🔻لجوج و عنود که باشی
♨️رهبر انقلاب به رغم وجود ضعف گستردۀ دولتها در مدیریت فرهنگی، بیش از یک دهه است که برای هر سال شعار اقتصادی انتخاب می کنند و بخاطر تمرکز دشمن بر اقتصاد، حل مسائل اقتصادی را در اولویت قرار داده اند؛ از تاکید بر اجرای اصل44(مردمی سازی اقتصاد با واگذاری به بنگاههای مردمی) گرفته تا ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و...
♨️متاسفانه در دهۀ90 اصل بر واردات با تمرکز بر درآمدهای نفتی گذاشته شد و از اجرای این سیاستها غفلتی سنگین شد. دولت وقت نیز راه حل را در اجرای برجامها و دست بخشش کدخدا دید!
♨️رهبر انقلاب با احترام به رای مردم، دست دولت روحانی را باز گذاشت تا جایی که حتی صنعت هسته ای نیمه تعطیل شد و با اجرای ناقص برجام در کمتر از دو سال تحریمها بیشتر شد و...
♨️با اینکه ظریف با قاطعیت میگفت آمریکا نمی تواند از این قرارداد خارج شود، اردیبهشت 97 رئیسجمهور آمریکا برجام را الغاء کرد اما ظاهرا روحیۀ لجوجانۀ دولتیان و حامیانشان مثل همیشه گل کرد و مقصر را دیگران معرفی کردند!
♨️رهبر انقلاب برخلاف توصیه های پیشین خود مبنی بر بیفایده بودن مذاکره با دشمن، دست روحانی و ظریف را باز گذاشتند و به اعتراف ظریف حتی برخی خط قرمزهایی که رهبرانقلاب ترسیم کرده بودند نیز در مذاکرات لحاظ نشد اما خناسان، مشکلات اقتصادی امروز، که ریشه در دهه90 دارد را به پای رهبری می گذارند، که سیاستهای کلان ابلاغی اش هرگز اجرا نشده است!
✍هادی معتقدی
🌐 آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر
🆔 @antisecular_ir
🔻به گمانش از زبان مردم سخن گفت، اما...
✍ یکی از کاربران فضای مجازی نوشت:
♨️ چندی پیش محمد خاتمی در بیانیه ای از شکاف حاکمیت و مردم نوشت تا نشان دهد که انقلاب در موقعیت بحرانی قرار گرفته است.
♨️ او به گمانش از زبان مردم سخن گفت ولی مردم با حضور حیرت آفرینشان، روایتش را انکار کردند.
♨️ همیشه نباید پاسخ قلمی داد، بلکه باید خودِ مردم پاسخ عملی بدهند.
#تلنگر
https://eitaa.com/joinchat/2564751381C9235fcdc6b
🔳 هزینه 800 میلیاردی اروپا در بحران انرژی
▪️اینکه بحران جهانی انرژی، به ویژه جنگ اوکراین چه بلایی بر سر کشورهای اروپایی آورده با سرد و گرم شدن هوا مشخص نمیشود، بلکه این مساله را باید در آمارهای کلانی دید که آرام آرام منتشر میشود و همگی بیانگر هزینههای هنگفتی است که مشارکت در جنگ علیه روسیه روی دست اقتصاد این کشورها گذاشته است. عدد بسیار چشمگیر حدود 800 میلیارد یورویی، چیزی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت.
▪️محققان با اعلام اینکه هزینه کشورهای اروپایی برای حمایت از مصرف کنندگان و شرکتهای این منطقه در برابر افزایش هزینههای انرژی، به حدود ۸۰۰ میلیارد یورو صعود کرده است، از کشورها خواستند در هزینه خود برای مقابله با این بحران، هدفمندتر عمل کنند.
▪️تحلیل اندیشکده بروژل نشان داد کشورهای اتحادیه اروپا تاکنون ۶۸۱ میلیارد یورو هزینه برای مقابله با بحران انرژی اختصاص دادهاند، در حالی که انگلیس ۱۰۳ میلیارد یورو و نروژ ۸.۱ میلیارد یورو از سپتامبر سال ۲۰۲۱ برای مقابله با این بحران اختصاص دادهاند. مجموع هزینه ۷۹۲ میلیارد یورو در مقایسه با آخرین ارزیابی که بروژل در نوامبر داشت، افزایش نشان میدهد زیرا کشورها همچنان در طول زمستان با پیامد کاهش عرضه گاز روسیه به اروپا در سال ۲۰۲۲، مواجه بودند.
▪️ آلمان با هزینه حدود ۲۷۰ میلیارد یورو، در صدر فهرست کشورهایی ایستاد که بیشترین هزینه را برای مقابله با بحران انرژی انجام داده اند. داشتن انگلیس، ایتالیا و فرانسه در رتبههای بعدی قرار گرفتند. با این حال، هر کدام از این کشورها کمتر از ۱۵۰ میلیارد یورو هزینه کردند. اکثر کشورهای اتحادیه اروپا تنها بخش کوچکی از این هزینه را صرف کردند. بر مبنای سرانه، خانه لوکزامبورگ، دانمارک و آلمان بزرگترین هزینه را در میان کشورهای اتحادیه اروپا صرف کردند.
▪️هزینه اختصاص یافته از سوی کشورهای اروپایی برای مقابله با بحران انرژی اکنون با اعتبار ۷۵۰ میلیارد یورویی برابری میکند که اتحادیه اروپا برای احیا از پاندمی کووید ۱۹ اختصاص داده بود. تحت این صندوق که در سال ۲۰۲۰ مورد موافقت قرار گرفت، بروکسل به استقراض مشترک پرداخت و آن را در اختیار ۲۷ کشور عضو این بلوک برای رویارویی با پاندمی قرار داد.
▪️برآورد جدید از میزان هزینه صرف شده در بحران انرژی، در حالی منتشر شده که کشورهای اتحادیه اروپا در خصوص پیشنهاد این بلوک برای تسهیل بیشتر مقررات کمک دولتی برای پروژههای فناوری سبز، مشغول مجادله هستند زیرا اروپا به دنبال رقابت با یارانهها در آمریکا و چین است.
▪️طرحهای مذکور نگرانیهایی را در بعضی از پایتختهای اتحادیه اروپا برانگیخته که تشویق بیشتر کمک دولتی ممکن است بازار داخلی بلوک را مختل کند. آلمان بر سر بسته کمک انرژی عظیمی که بسیار فراتر از توان مالی سایر کشورهای اتحادیه اروپا بوده، با انتقادهای شدیدی روبروست.
▪️بر اساس گزارش رویترز، بروژل اعلام کرد دولتها عمده حمایت خود را به تدابیر غیرهدفمند به منظور کنترل قیمتی که مصرف کنندگان برای انرژی پرداخت میدهند، مانند کاهش مالیات بر ارزش افزوده روی بنزین یا سقف قیمت خرده فروشی برق، متمرکز کرده اند. این وضعیت باید تغییر کند زیرا دولتهای اروپایی فضای مالی محدودی برای حفظ این هزینههای گسترده دارد.
@syriankhabar
https://eitaa.com/joinchat/2564751381C9235fcdc6b
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
🔸دولت قبل با تخریب روابط ایران و چین و رد پیشنهاد سرمایهگذاری ۵۰ میلیارد یورویی چینیها، نقش ایران در پازل اقتصادی چین را به نفع رقبا تضعیف کرد؛
🔹هر چند آب رفته به جوی بازنمیگردد، اما امیدوارم رئیسی در سفر خود به چین بتواند گره سرمایهگذاری را باز کند، سخت است اما شدنی.
📝احسان حسینی
@makshufateita
هدایت شده از 𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیلسیاسی
18.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غربِوحشی
‼️هندی ها را با گلوله نکشید زیرا ارزش هدر دادن گلوله را ندارند
😔😔😔😔😔😔
#گرگها
💯 @jenayaat
🔸🌷🔸کانالمعرفت(معنویتوبصیرت)
https://eitaa.com/joinchat/2443640878C7780ec5bbc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔎نگاهی به چگونگی پوشش اخباربحران توسط شبکههای خبری ترکیه پس از زلزله
▫️اگر در چندروز گذشته شبکههای خبری، ازجمله شبکهtrt1 ترکیه را دیده باشید، متوجه استراتژی خاص آنها در امیدبخشی و افزایش همدلی در پوشش اخبار بحران میشوید.
▫️با آنکه بعد از هر حادثه، همه معمولا انتظار مواجهه با تصاویر نشاندهنده میزان آسیبهای جدی و تلفات را دارند، اما نحوه پوشش خبری در اینکه این حوادث چه احساسی در مردم ایجاد کنند، اهمیت بسیار زیادی دارد.
▫️این که بعد از بروز حوادث، احساس ناراحتی زیاد و بهخصوص، احساس ناکارامدی دولت و مسئولین در مردم ایجاد شود، یا اینکه حس قدردانی،مسئولیت اجتماعی و همدلی پیدا کنند، به طرز قابل توجهی به نحوه پوشش خبری آن اخبار و عملکرد خبرنگاران بر میگردد.
▫️در این چندروز، بارها این تصاویر از شبکههای خبری ترکیه پخش شده که هربار با بیرون آمدن هر فرد زنده از زیر آوار،همه دست میزنند و صدای تکبیر، نشان از موفقیت آنها دارد.
▫️تاکید بر زنده بیرون آمدن فردی که درحال نمازبوده، زنی که برای بیرون آمدن از آوار صبرمی کندتا روسری به اوبرسانند، تاکیدبرنمازودعابرای مردم،عبارات وجملات امیدبخش امدادرسانان به افراد درحال نجات یابازمانده،تاکیدبرعباراتی مثل"نگران نباش،من اینجام،پیش تو هستم"،صدای دست زدن وشادی باهرنجات،پخش تصاویر نجات به جای تصاویرحمل جنازه،گریه و..همگی نشان ازاستراتژی امیدبخشی وافزایش حس همدلی وامید ازطریق اخبار به مردم دارد.
▫️خوب است اصحاب رسانه وخبرنگاران مابادید یک کلاس آموزشی،پوشش خبری بحران درترکیه رامشاهده کنند
✍لیلا وصالی،دکترای علوم ارتباطات
https://eitaa.com/j
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | روایت رهبری از افشاگری در جریان فروش هوایپیمای اف ۱۴ ابتدای انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | رهبر انقلاب صبح امروز: راهپیمایی ۲۲ بهمن پرشور و شاد و با شعارهای مضمون دار بود
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | رهبر انقلاب صبح امروز: بیست و دو بهمن مصداق استقامت و لج کردن با دشمن بود
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | رهبر انقلاب صبح امروز: مردم آمدند تا انگیزه ایران را نشان دهند
💻 Farsi.Khamenei.ir
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #برش_دیدار | رهبر انقلاب صبح امروز: اگر جمهوری اسلامی به بن بست رسیده چرا اینهمه برای زمین زدن او هزینه میکنید!؟
💻 Farsi.Khamenei.ir