فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹♦️ اقتصاددان آمریکایی: آمریکا از درون در حال متلاشی شدن است
"ریچارد ولف" اقتصاددان و استاد دانشگاه ماساچوست:
🔸مردم آمریکا عصبانیاند و از بیکاری رنج میبرند و به آخر خط رسیدهاند، دهها میلیون آمریکایی نتوانستهاند کرایهخانه و مغازههای خود را پرداخت کنند و به زودی از خانههای خود بیرون انداخته میشوند.
🔸آمریکا از درون در حال متلاشی شدن است؛ ترکیب خطرناک کرونا با مشکلات ساختاری اقتصاد آمریکا به زودی شرایط بحرانی شگفت آوری را رقم خواهد زد.
https://sapp.ir/joingroup/uEaCQz8iYpBwV1Id2oKPteqU
اللهم عجل لولیک الفرج:
🔴انتخاب کنید کدام تفکر و کدام نوع مدیریت
ترکان مشاور رئیسجمهور : قابلیت رقابت در هیچ صنعتی به جز قرمه سبزی و آبگوشت بزباش نداریم.
⏪دکتر محمد فرمانده قرارگاه خاتم : ساخت بزرگترین نفتکش پیشرفته تمام ایرانی در اوج تحریمها در مدت ۲ سال
فرق دارد مدیریت مملکت دست یک مشت لیبرال غربزده فرتوت باشد یا دست جوانان نخبه انقلابی موفق....
https://sapp.ir/joingroup/uEaCQz8iYpBwV1Id2oKPteqU
هدایت شده از ولایت آفتاب
⭕️علی هاشمی بهرمانی، برادرزاده هاشمی رفسنجانی یکی از افرادی که در مذاکرات مک فارلین حضور داشته و گفته میشود عامل لورفتن عملیات کربلای ۴ است.
31.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پاسخ عباسی به درخواست رفراندوم روحانی!
⛔️نعل وارونه تمامیت خواهان
✍هوشنگ نادری
قسمت اول
قبل از انقلاب خیلی از مخالفان رژیم طاغوتی جدای از کارهای فکری، تشکیلاتی، دست به اسلحه هم شده بودند و به مبارزات مسلحانه روی اوردند
که منافقین خلق و چریکهای باصطلاح فدائیان خلق از جمله سازمانهای غیر اسلامی ای بودند که وارد فاز نظامی هم شدند.
در میان جریانهای اسلامی نیز طیف هایی بودند که وارد فاز نظامی شدند و بخصوص بعد از تغییر ایدئولوژی سازمان منافقین خلق، از اسلام به مارکسیسم در سال۵۴ کسانیکه این تغییر ایدئولوژی را نپذیرفتند(افرادی مانند عزت شاهی و شهید بروجردی وخیلی های دیگر) و نیز سایر انقلابیونی که متمایل به جریانهای مذهبی بودند وعقبه دینی داشتند و با شعله ور شدن زبانه های انقلاب و برخوردهای سخت رژیم طاغوت، تصمیم به دفاع از توده امت اسلامی گرفتند(مبارزینی که بعدا سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی را با اشاره حضرت امام تشکیل دادند)بهمراه بدنه ای از مبارزین انقلابی که با تنگتر شدن فضای اختناقی در درون کشور به ناچار و حسب تکلیف دینی رو به مبارزه با صهیونیسم آورده و به مبارزین لبنانی و فلسطینی پیوسته بودند(مانند شهید چمران،شهید محمد منتظری،خواهر دباغ و ...)و نیز طیفی از متدینین ارتش شاهنشاهی، که تشکل هایی را در مسیر همسو نمودن ارتش با رهبری نهضت و همراهی با امت اسلامی بوجود آورده بودند و عملا آثار قابل توجهی نیز در جلوگیری از طولانی شدن مبارزات و ممانعت از کودتاهایی که تدارک دیده شده بود پدید آوردند و سر آخرهم در صدور بیانیه بی طرفی ارتش که به عقیم ماندن طرح هایزر و پیروزی انقلاب منجر شد(مانند شهید کلاهدوز،شهید صیاد شیرازی و خیلی های دیگر که نام بردن از ایشان منجر به طولانی شدن مقوله خواهد و بناچار اسم نمی بریم)اثرگذار بودند.
همه این افراد در اولویت نخست ،قبل از آنکه حسب ضرورت انقلاب، وارد فاز نظامی بشوند، مسلمانانی انقلابی و تکلیف محور بودند
از ابتدای انقلاب هم خیلی از این پاکباختگان که بعضا اسامی آنها شمرده شد،شانه های خود را زیر بار مسئولیت هایی سپردند که صلاحدید و ضرورت آنرا، اعضای شورای عالی انقلاب اسلامی،تشخیص میداد و اگر حسب ضرورت، ساختارهایی مانند کمیته انقلاب اسلامی یا سپاه پاسداران و جهاد سازندگی یا سایر نهادهای دیگر تاسیس گردید و برخی از این انقلابیون وارد عرصه حراست از انقلاب و تامین امنیت مردم و سرپا نگهداشتن ارتش شدند و جنگ تحمیلی هشت ساله این حضور را مستمر و ناگزیرتر نمود، دلیل بر این نیست که ساخت ذهنی این عزیزان از ابتدای امر به سمت نظامیگری تمایل داشته و احیانا در محل دیگری کارایی و کارآمدی ندارند.
هرچند سابقه تاریخی موجود در عرصه بین الملل نیز این تئوری که، نظامیان توان فعالیت کارامد در عرصه های سیاسی ندارند را تایید نمیکند و بسیاری از رهبران توانمند و ماندگار در تاریخ،سبقه نظامی داشته اند ،که مردمان خود و سایرین را به تحسین واداشته است
و از این میان جرج واشنگتن رهبر مبارزات استقلال طلبانه و اولین رییس جمهور آمریکا،مارشال دوگل رهبر دولت در تبعید فرانسویان در جنگ جهانی دوم و رییس جمهور سالهای بحران، بعد از جنگ دوم جهانی فرانسه و خود وینستون چرچیل صدراعظم انگلستان و خیلی های دیگر از شمار همین نظامیانی بوده اند که ملت خود را در مقاطعی حساس رهبری کرده اند و سکان هدایت جامعه و برون رفت ایشان از بحران ها را به دست گرفته اند قابل استناد و اشاره است.
👈ادامه دارد
⛔️نعل وارونه تمامیت خواهان
✍ هوشنگ نادری
قسمت دوم
و در نتیجه باید گفت آنچه که مزموم است تمایل به تمامیت خواهی است (نه صرف حضور در ساختارهای نظامی انقلاب اسلامی) که در چهل و دوسال بعد از انقلاب اسلامی این تمامیت خواهی را نه تنها در میان نظامیان انقلابی مشاهده نمی کنیم بلکه با صدهزار افسوس، تمامیت خواهی در انواع و جلوه های مختلف آن در بین طبقه سیاسیون موج میزند
بعنوان نمونه هاشمی رفسنجانی و طیف طرفدار او حاضر به ترک قدرت نبودند و تلاش هایی (البته بی ثمر) کردند تا قانون اساسی را تغییر دهند تا هاشمی رییس جمهور مادام العمر گردد!
برداشتهای گزاف از بیت المال را دنبال میکنند تحت عناوینی مانند ژن خوب بودن،و اینکه حق خود را از بیت المال برمیدارند را به جای ارزشهای اولیه انقلاب سردست میگیرند
مردم را پیاده نظام و خود را ژنرال های سیاسی قلمداد میکنند
و هرگاه که بخواهند نظامی بودن را بد معرفی کنند خود را حقوقدان و دیگران را سرهنگ خطاب میکنند در حالیکه بیش از سی سال سابقه حضور در مناصبی داشته اند که ماهیت آن امنیتی نظامی بوده است!
هم اینها هستند که سالیان متمادی در دولت های:
میرحسین موسوی،
هاشمی رفسنجانی،
خاتمی،
و حتی احمدی نژاد،
و اکنون در دو دولت روحانی
همه گی باهم مسئولیت داشته اند و از طرفی خود را ژنرال های عرصه کارگزاری و دیپلماسی میدانند و از طرف دیگر شعار ناکارآمدی نظام را سر میدهند و مدعی هستند که توان ما در حد آبگوشت بزباش است و باید مانند مربی فوتبال مدیر خارجی وارد کنیم!
خوب به اسامی وزرای دولت میرحسین موسوی به بعد نگاه کنید خواهید دید که افرادی مانند:
نعمت زاده،
ترکان،
جهانگیری،
محمد بانک،
بیژن نامدار زنگنه،
نوبخت،
ایرج فاضل،
محمد معین،
دکتر فرهادی،
غلامرضاشافعی،
حسن واعظی،
نمازی،
عیس کلانتری،
و...
همه گی از ابتدای انقلاب مسئولیت هایی را داشته اند و اگر هم احیانا کنار رفته اند،کنار رفتن ایشان یا مانند دکتر نوربخش به دست حضرت عزراییل بوده
و یا بعضا از ترس استیضاح توسط طیفی از انقلابیون مجلس،
و یا در پیرانه سری هوس تجدید فراش میکنند واز ترس اینکه لطمه این حرکات متوجه جناحشان نشود بناچار عرصه را مانند محمدعلی نجفی و عطاءالله مهاجرانی ترک میکنند
وگرنه که اصلا و ابدا با وجود مریضی های متعدد و مکرری در حد دوبار عمل قلب باز و در آستانه هشتاد سالگی هم حاضر به کناره گیری نیستند!!
حال از خود ایشان باید تقاضا کرد انصاف بخرج دهند، چه کسانی تمامیت خواهی را در رفتار و رویکرد خود به منصه ظهور رسانیده اند، این جماعت باصطلاح سیاست ورز یا نظامیان انقلابی؟
واگر آنچنان که سعی در القای آن به جامعه را دارند، نظامیگری را در تمامیت خواهی خلاصه کنیم چه کسانی در عمل تمامیت خواه بوده اند،تمامیت خواهی در سابقه کدام جریان مشاهده می شود؟
🚨🚨🚨جنگنده های اسرائیلی به طرز مشکوکی با ارتفای پایین در حال پرواز در لبنان هستند
🚨🚨🚨افسر ارتش سوریه :
جنگنده های رژیم صهیونیستی مراکز آزمایشگاهی و تحقیقات علمی و دفاعی ارتش سوریه را در شهر مصیاف هدف قرار داده اند
🚨🚨ناوهای اسرائیلی حملات موشکی را به برخی مواضع
☀️ سوریه آغاز کرده اند
☀️@velayateaftab
🔹 هَلْ اِلَيْكَ يَا بْنَ اَحْمَدَ سَبيلٌ فَتُلْقي
🔆 پسر احمد آیا به جانب تو راهی هست تا ملاقات شوی؟!
📝 #دعای_ندبه
⭕️ 🚨 چرا برخی تلاش میکنند این صحبتهای آقا دیده نشود؟!
علاج مشکلات کشور #دولت_جوان_حزب_اللهی است و #کلید_کار، تشکیل این دولت به وسیله یک جوان است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ 🚨 چرا برخی تلاش میکنند این صحبتهای آقا دیده نشود؟!
علاج مشکلات کشور #دولت_جوان_حزب_اللهی است و #کلید_کار، تشکیل این دولت به وسیله یک جوان است
#تحلیل_تصویری
🔴 فشار سیاسی دولت برای پیوستن به FATF
💬 #سرخط_فارس
✅ اصرار دولت و حامیانش به تصویب برای چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 فشار سیاسی دولت برای پیوستن به FATF
💬 #سرخط_فارس
✅ اصرار دولت و حامیانش به تصویب برای چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما ببینید:
داستان آقاها و آقازاده ها
@velayateaftab
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلسوزترین رئیس جمهور جهان
☀️@velayateaftab
🔴سانسور موفقیت نسبی ایران
در مهار کرونا، با وجود تحریم ها
🔹درست در روزی که آمار قربانیان کرونا در ایران به 132 نفر کاهش یافت، آمار قربانیان این ویروس در آلمان به 412 نفر افزایش یافت. همچنین آمار مبتلایان در ایران طی 24 ساعت گذشته، در ایران 6021 نفر و در آلمان 25 هزار و 533 نفر اعلام شده است.
♦️تعداد قربانیان کرونا در آلمان، سه برابر ایران شده و کشور ما توانسته، با وجود تحریم های گسترده، تا حدود زیادی این ویروس خطرناک را مهار کند. در مقابل، آلمان به عنوان سرآمد اقتصاد و فناوری و پزشکی، نتوانسته به موفقیتی در اندازه ایران دست یابد.
🔹آلمان، 83 میلیون نفر جمعیت دارد و عنوان "بزرگترین اقتصاد اروپا، جایگاه چهارم تولید ناخالص داخلی و پنجمین تولید ناخالص داخلی" را در جهان حائز است. این کشور، چهارمین اقتصاد بزرگ دنیا پس ازآمریکا، چین و ژاپن محسوب می شود.
♦️در این میان، شرایط کرونایی در انگلیس و فرانسه و ایتالیا، به مراتب وخیم تر از آلمان گزارش می شود.
🔹به احتمال قوی، کرونا در کشور ما و اغلب کشور ها به این زودی ها ریشه کن نمی شود. اما موفقیت نسبی کشور ما در مهار کرونا با وجود تحریم های خباثت آلود غرب، توانمندی نخبگان علمی و پزشکی و پرستاری را در کنار تاثیر مهم فرهنگ و اخلاق عمومی نشان می دهد؛ به ویژه همت نیروهای خودجوش مردمی و جهادی که نقش موثری در این زمینه داشتند.
♦️کاش همان سیاست بازانی که جنجال "واکسن بخرید" را راه انداختند و به دروغ، کارشکنی تحریم های آمریکا را "عدم همکاری ایران با FATF" وانمود کردند، موفقیت ایران در مقایسه با عملکرد اغلب کشورهای اروپایی و آمریکا را بازگو می کردند. البته از مزدوران رسانه ای دشمن، این توقع بجایی نیست.
"محمد ایمانی"
@velayateaftab