معترضانی که در اقتصاد اول دنیا یک بطری نوشابه را هم غنیمت میدانند!
اینها میخواستند مشکل اب خوردن ما را بعد از برجام حل کنند؟
پوریا Fazel
☀️@velayateaftab
هدایت شده از میرزا عبدالرحمن (ابوطه)
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مردانگی_و_ناموس
💠 مَرد کسی است که با #ناموس تعریف میشود
💠 #استاد_حسن_عباسی
۲۷ دی ۹۸ مسجد جامع نوشهر
میگویند چرا حکومت و مردم ایران در مورد ناآرامیهای آمریکا اظهارنظر میکنند...
این تصاویر پایگاههای آمریکایی است که دورتادور کشور ما را گرفته است، مسئولین آمریکایی در بحرانهای ایران به فارسی توییت میزنند و هر سال با پول هنگفتی رسانههای فارسی زبان را بر علیه ایران شارژ میکنند، تمام معادلات منطقهای و اقتصادی را طوری برنامهریزی میکنند که ایران را تحت فشار قرار دهند، ولی چطور ما حق نداریم در مورد آنها حرف بزنیم!؟
☀️@velayateaftab
هدایت شده از اُمُّ الفِتنه 🖍....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بنسلمان این روزها غصهدار است، چون میداند فاکتور خرابیهای آمریکا را او باید پرداخت کند!
🔹 مجری مشهور شبکهلندنی "الحوار": میگویند وقتی این حوادث در آمریکا شعلهور شد، بنسلمان دستش را روی قلبش قرار داد و شروع به هذیان گفتن کرد و بر سر و صورت خود میزد و گریه میکرد!
🌸گروه روشنگری فتنه ی اکبر و فتنه های آل سعود در ایتا 👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2232811531C50266bc3fd
🔻 تا دیر نشده بهتر است به این دو اشتباه رایج پایان دهیم🔻
1️⃣یک: تورم موجود در ایران محصول تبعیت از نئولیبرالیسم اقتصادی است.
2️⃣دو: اقتصاد ایران نئولیبرال است.
⬅️ یک: بر خلاف تصور رایج کنترل تورم یکی از نقاط قوت نئولیبرالیسم اقتصادی محسوب میشود.
✅هر کس که آشنایی اندکی با اندیشههای میلتون فریدمن و همفکران او به عنوان پایهگذاران نئولیبرالیسم و مکتب پولگرایی (مانیتاریسم) داشته باشد بدون تردید متوجه این موضوع خواهد شد که این الگوی اقتصادی با تمرکز بر روی تورم و روشهای کنترل آن از طریق مدیریت عرضهی پول، توانسته عملکرد نسبتا مناسب و مطلوبی در زمینهی کنترل تورم از خود بر جای گذارد. از زمانی که فریدمن به عنوان مشاور اقتصادی در دولت رونالد ریگان شروع به پیادهسازی ایدههای پولگرایی خود کرد یکی از دغدغههای اصلی او کنترل تورم بود. هر چند منتقدین مکتب مانیتاریسم تاثیر اندیشههای فریدمن در خصوص کاهش تورم را ناچیز عنوان میکنند اما واقعیتهای موجود حکایت از ثبات نرخ تورم در امریکا چه در دوران حضور فریدمن در دولت و چه بعد از آن دارد. با نگاهی به روند نرخ تورم در امریکا از دههی 1980 به این سو که ایدههای مکتب پولگرایی در امریکا حاکم شد نرخ تورم جز در مواردی بسیار معدود در شرایط با ثبات و مطلوبی قرار داشته است.
✅ بنابراین چه در نظر و چه در عمل تورم پاشنه آشیل نئولیبرالیسم اقتصادی محسوب نمیشود بلکه یکی از نقاط قوت آن به شمار میآید. به این ترتیب اگر حتی همان نئولیبرالیسمی که در امریکا و برخی از کشورهای لیبرال اروپایی و آسیایی در ایران پیاده میشد، شاید ایران اکنون در وضعیت تورمی مطلوبتری قرار داشت. البته این سخن به معنای تایید نئولیبرالیسم اقتصادی نیست بلکه روی سخن به نگرشهایی است که نقد لیبرالیسم را از زاویه ی تورم پی میگیرند؛ بدون تردید چنین نگاهی نه تنها جایگاه نئولیبرالیسم را تضعیف نمیکند بلکه به آن قوت میبخشد و گوینده را در مظان عدم آگاهی از واقعیتها قرار میدهد. از این منظر، بهتر است منتقدان نئولیبرالیسم پاشنه آشیل این ایده ی اقتصادی را در گزارههایی همچون نابرابری اقتصادی، اختلاف طبقاتی، ضریب جینی، مالکیت خصوصی و حتی بیکاری، نرخ فقر و بیخانمانی جستجو کنند نه تورم.
⬅️ دو: دیگر تصور اشتباهی که در میان افکار عمومی و حتی برخی خواص رواج دارد نئولیبرالی دانستن اقتصاد ایران است. متاسفانه یا خوشبختانه این تصور ذهنی نیز با واقعیات موجود همخوانی ندارد. با بررسی تاریخ اقتصاد ایران در دوران پس از انقلاب اسلامی به جرات میتوان گفت که ایران از هیچ الگوی مشخصی برای پیشبرد اهداف اقتصادی خود پیروی نکرده است! اقتصاد ایران در 41 سال گذشته نه لیبرالی و سوسیالیستی بوده است و نه دینی و اسلامی؛ بلکه دولتهای مختلف بر اساس طرز تفکر خود ترکیبی از الگوهای مختلف را آن هم به بدترین شکل ممکن پیادهسازی کردهاند.
✅این تصور که دولت روحانی مبتنی بر الگوهای نئوکینزینها عمل کرده یا دولت احمدینژاد الگوهای نئوکلاسیک را وحی منزل میدانسته یا دولت هاشمی نئولیبرالیسم اقتصادی را پایهریزی کرده نیز با واقعیتهای روی صحنه همخوانی ندارد.
ممکن است حسن روحانی در کتاب «امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران» الگوی نئوکینزینها را برای ادارهی کشور مطلوب دانسته باشد اما زمانی که او دولت را به دست میگیرد برای مدیریت اقتصاد کشور به طرز حیرتانگیزی از انواع الگوهای اقتصادی متعارض - از الگوهای نئوکینزینی و سوسیالیستی گرفته تا الگوهای رانتیری و مانیتاریستی - آن هم به بدترین شکل ممکن بهره میگیرد و محصولی روی دست نظام و مردم میگذارد که اکنون حتی مدافعان او نیز حاضر به دفاع از آن نیستند.
این روش البته در دولتهای قبل نیز کم و بیش و به شکلهای مختلف پیادهسازی می شد. چه دولت اصولگرای احمدی نژاد و چه دولتهای اصلاحطلب خاتمی و کارگزارانی هاشمی هیچ یک از الگوی متقن و مشخصی برای هدایت اقتصاد ایران تبعیت نکردهاند. شاید بهتر باشد بگوییم اقتصاد ایران از نظر الگوها و متدهای اقتصادی بدترین رویکرد را در طول سالیان پس از انقلاب دنبال کرده و وضعیت آشفتهی اقتصادی کشور به ویژه در سالهای اخیر محصول این ولنگاری و آشفتگی اقتصادی بوده است.
⁉️ حال چه باید کرد؟ تنها راه رهایی از این وضعیت کسالتبار، پاک کردن دلها و ذهنها از الگوهای جواب پس دادهی غربی و شرقی و حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی و اسلامی است. این مهم محقق نمیشود مگر اینکه مبانی نظری، الگوهای عملیاتی و نهادهای جایگزین برای پیشبرد اهداف اقتصاد طراز تولید و فراهم گردد در غیر این صورت آیندهی درخشانی در انتظار آشفتهبازار اقتصاد ایران نخواهد بود.
✒️رسول خدارحمی
☀️@velayateaftab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مهم/ شوک جدید در آمریکا
▪️اقدام جدید پلیس آمریکا👇
حمله وحشیانه پلیس نژادپرست آمریکا به یک معترض کهنسال که فقط قصد حرف زدن داشت. وصدای شکسته شدن جمجمه و ضربه مغزی شدن او
▪️قطعا این ویدیو پس از کشتن آن سیاهپوست که می گفت نمیتوانم نفس بکشم، در آمریکا غوغایی به پاخواهد کرد.
پس تا می توانید منتشر کنید.
☀️@velayateaftab
آیا آمریکا در حال #تغییر است؟
با نگاه نخست به اعتراضات در آمریکا به نظر میرسد که این اعتراضات به دلیل کشته شدن بیرحمانه یک جوان سیاهپوست توسط یک پلیس سفیدپوست و علیه گرایشهای نژادپرستانه است. البته این اتفاق برای نخستین بار نبوده، آخرین بار آن هم نخواهد بود.
#georgefloyd
#minneapolis
اما وقتی به گستره اخبار و ویدیوهای مخابره شده از این اعتراضات مینگریم، انگیزههای دیگری نیز دیده میشوند. مثلا در یکی از این اتفاقات، عدهای از معترضان به یک نمایشگاه اتومبیل مرسدس بنز حمله کردهاند و با تولید صداهایی شبیه به صدای تارزان! در حال تخریب و آتش زدن خودروهای لوکس بنز هستند. روی خودروها این شعار عجیب را نوشتهاند: «ثروتمندان را بخورید Eat the Rich» خوردن ثروتمندان چه ربطی به مسایل نژادی دارد؟! عقدهگشایی روی بنزها چطور؟!
به نظر میرسد در میانه اعتراضات علیه نژادپرستی برخی انگیزههای دیگر در حوزه اختلاف طبقاتی مطرح شدهاند. عدالت گمشده فرهنگ آمریکایی است. در فرهنگ آمریکایی فقط اختلاف نژادی نیست که نهادینه شده، بلکه اختلاف طبقاتی چه بسا شدیدتر نهادینه شده است. بدتر آن که تبدیل به سبک زندگی آمریکایی شده است و در نمادهایی مانند خودروهای لوکس بنز خود را نشان میدهد که این چنین واکنشهای عقده گشایی را منجر میشود.
b2n.ir/362063
در واقع باید گفت این اعتراضات، اعتراض علیه سبک زندگی آمریکایی توسط خود آمریکاییهاست. پرسش این است آیا با #سبک_زندگی_آمریکایی میتوان به جنگ سبک زندگی آمریکایی رفت؟ آیا این معترضین سبک زندگی دیگری غیر از سبک زندگی آمریکایی دارند؟ هنوز نمیتوانم باور کنم که واقعا مردم آمریکا آماده تغییر شدهاند. این اعتراضات، مانند دفعات پیش، نهایتا به شورشهای پراکندهای میانجامد و پس از سرکوب، فروکش میکند. تا شورش علیه سبک زندگی آمریکایی صورت نگیرد هیچ کدام از این اعتراضات و فریادها راه به جایی نخواهند برد.
#فروپاشی_آمریکا
🖋 حسام الدین حائری زاده
☀️@velayateaftab
🗓سالروز رحلت امام خمینی
🏳و آغاز زعامت امام خامنهای
💠 خواب عجیب رهبر انقلاب:
بنده در طی مبارزات، خوابهای عجیبی دیدم که یکیشان درسال ۱۳۴۶ است. در آن زمان، وضع سیاسی مشهد در نهایت شدت برای مبارزان بود و جز چند تن، بقیه عرصه را رها کردند. در آن شرایط، خواب دیدم که امام خمینی وفات کرده و پیکرشان در یکی از خانههای نزدیک خانه پدرم درمشهد بر زمین است. دردی جانکاه قلبم را میفشرد؛ تابوت را روی دوش گرفتیم؛ در بین انبوه تشییعکنندگان، بسیاری از علما بودند اما چیزی که بر درد من میافزود، این بود که برخی از علما بدون هیچ اندوهی با هم صحبت میکردند و میخندیدند. پیکر امام به آخر شهر رسید؛ بیشتر افراد بازگشتند و فقط ۲۰نفر ماندند. پیکر امام را به بیرون از شهر برده و به تپهای رسیدند؛ اما بیشتر تشییعکنندگان، در پایین تپه ماندند. جنازه را با ۵نفر بالای تپه برده و روی تپه قرار دادیم. من پایین پای امام رفتم تا با او وداع کنم؛ اما ناگهان امام، انگشت سبابهٔ دست راستشان را به سمت بالا حرکت داد و با چشمان بسته شروع کرد به نشستن، تا اینکه انگشت اشارهاش را بر پیشانیم قرار داد و دو بار گفتند: "تو #یوسف میشوی!"
🌐 کتاب «خون دلی که لعل شد»/ص۲۶۲
× جهاد تبیینی
☀️@velayateaftab
📍کلاهی که دولت سر سهامداران عدالت گذاشت!
@secret_file
🔹️زماني که قيمت سهام فولاد مبارکه ۱۲۰ تومان بود بايد آن را در اختيار مردم قرار ميدادند، اما اين اتفاق پنج سال بهطول انجاميد و سهام اين شرکت با قيمت ۷۲۰ تومان در اختيار مردم قرار گرفت. يعني ارزش ۵۰ ميليون توماني سهام به همين شکل تا ۳۸ ميليون تومان کاهش يافت. از سوي ديگر قرار بود سهام ۸۵ شرکت در اختيار مردم قرار بگيرد که تعداد آن به ۴۹ شرکت کاهش يافته است. ۳۷ شرکت بورسي و ۱۲ شرکت غيربورسي.
عباس هشی، عضو جامعه حسابداران رسمی
#سهام_عدالت
http://eitaa.com/joinchat/361
☀️@velayateaftab
بزرگترین منبع انتشار ویروس کرونا شناسایی شد
نتایج بررسی دانشمندان چینی:
🔹بیماران کووید۱۹، میلیونها ذره ویروسی در ساعت را بازدم میکنند، حتی اگر علائمی خفیف داشته باشند یا علائم بیماری آنها هنوز بروز نکرده باشد.
🔹نفس کشیدن و صحبت کردن منبع اصلی انتقال به همراه سرفه است و همین موضوع منجر به شیوع گسترده این ویروس شده است.
🔹این امر نیاز به ماسکهای صورت را برجسته میکند؛ مردم باید در مکانهای عمومی و فضاهای بسته از ماسک صورت استفاده کنند تا میزان انتقال ویروس کرونا را کاهش دهند.
fna.ir/expuuq
☀️@velayateaftab