عليه و آله):
مَن بَكى عَلى مُصابِ هذِهِ الْبِنتِ (زَينَبَ (عليها السلام) ) كانَ كَمَن بَكى عَلى أَخَوَيهَا الْحَسَنَ وَالْحُسَينَ (عليهما السلام)
هر كس بر مصيبت هاى اين دختر (زينب (عليها السلام) ) بگريد، همانند كسى است كه بر برادرانش، حسن و حسين (عليهما السلام) گريسته باشد.
📚وفيات الائمّة، ص ۴۳۱
☑ @ostadrafiei
#داستان_کوتاه
🌻انصاف درگرفتن اجرت🌻
ْ
🍃شیخ در گرفتن اجرت براي کار خیاطی، بسیار با انصاف بود. به اندازه اي که سوزن می زد و به اندازه کاري که می کرد مزد می گرفت.به هیچ وجه حاضر نبود بیش از کار خود از مشتري چیزي دریافت کند.
🍃یکی از روحانیون نقل می کند که : عبا و قبا و لباده اي را بردم و به جناب شیخ دادم بدوزد، گفتم چقدر بدهم؟
گفت : دو روز کار می برد ،چهل تومان.
🍃روزي که رفتم لباسها را بگیرم گفت: اجرتش بیست تومان می شود.
گفتم: فرموده بودید چهل تومان؟ گفت فکر کردم دو روز کار می برد ولی یک روز کار برد .
✨در حدیث است که امام علی (ع) فرمود : الانصاف افضل الفضائل:
انصاف برترین فضیلتها است ✨
📚 منبع: کتاب کیمیای سعادت / شیخ رجبعلی نکوگویان
🌹🍂🍂
@heydar_karar
با سلام و عرض ادب
🎀 آدرس کانال #ولایت_۶۱ در #ایتا
سال ۱۳۹۷ ، سال حمایت از #کالای_ایرانی
eitaa.com/Valayat61
http://eitaa.com/joinchat/3042115584C41ae57b272
⛔️ کسانی که محیط زیست را نابود ميكنند از خبیثترین افراد هستند
🔻رهبرانقلاب: لجوجترین، خبیثترین، سرسختترین دشمنان که خصوصیّاتی برایش ذکر میشود؛ یکی از خصوصیّات این است: اِذا تَوَلّی سَعی فِی الاَرضِ لِیُفسِدَ فیها وَ یُهلِکَ الحَرثَ و النَّسل؛ حرث و نسل را از بین میبرد، فاسد میکند؛ کشت را - یعنی تولید گیاهی را و تولید انسانی را - نابود میکند و از بین میبرد.
🍃امروز اگر شما نگاه کنید در سیاستهای دنیا میتوانید پیدا کنید کسانی را که همین کار را بالفعل با همهی ملّتها و یا با بسیاری از ملّتها دارند انجام میدهند؛ اِهلاک حرث و اِهلاک نسل؛ این را خدای متعال فساد میداند، بعد هم میفرماید: وَ اللهُ لا یُحِبُّ الفَساد.
🔺دهها روایت با مضامین عالی در اسلام، در متون دینی ما دربارهی زمین، دربارهی محیط زیست ما هست؛... که اشاره میکند به فراوردههای روی زمین که همهاش مال بشریّت و متعلّق به شما است؛ قضیّهی محیط زیست خیلی قضیّهی مهمّی است.۹۳/۱۲/۱۷
🌳 #روز_طبیعت
☑️مطالبدربارهرهبرانقلاب👇
http://telegram.me/joinchat/BVJQOTudY71xuff_eM03yg
📜 #متن
#پاسخ_به_سوالات
#حضرت_زینب_علیهاالسلام
دکتر محمد حسین #رجبی_دوانی
🚦 #سوال: مزار حضرت زینب کبری سلام الله علیها در سوریه چه مقدار دارای سند و اعتبار است و آیا می توان پذیرفت که حضرت زینب سلام الله علیها پس از شهادت ابا عبدالله علیه السلام مجدداً به شهری برگشته اند که بدترین مصیبت ها را متحمل شده اند؟
📍 #پاسخ: بین محققان و مورخان در این رابطه سه مطلب هست، دو نقل و یک نظر.
🔸نقلی مبتنی بر آن است که حاکم مدینه به یزید لعنه الله نوشته بود که حضرت زینب سلام الله علیها به خاطر افشاگری ها و تبلیغاتی که علیه او می کند اوضاع مدینه را برهم زده و لذا یزید دستور داد که آن حضرت به شهری غیر از مکه و مدینه تبعید شود و انتخاب را بر عهده خود حضرت زینب علیهاالسلام گذاشتند که حضرت شام را انتخاب می کند و به شام می آید.
📍این نقل مورد خدشه بسیاری از محققین قرار گرفته و گفته اند معنا ندارد که حضرت با آن همه سوابق تلخ که از شام دارند به این شهر برگردند.
🔸در نقل دیگر ذکر شده که در مدینه قحطی و گرسنگی پدید آمد و عبدالله بن جعفر که املاکی در شام داشت حضرت زینب علیه السلام را به اینجا آورد، حضرت هم فرمود که من خاطره بسیار تلخی از شام دارم. او هم گفت که وارد شهر نمی شویم، در روستای راویه که اموال و املاک من هست به آنجا می رویم و چیزی از حضورشان در اینجا نگذشته بود که حضرت زینب علیهاالسلام از دنیا رفتند و در همین روستای راویه دفن شدند.
📍اما این نقل را هم برخی از محققان رد می کنند چون در هیچ منبع تاریخی درباره ی قحطی در سال 62 در مدینه چیزی ذکر نشده است.
🔸نقل دیگری هم در ارتباط با مصر هست. گفته شده وقتی خواستند حضرت را تبعید کنند خود حضرت زینب علیهاالسلام مصر را برگزیدند و به سوی این منطقه رفتند. در مصر هم مورد استقبال مسلمة بن مخلد انصاری فرمانروای مصر قرار گرفتند. داستان هایی هم در این رابطه نقل می شود که بسیاری از محققین زینبیه مصر را ترجیح داده اند و برخی محققان معاصر هم نظرشان برهمین هست.
📍 اما مرحوم علامه سید محسن امین عاملی صاحب کتاب ارزشمند اعیان الشیعه می گوید ورود حضرت زینب علیها السلام بعد از سفر جانکاه کربلا از شام به مدینه قطعی است اما خروج آن حضرت از این شهر هیچ قابل اثبات نیست و لذا می توان نتیجه گرفت که حضرت در مدینه از دنیا رفته و در همین شهر هم دفن شده.
📍 اما نظر ایشان هم برخی دیگر از محققان رد می کنند و می گویند بقیع جای مهمی بود و افرادی که در این قبرستان دفن می شدند ثبت می کردند و افرادی که شخصیت های درجه دو و سه هم بودند دفن آنها در بقیع مورد توجه قرار گرفته و ثبت شده، چطور حضرت زینب علیهاالسلام که شخصیت درجه یک هم هست در بقیع دفن شده اند ولی هیچ کس آنرا ثبت و نقل نکرده.
📍لذا ما این سه منطقه و محلی که راجع به مدفن حضرت زینب علیهاالسلام هست را، هر سه را گرامی می داریم به این دلیل که نه می توانیم صد در صد اینها را رد کنیم و نه صد در صد بپذیریم اما چون منسوب به آن وجود مقدس هست عرض ارادت در شام، در مصر و در بقیع به ساحت مقدس حضرت زینب علیهاالسلام موجب ثواب هست و توجه خداوند.
📲 @rajabidavani