23.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظر مردم آمریکا درباره دکتر جلیلی😎
تعجب آمریکاییها جالب بود
مگه میشه؟ مگه داریم؟
تا میتونید منتشر کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️افشاگری عبدالملکی:
🔹اعضای کابینۀ دولت روحانی سالانه ۷۰ سکه پاداش میگرفتند
✍عجیب نیست که هنوز هم بعضی عزیزان از این قماش حمایت میکنند
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
🔻شعاری جهانی
📍سیاستمداران بد، توسط مردم خوبی که رای نمیدهند انتخاب میشوند
#مشارکت_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی که پاشو رو مین جا گذاشته
دیگه هرگز به دنیا پا نمیده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 خداوند سرنوشت هیچ ملتی را تغییر نخواهد داد مگر به دستان خودشان!
#استوری_موسیقی
@ostad_shojae | montazer.ir
23.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️صحبتهایی بسیار مهم در این لحظات سرنوشتساز:
بچهها گول نخورید. بچهها از شک و تردید و حیرت بیایید بیرون
اجماع بدعت است. بله وحدت حتما درست است اما وحدت حول کی؟ حول اصلح
سید محمدرضا رضی بهابادی
#نشردهید
🌷جای خالی علامه مصباح
خدا رحمت کند آیت الله مصباح یزدی را سال ۸۴ که احمدی نژاد در جلسات اصولگراها شرکت میکرد مدام به وی میگفتند گزینه مورد قبول ما آقای قالیباف است و شما باید کنار بروید آقای احمدی نژاد میگفت من کنار نمیروم چون آیت الله مصباح از من حمایت میکند
امت حزب الله و طلاب انقلابی به تبلیغ فرد اصلح در سال ۱۳۸۴ پرداختند و نتیجه این شد که انتخابات به دور دوم کشیده شد و آقای احمدی نژاد با رای بالا انتخاب شد و تا ۶ سال مردم ثمره انتخاب اصلح را دیدند
گرچه احمدی نژاد الان دچار انحرافات نابخشودنی است.
🔻حقیقتاً جای علامه مصباح خالیست تا مقابل تحلیل های غیر شرعی اجماع انقلابی ها توسط سرمایه دارها و ذبح اصلح و بدعتها بایستد...
✍ حجت الاسلام مـسلم گـنجی
20.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ دیدن این قطعه دلنشین شهید رئیسی و جلیلی را از دست ندید.
رای داغ!
ما روزهای بعد از شهادت رجایی را درک نکرده بودیم. نمیدانستیم با پیراهن مشکی بنر نامزد اصلح را زدن، چه حالی دارد. هیچوقت داغدار، تبلیغات نکرده بودیم. هیچوقت داغدار، مناظره ندیده بودیم. هیچ موقع داغدار به دیدار کاندیدا اصلح نرفته بودیم. بعد از هر عزایی، عزاداری کرده بودیم. به سوگ نشسته بودیم. مدتی توی خلوت، با داغ مردی از قبیله اشک ریخته بودیم. اینبار حلوا ترحیم را نخورده یاعلی گفتیم. هربار بغضمان را فرو دادیم و هرکاری توانستیم کردیم. ما تمام این مدت، با دل سوخته تلاش کردیم. برای اولینبار شبیه *مضطرها* میدویدیم. نگران راهی بودیم که رئیسی باز کرد. نمیخواستیم دو دستی به غربگراها بدیم. این اولین بار بود موقع دیدن عکس نامزد اصلح و شهید جمهور چشمهایمان تار میشد. با اضطرارمان خیلی شبیه منتظرها شده بودیم. شبیه آن چیزی که قبل از دولت کریمه حضرت حجت باید بشویم.
جمعه برای اولینبار با دلی پر از غم پای صندوق میرویم. داغ، قدرت دارد. من توی مراسمهای عزا مردهای مشکیپوش زیادی دیدهام که ابهت از سر و رویشان میبارد. من زنهای داغدار زیادی دیدهام، که بالای مجلس مینشینند و به مهمانها خیره میشوند.
داغ با آدمها چه میکند؟ با ما هم همان کرده. قوی شدهایم. آنقدر قوی که نیازی به اجماع نیست. خودمان تشخیص میدهیم. اینبار ما به اجماع میرسیم.
رای این دفعه داغ است. از سینه پرسوز ما آتش گرفته. توی صندوق ریخته میشود ولی شعلهاش دامن مفسدان را میگیرد. رای اینبار سوزان است. کسی مثل شهید امیرعبداللهیان را میفرستد سازمان ملل، تا نابودی اسرائیل را بلد باشد.
رای اینبار داغدار مردی است که میان جنگل و کوه سوخته. مردی با عبای خاکی در راه روستاها. این رای فرصتها را میبرد شهرهای کوچیک. مستضعفین را میآورد سرکار. این رای پایان عمر غربگراها را رقم میزند.
مریم حمیدیان